2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde ilk baslarda bsy olur die hic olmadi sonra olsun dedik olmadi baska durumlardn smdide gobisler buydu olmuyo olmuycak gbi gidioruz

Bebek arabası alan arkadaşlara bı sorum olucak , puset çok mu gerekli ? Yani travel sistem tercih eden neden etti? Kolay katlanabilir arabalar daha kullanışlı değil mi?

Ben travel tercih etmedim ama puset takilabilen bir model aldim. Yani istersem puset takiyorum katlamak icin puseti cikiriyorum oyle katliyorum.. yada arabanin kendi yatan kismini takiyorum ve uzerinde katlayabiliyorum.

Benimkini yokladım bugün yok yaaa kocaman çocuk var içinde ayıp diyor çocuğumu kirletemem diyor delimi nee

Valla bende basarisizim benim ki de sacmalama cok riskli dedi. Zaten dogurucam dedim yok olmaz atraksiyon yaratma 3 gun bile dursa kardir diyor.

Halim perişan be Kızlar:) uykusuzluk başıma vuruyor. Bi de bu sıpa alışmış gürültülü ortama, tam yatıyorum bağırmaya başlıyor gece.
Muzik ac sac.kurutma.makinesi ac. Yada su beyaz gurultu oyuncagindan falan mi alsan...

Ay oyle seylerlede senin uyuman zor ya.. ama tabi o uykusuzlukla pek takmayabilirsin

Ya arkadaslar bu kasilma nasil bsy daha oncede sormstm ama karnm tas gibi oluyo surekli bumu kasilma bu gece asiri olmaya basladi cok sert oluyo nefes alamiorm sanki

Canim o kasilmaya benziyor... bi sertlesiyo sonra geciyor sonra tekrar oluyor. Ama biraz uzanip sure tutmaya calis... yada sen uzan esin elini karnina koysun sertlestigi ve yumusagdigi anlarin suresini o tutsun.. uzun surebilir ama ilk zamanlar daha anlasilir bir yontem

Ee oyle her dakka.hareket bekleme artik yeri dar zaten... benim ki tatliyla hic hareket etmiyor

Iyi geceler cnm ama malesef bukadar erken uyuyamiyorum
Hehehe ben de normalde 12 1 den önce uyumamdün yorgunluktan kendimi attım işte çalış evde çalış ütü çamaşır süpürge . Zor oluyor dün baktım belim ağrıdan vücudum yorgun düşmüş sabah 8 de gittiğim okuldan akşam 5 te geldim rtoplantı vardı çünkü... çok uzun sürdü .

Ama hemn gecmiyo bi sure kaliyo oyle Allahm saglikla bi alsak evlatlarimixi kucagmiza

Bir dokunup bin ah işittik sizin durumlar kötüymüş yahu. Baştan beri ilişkiye girmeyenler varmış. Bizim on gün öncesine kadar eski sıklığında olmasa da naifçe devam ediyodu, ama artık kocamanım hiç aklıma gelmiyo yani. Yine bile bedenen istek var ki rüya görüp duruyorum

Evet biz onlardanizn galiba 1 yil olcak bu gidisle ama napalm evlatlar icin beklenir

Hala ekşin yaşayan arkadaşlar size sesleniyorum tam birleşme yaşıyo musunuz yahu hiç korkmuyor musunuz yakınlaşmak bile insanı uyarıyor Allah korusun erken doğumu tetiklemez mi

Hala ekşin yaşayan arkadaşlar size sesleniyorum tam birleşme yaşıyo musunuz yahu hiç korkmuyor musunuz yakınlaşmak bile insanı uyarıyor Allah korusun erken doğumu tetiklemez mi
Bildiğim kadarıyla meme uçlarının uyarılması doğumu tetikliyor, ilişkiye son ana kadar devam edenler var, sadece spermin içeri gitmesi istenmiyo yani korunmak lazım, 40.haftayı geçip hala sancısı gelmeyenlere ilişki(özellikle içeri boşalma) öneriliyo ama gelmeyecekse sancı yine gelmiyo :)

Benim dr son kontrolde gun boyu hareket hissetmezsen, aksam soluna yat ve 1 saat icinde 10 hareket say demisti. Olmazsa haber ver dedi.
Minik bi tekme hissettim ama yeterli mi sizce cok korktum simdi dün hiç durmamıştı kaç haftadır yaslandıgı yer belliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…