2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bir önceki gün kıpır kıpırdı birden böyle olunca panik oldum ama su an hafif hafifi hissettiriyo demekki durusu ds değişti. Teşekkür ederim canım

Günaydın kızlar,
Ekşınlı mekşınlı geceler bize göre değil yaa artık bizde bi deneyelim demiştik 2 gün önce gülmekten bir şey yapamadım karnım kocaman top gibi çok komik gözüküyorum. Artık doğuma kadar zor yani... Doğumdan sonrada 30-40 gün yasak sanırım. Hastaneden bilgilendiriyorlardı ama unuttum.
Sezeryan olunca çok fazla lekelenme olmuyor, 15-20 gün en fazla sürüyor ama verdikleri bilgilerin arasında yazıyordu neyi ne zaman yapabilirsin gibisinden. Zaten bebek çok sık uyanıyor başlarda 1- 2 aya anca düzeni oturur

Dün doktora gittim bebeğe olan kan akışı iyi dedi bu doppler bizi bir hafta daha rahatlattı dedi,
kadın doğumcuda protein daha 1 gr a ulaşmamış iyi bence dedi, bakalım nereye kadar devam ederiz ama çok şükür bu haftaları bile göremem gibi geliyordu bir ara yine iyi geldik.

Hala ekşin yaşayan arkadaşlar size sesleniyorum tam birleşme yaşıyo musunuz yahu hiç korkmuyor musunuz yakınlaşmak bile insanı uyarıyor Allah korusun erken doğumu tetiklemez mi

Valla yapabilen yapsin bi problem olsa doktor uyariyor zaten. Hersey yolundaysa devam

Normal dogumda 6 hafta sezeryanda 8 hafta iliski yasak canim :)

2 2kedi_1deli senin her an doğurma durumun vardı yaa koca haklı tabi! Şu durumda olmaz, sancın da çıkıyodu.
Birimizin de aklına dur yavrum napıyosun demek gelmedi

Ee tamam iste doguruverirdim zaten en gec c.tesi dogurucam.. bir suru ruya ile ugrastim yine.. tek fark birlesme yok uyarilma tam gaz

Sanki kızımda doktor daha az sürede ilişkiye izin vermişti
Hatta ben ilişki serbest mi demiştim aaa ne bekliyorsunuz durduğun kabahat demişti
Ben 40 ımız çıkmadan oldu diye hatırlıyorum hatta kendimi bi suçlu hissetmiştim ay 40 ını bekleseydin diye içimden söylenmiştim fln
Burda hic soylemedim ama ebeyim ben aslinda hastalara boyle egitim veriyoruz cikmadan

Bizim ilk cocukta duzene girmesi 1 yili gecti valla. Artik ben isyan ediyordum. Esim bahane bulup duruyordu yok yorgunlk bilmem be diye. Arastirmistim bazi erkeklerde oluyormus. Bunda oyle olmayak diyor bakalim insallah:) Firsat da olursa tabi 2 cockla.

Esim grip.oldu o kadar uzak durdum falan ama sanirim bana geciyo burnum tikali hapsurmaktn helak oldum Alllahm insallah cok ustelemez

canim tavsiyen ince polar battaniyeyle ellerini kollarini duzeltip kundak yap yan yatir oyle kendini guvende hisseder

Ben 40 ımız çıkmadan oldu diye hatırlıyorum hatta kendimi bi suçlu hissetmiştim ay 40 ını bekleseydin diye içimden söylenmiştim fln
bizde beklemedik.kesi iyilesti hamilelikte benden kacan koca 40 gunu bekleyemedi.kanamam zaten cok az surdu.erkenden basladik bizde.

Kaizen S çok güzel haberler.
Peki akış güzel olduğuna göre kilo alımı da iyiye gidiyo mu ne kadar olmuş?

En son 1470 olmuştu dün yapılan ultrasonda 1600 e yakın hesapladım dedi. Bacak uzunluğu 30+4 olmuş en azından kemikleri vs uzuyor demekmiş bu da iyi. yani hala 2 hafta geri ama en azından bu gerilik artış göstermedi çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…