Korkutma biziBen bu sezeryan isini sevmedim ya
Doktor eğer biz uygum görürsek epidural yapıyoruz dedi. Kolay geçen doğumlarda gerek kalmıyormuş. Herşey o an belli olacak yani. En hayırlısı, doğal akışı neyse o olsun istiyorum. Yarın tekrar kontrolüm var bebeğin suyunu bakıcam dedi. Kist gördüm dedi o çok kurcalıyor kafamı yarın tekrar bakacak. Teşekkür ederim cevabın için canımBufüm
Epiduralle olması bence avantaj değil benim fikrim ıkınma ittirme isteği hiç gelmiyor çünkü. Kaç cm açıklıkla yapıldı epidural bilmiyorum ama o zamana kadarda sancıyı çekiyorsun dayanamadığımı defalarca söylememe rağmen doğuma iki saat kala anca rahatlamıştım. Suni sancının bilimsel olarak normal sancıdan farkı olmamasını söylemlerine rağmen yakınımda her iki şekilde doğum yapanlar suni sancının başka olduğunu söylüyorlar. Bende kendi sancımla o tecrübeyi yaşamayı isterdim bebeğin içinden kayıp çıkmasını hissetmek isterdim ama epiduralde bunları hissedemiyorsun tabi. Normal doğumu yürekten isteyen herkese rabbim en doğal şekilde nasip etsin inşallah
aa noldu ??Ben bu sezeryan isini sevmedim ya
2020 ocagini sevmedik grupca araliga tasiniyoruzBu ne yaa yeni trend mı? Benim oğlan biraz örnek olsa bu kızları yaa. Yürüyüş adaçayı ananas hurma. Artık allah ne verdiyse denemeye başlıyorum ben de. Bi de kocayı yakalarsammm
Sancilarim var ama biraz daha siddeti azaldi ve duzenli degil. Acikligim oldugu icin istirahat verdi. Evde oglum var fazla kalmak istemedim eve gidecem evde dinlenirim dedim. Ciger gelistirici ignenin ikinci dozunu aksam vurunup cikicam insallah.Aaaa bizim bebislere neler oluyor boylebir sabirsiz bebis daha eklendi benimkide dönse kanala girse ne guzel olurdu senin bebis insallah biraz daha kalabilir . Dogarsada insallah sıkınti olmadan hemen kucagina alirsin annesi hakkinda hayirlisi olsun . Haber ver ama mutlaka :)
HosgeldinBende normalde şubat annesiyim ama özellikle son 1,5 aydır enfeksiyonla cebelleşiyordum doktorumun çoküzerinde durmaması buna çoğu etken oldu. Artık dayanamaz hal alınca eski doktoruma gittim ve her an suyumun gelebileceğini öğrendim. Nst de doğuma girecek kadar sancımın olduğu izlendi. Acil tedaviye başladık 24 saat arayla ciğer geliştirici yapıldı. Progestana ve antibiyotik tedavisine başladım. 2. Günü nst de sancım çok çok azalmıştı. Ama ara ara kasılmalar ve karında sertleşmeler oluyor. Bugün daha bi iyi hissediyordum. Ama akşama doğru biraz zorlanmaya başladım Karnımda bi sertliyor bir yumuşuyor. Cuma günü kontrolüm var umarım iyi geçer. Artık burayıda takip edeceğim.
Kendini uzup strese sokma. Her sey olacagina varir senin elinde olan bir sey degil kiKızlar bana dua edin yahu dün akşam yine tansiyonum fırladı 15/10 ölçtüm bir daha da ölçmedim yatıp uyumaya çalıştım ama uyuyamadım da. Tam umutlanıyorum bebek kilo almasa da en azından devam ediyoruz diye ama sonra bir pürüz çıkıyor, çok çok mutsuzum
Rica ederim hepimiz için hayırlısı inşallahDoktor eğer biz uygum görürsek epidural yapıyoruz dedi. Kolay geçen doğumlarda gerek kalmıyormuş. Herşey o an belli olacak yani. En hayırlısı, doğal akışı neyse o olsun istiyorum. Yarın tekrar kontrolüm var bebeğin suyunu bakıcam dedi. Kist gördüm dedi o çok kurcalıyor kafamı yarın tekrar bakacak. Teşekkür ederim cevabın için canım
Amin inşallah hepimiz sağlıkla zamanında kavuşalım bebişlere seninle günlerimiz aynıMerhaba kızlar
Hamileliğimin ilk aylarından beri sürekli foruma girip okuyorum. Ailemden biri gibi oldunuz artık hepiniz. Acaba naptılar acaba bebekleri nasıl diye rüyalarıma giriyosunuz.Dogum yapanlarınızla sevincinizle üzüntünüzle agladım o derece belki de hamilelik hormonları yüzünden☺
33 haftalık olduk bizde inşallah bir kız bebek daha gelecek dünyayaHepimiz sag sağlim kavusalım yavrularımıza. Dünyaya gelen bebeklerimizi de Allah bagıslasın uzun saglıklı ömürleri olsun inşallah
Çok teşekkürlerbende de sık sık oluyor travazol kullanıyorum doktoruma sormuştum onu kullanabilirsin demişti
Bnimkilerde ikiz benide sarmiyor degil o korkular... ah ah nasil alistirirsak oyle gidio... sabirli olmak lazim bende sabirsizim... cok ustune dusmemek lazim.. bakicaz gorcez onlar bize anneligi ogretcekler bizde onlara gore birazda sekillencex herhaldeaminnn canim benim. minnoslar iyi olsun da yeter o bize. sabırsızlıkla bekliyoruz gercekten.çok merak ediyorum bi ay icinde hayatimiz degisecek. korkular sardi beni, bi garibim
Kızlar bebişlerinizin elbiselerini kaç derecede kaç dklık programda yıkadınız. Benim makinenin 30 derece 15 dklık hızlı programı var onda yıkamam yeterli olurmu yoksa uzun programdamı yıkayayım?
Korkutma biziAğrın mı var ?
30 derecede 1 saatlikte yıkadım.
Sonra 20 dakikalık ekstra durulama yaptırdım 2 kere :)
okadarda deforma yapmazmı cnm elbiseleri 15 dklıktan sora 20 dklık durulama var ekstra birde ords durulasam yeter gibi geliyor olmazmı :)deterjan içeriğide doğal minoris aldım
Kızlar selam nasılsınız, daha okumadım sayfaları kontrolden geldim.
Doktor kilosu suyu iyi dedi, aylar sonra ilk defa bebişin yüzünü gördüm birazcık, baya tombul yanaklı gibi görünüyor
Kapı süsüm de geldi:)Aynısının magnetlerini de isteyeceğim:) dolandırılmadığım için mutlu oldum:)
Eki Görüntüle 2564436
ahh evet onları unutmuşumYa gaz cikaramadim ya sorunum o gaz sancim var bide köse sancisi dedikleri uterus kasilmasi var. Ozellikle.emzirdikten sonra
Ya gaz cikaramadim ya sorunum o gaz sancim var bide köse sancisi dedikleri uterus kasilmasi var. Ozellikle.emzirdikten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?