Ben hala ismine karar vermedim bu gidişle doğumdan sonraya kalacakKızlar selam nasılsınız, daha okumadım sayfaları kontrolden geldim.
Doktor kilosu suyu iyi dedi, aylar sonra ilk defa bebişin yüzünü gördüm birazcık, baya tombul yanaklı gibi görünüyor
Kapı süsüm de geldi:)Aynısının magnetlerini de isteyeceğim:) dolandırılmadığım için mutlu oldum:)
Eki Görüntüle 2564436
Amin cnm sağol inşaAllah sizde sağlıcakla zahmetsiz kucağınıza alırsınızÇok çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah sağlıklıca evladınızı kucağınıza alırsınız.
Ben hala ismine karar vermedim bu gidişle doğumdan sonraya kalacakİnstagram sipariş işi riskli iyi bari salatalık yerine doğru ürün göndermişler ama çok şık güzel olmuş
Benm kargom 15.gun olmustr kargoda esim dio kis bitmeden gelse bariKargolar çok fena durumda taç siparişim 3 gündür ptt de aynı noktada beklemede sormak için gittim 20 gün bekleyen var dediler, efsane cuma şu bu derken Kargoların bazı noktalarında acayip yığılma varmış dikkate alarak sipariş verin derim, özellikle ist Avrupa yakası çıkmadı kargom kaldı orda
Bizimde gelmeyen ürünlerimiz var bakalım ne gelecekBenm kargom 15.gun olmustr kargoda esim dio kis bitmeden gelse bari
ayy ya bi an önce sipariş vermem gerekiyo o zaman dogumdan sonra gelir artık kapı süslerimcok tesekkür ederim canım bide bu ara makromeye merak sardım güvenilir bi sayfa bulabilirsem artık
Gözünüz aydın olsun. Rabbim hayırlı evlat eylesin sizlere ve sağlıcakla büyütmeyi nasip eylesin. biran önce toparlanırsınız inşaAllah. Acil şifalar diliyorum.Selamlar herkese yorumlarınızı okuyamadım ne oldu ne bitti bilmiyorum direk yazıyorum kusura bakmayın .sabah 7 de nişanım geldi . 2 çocuğumu da Türk komşuya bırakıp acile geldik 6 cm açılmam varmış meğersem. Epidurel vurulamadı yani. 4 cm sonrası vurulmazmış . Zor bi Doğum oldu ama hamdolsun 12.30 da doğumum gerçekleşti .hala emziremedim. Odaya da yeni çıktık biraz müşade altında kaldım .
İnsallah kalan bütün doğumlar vakitlice ve hayırlı zamanda gelir insallah...doğumu olan annelerin de sütü insallah bi an önce gelir . Şuan çok Yorgunum .
Selamlar herkese yorumlarınızı okuyamadım ne oldu ne bitti bilmiyorum direk yazıyorum kusura bakmayın .sabah 7 de nişanım geldi . 2 çocuğumu da Türk komşuya bırakıp acile geldik 6 cm açılmam varmış meğersem. Epidurel vurulamadı yani. 4 cm sonrası vurulmazmış . Zor bi Doğum oldu ama hamdolsun 12.30 da doğumum gerçekleşti .hala emziremedim. Odaya da yeni çıktık biraz müşade altında kaldım .
İnsallah kalan bütün doğumlar vakitlice ve hayırlı zamanda gelir insallah...doğumu olan annelerin de sütü insallah bi an önce gelir . Şuan çok Yorgunum .
gözün aydın cok şükür saglıkla gelmiş dünyaya Allah analı babalı büyütsün kuzunu:) bu yorgunlukta gecer gülüp geçeriz hepsineSelamlar herkese yorumlarınızı okuyamadım ne oldu ne bitti bilmiyorum direk yazıyorum kusura bakmayın .sabah 7 de nişanım geldi . 2 çocuğumu da Türk komşuya bırakıp acile geldik 6 cm açılmam varmış meğersem. Epidurel vurulamadı yani. 4 cm sonrası vurulmazmış . Zor bi Doğum oldu ama hamdolsun 12.30 da doğumum gerçekleşti .hala emziremedim. Odaya da yeni çıktık biraz müşade altında kaldım .
Vala nasil ne zaman gelcek.merakla bekliyorumBizimde gelmeyen ürünlerimiz var bakalım ne gelecek
Bi bebisimz daha geldi saglikla buyusun insallahSelamlar herkese yorumlarınızı okuyamadım ne oldu ne bitti bilmiyorum direk yazıyorum kusura bakmayın .sabah 7 de nişanım geldi . 2 çocuğumu da Türk komşuya bırakıp acile geldik 6 cm açılmam varmış meğersem. Epidurel vurulamadı yani. 4 cm sonrası vurulmazmış . Zor bi Doğum oldu ama hamdolsun 12.30 da doğumum gerçekleşti .hala emziremedim. Odaya da yeni çıktık biraz müşade altında kaldım .
Selamlar herkese yorumlarınızı okuyamadım ne oldu ne bitti bilmiyorum direk yazıyorum kusura bakmayın .sabah 7 de nişanım geldi . 2 çocuğumu da Türk komşuya bırakıp acile geldik 6 cm açılmam varmış meğersem. Epidurel vurulamadı yani. 4 cm sonrası vurulmazmış . Zor bi Doğum oldu ama hamdolsun 12.30 da doğumum gerçekleşti .hala emziremedim. Odaya da yeni çıktık biraz müşade altında kaldım .
Ben de doğumumun nasıl ne ne zaman olacağını merak ediyorum.
Kaçıncı hafta olacak, planlı mı plansız mı, akşam mı sabah mı merak ediyorum :)
Neyseki magnetleri gururla sipariş verebileceksinTeşekkür ederim canım. Ben de çok zor ikna oldum isme bir türlü bulamıştım
Normalde instagramdan alışveriş yapmam referans olmadan ama bu tarz işlerin de hepsi instagramda risk aldım
İçim içimi yedi gelene kadar dolandırılsam eşimin dilinden kurtulamazdım
Aynı süsün magnetlerini de yaptıracağım pazartesi siparişini vereceğim, işte hepsini bir anda sipariş veremedim dolandırılma korkusundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?