2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hemen hemen aynı haftdayız canım. Sende heyecan var mı , ilk gebeliğin mi
İkinci gebelik, bir oğlum var 4 yaşını doldurmasına az kaldı, sezaryenle doğdu genel anestezi yapılmıştı. Heyecan var tabiki genel anestezi olmazsa farklı olacak benim için,sağlıklı olarak doğacak mı eli ayağı düzgün mü deli sorular

Kızlar bugün hayatımın en güzel anlarından bitini yaşadım. Kuzum emmeyi öğrendi, ilk kez memeyi tuttu, çekti. Allah’ıma şükürler olsun o kadar güzel bir duygu ki! O emdi ben ağladım.
Hastanede bi anneye demiştim ki sizin bebek çok ağlıyor, hemşireler anneyi kötü motive etmeyin demişti. Oysa bizler için bebeğimizin sesini duymak bir lütuftu. Ağlayamayacak kadar küçüklerdi, makineye bağlılardı, hemşire ağlatsın da sesini duyalım diye bekliyorduk başka bir prematüre annesiyle. O günlerde her şeyin yoluna gireceğine inanmak zordu. Şükürler olsun. N narantikibi her şey güzel oluyor be! Az kaldı miniğe kavuşacaksın, sen de mutluluktan ağlayacaksın

Çoook güzel bebeğin emmesi anneyle olan teması çok güzel zaten bol sütlü bol emzirmeli bol emmeli günleriniz olsun

Ben de rutin kontrol diye geldim sancim cikti nstde 1 cm aciklik var bebek kanala girmis rahim agzi yumusamis
Yatis yaptim ciger gelistirici vuruldu
Sanci icin bi suru ilaclar falan aliyorum

2200 cikti ultrasonda

Kendine kalsa bir iki gune dogdu dogacak meger bizim kiz da sıkılmış içerde
Sok olduk birden

Durdurabiliyorlar mı? Hayırlısı olsun, az daha beklesin canım böyle sabırsız olunmaz ki

Emmiyorduuuuu... ya uyandiriyoz benim kucaga gelince uyuyor
Hala kendini rahimde sanıyor, senin kalp atışını ve kokunu hissedince güven duyuyor ve uyuyor. Mecbur emecek, aç mı kalacak. Burnuyla oynayın, hafifçe sıkın burnunu, topukları sıkın, ben bi de kulağını çekiyorum uyandırmak için.

Tecrübeli anneler. Ara ara rahmin kendini doğuma hazırlaması için gelen kasılmalarım ve bel ağrım olmaya başladı son zamanlarda. Beni bir korku aldı. Vajinal doğum yapanlar biri bu süreci anlatabilir mi korkuyooomm.
9 eylük üniversitesi hastanesinde epiduralle doğum yapılıyormuş. Herşey yolunda giderse tercihim o yönde olacak. Ne dersiniz?

Ben epiduralle normal dogum yaptim. Gün verdi doktorum gittim 3 cm acikligim vardi. Epodural icin 4 cm olmasi gerekiyormus. Suni sanci aldim yaklasik 3 saat. 4 cm olunca epidural alip 3 saat daha bekledim 8 cm oldu. Sonrada doguma gittim. Yani hissettigim sanci saati 3 tü. Kolaydi. Allah ım herkese kolay dogum nasip etsin

Kızlar bundan önceki haftalar iyi günlerimmiş,şuan o kadar kötüyüm ki ağrımayan yerim yok ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum ne uyuyabiliyorum çok ağırlaştım.Bebeğin hareketleri canımı acıtıyor sanki içeriye sığmıyor gibi.37+4 olduk makat geliş ve günümüz belli değil sancımın filan olmasını bekliyorlar son ana kadar dönme ihtimaline karşı.Ama artık vücudum da taşımıyor gibi.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Yaptigimiz seyleri bi gorsen .. bebek hemsireleri neler yapti pes.ettiler

Ne oluyo bu bebelere yahu günleri günlerini tutmuyo hepsi gelmek için zaman kolluyo çok sabırsız çıktılar inşallah durabildiği kadar durur
Oglum da 35 haftalik dogdu ama kiz daha hizli cikti. Yay burcu seviyorum
Saka bi yana insallah tuk bebisler saglikli sihhatli ve mumkunse zamaninda dogsun

Ne kadar güzel anlatmışsın. Ne güzel haber. Her şeyin bir zamanı var demek ki. Allah ayirmasinn

Bu ne yaa yeni trend mı? Benim oğlan biraz örnek olsa bu kızları yaa. Yürüyüş adaçayı ananas hurma. Artık allah ne verdiyse denemeye başlıyorum ben de. Bi de kocayı yakalarsammm

Emmiyorduuuuu... ya uyandiriyoz benim kucaga gelince uyuyor

Minnoş yaa
O da öğrenecek annesi

Canım korku hiçbir şeyi kolaylastirmaz. Şancı hissettiğinde derin nefes al ve bunun normal olduğunu ve geçeceğini düşün. Panik ve korku her şeyi zorlaştırır. Bedenine güven. Bebeğine güven. Inan ikisi de je yapacağını çok iyi biliyor.

Canım.ilik suya gir rahatlatır ağrılarını hafifletir dönmesini beklemeleri çok güzel. Normal dogum olmasa bile doğumun başlamış olması çok önemliymiş bebek ve anne için. Biraz daha sabır

canim ayni ya bebek sigmiyo heralde artik
Hay Allah yaa bundan once de boyle oluyomuydun? İnsallah kuzum hepimiz icib hersey guzel olacak... az sabirrr gostercrz... nelere katlaniyoruz katlanirizfa evel Allah Yeterki minnoslar iyi saglikli olsunlar annelerinide cok uzmesinler

Son düzenleme:
Aaaa bizim bebislere neler oluyor boyle bir sabirsiz bebis daha eklendi benimkide dönse kanala girse ne guzel olurdu senin bebis insallah biraz daha kalabilir . Dogarsada insallah sıkınti olmadan hemen kucagina alirsin annesi hakkinda hayirlisi olsun . Haber ver ama mutlaka :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…