İyi çok şükür canım,bu bebek hareketleri konusunda en çok endişe edenlerden biriyimdir çünkü ilk hareketleri başladığımdan beri düzensiz bazen çok hareketli bazen hiç hareket etmiyor kaç kere acile gittim bu sebeple hastaneye gidince zıplamaya başlıyorİyi aksamlar arkadaslar ☺ Beniim kontrolüm pazartesiydi ama bugun hareket etmeyince gittim doktor da müsatmiş içimiz rahat olsun dedik kalp atışları iyiydi ama ultrasonda da hiç kıpırdamadı doktorum nts yönlendirdi ntsde aleti tekmeledi bütün gün telaşlandırıp sıpaOrda hafif sancı cıktı ama sıkıntı değil dedi. Bebiş de hareket etti rahatladık. Benim bebiş 3kiloyu gecmeyecek artık kabullendik minik olucak su an 34+4 2200 bebiş
akıntıyı soran arkadaş yukarda kaldı alıntı yapamadım ☺ Bende de oluyo cok sordum onu da baya ıslatıyo cünkü ama suyuna baktı yeterli dedi akıntı kokulu ve kaşıntılıysa sorun sadece dedi.
@Gulu kokla ayaklarım cok yanıyo diye onu da sordum gitmişkenhormonlarla ilgili olabiliyo dedi ama corap giymemezlik falan yapmayın üşütmeyin dedi nasıl mümkün olcak normal dedi ama bilemedim
Bu arada ekşınlı mesajlara çok güldüm çünkü ben napayım benim koca yok şırnakta görev yapıyoevde annemlerle oturuyoz ekşın mekşın olamadı beşik falan eve geliyo benim cocukluk odama gelenler acıyo cocuk babasız
Tarhana çorbası içtim. Sen insülini nasıl kullanıyorsun. Ve nasıl karar verdiniz dozajınaBenimde aynı şekilde beslenerek daha yüksekleri gördüğüm oldu stres çok etkiliyo.bir de patates,havuç ve pirinç yoktu dimi çorbanda
Senin bebiş kaç kilo haftasıyla uyumlu mıBenimde aynı şekilde beslenerek daha yüksekleri gördüğüm oldu stres çok etkiliyo.bir de patates,havuç ve pirinç yoktu dimi çorbanda
Bu gece saat 11 i geçiyordu biz ordan kalkarken kv sabah 8-4 çalıştığımıbildiği halde kalkıp montumu giydim diye daha erken değil miymi neden oturmuyomuşuz beni deli etti ayaklarım ilk defa bu kadar şişti bel ağrımdan mahvoldum orda boş boş oturmaktan her yerim ödem topladı ayak bileklerim ayaklarım şuanda bir balon!!!!Olumsuz etkilendiğin insanlardan uzak durmaya çalış canım arkadaşların dediği gibi hamilelik kozunu kullan ki gerçekten de iyi değiliz ağrılarımız var endişemiz var korkularımız var son düzlükteyiz iy değilim de yat boşver artık.
Bugün de kötü geçti kv dönüşü yine tartıştık iyice onlara döndü huyları . Yatıp uyucam şimdi kızlar cnm çok sıkkın
Şehir dışından kardeşi geldi senede bir görüyormuş her an görüşmeliymişiz gidene kadar onlar . Görüşelim sıkıntıyok da sürkli laf sokuyorlar ailesinden biirleriTartışacak ne konusu buluyosunuz ya? Kv kaynaklı mı? Öyleyse niye her gün görüşmek durumundasınız?
Ya bu bebişler sorma ilgi istiyolar galiba simdiden ama ultrasonda da kıpırdamayınca doktor da bi tırstı yani caktırmamaya çalıstı ama sıpalıktanmışİyi çok şükür canım,bu bebek hareketleri konusunda en çok endişe edenlerden biriyimdir çünkü ilk hareketleri başladığımdan beri düzensiz bazen çok hareketli bazen hiç hareket etmiyor kaç kere acile gittim bu sebeple hastaneye gidince zıplamaya başlıyoren çok hareket ettiği yer hastane nst ye bağlanınca başlıyor tekme atmaya.Dünden beri benimki de çok az hareket ediyor ama şımardı yine diyip endişe etmiyorum artık alıştım
Takmamaya çalış ya üzme kendini de bebişi de napcaksın uğraşılmıyo cidden bazen. İyice ağırlaştık zorlaştı bi de çalışıyosun kıyamamŞehir dışından kardeşi geldi senede bir görüyormuş her an görüşmeliymişiz gidene kadar onlar . Görüşelim sıkıntıyok da sürkli laf sokuyorlar ailesinden biirleri
Kacinci haftadasinizBugun hurma yemeye başladım, yarindan itibaren de perine masaji ve egzersizle destekleyerek tempoyu artiricam.
Benim icin resmi olarak son haftalar basladi demektir, kendime ilan ettim, hayrola
34. haftadayim. Maksimum 37de bebegin alınması lazım 3 haftam kaldı o yüzden.G
Kacinci haftadasiniz
Alinmasi lazm derken sezeryanmi olucak yani oyleyse perine masajina fln gerek yok kafam karisti34. haftadayim. Maksimum 37de bebegin alınması lazım 3 haftam kaldı o yüzden.
Normal doğmazsa sezeryan evet. Sezeryana gerek kalmadan kendi gelsin normal olsun istiyorum bakalimAlinmasi lazm derken sezeryanmi olucak yani oyleyse perine masajina fln gerek yok kafam karisti
Yok ilkinde de 20 almıştım o tek bebekti bunda da 20 ye merdiven dayadım ikizlerİlk doğum mu ben ilkte 20 aldım
Hadi hayirlisi insallahh bakalmm bizim ne olcak sali gunu belli olcak muayneden sonraNormal doğmazsa sezeryan evet. Sezeryana gerek kalmadan kendi gelsin normal olsun istiyorum bakalim
Ben de ilk gebeliğimde öle düşünüyorsum ama giden sadece 4 kilodu 3600 oğlum doğdu 400 de onla gidendi herhalde 16 kiloyla kalakalmıştım öyleceAyy kiloları konuşmayın bu saatten sonradoğum sabahı yarısı gidicek zaten öyle düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?