Saglikla dogsun ins. Sancın çıktıysa son haftayi beklemez normal.bir kiloda dogar benceBenim gecen gun sancilarim cikti nst de ciger gelistirici yaptilar benim sekerim yuksek cikiyor o yuzden daha cok alabilirmis bebek kilo
İkinci gebelik, bir oğlum var 4 yaşını doldurmasına az kaldı, sezaryenle doğdu genel anestezi yapılmıştı. Heyecan var tabiki genel anestezi olmazsa farklı olacak benim için,sağlıklı olarak doğacak mı eli ayağı düzgün mü deli sorularhemen hemen aynı haftdayız canım. Sende heyecan var mı , ilk gebeliğin mi
Çoook güzelKızlar bugün hayatımın en güzel anlarından bitini yaşadım. Kuzum emmeyi öğrendi, ilk kez memeyi tuttu, çekti. Allah’ıma şükürler olsun o kadar güzel bir duygu ki! O emdi ben ağladım.
Hastanede bi anneye demiştim ki sizin bebek çok ağlıyor, hemşireler anneyi kötü motive etmeyin demişti. Oysa bizler için bebeğimizin sesini duymak bir lütuftu. Ağlayamayacak kadar küçüklerdi, makineye bağlılardı, hemşire ağlatsın da sesini duyalım diye bekliyorduk başka bir prematüre annesiyle. O günlerde her şeyin yoluna gireceğine inanmak zordu. Şükürler olsun. N narantikibi her şey güzel oluyor be! Az kaldı miniğe kavuşacaksın, sen de mutluluktan ağlayacaksın
Durdurabiliyorlar mı? Hayırlısı olsun, az daha beklesin canım böyle sabırsız olunmaz kiBen de rutin kontrol diye geldim sancim cikti nstde 1 cm aciklik var bebek kanala girmis rahim agzi yumusamis
Yatis yaptim ciger gelistirici vuruldu
Sanci icin bi suru ilaclar falan aliyorum
2200 cikti ultrasonda
Kendine kalsa bir iki gune dogdu dogacak meger bizim kiz da sıkılmış içerde
Sok olduk birden
Hala kendini rahimde sanıyor, senin kalp atışını ve kokunu hissedince güven duyuyor ve uyuyor. Mecbur emecek, aç mı kalacak. Burnuyla oynayın, hafifçe sıkın burnunu, topukları sıkın, ben bi de kulağını çekiyorum uyandırmak için.Emmiyorduuuuu... ya uyandiriyoz benim kucaga gelince uyuyor
İlac veriyolar once 8 satte 1 planlandi sanci azalmayinca 6 saatte 1e indirildi simdi 3 saatte 1 aliyorumDurdurabiliyorlar mı? Hayırlısı olsun, az daha beklesin canım böyle sabırsız olunmaz ki
Ne oluyo bu bebelere yahu günleri günlerini tutmuyo hepsi gelmek için zaman kolluyo çok sabırsız çıktılar inşallah durabildiği kadar dururİlac veriyolar once 8 satte 1 planlandi sanci azalmayinca 6 saatte 1e indirildi simdi 3 saatte 1 aliyorum
Bakalim el bi yaman bey mi yaman
Ben epiduralle normal dogum yaptim. Gün verdi doktorum gittim 3 cm acikligim vardi. Epodural icin 4 cm olmasi gerekiyormus. Suni sanci aldim yaklasik 3 saat. 4 cm olunca epidural alip 3 saat daha bekledim 8 cm oldu. Sonrada doguma gittim. Yani hissettigim sanci saati 3 tü. Kolaydi. Allah ım herkese kolay dogum nasip etsinTecrübeli anneler. Ara ara rahmin kendini doğuma hazırlaması için gelen kasılmalarım ve bel ağrım olmaya başladı son zamanlarda. Beni bir korku aldı. Vajinal doğum yapanlar biri bu süreci anlatabilir mi korkuyooomm.
9 eylük üniversitesi hastanesinde epiduralle doğum yapılıyormuş. Herşey yolunda giderse tercihim o yönde olacak. Ne dersiniz?
Hala kendini rahimde sanıyor, senin kalp atışını ve kokunu hissedince güven duyuyor ve uyuyor. Mecbur emecek, aç mı kalacak. Burnuyla oynayın, hafifçe sıkın burnunu, topukları sıkın, ben bi de kulağını çekiyorum uyandırmak için.
Oglum da 35 haftalik dogdu ama kiz daha hizli cikti. Yay burcu seviyorumNe oluyo bu bebelere yahu günleri günlerini tutmuyo hepsi gelmek için zaman kolluyo çok sabırsız çıktılar inşallah durabildiği kadar durur
Kızlar bugün hayatımın en güzel anlarından bitini yaşadım. Kuzum emmeyi öğrendi, ilk kez memeyi tuttu, çekti. Allah’ıma şükürler olsun o kadar güzel bir duygu ki! O emdi ben ağladım.
Hastanede bi anneye demiştim ki sizin bebek çok ağlıyor, hemşireler anneyi kötü motive etmeyin demişti. Oysa bizler için bebeğimizin sesini duymak bir lütuftu. Ağlayamayacak kadar küçüklerdi, makineye bağlılardı, hemşire ağlatsın da sesini duyalım diye bekliyorduk başka bir prematüre annesiyle. O günlerde her şeyin yoluna gireceğine inanmak zordu. Şükürler olsun. N narantikibi her şey güzel oluyor be! Az kaldı miniğe kavuşacaksın, sen de mutluluktan ağlayacaksın
Ben de rutin kontrol diye geldim sancim cikti nstde 1 cm aciklik var bebek kanala girmis rahim agzi yumusamis
2200 cikti ultrasonda
Sok olduk birden
Emmiyorduuuuu... ya uyandiriyoz benim kucaga gelince uyuyor
Tecrübeli anneler. Ara ara rahmin kendini doğuma hazırlaması için gelen kasılmalarım ve bel ağrım olmaya başladı son zamanlarda. Beni bir korku aldı. Vajinal doğum yapanlar biri bu süreci anlatabilir mi korkuyooomm.
9 eylük üniversitesi hastanesinde epiduralle doğum yapılıyormuş. Herşey yolunda giderse tercihim o yönde olacak. Ne dersiniz?
Kızlar bundan önceki haftalar iyi günlerimmiş,şuan o kadar kötüyüm ki ağrımayan yerim yok ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum ne uyuyabiliyorum çok ağırlaştım.Bebeğin hareketleri canımı acıtıyor sanki içeriye sığmıyor gibi.37+4 olduk makat geliş ve günümüz belli değil sancımın filan olmasını bekliyorlar son ana kadar dönme ihtimaline karşı.Ama artık vücudum da taşımıyor gibi.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
canim ayni ya bebek sigmiyo heralde artikCanim bugun nasilsin??
Hay Allah yaa bundan once de boyle oluyomuydun? İnsallah kuzum hepimiz icib hersey guzel olacak... az sabirrr gostercrz... nelere katlaniyoruz katlanirizfa evel Allahcanim ayni ya bebek sigmiyo heralde artik
Aaaa bizim bebislere neler oluyor boyleBen de rutin kontrol diye geldim sancim cikti nstde 1 cm aciklik var bebek kanala girmis rahim agzi yumusamis
2200 cikti ultrasonda
Sok olduk birden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?