- 2 Kasım 2012
- 1.028
- 962
- 323
ben de öyle yaptım astronot tulum aşırı büyük geldi tulumun içinde ufaklık langır lungur etmesin dedim battaniyeyi bol aldım seneye boyuna göre alırım astronotu diye düşündüm öte yandan e bebekte Bi tulumu gözüme kestirdim almamak için de kendimi zor tutuyorumBen kalin battaniye aldim astronota.sokmam zor gibi geldi cok.kucuk diye
Çok teşekkür ederim. Ben keşke bu kadar yiyebilsem. Bu kadar yesem şekerim 200 olur. Akşam 1 kase çorba, 1 kase yoğurt 1 porsiyon salata 1 dilim ekmek şeker 152 çıktıBen paylaşmıştım daha önce ama benim listem de eğlenceli değil pek 1900 kalorilik üstü karalı olanlar yasak olanlar ben doymuyordum Allah kolaylık versin inşallah.
Ben 32+5 teyim 15 kilo aldım6.5 kilo aldım 32+3 teyi
Ben 32+5 teyim 15 kilo aldım6.5 kilo aldım 32+3 teyi
Alma alma sabret benceben de öyle yaptım astronot tulum aşırı büyük geldi tulumun içinde ufaklık langır lungur etmesin dedim battaniyeyi bol aldım seneye boyuna göre alırım astronotu diye düşündüm öte yandan e bebekte Bi tulumu gözüme kestirdim almamak için de kendimi zor tutuyorumşu pembişi
Benimde aynı şekilde beslenerek daha yüksekleri gördüğüm oldu stres çok etkiliyo.bir de patates,havuç ve pirinç yoktu dimi çorbandaÇok teşekkür ederim. Ben keşke bu kadar yiyebilsem. Bu kadar yesem şekerim 200 olur. Akşam 1 kase çorba, 1 kase yoğurt 1 porsiyon salata 1 dilim ekmek şeker 152 çıktı
İlk doğum mu ben ilkte 20 aldımBen 32+5 teyim 15 kilo aldımdaha da gider böyle bakalım sonu nerde
Sanki hamileyken insanlar biraz daha fazla mi karisiyor herseye yoksa biz mi alinganiz oyle hissediyorum bilmiyorum. Ilk hamileligimde herkesten nefret etmistim. Sonra dogum yapmistim herkes lohusa tribinde kv esim eltiler :) simdi yalnizim hic stresim yok . En iyisi kendini dusun kimseyi umursama canim . Hamilelik kozunu da niye kullanmiyorsunçok sağol canım benim özelden sen ilgilenmiştin bak sadece bağlayamadım kafamda çokdoluyym bu aralar gerçekten hem iş kötü hem de çevremdeki birtakım insan artıkları lafı sokuyor sürekli uğraşıyorlarherşey üst üste maalesef .........
Is yaptiginda , sert bir yere oturdugunda yada uzun oturdugunda mi oluyor canimYa kızlar bugün de kuyruk sokumu ağrısı başladı dayanılmaz derecede ağrıyor oturamıyorum kalkamıyorum poff ne Zaman geçer ki
Ben ilk dogumda 30 almistimİlk doğum mu ben ilkte 20 aldım
Olumsuz etkilendiğin insanlardan uzak durmaya çalış canım arkadaşların dediği gibi hamilelik kozunu kullan ki gerçekten de iyi değiliz ağrılarımız var endişemiz var korkularımız var son düzlükteyiz iy değilim de yat boşver artık.çok sağol canım benim özelden sen ilgilenmiştin bak sadece bağlayamadım kafamda çokdoluyym bu aralar gerçekten hem iş kötü hem de çevremdeki birtakım insan artıkları lafı sokuyor sürekli uğraşıyorlarherşey üst üste maalesef .........
Sürekli yükselecek mi yükselmeyecek mi diye düşünme stres de çok etkiliyor bol su iç ve yarım saat yürümeni tavsiye ederim iyi geliyor.Çok teşekkür ederim. Ben keşke bu kadar yiyebilsem. Bu kadar yesem şekerim 200 olur. Akşam 1 kase çorba, 1 kase yoğurt 1 porsiyon salata 1 dilim ekmek şeker 152 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?