2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hayirlisiyla gelsin minisimiz insallah canim. Benimde cok fena her sabah bulantim var neden oluyor acaba cok da geceleri agri sanci oluyor. Doktora gidince hic sıkınti yok

Merhaba kızlar
Kızım hastalandı gece, uykusuzum yemek yemeye bile halim yok.
İlaç da içmiyor, içince kusturuyor kendini ateşi yüksek kulağı ağrıyormuş

Kiz hoca oldun sen basimiza ufle ufle

Merhaba kızlar
Gecmis olsun canim . Kulagi inthaplanmis olabilir. Hastaligi gecene kadar zorlama yemek yemek icin biraz bekle . Rabbim sifa versin . Cocuklarin hasta olmasi cok zor ;(

Merhaba kızlar
Orta kulak iltihabi gibi gecen yil biz de yasadik neler cektim geciktirmeden doktora götürün canım ilerlemeden iyileşsin. Biz gecen yil ameliyatlik seviyeye gelmistik Allah korusun, ama yaptirmadik antibiyotikle falan iyilesti sukur.
Yemek icin de zorlama cani acıyordur.
Kulaga sogan suyu sıkmayı cok tavsiye ettiler ama ben cesaret edemedim nedense

İlkinde annem vardı yanımda olması bile lütuftu anam canım anam

Hepinize cooook tesekkur ederiz arkadaslar. Sorularinizi varsa hemen deneyimlerimi paylasirim
Nasıl geçti canım sezeryan uyuttular mı yoksa hep uyanık mıydın? ben biraz da 2. sezeryan olacağı için korkuyorummm
Kızın nasıl kilosu eksik mi fazla mı çıktı beklediğinizden. Maaşallah çok güzel ve iyi gözüküyorsunuz ikinizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…