2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İyi çok şükür canım,bu bebek hareketleri konusunda en çok endişe edenlerden biriyimdir çünkü ilk hareketleri başladığımdan beri düzensiz bazen çok hareketli bazen hiç hareket etmiyor kaç kere acile gittim bu sebeple hastaneye gidince zıplamaya başlıyor en çok hareket ettiği yer hastane nst ye bağlanınca başlıyor tekme atmaya.Dünden beri benimki de çok az hareket ediyor ama şımardı yine diyip endişe etmiyorum artık alıştım

Benim kontrolde sata gore 1 hafta ilerde gitmeye devam ediyor 2400lerdeyiz 45 cm. Dr ye seker falan olabilir mi dedim. Yok normal gitmiş dedi. Kasinti ve akinti icin fitil ve krem verdi ise yaramiyor dedim biraz rahatlarsin enazindan dedi. 15 ocaktan sonra hazirlikli ol dedi. Oglaktan kacisim yook yani dedim onunda ilk esi oglakmis. 20 aralikta kontrole gidecegim yine. Nst midir nedir o daha sonra başlayacakmış. Yalniz dr pek catlaklak ya gule oynata dogum yaptirir bana belli oldu.

Bu gece saat 11 i geçiyordu biz ordan kalkarken kv sabah 8-4 çalıştığımıbildiği halde kalkıp montumu giydim diye daha erken değil miymi neden oturmuyomuşuz beni deli etti ayaklarım ilk defa bu kadar şişti bel ağrımdan mahvoldum orda boş boş oturmaktan her yerim ödem topladı ayak bileklerim ayaklarım şuanda bir balon!!!!

Tartışacak ne konusu buluyosunuz ya? Kv kaynaklı mı? Öyleyse niye her gün görüşmek durumundasınız?
Şehir dışından kardeşi geldi senede bir görüyormuş her an görüşmeliymişiz gidene kadar onlar . Görüşelim sıkıntıyok da sürkli laf sokuyorlar ailesinden biirleri

Ya bu bebişler sorma ilgi istiyolar galiba simdiden ama ultrasonda da kıpırdamayınca doktor da bi tırstı yani caktırmamaya çalıstı ama sıpalıktanmış

Şehir dışından kardeşi geldi senede bir görüyormuş her an görüşmeliymişiz gidene kadar onlar . Görüşelim sıkıntıyok da sürkli laf sokuyorlar ailesinden biirleri
Takmamaya çalış ya üzme kendini de bebişi de napcaksın uğraşılmıyo cidden bazen. İyice ağırlaştık zorlaştı bi de çalışıyosun kıyamam

Ya omuz agrisi yuzunden uyuyamiyorum.. deliricem. Oyle boyle bi agri degil... ama tabi bu yan tarafimdan yansiyan agri.. nefes alamiyorum zaten bide omuz basima dogru vuruyor. Yatinca daha fena ayakta ve otururken yine iyi.. parol falan ictim bana misin demedi. Hatta yavas yavas boynuma.kulagima.yansimaya basladi ne yapicagimi sasirdim yaki falan mi yapistirsam ....offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…