2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben kalin battaniye aldim astronota.sokmam zor gibi geldi cok.kucuk diye
ben de öyle yaptım astronot tulum aşırı büyük geldi tulumun içinde ufaklık langır lungur etmesin dedim battaniyeyi bol aldım seneye boyuna göre alırım astronotu diye düşündüm öte yandan e bebekte Bi tulumu gözüme kestirdim almamak için de kendimi zor tutuyorum şu pembişi

Eklentiler

• CFC05BFF-3A45-4212-A3E4-1593AC32DFD9.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 34
Ya kızlar bugün de kuyruk sokumu ağrısı başladı dayanılmaz derecede ağrıyor oturamıyorum kalkamıyorum poff ne Zaman geçer ki

Ben paylaşmıştım daha önce ama benim listem de eğlenceli değil pek 1900 kalorilik üstü karalı olanlar yasak olanlar ben doymuyordum Allah kolaylık versin inşallah.
Çok teşekkür ederim. Ben keşke bu kadar yiyebilsem. Bu kadar yesem şekerim 200 olur. Akşam 1 kase çorba, 1 kase yoğurt 1 porsiyon salata 1 dilim ekmek şeker 152 çıktı

Merhaba arkadaşlar ben de bugun kontrole gittim . Benim bebek pek inat . Bacaklari yuzundeydi ellerini de kapatmış yüzünün hicbiryeri görünmüyordu. Doktora da bir tekme attı doktor şaşırdı resmen rahatsız etmeyin beni göstermiyorum işte yüzümü der gibi 10 dk uğraştık ama açmadı yüzünü . Ben de umudu kestim kalktım 2040 gr olmuş yavrum haftasiyla uyumlu gidiyor şükür . Kasıklarım ağrıyor 3 gündür flan . Erken doğmasından korkuyorum

Alma alma sabret bence

Çok teşekkür ederim. Ben keşke bu kadar yiyebilsem. Bu kadar yesem şekerim 200 olur. Akşam 1 kase çorba, 1 kase yoğurt 1 porsiyon salata 1 dilim ekmek şeker 152 çıktı
Benimde aynı şekilde beslenerek daha yüksekleri gördüğüm oldu stres çok etkiliyo.bir de patates,havuç ve pirinç yoktu dimi çorbanda

Sanki hamileyken insanlar biraz daha fazla mi karisiyor herseye yoksa biz mi alinganiz oyle hissediyorum bilmiyorum. Ilk hamileligimde herkesten nefret etmistim. Sonra dogum yapmistim herkes lohusa tribinde kv esim eltiler :) simdi yalnizim hic stresim yok . En iyisi kendini dusun kimseyi umursama canim . Hamilelik kozunu da niye kullanmiyorsun hamilelik bitmek üzere bak sonra pisman olursun

Ya kızlar bugün de kuyruk sokumu ağrısı başladı dayanılmaz derecede ağrıyor oturamıyorum kalkamıyorum poff ne Zaman geçer ki
Is yaptiginda , sert bir yere oturdugunda yada uzun oturdugunda mi oluyor canim benim ikincide dogumdan sonra gecti . Allah güc kuvvet versin hepimize . Bende bunda yürüyemiyrm 3.diye mi bilmiyrm. Bugun ayda yilda bir markete ciktim bebek arabasida yoktu kizim yurur diye dusundum. Ama yurumedi kendimi tasiyamiyordum birde kizimi tasidim paytak paytak geldim. Simdi pert yatiyorum

Kuyruk sokumu ve çatı ağrısı bendede oluyo özellikle uzun oturduğumda ve sırt üstü yattığımda zor kalkıyorum çoğu gitti azı kaldı kızlar ha gayret diyip bitiricez ama oturup kalkmak bile işkenceye dönüşür oldu bugün bi de biraz ağır taşıdım ıslak mendil sipariş vermiştim dün kargo gelip geri gitmiş hafiftir diye düşünmüştüm ağırmış belim daha çok ağrıdı şu son zamanlarda bol bol dinlenmek lazım

Kaizen S cnm oraya sıcak su torbası çok iyi geliyor ben de çok yaşadım en son bel ağrım ve oranın ağrısına onu denedim hafifletti tammen olmasa da. Bol Bolu yatıp dinlenmen gerek

Bugün de kötü geçti kv dönüşü yine tartıştık iyice onlara döndü huyları . Yatıp uyucam şimdi kızlar cnm çok sıkkın

İyi aksamlar arkadaslar Beniim kontrolüm pazartesiydi ama bugun hareket etmeyince gittim doktor da müsatmiş içimiz rahat olsun dedik kalp atışları iyiydi ama ultrasonda da hiç kıpırdamadı doktorum nts yönlendirdi ntsde aleti tekmeledi bütün gün telaşlandırıp sıpa Orda hafif sancı cıktı ama sıkıntı değil dedi. Bebiş de hareket etti rahatladık. Benim bebiş 3kiloyu gecmeyecek artık kabullendik minik olucak su an 34+4 2200 bebiş

akıntıyı soran arkadaş yukarda kaldı alıntı yapamadım Bende de oluyo cok sordum onu da baya ıslatıyo cünkü ama suyuna baktı yeterli dedi akıntı kokulu ve kaşıntılıysa sorun sadece dedi.
@Gulu kokla ayaklarım cok yanıyo diye onu da sordum gitmişken hormonlarla ilgili olabiliyo dedi ama corap giymemezlik falan yapmayın üşütmeyin dedi nasıl mümkün olcak normal dedi ama bilemedim
Bu arada ekşınlı mesajlara çok güldüm çünkü ben napayım benim koca yok şırnakta görev yapıyoevde annemlerle oturuyoz ekşın mekşın olamadı beşik falan eve geliyo benim cocukluk odama gelenler acıyo cocuk babasız

Olumsuz etkilendiğin insanlardan uzak durmaya çalış canım arkadaşların dediği gibi hamilelik kozunu kullan ki gerçekten de iyi değiliz ağrılarımız var endişemiz var korkularımız var son düzlükteyiz iy değilim de yat boşver artık.

Sürekli yükselecek mi yükselmeyecek mi diye düşünme stres de çok etkiliyor bol su iç ve yarım saat yürümeni tavsiye ederim iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…