- 21 Nisan 2019
- 755
- 2.084
- 33
- 41
Gaz sancısı olabilir mi? Omuzlara vuruyor, yani her yere vuruyor da omuzlar son noktasıydı benim.Ya omuz agrisi yuzunden uyuyamiyorum.. deliricem. Oyle boyle bi agri degil... ama tabi bu yan tarafimdan yansiyan agri.. nefes alamiyorum zaten bide omuz basima dogru vuruyor. Yatinca daha fena ayakta ve otururken yine iyi.. parol falan ictim bana misin demedi. Hatta yavas yavas boynuma.kulagima.yansimaya basladi ne yapicagimi sasirdim yaki falan mi yapistirsam ....offff
Gaz sancısı olabilir mi? Omuzlara vuruyor, yani her yere vuruyor da omuzlar son noktasıydı benim.
Bi dönem şekerim çok yüksekti.dikkat ettiğim halde tok 260 ı gördüm yükselticek bi şeyde yememiştim.o dönem günde günde 6 kez ölçüyodum aç-tok çıkan değerlerin hepsini yazdım.dahiliye doktoru gördü insülinin şart olduğunu söyledi.stres çok etkiliyo o dönem sürekli ölçmekten çok yükseldi.günde 1 kez insülin kullanıyorum akşam 10 da.çok şükür gün içinde arada bi takip ediyorum normal.bebeğim haftasıyla uyumlu değil önde canım.ilk oğlumda öyleydi onda şeker çıkmamıştı bende.genetik demişti perinatolog.32+1 de gitmiştim 2650 grdı bebişSenin bebiş kaç kilo haftasıyla uyumlu mı
yaaa bu ağrılar da hep biz yatınca ortaya çıkıyor yatmak en sevdiğim şey oysa ki. Ne ağrısıdır bilemedim geçmiş olsunYa omuz agrisi yuzunden uyuyamiyorum.. deliricem. Oyle boyle bi agri degil... ama tabi bu yan tarafimdan yansiyan agri.. nefes alamiyorum zaten bide omuz basima dogru vuruyor. Yatinca daha fena ayakta ve otururken yine iyi.. parol falan ictim bana misin demedi. Hatta yavas yavas boynuma.kulagima.yansimaya basladi ne yapicagimi sasirdim yaki falan mi yapistirsam ....offff
gonlunden gectigi gibi olsun insallah.Hadi hayirlisi insallahh bakalmm bizim ne olcak sali gunu belli olcak muayneden sonra
Protein baktılar mı sana benim protein atılımı 300 ü geçtiğinde sırtımda yan kaburgama doğru acayip bi ağrı olmuştu 4-5 gece oldu aralıklı olarak 2 2kedi_1deli
Gecmis olsun canim dikkat et kendine bebis gelecek iyi olman lazim :) rüyamda ben dogum yapmistim hemen size haber vermeye calisiyordumBaktilar daha dun cikti sonuclarim hatta bisey yok.. ya bobrek yada benim ameliyattan kalan agrilarimdan bu arada nezle.oldum galiba ya
arkadaşlar ateş ölçer aldınız mi ?? hangi markayı tavsiye edersiniz ?
Demek az alınca bebişler daha iyi oluyo ben bu forumda onu gördüm açıkçasıBen ilk kızım da 13 kilo aldım. 34 hft doğmuştu. Bunda 7 kilo aldımçok şükür bebeğimin sağlığı kilosu herşeyi iyi
Ağrın geçti mi acaba o adet ağrısı şu an bende de varGunaydin kizlar dun gece cok başım agridi simdi de adet olacakmisim gibi bi agri var uyandirdi beni
Gecti suanda yok sabah vardi.Ağrın geçti mi acaba o adet ağrısı şu an bende de var
Ben koltukaltindan olculenlerden aldım bi tane onunla ölçmek biraz zor ama en doğru sonucu veriyorarkadaşlar ateş ölçer aldınız mi ?? hangi markayı tavsiye edersiniz ?
Bebegin eşi suyu kan falan derken 7 8kilo gider bence yaa hemen doğumla birlikteBen de ilk gebeliğimde öle düşünüyorsum ama giden sadece 4 kilodu 3600 oğlum doğdu 400 de onla gidendi herhalde 16 kiloyla kalakalmıştım öylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?