2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Doktor eğer biz uygum görürsek epidural yapıyoruz dedi. Kolay geçen doğumlarda gerek kalmıyormuş. Herşey o an belli olacak yani. En hayırlısı, doğal akışı neyse o olsun istiyorum. Yarın tekrar kontrolüm var bebeğin suyunu bakıcam dedi. Kist gördüm dedi o çok kurcalıyor kafamı yarın tekrar bakacak. Teşekkür ederim cevabın için canım

#direnocakanneleri
Bu ne yaa yeni trend mı? Benim oğlan biraz örnek olsa bu kızları yaa. Yürüyüş adaçayı ananas hurma. Artık allah ne verdiyse denemeye başlıyorum ben de. Bi de kocayı yakalarsammm
2020 ocagini sevmedik grupca araliga tasiniyoruz cok eglenceli gelsenize

Sancilarim var ama biraz daha siddeti azaldi ve duzenli degil. Acikligim oldugu icin istirahat verdi. Evde oglum var fazla kalmak istemedim eve gidecem evde dinlenirim dedim. Ciger gelistirici ignenin ikinci dozunu aksam vurunup cikicam insallah.
1 hafta daha bu sekilde tutabilirsek kâr dedi doktor. Bakalim insallah saglikli sihhatli dogar
Hosgeldin
Kendini uzup strese sokma. Her sey olacagina varir senin elinde olan bir sey degil ki

Rica ederim hepimiz için hayırlısı inşallah

Merhaba kızlar
Hamileliğimin ilk aylarından beri sürekli foruma girip okuyorum. Ailemden biri gibi oldunuz artık hepiniz. Acaba naptılar acaba bebekleri nasıl diye rüyalarıma giriyosunuz.Dogum yapanlarınızla sevincinizle üzüntünüzle agladım o derece belki de hamilelik hormonları yüzünden
33 haftalık olduk bizde inşallah bir kız bebek daha gelecek dünyayaHepimiz sag sağlim kavusalım yavrularımıza. Dünyaya gelen bebeklerimizi de Allah bagıslasın uzun saglıklı ömürleri olsun inşallah

Amin inşallah hepimiz sağlıkla zamanında kavuşalım bebişlere seninle günlerimiz aynı

aminnn canim benim. minnoslar iyi olsun da yeter o bize. sabırsızlıkla bekliyoruz gercekten. çok merak ediyorum bi ay icinde hayatimiz degisecek. korkular sardi beni, bi garibim
Bnimkilerde ikiz benide sarmiyor degil o korkular... ah ah nasil alistirirsak oyle gidio... sabirli olmak lazim bende sabirsizim... cok ustune dusmemek lazim.. bakicaz gorcez onlar bize anneligi ogretcekler bizde onlara gore birazda sekillencex herhalde

Kızlar selam nasılsınız, daha okumadım sayfaları kontrolden geldim.
Doktor kilosu suyu iyi dedi, aylar sonra ilk defa bebişin yüzünü gördüm birazcık, baya tombul yanaklı gibi görünüyor
Kapı süsüm de geldi:)Aynısının magnetlerini de isteyeceğim:) dolandırılmadığım için mutlu oldum:)

Kızlar bebişlerinizin elbiselerini kaç derecede kaç dklık programda yıkadınız. Benim makinenin 30 derece 15 dklık hızlı programı var onda yıkamam yeterli olurmu yoksa uzun programdamı yıkayayım?

Kızlar bebişlerinizin elbiselerini kaç derecede kaç dklık programda yıkadınız. Benim makinenin 30 derece 15 dklık hızlı programı var onda yıkamam yeterli olurmu yoksa uzun programdamı yıkayayım?

30 derecede 1 saatlikte yıkadım.
Sonra 20 dakikalık ekstra durulama yaptırdım 2 kere :)

30 derecede 1 saatlikte yıkadım.
Sonra 20 dakikalık ekstra durulama yaptırdım 2 kere :)

okadarda deforma yapmazmı cnm elbiseleri 15 dklıktan sora 20 dklık durulama var ekstra birde ords durulasam yeter gibi geliyor olmazmı :)deterjan içeriğide doğal minoris aldım

okadarda deforma yapmazmı cnm elbiseleri 15 dklıktan sora 20 dklık durulama var ekstra birde ords durulasam yeter gibi geliyor olmazmı :)deterjan içeriğide doğal minoris aldım

Ben deterjan kokusu kalmasın diye ekstra duruladım 2 kere. Senin yaptığında yeterli olur kokusuna bak çok deterjan gibi kokmuyorsa tek durularsın:)

çok güzel cnm güle güle kullanmak nasip olsun inşaAllah. Arka kısmı nasıl canım hastane kapısına kolay asılabilirmi ne kadara yaptırdın. Benimde eğer doğum ani gelişmezse konseptim fil

Ya gaz cikaramadim ya sorunum o gaz sancim var bide köse sancisi dedikleri uterus kasilmasi var. Ozellikle.emzirdikten sonra
ahh evet onları unutmuşum bende gazı gece anca çıkarmıştım biraz geç olmuştu birde o kasılma bende pompayla süt sağarken oluyordu rahim toparlıyormuş demişti ablam onda da emzirirken olmuş 1 2 gün oluyor ama ne hikmetse süt sağmayı bırakınca geçiyordu

Ya gaz cikaramadim ya sorunum o gaz sancim var bide köse sancisi dedikleri uterus kasilmasi var. Ozellikle.emzirdikten sonra

Sezeryan tecrübem yok ama en iyi çözüm yürümek diye biliyoruz canım gaz için. O kasilma 2. Bebeğimi emzirirken bende de olmuştu ama uzun sürmüyor merak etme. Rahîm toparlanıyor meme ucu uyarıldığı için. Hani memenin uyarılması hamileyken de istenmez ya o sebepten yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…