2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben geceyi jastanede geçirdim hafif adet sancısına benzer sancım vardı geldim nst de bi şey çıkmadı ama perşembe günü 4cm ölçülen rahim dün akşam 2.7 çıktı o yüzden ilk ciğer geliştiriciyi oldum inşallah 2 hafta daha tutabilirim içimde dua edin bize

Perine masajı yapan var mı çoook çoook hafif yapmama rağmen canım acıyor

Yapmıyorum ama dün araştırdım birkaç sitede. Acıması normal. Devam et bakalım. Ben de yapayım diyorum ama karnım o kadar büyük ki çok zor görünüyor

Kucakta ve emzikle susuyorsa sorunu açlık değildir. Zaten bezlerinden anlarsin. Emzik vermeye çekinme ne olacak. Vakti gelince bırakır. Kucak istiyorsa da al. Demek ki ihtiyac duyuyor sana minnos

Ben de 2-3 hafta öncesine kadar fildir fildir geziyodum. Öncesinde ise günlük 10 bin ve üstü yapıyordum. Dün bi baktım 500 adım 800 adım işte 1000adim 5dklik okul yoluna bile arabayla gidip geliyorum. Surda 3 haftam filan kaldı. Günlük rutin tutturmaliyim ben de ama 10 bin adım çok fazla. Az başlayıp artırabilirsin

Benim haftAm az canim 29 haftadayim. Normalde de 10-12 bin atardim hamileliktr tembellik ettim. 10 la baslayip 36 dan sonra 5 e dusururum artik :)

Bizim göbek bağımız durdu durdu ve oğlum büyüyünce kendi gömdü Bence de günlük 10bin adım çok fazla yürüyebiliyorsanız ne ala ben ağrıdan yürüyemiyorum 10 bin li adımları en son 4 aylıkken falan atmıştım. Gebelik olmadan önce yürüyüş yapan biri olarak günlük ancak 8 bin yapabiliyordum ekstra bişey çıkmadığı durumlarda

Plasentadaki kan bebek icin cok degerli. Dogumdan sonra da kan akisi durana kadar kordonun kesilmemesi hatta kanin bebege dogru siyrilmasi kok hicrelerden mumkun oldugunca istifade etmesini sagliyor.
Neden yapmıyorlar acaba yaa bizde de hemen kesilsin derler bebek için kötü biseymis gibi bakarlar

Amaan kime sorsan kendi işinden bıkmış bende öğretmen olmasın diyorum bıktım artk

Pijamalari suanki kiloma gore tam mi alayim kizlar hafif bol mu? 9 kg aldim ama 6 kg daha alirim. Dogumdan sonra 5-6 gider suanki halime donerim heralde gene. Beden degistircek kadar fakli olmaz dimi kilo degisimim? 29. Haftadayim
Canım ben normalde s giyen biriydim şimdi l xl anca olur ama yinede lohusa pijamalarini M aldım hemen kilo veriyosun zaten

Kizlar galiba epiduralden tirsiyorum... esim yapicak olsa cok tirsmiycam gibi ama o da ben yapmiycam diyor.
korkmaa rahat ol sen ki onca şey atlattın gebelikte ameliyat oldun onuda atlatırsın hem korkulacak bırsey birşey yok bende düşünüyordum nasıl oluyor falan dıye ama o zaman saflaşıyorsun rahat rahat ne denıyorsa onu yapıyorsn

Neden yapmıyorlar acaba yaa bizde de hemen kesilsin derler bebek için kötü biseymis gibi bakarlar

Kan akışının bittikten sonra kesilmesi çok önemliymiş. Hatta yeni bir doğum şekli söylüyorlar. Adını unuttum ama bebeğin gobegi düşene kadar ayırmiyorlar plasentadan. Öyle bi tarafta bebek bir tarafta eşi arada kordon takılıyorsun

Geçmiş olsun umarım doğru zamanda gelir bebişler

Kızlar dün akşama doğru karnımın bir tarafında ara ara sertlik ve sivrilik oluşmaya başladı.
Daha önce hiç olmamıştı böyle, kaburgalarıma da baskı yaptı doktoruma sordum acile git kontrol edelim dediler.
Gittim nstye bağlandı sanırım benim bebiş poposunu dayamış ama nasıl popoymuş arkadaş resmen karnımı delecekti:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…