2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim gaz cikaramama 24 saat oldu hala tik yok.. ve cok fazla.yuruyorum.. papatya cayi kayisi.cayi kayisi kompostosu ve ilaclara.ragmen
Muskatın gaza iyi geldiğini okumuştum forumda istersen bir araştırın cnm

çok güzel cnm güle güle kullanmak nasip olsun inşaAllah. Arka kısmı nasıl canım hastane kapısına kolay asılabilirmi ne kadara yaptırdın. Benimde eğer doğum ani gelişmezse konseptim fil

Çok teşekkür ederim:)
Arkasında ışıklar da var, çerçeve askısı gibi askı yapmışlar. Hastane kapısına ilk doğumumda nasıl astılar bilmiyorum
145 tl ye yaptırdım canım:)
Ben de battaniye ve takı yastığını yıldız tutan filden yaptırdım:)

Ya gaz cikaramadim ya sorunum o gaz sancim var bide köse sancisi dedikleri uterus kasilmasi var. Ozellikle.emzirdikten sonra
Yürümen lazım. Bir de basamak varsa 2-3 basamak in çık. Koridorda Yürüyemezsen yatağın başına olduğun yerde adım at. Duphalac veya gaspass ilaçlarını sor.
Bir de son olarak sigara içmiştim hastanede, bi Winston light içtim işe yaramadı, bi camel içtim hemen gaz çıkardım bebek yanımda olmayınca rahattım tabi
Rezene çayı da iyi. Doğumdan 70 saat sonra gaz çıkarmıştım. Çok sancılıydı. Taburcu de etmiyorlar gaz çıkarmadan. İnsan osurduğunu gururla söyler mi! Koştum hemşirelere gururla osurdum demiştim

Benim gaz cikaramama 24 saat oldu hala tik yok.. ve cok fazla.yuruyorum.. papatya cayi kayisi.cayi kayisi kompostosu ve ilaclara.ragmen

Canım yazdılar mı bilmiyorum rezene kimyon çayı denesen doktorun izin verirse, hem süt arttırır hem gaz giderici diye biliyorum.

Enfeksiyonunuz idrar yolu mu? Benim kanımda 4 aydır enfeksiyon var ama idrar yollarım ve vajenim temiz o yüzden ilaç kullanmıyorum. Siz böyle yazınca bi korktum.

Chek kapı süsü güzelmiş cidden ben de isme karar verebilirsem instagramdan sipariş vericem bu hafta sipariş vermem gerekiyo bide hersey cok sıkısıcak gibi geliyo. Sana ne kadar zamanda gönderdiler uzun mu ki teslim süresi.
2 2kedi_1deli grupta birisi sade nescafe demişti sanki gaz icin miydi o cok hatırlayamadım.
bide ben sanırım bu alıntı işini beceremiyorum. Hiç yorum yazmayınca insan telefondan falan kullanmaya bi yabancı kaldım keske watsapp grubu falan olsa valla

Teşekkür ederim canım.
10-12 gün dediler 13. günde gönderdiler kargoda 3 gün sürdü 15 gün sürdü sayılır elime ulaşması.
Canım instagramda değişiyor teslim süreleri bazıları 1 ayda falan teslim ediyorlar.

Ya gaz cikaramadim ya sorunum o gaz sancim var bide köse sancisi dedikleri uterus kasilmasi var. Ozellikle.emzirdikten sonra
Emzirirken olan sanci sezaryen oldugun icin degil canim. Ben normal dgum yapmistim ama onda da vardi . 2. Dogumda kizimi aglayarak emziriyordum . Daha kotusu doktor 3.dogumda daha cok olcak dedi doktor . ;(

ayy ya bi an önce sipariş vermem gerekiyo o zaman dogumdan sonra gelir artık kapı süslerimcok tesekkür ederim canım bide bu ara makromeye merak sardım güvenilir bi sayfa bulabilirsem artık

Enfeksiyonunuz idrar yolu mu? Benim kanımda 4 aydır enfeksiyon var ama idrar yollarım ve vajenim temiz o yüzden ilaç kullanmıyorum. Siz böyle yazınca bi korktum.
Evet idrar yollarımda. Hamilelik önceside hassas bünyem var idrar yollarımı sık üşütürdğm enfeksiyon olurda hamileliktede devam etti 16. Haftalarda rahatsız ediyordu antibiyotik kullanmıştım geçmişti. 1,5-2 aydır tekrar vardı ama doktor hep tek toz kullanımlık ilaç verince geçirmedi antibiyotik kullanmak gerklitdi toz ilaca karşı bünyem dirençli olduğundan etkili olmadı :s

A ben ciğer yiyorumya cok ta severim hata bugn yemegi planladim yineiyi pismis vesaglam bi yerden olmasina dikkat et demislerdi sadece.kokrec 1 defa yediml,sushide yedim.ama rakı için beklemedeyim

Çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah sağlıklıca evladınızı kucağınıza alırsınız.

R refikaaydin valla bende gururla soyluyorum osurdumm.. oh beeee

Ya gaz cikarici herseyi yaptim caylar falan ama gelmeyince gelmiyor. Duphalac mi ne onuda ictim serumumda da ilac varmis.
Neyse oldu bitti allahtan.

Evet o agri uterusun yani rahmin kendini toplama agrisiymis ama bide sezaryandan dolayi kose dikisi diye bisey varmis o.ahri yapiyor

Haha hiç aklıma gelmezdi gurur duymak valla desene ben de gurur duymak için bekleyeceğim Sigara içmene iyi izin vermişler devlette yapacağım doğumu kapı pencere kovarlar beni herhalde sigara içeceğim desem

Ohh onu da atlatmışsın çok şükür darısı dikişlerin iyileşmesine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…