2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben hala ismine karar vermedim bu gidişle doğumdan sonraya kalacak İnstagram sipariş işi riskli iyi bari salatalık yerine doğru ürün göndermişler ama çok şık güzel olmuş

Kargolar çok fena durumda taç siparişim 3 gündür ptt de aynı noktada beklemede sormak için gittim 20 gün bekleyen var dediler, efsane cuma şu bu derken Kargoların bazı noktalarında acayip yığılma varmış dikkate alarak sipariş verin derim, özellikle ist Avrupa yakası çıkmadı kargom kaldı orda

Ben hala ismine karar vermedim bu gidişle doğumdan sonraya kalacak İnstagram sipariş işi riskli iyi bari salatalık yerine doğru ürün göndermişler ama çok şık güzel olmuş

Teşekkür ederim canım. Ben de çok zor ikna oldum isme bir türlü bulamıştım
Normalde instagramdan alışveriş yapmam referans olmadan ama bu tarz işlerin de hepsi instagramda risk aldım
İçim içimi yedi gelene kadar dolandırılsam eşimin dilinden kurtulamazdım
Aynı süsün magnetlerini de yaptıracağım pazartesi siparişini vereceğim, işte hepsini bir anda sipariş veremedim dolandırılma korkusundan

Benm kargom 15.gun olmustr kargoda esim dio kis bitmeden gelse bari

ayy ya bi an önce sipariş vermem gerekiyo o zaman dogumdan sonra gelir artık kapı süslerimcok tesekkür ederim canım bide bu ara makromeye merak sardım güvenilir bi sayfa bulabilirsem artık

Makromeyi ben de çok beğeniyordum ama eşim bir türlü istemedi.
Bu aralar sipariş verirsen doğumdan önce eline ulaşabilir

Selamlar herkese yorumlarınızı okuyamadım ne oldu ne bitti bilmiyorum direk yazıyorum kusura bakmayın .sabah 7 de nişanım geldi . 2 çocuğumu da Türk komşuya bırakıp acile geldik 6 cm açılmam varmış meğersem. Epidurel vurulamadı yani. 4 cm sonrası vurulmazmış . Zor bi Doğum oldu ama hamdolsun 12.30 da doğumum gerçekleşti .hala emziremedim. Odaya da yeni çıktık biraz müşade altında kaldım .
İnsallah kalan bütün doğumlar vakitlice ve hayırlı zamanda gelir insallah...doğumu olan annelerin de sütü insallah bi an önce gelir . Şuan çok Yorgunum .

Gözünüz aydın olsun. Rabbim hayırlı evlat eylesin sizlere ve sağlıcakla büyütmeyi nasip eylesin. biran önce toparlanırsınız inşaAllah. Acil şifalar diliyorum.

Allah analı babalı büyütsün bebişini:) Çok geçmiş olsun.

herkes kargolardan muzdarip bebek odasına halı aldım vivenseden 20 gündür kargoda bekliyo halı hala gönderemediler. dogumdan önce gelse bari

gözün aydın cok şükür saglıkla gelmiş dünyaya Allah analı babalı büyütsün kuzunu:) bu yorgunlukta gecer gülüp geçeriz hepsine

Bi bebisimz daha geldi saglikla buyusun insallah

Gözünüz aydın saglikla büyütün inşallah. Tekrar darısı başımıza diyorum. Ilk doğumundan daha zor mu oldu? Benim 2. Dogum daha kolaydı. 3.de çok daha kolay olacağına inanıyor evrene böyle mesaj yolluyorum

Ben de doğumumun nasıl ne ne zaman olacağını merak ediyorum.
Kaçıncı hafta olacak, planlı mı plansız mı, akşam mı sabah mı merak ediyorum :)

Aynen ben de çok merak ediyorum. Diğerleri hep planlı başlatıldı. Bunda bir umut filmlerdeki o sahneleri bekliyorum.

Hayırlı olsun. Allah sağlıkla analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah. Gözünüz aydın. Inşallah siz de bebeğiniz de sagliklidir. Gelmis geçmiş olsun

Neyseki magnetleri gururla sipariş verebileceksin Benim komşum bir butik sayfasından elbise siparişi vermişti 2 ay oldu ne arayan var ne soran Allah’tan kapıda ödeme olarak almıştı bir kaybı olmadı
Senin doğumuna daha var görünüyor hallettin ne güzel benim maksimum 2 buçuk haftam kaldı ortada ne isim var ne süsleri kızımın En iyisi ben isme artık karar vereyim magnetler nasıl bir şey yaptıracaksın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…