2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bu akşam mide yanmam gecmiyorrr. Gaviscon da fayda etmedi. Dik oturuyorum mecbur ama hala yanıyo. Onerisi olan var mi
Soda iyi gelmişti bana, 10-15 dk durduruyordu ama gaviscon da ayni etkiyi yapmıştı. kalıcı olarak pantpas adlı ilaç. Doktor iZin verirse Harika bir ilaç, 3 günde bir tane içtiğim halde hiç mide yanmam kalmamıştı.

Aynı tecrübesizlik bende de var. Bebeğin ağlamasını duymak bir lütuf. Bebek hastanedeyken daha iyi anladım, ağlasın da bi sesini duyalım diye bekliyorduk. Ama bu kadar da ağlamasın canım insan olsun. Bak gene arkadan miyaklamalar geliyor. Kaçtım ben

Ya kıyamam bak sen yaramaz ya

Insallah duzelir canim en kisa zamanda , daha birbirinize alisacaksiniz :) gunduz istedikleri kadar aglasinlarda gece yoruluyor insan :) Allah yardimcin olsun

Eşime sipariş verdim bekliyorum ki gelecek de getirecek madensuyu. Dün akşam 3 tane içtim o kesti yangını valla

Ya arkadaslar bu kasilma nasil bsy daha oncede sormstm ama karnm tas gibi oluyo surekli bumu kasilma bu gece asiri olmaya basladi cok sert oluyo nefes alamiorm sanki

Yaa ben şu an panik oldum hareketlerini hissetmiyorum bugun sabah hissetmistim en son bişeylerle mesgüldum ondan mı acaba elimle yaslandıgı yer sert oluyodu onu hissedyodum en azından su an karnım yumusadı. Çikolata falan da yedim ama. Gitmeli miyim doktora

Ya arkadaslar bu kasilma nasil bsy daha oncede sormstm ama karnm tas gibi oluyo surekli bumu kasilma bu gece asiri olmaya basladi cok sert oluyo nefes alamiorm sanki
Kasılmayı bende henüz anlayamıyorum ama hissettiriyosa sertlik karnın havalanıyo gibi oluyosa kasılma olabilir. Sürelerini takip et

Bu akşam mide yanmam gecmiyorrr. Gaviscon da fayda etmedi. Dik oturuyorum mecbur ama hala yanıyo. Onerisi olan var mi
Geç cevap veritorum ama bi daha yanarsa kullanırsın diye yazıyorum. Benim de bazen sürekli yanmam oluyo ılık süt bardağını yanımdan ayırmıyorum içtikçe azalıyo benimki sen de bi denemelisin

Ekşınlı hatunlar ne güldüm bugün yazdıklarınıza arkadaşımdaydım bugün diyetime uyamadım şekerim yükselmedi aksilik bugün insülinimide unuttum yapmadım geç vakitte aklıma geldi yediklerime rağmen 82 çıktı çok mutluyum
Gün saymalar başlamış hayırlısıyla gelsinler inşallah son zamanlar zor geçiyo bel ağrısı,ayaklarda ellerde şişme,sağa sola dönerken ağrı,uzun oturunca ağrı,mide yanması sağlıkla doğsunlarda zaman çabuk geçsin

Mide yanması için bende süt içiyorum laktozsuz olanından bi kaç yudum içiyorum rahatlatıyo biraz.

Bizde ben ekşınsavar oldum zerre istek yok sizin libidolara hayran kaldım kızlar bizde kovalanan benim ama yok yani uzun zamandır ne kadar daha devam eder bilmiyorum

Minik bi tekme hissettim ama yeterli mi sizce cok korktum simdi dün hiç durmamıştı kaç haftadır yaslandıgı yer belliydi
Dinlenmeye çekilmiştir canım panik olma bak minik tekmesi gelmiş hissettirmiş kendini hareket ediyodur muhakkak ama senin hissediceğin kadar kuvvetli değildir telaş yapma.bende en son hareketini akşam 6 gibi hissettim sonrasında hissetmedim hiç öncesinde çok hareketliyken 6 dan sonra durdu.uzan dinlen bakalım gelir inşallah şiddetlisinden harekrtler

Bu gece ondn sessz galiba buralar herkes eksinn pesinde herhalde vala bizdede baya uzum zamandr sakin mood ve dahada boyle gider herhalde dogumdu sonrasiydi

Kızlar karında kasılma olunca karın sertleşiyo benim kasık kısmımda oluyo.bebek sanki orda toplanmış gibi kaskatı oluyo o kısım.düzensiz olduğunda vücut kendini doğuma hazırlıyo.düzenli belli aralıklarla mı geliyo takip etmek lazım.
İlk oğlumda doğum zamanı kasılma hiç olmamıştı adet sancısı gibi sancım vardı.sonra o sancının süresi düzenli bi hal aldı kocam anladı doğurucağımı ama ben yok benim bugün kontrolüm var ne doğurması dedim sonra ılık suyla duş aldım duştan çıkınca suyum geldi ablamı aradım ben altıma yapıyorum tutamıyorum diye halbuki okumuştum öncesinde neler olucağını ama o anda nedense o gün kontrol günüm olduğu yerleşmişti beynime doğuma hazır değildim hastaneye gittiğimde doğum başlamıştı.kimisi bu sancıyı şiddetli hissederken bana şiddetli gelmemişti doktorum ne kadar rahatsın doğumun başladı sahilde gezer gibi geziyosun demişti.yatarken sancı daha fazla gibiydi gezinmeyi tercih ettim ben daha iyi geldi.
Korkulucak hiç bi şey yok sancı geldiği anda düzenli nefes almak lazım.sonrasında sezaryen olmak zorunda kaldım onda dikişlerde ilk gün yatıp kalkma kısmında doğal olarak acı hissediliyo.2.gün yatmadım gezindim.gezmek iyi geliyomuş sonrasında öğrendim.bu doğumumdada inşallah yatmayı düşünmüyorum.
Uzun oldu biraz

Bu gece ondn sessz galiba buralar herkes eksinn pesinde herhalde vala bizdede baya uzum zamandr sakin mood ve dahada boyle gider herhalde dogumdu sonrasiydi
Evet bak bugün konuştular eksınlar rüyalar kaçmalar kovalamalar bu gece kimse yok doğum öncesi bi güzellik yapalım yazıktır doğumdan sonra bebeler fırsat vermeyebilir ama böylede güzel benimki bana ev arkadaşı gibi olduk diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…