Acaba makat gelis oldugu icin mi bu kadar agri canim ? Yani 3.hamileligim bu bende ayni sekilde tasirken bile zolaniyorum. Ve canimi acitiyor Hareketleri. Daha once boyle birsey yasamadim. Dönerler mi artik cok merak ediyorum. Ben tam 36 haftaligimKızlar bundan önceki haftalar iyi günlerimmiş,şuan o kadar kötüyüm ki ağrımayan yerim yok ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum ne uyuyabiliyorum çok ağırlaştım.Bebeğin hareketleri canımı acıtıyor sanki içeriye sığmıyor gibi.37+4 olduk makat geliş ve günümüz belli değil sancımın filan olmasını bekliyorlar son ana kadar dönme ihtimaline karşı.Ama artık vücudum da taşımıyor gibi.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Bebekler büyüdü canım vücudumuzun dengesi bozuldu.hadi inşallah döner 38 haftalık olmuş.benim 34+3 ama sırt üst yatsam belim ağrıyo sağa sola dönünce kasıklarım.senin haftadanda nasıl olucam acabaKızlar bundan önceki haftalar iyi günlerimmiş,şuan o kadar kötüyüm ki ağrımayan yerim yok ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum ne uyuyabiliyorum çok ağırlaştım.Bebeğin hareketleri canımı acıtıyor sanki içeriye sığmıyor gibi.37+4 olduk makat geliş ve günümüz belli değil sancımın filan olmasını bekliyorlar son ana kadar dönme ihtimaline karşı.Ama artık vücudum da taşımıyor gibi.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Seninde mi makat gelis canim bebisin ?Bebekler büyüdü canım vücudumuzun dengesi bozuldu.hadi inşallah döner 38 haftalık olmuş.benim 34+3 ama sırt üst yatsam belim ağrıyo sağa sola dönünce kasıklarım.senin haftadanda nasıl olucam acabakafası hep kaburgamın altında
Allah yardımcımız olsun bedende yeni bi cangüzel ama zor az kaldı
Iyi geceler canim , hosgeldin grubumuza . Sende aralik annesi olcak gibi gorunuyorsun.İyi geceler kızlar son 300 sayfayı okudum bu saate anca bitirebildim.
Öncelikle bebilerinizi sağlıcakla zahmetsizce kucağınıza almayı Rabbim nasip eylesin. Doğum yapmış olanlarınıza hayırlı evlat eylesin sağlıcakla büyütmeyi nasip eylesin Rabbim. Bebeği cennet kuşu olan kardeşime Rabbim sabrı cemil ihsan eylesin.
Bende normalde şubat annesiyim ama özellikle son 1,5 aydır enfeksiyonla cebelleşiyordum doktorumun çoküzerinde durmaması buna çoğu etken oldu. Artık dayanamaz hal alınca eski doktoruma gittim ve her an suyumun gelebileceğini öğrendim. Nst de doğuma girecek kadar sancımın olduğu izlendi. Acil tedaviye başladık 24 saat arayla ciğer geliştirici yapıldı. Progestana ve antibiyotik tedavisine başladım. 2. Günü nst de sancım çok çok azalmıştı. Ama ara ara kasılmalar ve karında sertleşmeler oluyor. Bugün daha bi iyi hissediyordum. Ama akşama doğru biraz zorlanmaya başladım Karnımda bi sertliyor bir yumuşuyor. Cuma günü kontrolüm var umarım iyi geçer. Artık burayıda takip edeceğim.
Iyi geceler canim , hosgeldin grubumuza . Sende aralik annesi olcak gibi gorunuyorsun.İyi geceler kızlar son 300 sayfayı okudum bu saate anca bitirebildim.
Öncelikle bebilerinizi sağlıcakla zahmetsizce kucağınıza almayı Rabbim nasip eylesin. Doğum yapmış olanlarınıza hayırlı evlat eylesin sağlıcakla büyütmeyi nasip eylesin Rabbim. Bebeği cennet kuşu olan kardeşime Rabbim sabrı cemil ihsan eylesin.
Bende normalde şubat annesiyim ama özellikle son 1,5 aydır enfeksiyonla cebelleşiyordum doktorumun çoküzerinde durmaması buna çoğu etken oldu. Artık dayanamaz hal alınca eski doktoruma gittim ve her an suyumun gelebileceğini öğrendim. Nst de doğuma girecek kadar sancımın olduğu izlendi. Acil tedaviye başladık 24 saat arayla ciğer geliştirici yapıldı. Progestana ve antibiyotik tedavisine başladım. 2. Günü nst de sancım çok çok azalmıştı. Ama ara ara kasılmalar ve karında sertleşmeler oluyor. Bugün daha bi iyi hissediyordum. Ama akşama doğru biraz zorlanmaya başladım Karnımda bi sertliyor bir yumuşuyor. Cuma günü kontrolüm var umarım iyi geçer. Artık burayıda takip edeceğim.
Seninde mi makat gelis canim bebisin ?
İyi geceler kızlar son 300 sayfayı okudum bu saate anca bitirebildim.
Iyi geceler canim , hosgeldin grubumuza . Sende aralik annesi olcak gibi gorunuyorsun.hakkinda hayirlisi olsun. Bebegin sagligi nasil ? Kac kilo oldu ?
Benimde makat gelişi canım dönmez sanırım artık zaten ilki sezaryen
İyi geceler geçmiş olsun.inşallah kalabildiği kadar kalır seninle..ocak bebişleri aralık,şubat bebişleri ocak bebişi olucak galiba.vakti zamanında sağlıkla gelsinler
sabah sabah nasıl güzel geldin canım benım çok şükür bugünümüze senin adına o kadar mutlu oldum ki okurken yüzümde gülümseme olduKızlar bugün hayatımın en güzel anlarından bitini yaşadım. Kuzum emmeyi öğrendi, ilk kez memeyi tuttu, çekti. Allah’ıma şükürler olsun o kadar güzel bir duygu ki! O emdi ben ağladım.
Hastanede bi anneye demiştim ki sizin bebek çok ağlıyor, hemşireler anneyi kötü motive etmeyin demişti. Oysa bizler için bebeğimizin sesini duymak bir lütuftu. Ağlayamayacak kadar küçüklerdi, makineye bağlılardı, hemşire ağlatsın da sesini duyalım diye bekliyorduk başka bir prematüre annesiyle. O günlerde her şeyin yoluna gireceğine inanmak zordu. Şükürler olsun. N narantikibi her şey güzel oluyor be! Az kaldı miniğe kavuşacaksın, sen de mutluluktan ağlayacaksın
Epiduralle olması bence avantaj değil benim fikrim ıkınma ittirme isteği hiç gelmiyor çünkü. Kaç cm açıklıkla yapıldı epidural bilmiyorum ama o zamana kadarda sancıyı çekiyorsun dayanamadığımı defalarca söylememe rağmen doğuma iki saat kala anca rahatlamıştım. Suni sancının bilimsel olarak normal sancıdan farkı olmamasını söylemlerine rağmen yakınımda her iki şekilde doğum yapanlar suni sancının başka olduğunu söylüyorlar. Bende kendi sancımla o tecrübeyi yaşamayı isterdim bebeğin içinden kayıp çıkmasını hissetmek isterdim ama epiduralde bunları hissedemiyorsun tabi. Normal doğumu yürekten isteyen herkese rabbim en doğal şekilde nasip etsin inşallahTecrübeli anneler. Ara ara rahmin kendini doğuma hazırlaması için gelen kasılmalarım ve bel ağrım olmaya başladı son zamanlarda. Beni bir korku aldı. Vajinal doğum yapanlar biri bu süreci anlatabilir mi korkuyooomm.
9 eylük üniversitesi hastanesinde epiduralle doğum yapılıyormuş. Herşey yolunda giderse tercihim o yönde olacak. Ne dersiniz?
aminnn canim benim. minnoslar iyi olsun da yeter o bize. sabırsızlıkla bekliyoruz gercekten.Hay Allah yaa bundan once de boyle oluyomuydun? İnsallah kuzum hepimiz icib hersey guzel olacak... az sabirrr gostercrz... nelere katlaniyoruz katlanirizfa evel AllahYeterki minnoslar iyi saglikli olsunlar annelerinide cok uzmesinler
Kızlar vajinal kaşıntı yaşayan var mı aranızda? Geçen hafta doktor kontrolünde bişey yoktu sonradan gelişti. Doktora iki hafta sonra gideceğim ağda yaptırıp şimdi gitmek istemiyorumzararsız olan bir krem vs mi sorsam eczaneye içeride değil kaşıntı üst tarafta
Allah yardımcın olsun canım.Tansiyonu filan düşünmemeye çalış stres yapmamaya çalışKızlar bana dua edin yahu dün akşam yine tansiyonum fırladı 15/10 ölçtüm bir daha da ölçmedim yatıp uyumaya çalıştım ama uyuyamadım da. Tam umutlanıyorum bebek kilo almasa da en azından devam ediyoruz diye ama sonra bir pürüz çıkıyor, çok çok mutsuzum
İnşallah canım ya. Doğal akışına bırakmak gerekiyor diye düşünüyorum. Ama bi an böyle ağrı olunca telaşa kapılıyorum. En doğalı, en hayırlısı neyse bebeğim için o şekilde olsun istiyorum. Hayırlısı inşallah:)Ne kadar güzel anlatmışsın. Ne güzel haber. Her şeyin bir zamanı var demek ki. Allah ayirmasinn
Bu ne yaa yeni trend mı? Benim oğlan biraz örnek olsa bu kızları yaa. Yürüyüş adaçayı ananas hurma. Artık allah ne verdiyse denemeye başlıyorum ben de. Bi de kocayı yakalarsammm
Minnoş yaa
O da öğrenecek annesi
Canım korku hiçbir şeyi kolaylastirmaz. Şancı hissettiğinde derin nefes al ve bunun normal olduğunu ve geçeceğini düşün. Panik ve korku her şeyi zorlaştırır. Bedenine güven. Bebeğine güven. Inan ikisi de je yapacağını çok iyi biliyor.
Canım.ilik suya gir rahatlatır ağrılarını hafifletir dönmesini beklemeleri çok güzel. Normal dogum olmasa bile doğumun başlamış olması çok önemliymiş bebek ve anne için. Biraz daha sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?