2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Acaba makat gelis oldugu icin mi bu kadar agri canim ? Yani 3.hamileligim bu bende ayni sekilde tasirken bile zolaniyorum. Ve canimi acitiyor Hareketleri. Daha once boyle birsey yasamadim. Dönerler mi artik cok merak ediyorum. Ben tam 36 haftaligim

Bebekler büyüdü canım vücudumuzun dengesi bozuldu.hadi inşallah döner 38 haftalık olmuş.benim 34+3 ama sırt üst yatsam belim ağrıyo sağa sola dönünce kasıklarım.senin haftadanda nasıl olucam acaba kafası hep kaburgamın altında
Allah yardımcımız olsun bedende yeni bi can güzel ama zor az kaldı

İyi geceler kızlar son 300 sayfayı okudum bu saate anca bitirebildim.
Öncelikle bebilerinizi sağlıcakla zahmetsizce kucağınıza almayı Rabbim nasip eylesin. Doğum yapmış olanlarınıza hayırlı evlat eylesin sağlıcakla büyütmeyi nasip eylesin Rabbim. Bebeği cennet kuşu olan kardeşime Rabbim sabrı cemil ihsan eylesin.

Bende normalde şubat annesiyim ama özellikle son 1,5 aydır enfeksiyonla cebelleşiyordum doktorumun çoküzerinde durmaması buna çoğu etken oldu. Artık dayanamaz hal alınca eski doktoruma gittim ve her an suyumun gelebileceğini öğrendim. Nst de doğuma girecek kadar sancımın olduğu izlendi. Acil tedaviye başladık 24 saat arayla ciğer geliştirici yapıldı. Progestana ve antibiyotik tedavisine başladım. 2. Günü nst de sancım çok çok azalmıştı. Ama ara ara kasılmalar ve karında sertleşmeler oluyor. Bugün daha bi iyi hissediyordum. Ama akşama doğru biraz zorlanmaya başladım Karnımda bi sertliyor bir yumuşuyor. Cuma günü kontrolüm var umarım iyi geçer. Artık burayıda takip edeceğim.

Seninde mi makat gelis canim bebisin ?

Iyi geceler canim , hosgeldin grubumuza . Sende aralik annesi olcak gibi gorunuyorsun. hakkinda hayirlisi olsun. Bebegin sagligi nasil ? Kac kilo oldu ?

Iyi geceler canim , hosgeldin grubumuza . Sende aralik annesi olcak gibi gorunuyorsun. hakkinda hayirlisi olsun. Bebegin sagligi nasil ? Kac kilo oldu ?

Seninde mi makat gelis canim bebisin ?

Benimde makat gelişi canım dönmez sanırım artık zaten ilki sezaryen

İyi geceler geçmiş olsun.inşallah kalabildiği kadar kalır seninle..ocak bebişleri aralık,şubat bebişleri ocak bebişi olucak galiba.vakti zamanında sağlıkla gelsinler

Hoşbuldum cnm amin . İnşaAllah Ocağı ortalarız valla hiç hazır değilim Daha haftaya memlekete gitme hayalleri kuruyorum
Cuma akşamki muayenemde 1750 grdı. Bu Cuma akşam tekrar gidicm inşaAllah biraz daha büyümüştür.

sağol cnm amiin. İnşaAllah erken gelmez. Dikkat edersek dinlenirsen riski atlatırız dedi doktorum inşaAllah öyle olur

sabah sabah nasıl güzel geldin canım benım çok şükür bugünümüze senin adına o kadar mutlu oldum ki okurken yüzümde gülümseme oldu daha nice güzel zamanlarınız olsun miniğinle herşey çok çok güzel olacak Allahın izniyle evet herşeyi o kadar lütuf ki gözünü açsın diye beklerken kaç gün gidip geldik o küvez başında bekledik bir parmağını oynatması için bile gözünü kırpmadan beklıyor insan

Bufüm Epiduralle olması bence avantaj değil benim fikrim ıkınma ittirme isteği hiç gelmiyor çünkü. Kaç cm açıklıkla yapıldı epidural bilmiyorum ama o zamana kadarda sancıyı çekiyorsun dayanamadığımı defalarca söylememe rağmen doğuma iki saat kala anca rahatlamıştım. Suni sancının bilimsel olarak normal sancıdan farkı olmamasını söylemlerine rağmen yakınımda her iki şekilde doğum yapanlar suni sancının başka olduğunu söylüyorlar. Bende kendi sancımla o tecrübeyi yaşamayı isterdim bebeğin içinden kayıp çıkmasını hissetmek isterdim ama epiduralde bunları hissedemiyorsun tabi. Normal doğumu yürekten isteyen herkese rabbim en doğal şekilde nasip etsin inşallah

Kızlar vajinal kaşıntı yaşayan var mı aranızda? Geçen hafta doktor kontrolünde bişey yoktu sonradan gelişti. Doktora iki hafta sonra gideceğim ağda yaptırıp şimdi gitmek istemiyorum zararsız olan bir krem vs mi sorsam eczaneye içeride değil kaşıntı üst tarafta

Hay Allah yaa bundan once de boyle oluyomuydun? İnsallah kuzum hepimiz icib hersey guzel olacak... az sabirrr gostercrz... nelere katlaniyoruz katlanirizfa evel Allah Yeterki minnoslar iyi saglikli olsunlar annelerinide cok uzmesinler
aminnn canim benim. minnoslar iyi olsun da yeter o bize. sabırsızlıkla bekliyoruz gercekten. çok merak ediyorum bi ay icinde hayatimiz degisecek. korkular sardi beni, bi garibim

bende de sık sık oluyor travazol kullanıyorum doktoruma sormuştum onu kullanabilirsin demişti

Kızlar bana dua edin yahu dün akşam yine tansiyonum fırladı 15/10 ölçtüm bir daha da ölçmedim yatıp uyumaya çalıştım ama uyuyamadım da. Tam umutlanıyorum bebek kilo almasa da en azından devam ediyoruz diye ama sonra bir pürüz çıkıyor, çok çok mutsuzum

O Otimoti evet sıcak su biraz rahatlatıyor yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sanki

_Ravzaa_ dönme ihtimalleri çok çok zayıf ama benim doktorlar ümidi kesmiyor Artık büyüdükçe daha da zor ihtimal oluyor tabi.Ben ağrılarımı filan yaşıma da bağlıyorum 31 yaşındayım ve doğal olarak da kilo aldım vücudum baya zorlandı affaladı ne oluyoruz ulen dedi Hep derler ya 30 dan önce çocuk yapılması lazım diye vücut daha uyumlu oluyor sanırım 30u geçince daha zor oluyor

S Seda987 ah ah sen de benim gibisin desene umarım daha da ağırlaşmasın benim gibi az kaldı ha gayret diye diye kendimi avutuyorum sonu güzel olmasa çekilecek gibi değil de anayız biz ana diyeceğiz

Allah yardımcın olsun canım.Tansiyonu filan düşünmemeye çalış stres yapmamaya çalış

İnşallah canım ya. Doğal akışına bırakmak gerekiyor diye düşünüyorum. Ama bi an böyle ağrı olunca telaşa kapılıyorum. En doğalı, en hayırlısı neyse bebeğim için o şekilde olsun istiyorum. Hayırlısı inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…