2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar galiba epiduralden tirsiyorum... esim yapicak olsa cok tirsmiycam gibi ama o da ben yapmiycam diyor.

Ben sezaryen olacağım büyük ihtimal ama doğumu epidural ya da spinal yapamam sanırım, çok paniğim
Kan alma, cerrahi işlem gibi şeylerden acayip korkuyorum panikliyorum, içim tuhaf oluyor
Sanırım ben ayıkken doktor bir şeyler yapsa içim fena olur :)
Beni tam bayıltın diyeceğim

Benimkinin hareketleri senin dediğin şekle büründü karnımı sertleştirip bırakıyor yumak oluyor ben de diyordum ya kafası ya popusu demek ki poposu ile ittiriyormuş

Iste ben bir aydir o popoyla yasiyorum

Yok ya ben hic oyle kan aldirma cart curt korkmam ama epidural falan ne bileyim.. bide sonda takilmasindam tirsiyorum

Benimkinin hareketleri senin dediğin şekle büründü karnımı sertleştirip bırakıyor yumak oluyor ben de diyordum ya kafası ya popusu demek ki poposu ile ittiriyormuş

Ama yok böyle sertlik ve şişlik karnımın sağ tarafı resmen yırtılacak gibiydi.
6-7 Kere olunca acaba kasılma mı dedim. :)

Yok ya ben hic oyle kan aldirma cart curt korkmam ama epidural falan ne bileyim.. bide sonda takilmasindam tirsiyorum

İlk doğumumda sondayı beni bayılttıktan sonra takmışlar ama benim isteğim üzerine mi yoksa hastane zaten öyle mi yapıyordu onu bilemiyorum çünkü ben de baya söyledim sondayı bayılınca taksanız diye
İstersen sen de rica et epidural olduktan sonra taksınlar hissetmezsin.

Bende yine adet sancisiyla uyandim bugun belime vuruyor bide dizimle kasik arasinda kalan bolgeye

benımde epiduralden sonra takıldı ben sonda takılana kadar unutmuştum bile sonda işini o kadar endişe korku bebeğim küçük doğunca ona birşey olur mu diye düşünmekten hiç aklıma gelmemiş nasıl olacak diye benim hastanede demekki öyle yapılıyormuş

Ama yok böyle sertlik ve şişlik karnımın sağ tarafı resmen yırtılacak gibiydi.
6-7 Kere olunca acaba kasılma mı dedim. :)
Benim de öyle oldu işte ben de bu kasılma dedikleri şey böyle bir şey mi diye düşündüm de değilmiş

Ben bugün 37+0 oldum 37. Hafta diye mi sayacağım 38.hafta diye mi biliyor musun herkes farklı diyor kafam karıştı

Benim kızım 40 gün almamıştı emziği ,ama sonra alıştı ve ben normal insana dönmüştüm 1 yaşındayken de bıraktık. Emme güdüsü çok yüksek şuan ondan memede kalmak istiyordur.bence ver sende rahat et oda

Ben kan aldırırken ya da başka basit işlemlerde hiç tedirgin olmam hatta keyifle de incelerim bakarım. Küçükken de biyerim yara olunca çok sevinirdim incelerdim
Ama ameliyat sırasında kendinde olmak düşüncesi bana hoş gelmiyo, zaten omuriliğinde ödem olanlar yaptıramadığından ben genel anesteziye mecburum, nasıl olsa yaptıramam diye mundar diyorum ve kendimi motive ediyorum mutluyum

Neden yapmıyorlar acaba yaa bizde de hemen kesilsin derler bebek için kötü biseymis gibi bakarlar
Acele ediyorlar hemen oldu bitti iste
Aynen öyle olmasi lazim.
Zaten guvenilir bi ebe bulsam bi de dogum kocuyla evde dogum yapcam.
Yeni trend oldu ama ben çoktandır soyluyordum en guzeli diye. Hele bebegin dogar dogmaz kordonu kesilip apar topar muayeneye goturulmesi, duygusuz bi ortama hic tanimadigi “isini yapan” insanlarin elinde gozunu acmasi cok korkunc geliyor bebek acisindan dusununce.

Benim doktor 37 nij uzerinden sayiyor. Mesela suan beni 36+ diye sayiyor 37 demiyor

Kizlar ya adet sancim gecmiyor yarin kontrolüm var aslinda bugun gitsem mi yarini mi beklesem suanda cok siddetli degil

Kizlar ya adet sancim gecmiyor yarin kontrolüm var aslinda bugun gitsem mi yarini mi beklesem suanda cok siddetli degil
Gece benim de cok oldu acile gidip gitmemekte tereddut ettim. Gece baya bi zaman uyutmadi hatta. Ama Sabaha gecmisti.
Ara ara yokluyo galiba artik.

Senin yerinde olsam madem kontrolun var 1 gun one cekerdim icim rahat etsin diye ama

Ayyyy hayatta dayanamam yaa zaten minicikler kucağa almaya bile korkmuştum oğlumu göbeği çok geç düştü altını açamıyordum allahtan annem vardı

Ben hepsinden tırsıyorum gün yaşlandıkça düşünüyorum düşündükçe içim bir tuhaf oluyor.
Aynen benn sezeryan istemiyorum normal istemiyorum epidualr istemiyom eee nasıl doğacak bi bebe hepsinden korkmaya basladimm

Son haftalara geldik canım artık hareketleri çok acı veriyor bende aynısını yaşadım dün..bugün de o kadar yukarıya vuruyorki nerdeyse kalbime kadar değiyor mu ne bunun ayaklari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…