Kizlar galiba epiduralden tirsiyorum... esim yapicak olsa cok tirsmiycam gibi ama o da ben yapmiycam diyor.
Benimkinin hareketleri senin dediğin şekle büründü karnımı sertleştirip bırakıyor yumak oluyor ben de diyordum ya kafası ya popusu demek ki poposu ile ittiriyormuşKızlar dün akşama doğru karnımın bir tarafında ara ara sertlik ve sivrilik oluşmaya başladı.
Daha önce hiç olmamıştı böyle, kaburgalarıma da baskı yaptı doktoruma sordum acile git kontrol edelim dediler.
Gittim nstye bağlandı sanırım benim bebiş poposunu dayamış ama nasıl popoymuş arkadaş resmen karnımı delecekti:)
Kızlar dün akşama doğru karnımın bir tarafında ara ara sertlik ve sivrilik oluşmaya başladı.
Daha önce hiç olmamıştı böyle, kaburgalarıma da baskı yaptı doktoruma sordum acile git kontrol edelim dediler.
Gittim nstye bağlandı sanırım benim bebiş poposunu dayamış ama nasıl popoymuş arkadaş resmen karnımı delecekti:)
Ben sezaryen olacağım büyük ihtimal ama doğumu epidural ya da spinal yapamam sanırım, çok paniğim
Kan alma, cerrahi işlem gibi şeylerden acayip korkuyorum panikliyorum, içim tuhaf oluyor
Sanırım ben ayıkken doktor bir şeyler yapsa içim fena olur :)
Beni tam bayıltın diyeceğim
Benimkinin hareketleri senin dediğin şekle büründü karnımı sertleştirip bırakıyor yumak oluyor ben de diyordum ya kafası ya popusu demek ki poposu ile ittiriyormuş
Yok ya ben hic oyle kan aldirma cart curt korkmam ama epidural falan ne bileyim.. bide sonda takilmasindam tirsiyorum
Bende yine adet sancisiyla uyandim bugun belime vuruyor bide dizimle kasik arasinda kalan bolgeyeBen geceyi jastanede geçirdim hafif adet sancısına benzer sancım vardı geldim nst de bi şey çıkmadı ama perşembe günü 4cm ölçülen rahim dün akşam 2.7 çıktı o yüzden ilk ciğer geliştiriciyi oldum inşallah 2 hafta daha tutabilirim içimde dua edin bize
benım uyuşturduktan sonra taktılar hiç anlamadımYok ya ben hic oyle kan aldirma cart curt korkmam ama epidural falan ne bileyim.. bide sonda takilmasindam tirsiyorum
benımde epiduralden sonra takıldı ben sonda takılana kadar unutmuştum bile sonda işini
İlk doğumumda sondayı beni bayılttıktan sonra takmışlar ama benim isteğim üzerine mi yoksa hastane zaten öyle mi yapıyordu onu bilemiyorum çünkü ben de baya söyledim sondayı bayılınca taksanız diye
İstersen sen de rica et epidural olduktan sonra taksınlar hissetmezsin.
Benim de öyle oldu işte ben de bu kasılma dedikleri şey böyle bir şey mi diye düşündüm de değilmişAma yok böyle sertlik ve şişlik karnımın sağ tarafı resmen yırtılacak gibiydi.
6-7 Kere olunca acaba kasılma mı dedim. :)
Tecrübeli anneler sorum size, benim bebe akşamdan beri ağlıyor. Yatırıyorum 15 dk aralıklarla ağlıyor, kucağıma alıyorum kesiliyor. Ağzına emzik verdim, sustu. İyi mi yaptım? Emzik vermeli miyim şu anda, 1 aylık şimdi. Yoksa aç mı kalıyor ondan mı ağlıyor? Nasıl anlarım bunu? Gaz çıkarmayı denedim, pek gazı çıkmadı.
Acele ediyorlar hemen oldu bitti isteNeden yapmıyorlar acaba yaa bizde de hemen kesilsin derler bebek için kötü biseymis gibi bakarlar
Aynen öyle olmasi lazim.Kan akışının bittikten sonra kesilmesi çok önemliymiş. Hatta yeni bir doğum şekli söylüyorlar. Adını unuttum ama bebeğin gobegi düşene kadar ayırmiyorlar plasentadan. Öyle bi tarafta bebek bir tarafta eşi arada kordon takılıyorsun
Benim de öyle oldu işte ben de bu kasılma dedikleri şey böyle bir şey mi diye düşündüm de değilmiş
Ben bugün 37+0 oldum 37. Hafta diye mi sayacağım 38.hafta diye mi biliyor musun herkes farklı diyor kafam karıştı
Gece benim de cok oldu acile gidip gitmemekte tereddut ettim. Gece baya bi zaman uyutmadi hatta. Ama Sabaha gecmisti.Kizlar ya adet sancim gecmiyor yarin kontrolüm var aslinda bugun gitsem mi yarini mi beklesem suanda cok siddetli degil
Kan akışının bittikten sonra kesilmesi çok önemliymiş. Hatta yeni bir doğum şekli söylüyorlar. Adını unuttum ama bebeğin gobegi düşene kadar ayırmiyorlar plasentadan. Öyle bi tarafta bebek bir tarafta eşi arada kordon takılıyorsun
Aynen bennBen hepsinden tırsıyorum gün yaşlandıkça düşünüyorum düşündükçe içim bir tuhaf oluyor.
Sondadan bende cok cok tirsiyorummmYok ya ben hic oyle kan aldirma cart curt korkmam ama epidural falan ne bileyim.. bide sonda takilmasindam tirsiyorum
Son haftalara geldik canım artık hareketleri çok acı veriyor bende aynısını yaşadım dün..bugün de o kadar yukarıya vuruyorki nerdeyse kalbime kadar değiyor mu ne bunun ayaklariKızlar dün akşama doğru karnımın bir tarafında ara ara sertlik ve sivrilik oluşmaya başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?