2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gaz sancısı olabilir mi? Omuzlara vuruyor, yani her yere vuruyor da omuzlar son noktasıydı benim.

Kızlar şekeri olanlar için yeni bişey öğrendim. Pastörize elma sirkesi şekeri dengeliyormuş. Araştırdım gebelikte kullanımında sıkıntı yokmuş(allerjik bir durumunuz yoksa tabi)

Burda detaylı bilgi var.

Gunaydin kizlar dun gece cok başım agridi simdi de adet olacakmisim gibi bi agri var uyandirdi beni

Senin bebiş kaç kilo haftasıyla uyumlu mı
Bi dönem şekerim çok yüksekti.dikkat ettiğim halde tok 260 ı gördüm yükselticek bi şeyde yememiştim.o dönem günde günde 6 kez ölçüyodum aç-tok çıkan değerlerin hepsini yazdım.dahiliye doktoru gördü insülinin şart olduğunu söyledi.stres çok etkiliyo o dönem sürekli ölçmekten çok yükseldi.günde 1 kez insülin kullanıyorum akşam 10 da.çok şükür gün içinde arada bi takip ediyorum normal.bebeğim haftasıyla uyumlu değil önde canım.ilk oğlumda öyleydi onda şeker çıkmamıştı bende.genetik demişti perinatolog.32+1 de gitmiştim 2650 grdı bebiş

yaaa bu ağrılar da hep biz yatınca ortaya çıkıyor yatmak en sevdiğim şey oysa ki. Ne ağrısıdır bilemedim geçmiş olsun

Protein baktılar mı sana benim protein atılımı 300 ü geçtiğinde sırtımda yan kaburgama doğru acayip bi ağrı olmuştu 4-5 gece oldu aralıklı olarak 2 2kedi_1deli

Baktilar daha dun cikti sonuclarim hatta bisey yok.. ya bobrek yada benim ameliyattan kalan agrilarimdan bu arada nezle.oldum galiba ya

Baktilar daha dun cikti sonuclarim hatta bisey yok.. ya bobrek yada benim ameliyattan kalan agrilarimdan bu arada nezle.oldum galiba ya
Gecmis olsun canim dikkat et kendine bebis gelecek iyi olman lazim :) rüyamda ben dogum yapmistim hemen size haber vermeye calisiyordum kizimin adini daha koymadik napcaz diyorum

arkadaşlar ateş ölçer aldınız mi ?? hangi markayı tavsiye edersiniz ?

Ben braun un kulaktan ateş olcerini aldim braun 6520 gibi bişeydi sanirim. En iyisi koltuk altı tabi ama bu aldığımdan da çok memnunum. Şuan kendimiz için kullanmaya başladık. Doğru ölçüm veriyor. Alından ölçenlere güvenmiyorum hep eksik ölçüyor o da var evde.

Ben ilk kızım da 13 kilo aldım. 34 hft doğmuştu. Bunda 7 kilo aldım çok şükür bebeğimin sağlığı kilosu herşeyi iyi
Demek az alınca bebişler daha iyi oluyo ben bu forumda onu gördüm açıkçası bende diyete başşadım doğuma kalmış 4 hafta ama olsun uygulayacağım belki bebişler faydasını görür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…