Muskatın gaza iyi geldiğini okumuştum forumda istersen bir araştırın cnmBenim gaz cikaramama 24 saat oldu hala tik yok.. ve cok fazla.yuruyorum.. papatya cayi kayisi.cayi kayisi kompostosu ve ilaclara.ragmen
çok güzel cnm güle güle kullanmak nasip olsun inşaAllah. Arka kısmı nasıl canım hastane kapısına kolay asılabilirmi ne kadara yaptırdın. Benimde eğer doğum ani gelişmezse konseptim fil
Yürümen lazım. Bir de basamak varsa 2-3 basamak in çık. Koridorda Yürüyemezsen yatağın başına olduğun yerde adım at. Duphalac veya gaspass ilaçlarını sor.Ya gaz cikaramadim ya sorunum o gaz sancim var bide köse sancisi dedikleri uterus kasilmasi var. Ozellikle.emzirdikten sonra
Benim gaz cikaramama 24 saat oldu hala tik yok.. ve cok fazla.yuruyorum.. papatya cayi kayisi.cayi kayisi kompostosu ve ilaclara.ragmen
Enfeksiyonunuz idrar yolu mu? Benim kanımda 4 aydır enfeksiyon var ama idrar yollarım ve vajenim temiz o yüzden ilaç kullanmıyorum. Siz böyle yazınca bi korktum.İyi geceler kızlar son 300 sayfayı okudum bu saate anca bitirebildim.
Öncelikle bebilerinizi sağlıcakla zahmetsizce kucağınıza almayı Rabbim nasip eylesin. Doğum yapmış olanlarınıza hayırlı evlat eylesin sağlıcakla büyütmeyi nasip eylesin Rabbim. Bebeği cennet kuşu olan kardeşime Rabbim sabrı cemil ihsan eylesin.
Bende normalde şubat annesiyim ama özellikle son 1,5 aydır enfeksiyonla cebelleşiyordum doktorumun çoküzerinde durmaması buna çoğu etken oldu. Artık dayanamaz hal alınca eski doktoruma gittim ve her an suyumun gelebileceğini öğrendim. Nst de doğuma girecek kadar sancımın olduğu izlendi. Acil tedaviye başladık 24 saat arayla ciğer geliştirici yapıldı. Progestana ve antibiyotik tedavisine başladım. 2. Günü nst de sancım çok çok azalmıştı. Ama ara ara kasılmalar ve karında sertleşmeler oluyor. Bugün daha bi iyi hissediyordum. Ama akşama doğru biraz zorlanmaya başladım Karnımda bi sertliyor bir yumuşuyor. Cuma günü kontrolüm var umarım iyi geçer. Artık burayıda takip edeceğim.
Sorma o tarihiduyunca stresi bile yetti şimdiden daha hiç bişeyim tam degil çanta bile hazırlamadım.Geei sayım başladı yani sağlıkka gelsin inşallah Benimde büyük ihtimal sezeryan ama henüz gün vermediler 23 ünde kontrolum var bakalım ne diycekler
Chek kapı süsü güzelmiş cidden ben de isme karar verebilirsem instagramdan sipariş vericem bu hafta sipariş vermem gerekiyo bide hersey cok sıkısıcak gibi geliyo. Sana ne kadar zamanda gönderdiler uzun mu ki teslim süresi.
Emzirirken olan sanci sezaryen oldugun icin degil canim. Ben normal dgum yapmistim ama onda da vardi . 2. Dogumda kizimi aglayarak emziriyordum . Daha kotusu doktor 3.dogumda daha cok olcak dedi doktor . ;(Ya gaz cikaramadim ya sorunum o gaz sancim var bide köse sancisi dedikleri uterus kasilmasi var. Ozellikle.emzirdikten sonra
ayy ya bi an önce sipariş vermem gerekiyo o zaman dogumdan sonra gelir artık kapı süslerimcok tesekkür ederim canım bide bu ara makromeye merak sardım güvenilir bi sayfa bulabilirsem artıkTeşekkür ederim canım.
10-12 gün dediler 13. günde gönderdiler kargoda 3 gün sürdü 15 gün sürdü sayılır elime ulaşması.
Canım instagramda değişiyor teslim süreleri bazıları 1 ayda falan teslim ediyorlar.
Evet idrar yollarımda. Hamilelik önceside hassas bünyem var idrar yollarımı sık üşütürdğm enfeksiyon olurda hamileliktede devam etti 16. Haftalarda rahatsız ediyordu antibiyotik kullanmıştım geçmişti. 1,5-2 aydır tekrar vardı ama doktor hep tek toz kullanımlık ilaç verince geçirmedi antibiyotik kullanmak gerklitdi toz ilaca karşı bünyem dirençli olduğundan etkili olmadı :sEnfeksiyonunuz idrar yolu mu? Benim kanımda 4 aydır enfeksiyon var ama idrar yollarım ve vajenim temiz o yüzden ilaç kullanmıyorum. Siz böyle yazınca bi korktum.
Hemşire olanda benim.ama bnde pek söylemem hemşire olduğumu :)Ebemiz var sanki biri de hemşireyim demişti kadın dogumcu varsa çıksın ortaya yada çocuk dr u da olur
A ben ciğer yiyorumya cok ta severim hata bugn yemegi planladim yineValla ben yazayim... kokorec ve sushi yiycem ilk etapta.. hatta kizlar ben raki falanda icerim cok ozledim ama o bekliycek biraz malum emzirme donemi. Ay bide ciger ozledim. Sakatatlar yasak malum ciger ozellikle yasak.. bide.midye dolmaya gomebilirim.. yani benimkiler pis isler biraz :)
Çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah sağlıklıca evladınızı kucağınıza alırsınız.Evet idrar yollarımda. Hamilelik önceside hassas bünyem var idrar yollarımı sık üşütürdğm enfeksiyon olurda hamileliktede devam etti 16. Haftalarda rahatsız ediyordu antibiyotik kullanmıştım geçmişti. 1,5-2 aydır tekrar vardı ama doktor hep tek toz kullanımlık ilaç verince geçirmedi antibiyotik kullanmak gerklitdi toz ilaca karşı bünyem dirençli olduğundan etkili olmadı :s
HahaYürümen lazım. Bir de basamak varsa 2-3 basamak in çık. Koridorda Yürüyemezsen yatağın başına olduğun yerde adım at. Duphalac veya gaspass ilaçlarını sor.
Bir de son olarak sigara içmiştim hastanede, bi Winston light içtim işe yaramadı, bi camel içtim hemen gaz çıkardımbebek yanımda olmayınca rahattım tabi
Rezene çayı da iyi. Doğumdan 70 saat sonra gaz çıkarmıştım. Çok sancılıydı. Taburcu de etmiyorlar gaz çıkarmadan. İnsan osurduğunu gururla söyler mi! Koştum hemşirelere gururla osurdum demiştim
Ohh onu da atlatmışsın çok şükürR refikaaydin valla bende gururla soyluyorum osurdumm.. oh beeee
Ya gaz cikarici herseyi yaptim caylar falan ama gelmeyince gelmiyor. Duphalac mi ne onuda ictim serumumda da ilac varmis.
Neyse oldu bitti allahtan.
Evet o agri uterusun yani rahmin kendini toplama agrisiymis ama bide sezaryandan dolayi kose dikisi diye bisey varmis o.ahri yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?