- 25 Aralık 2018
- 288
- 360
- 23
Aynen canım bu bulantı öldürecek biziHayirlisiyla gelsin minisimiz insallah canim. Benimde cok fena her sabah bulantim var neden oluyor acabacok da geceleri agri sanci oluyor. Doktora gidince hic sıkınti yok
Oyyy maşallah çok geçmiş olsun, sağlıklı büyüsün güzellik
Kendini nasil hissediyorsunbebegi kucagina almakta zorlaniyor musun canim ?
Nasıl geçti canım sezeryan uyuttular mı yoksa hep uyanık mıydın? ben biraz da 2. sezeryan olacağı için korkuyorummm
Kızın nasıl kilosu eksik mi fazla mı çıktı beklediğinizden. Maaşallah çok güzel ve iyi gözüküyorsunuz ikinizde
canim gözün aydın masallah
Canim saf epidural yaptilar. Cok guzel oldu biraz zorlandilar ama tuttu. Bebek cikana kadar epiduralei. Sonra anne biraz rahat etsin dediler bi yarim saat dikisler falan bitene kadar uyuttular. Ultrasonda 2950 gorunuyordu 2774 kg 49 cm dogdu
Hayırlısı olsun canımBende ogrendim 22+8-9=21 yani erkek tuttu bended3
Maşallah subhannallah darısı bizlerin başına inşallah. Allah analı babalı büyütsünCanim saf epidural yaptilar. Cok guzel oldu biraz zorlandilar ama tuttu. Bebek cikana kadar epiduralei. Sonra anne biraz rahat etsin dediler bi yarim saat dikisler falan bitene kadar uyuttular. Ultrasonda 2950 gorunuyordu 2774 kg 49 cm dogdu
Canim saf epidural yaptilar. Cok guzel oldu biraz zorlandilar ama tuttu. Bebek cikana kadar epiduralei. Sonra anne biraz rahat etsin dediler bi yarim saat dikisler falan bitene kadar uyuttular. Ultrasonda 2950 gorunuyordu 2774 kg 49 cm dogdu
Oh maaşallah size güle güle büyüsün insallah jülyet hanım cok gecmiş olsun çok güzelsiniz
Aaa evet sogan suyu cok iyi geliyor ben denemistim. Zaten bir iki damla damlatiyorsun. Damlatinca rahatlayip uyumustu kizim .Orta kulak iltihabi gibi gecen yil biz de yasadik neler cektimgeciktirmeden doktora götürün canım ilerlemeden iyileşsin. Biz gecen yil ameliyatlik seviyeye gelmistik Allah korusun, ama yaptirmadik antibiyotikle falan iyilesti sukur.
Yemek icin de zorlama cani acıyordur.
Kulaga sogan suyu sıkmayı cok tavsiye ettiler ama ben cesaret edemedim nedense
şükür sağlıkla geldi prenses❤❤ Güzel de geçmiş doğumun Artık bitti sıkıntılı günler:)
baktıkça bakıyorum fotoğrafa tekrardan maşallah size❤❤
bu arada boynuna taktıkları ne canım ??
Günlerimiz ayni benimki de 2600 olmus :)Selam kizlar. Doguran arkadasimiza hayirli olsunbnde bugün kontrole gittim. 2 bucuk hafta onde 2900 cikti. Ins 38. Haftayi gecneden dogurursun tombik olacak bebis dedi. Tsh degerimde dusmus cok sukur. 14 kilo almisim ama keyfim yerinde.
MasAllah sizinki de iyiymis. Doktorun dedigjne gore maksimum 4 haftamiz var. Bi heyecanlandimGünlerimiz ayni benimki de 2600 olmus :)
Benimde spinal mi oyle bsy dedi doktor belden uyusmali insallah seninki gbi kolay gecer bende minigimi alirim kucagimaCanim saf epidural yaptilar. Cok guzel oldu biraz zorlandilar ama tuttu. Bebek cikana kadar epiduralei. Sonra anne biraz rahat etsin dediler bi yarim saat dikisler falan bitene kadar uyuttular. Ultrasonda 2950 gorunuyordu 2774 kg 49 cm dogdu
Benim gecen gun sancilarim cikti nst de ciger gelistirici yaptilar benim sekerim yuksek cikiyor o yuzden daha cok alabilirmis bebek kiloMasAllah sizinki de iyiymis. Doktorun dedigjne gore maksimum 4 haftamiz var. Bi heyecanlandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?