Hayırlı olsun hoş gelmiş bebiş, birer birer kavuşuyoruz yavrularımıza.Selamlar herkese yorumlarınızı okuyamadım ne oldu ne bitti bilmiyorum direk yazıyorum kusura bakmayın .sabah 7 de nişanım geldi . 2 çocuğumu da Türk komşuya bırakıp acile geldik 6 cm açılmam varmış meğersem. Epidurel vurulamadı yani. 4 cm sonrası vurulmazmış . Zor bi Doğum oldu ama hamdolsun 12.30 da doğumum gerçekleşti .hala emziremedim. Odaya da yeni çıktık biraz müşade altında kaldım .
İnsallah kalan bütün doğumlar vakitlice ve hayırlı zamanda gelir insallah...doğumu olan annelerin de sütü insallah bi an önce gelir . Şuan çok Yorgunum .
Ben de çok merak ediyorum, ne zaman nasıl olacak diye hep şöyle dua ediyorum plansız olacaksa ya eşim evdeyken sancım filan başlasın ya da kontrole gittiğimde nst de filan görünsün yatırsınlar beni.Yoksa evde tek başınayım elim ayağıma dolaşır diye korkuyorum.Bebek makat geliş ve ilk doğum diye hala gün vermediler ben normalde aralık annesiyim 29.12Ben de doğumumun nasıl ne ne zaman olacağını merak ediyorum.
Kaçıncı hafta olacak, planlı mı plansız mı, akşam mı sabah mı merak ediyorum :)
Gözün aydın kucagina da alinca kokusunu icine cekersin gecer yorgunlugunSelamlar herkese yorumlarınızı okuyamadım ne oldu ne bitti bilmiyorum direk yazıyorum kusura bakmayın .sabah 7 de nişanım geldi . 2 çocuğumu da Türk komşuya bırakıp acile geldik 6 cm açılmam varmış meğersem. Epidurel vurulamadı yani. 4 cm sonrası vurulmazmış . Zor bi Doğum oldu ama hamdolsun 12.30 da doğumum gerçekleşti .hala emziremedim. Odaya da yeni çıktık biraz müşade altında kaldım .
İnsallah kalan bütün doğumlar vakitlice ve hayırlı zamanda gelir insallah...doğumu olan annelerin de sütü insallah bi an önce gelir . Şuan çok Yorgunum .
Canım 2 doğum da epidural normaldi. 3600 ve 2800 civardı idi kiloları. Bunda 24 haftadan beri hep erken Doğum riskim vardı belki ondan mı bilmiyorum bi de hersey çok ani oldu . Epidural de vurdurmak için gecikmiş . Hızlı geliştiği için belki de yordu beni .. son haftalar Arkadaşlar hiç kontrollerinizi ihmal etmeyin tabi takıntı da yapmayın her an gelecek gibi amaGözünüz aydın saglikla büyütün inşallah. Tekrar darısı başımıza diyorum. Ilk doğumundan daha zor mu oldu? Benim 2. Dogum daha kolaydı. 3.de çok daha kolay olacağına inanıyor evrene böyle mesaj yolluyorum
Allah analı babalı büyütsün inşallah. Kaç kilo doğdu ?Selamlar herkese yorumlarınızı okuyamadım ne oldu ne bitti bilmiyorum direk yazıyorum kusura bakmayın .sabah 7 de nişanım geldi . 2 çocuğumu da Türk komşuya bırakıp acile geldik 6 cm açılmam varmış meğersem. Epidurel vurulamadı yani. 4 cm sonrası vurulmazmış . Zor bi Doğum oldu ama hamdolsun 12.30 da doğumum gerçekleşti .hala emziremedim. Odaya da yeni çıktık biraz müşade altında kaldım .
Hayırlı olsun güle güle büyüsün inşallahSelamlar herkese yorumlarınızı okuyamadım ne oldu ne bitti bilmiyorum direk yazıyorum kusura bakmayın .sabah 7 de nişanım geldi . 2 çocuğumu da Türk komşuya bırakıp acile geldik 6 cm açılmam varmış meğersem. Epidurel vurulamadı yani. 4 cm sonrası vurulmazmış . Zor bi Doğum oldu ama hamdolsun 12.30 da doğumum gerçekleşti .hala emziremedim. Odaya da yeni çıktık biraz müşade altında kaldım .
Ben de çok merak ediyorum, ne zaman nasıl olacak diye hep şöyle dua ediyorum plansız olacaksa ya eşim evdeyken sancım filan başlasın ya da kontrole gittiğimde nst de filan görünsün yatırsınlar beni.Yoksa evde tek başınayım elim ayağıma dolaşır diye korkuyorum.Bebek makat geliş ve ilk doğum diye hala gün vermediler ben normalde aralık annesiyim 29.12
Endişelenmeyin bence sancı geldiğinde hemen şiddeti artmayacak sonuçta. Suyum gelmişti benim gece 10 dk ya hastanede idik ama o kadar aceleye bile gerek yokmuş sonuçta doğum olana kadar o halde bekledim. Suyu bitince çok kötü şeyler olacakmış gibi apar topar gitmiştik tecrübesizlikBen de çok merak ediyorum, ne zaman nasıl olacak diye hep şöyle dua ediyorum plansız olacaksa ya eşim evdeyken sancım filan başlasın ya da kontrole gittiğimde nst de filan görünsün yatırsınlar beni.Yoksa evde tek başınayım elim ayağıma dolaşır diye korkuyorum.Bebek makat geliş ve ilk doğum diye hala gün vermediler ben normalde aralık annesiyim 29.12
Neyseki magnetleri gururla sipariş verebileceksinBenim komşum bir butik sayfasından elbise siparişi vermişti 2 ay oldu ne arayan var ne soran Allah’tan kapıda ödeme olarak almıştı bir kaybı olmadı
Senin doğumuna daha var görünüyor hallettin ne güzel benim maksimum 2 buçuk haftam kaldı ortada ne isim var ne süsleri kızımınEn iyisi ben isme artık karar vereyim magnetler nasıl bir şey yaptıracaksın ?
Hediye olmasın yahu. Belki biri sürpriz yapmak istedi. Ne bileyim nasıl bu kadar denk gelebilir diimi?Herkes Kargo mağduruymuş, ben ise kargo kazananıbugün Kargo geldi, LCW paketi teslim etti gitti. Allah allah diyorum ne zaman aldım bunları derken bi açtım bir sürü bebek eşyası; havlu, yastık kılıfı, müslin bezler, ter bezleri, ağız silme bezleri... bir sürü ıvır zıvır. Yanlışlıkla bana göndermişler artık kimin kargosuysa paketlerken benim adıma paketlemiş. Yanlışlıkla gönderilen paketin bebek eşyasıyla dolu olması da Denizimin şansı herhalde. Yaşasın efsane Cuma
Haram olur mu acaba bu? İade etsem mi acaba? Bi tek onu bilemedim.
Sağlıkla büyüsün inşallahSelamlar herkese yorumlarınızı okuyamadım ne oldu ne bitti bilmiyorum direk yazıyorum kusura bakmayın .sabah 7 de nişanım geldi . 2 çocuğumu da Türk komşuya bırakıp acile geldik 6 cm açılmam varmış meğersem. Epidurel vurulamadı yani. 4 cm sonrası vurulmazmış . Zor bi Doğum oldu ama hamdolsun 12.30 da doğumum gerçekleşti .hala emziremedim. Odaya da yeni çıktık biraz müşade altında kaldım .
Bencede birisi hediye gondermistir biraz bekle bakalim . :) haber verecek miHerkes Kargo mağduruymuş, ben ise kargo kazananıbugün Kargo geldi, LCW paketi teslim etti gitti. Allah allah diyorum ne zaman aldım bunları derken bi açtım bir sürü bebek eşyası; havlu, yastık kılıfı, müslin bezler, ter bezleri, ağız silme bezleri... bir sürü ıvır zıvır. Yanlışlıkla bana göndermişler artık kimin kargosuysa paketlerken benim adıma paketlemiş. Yanlışlıkla gönderilen paketin bebek eşyasıyla dolu olması da Denizimin şansı herhalde. Yaşasın efsane Cuma
Herkes Kargo mağduruymuş, ben ise kargo kazananıbugün Kargo geldi, LCW paketi teslim etti gitti. Allah allah diyorum ne zaman aldım bunları derken bi açtım bir sürü bebek eşyası; havlu, yastık kılıfı, müslin bezler, ter bezleri, ağız silme bezleri... bir sürü ıvır zıvır. Yanlışlıkla bana göndermişler artık kimin kargosuysa paketlerken benim adıma paketlemiş. Yanlışlıkla gönderilen paketin bebek eşyasıyla dolu olması da Denizimin şansı herhalde. Yaşasın efsane Cuma
Hayırlı uğurlu olsun... Allah analı babalı büyütsünSelamlar herkese yorumlarınızı okuyamadım ne oldu ne bitti bilmiyorum direk yazıyorum kusura bakmayın .sabah 7 de nişanım geldi . 2 çocuğumu da Türk komşuya bırakıp acile geldik 6 cm açılmam varmış meğersem. Epidurel vurulamadı yani. 4 cm sonrası vurulmazmış . Zor bi Doğum oldu ama hamdolsun 12.30 da doğumum gerçekleşti .hala emziremedim. Odaya da yeni çıktık biraz müşade altında kaldım .
bebişi Allah analı babalı büyütsün 37. Haftada mı doğmuş oldu? İnşaAllah sen ve bebeğin çok sağlıklısındırSelamlar herkese yorumlarınızı okuyamadım ne oldu ne bitti bilmiyorum direk yazıyorum kusura bakmayın .sabah 7 de nişanım geldi . 2 çocuğumu da Türk komşuya bırakıp acile geldik 6 cm açılmam varmış meğersem. Epidurel vurulamadı yani. 4 cm sonrası vurulmazmış . Zor bi Doğum oldu ama hamdolsun 12.30 da doğumum gerçekleşti .hala emziremedim. Odaya da yeni çıktık biraz müşade altında kaldım .
Gozun aydin canim birden gelmis bebis sagligi yerindeyse cok guzelSelamlar herkese yorumlarınızı okuyamadım ne oldu ne bitti bilmiyorum direk yazıyorum kusura bakmayın .sabah 7 de nişanım geldi . 2 çocuğumu da Türk komşuya bırakıp acile geldik 6 cm açılmam varmış meğersem. Epidurel vurulamadı yani. 4 cm sonrası vurulmazmış . Zor bi Doğum oldu ama hamdolsun 12.30 da doğumum gerçekleşti .hala emziremedim. Odaya da yeni çıktık biraz müşade altında kaldım .
Hediye değilse haramın alası olurHerkes Kargo mağduruymuş, ben ise kargo kazananıbugün Kargo geldi, LCW paketi teslim etti gitti. Allah allah diyorum ne zaman aldım bunları derken bi açtım bir sürü bebek eşyası; havlu, yastık kılıfı, müslin bezler, ter bezleri, ağız silme bezleri... bir sürü ıvır zıvır. Yanlışlıkla bana göndermişler artık kimin kargosuysa paketlerken benim adıma paketlemiş. Yanlışlıkla gönderilen paketin bebek eşyasıyla dolu olması da Denizimin şansı herhalde. Yaşasın efsane Cuma
Bana da sanki hediye gibi geldi bu kadar tesadüf olamaz ya denizin şansıHerkes Kargo mağduruymuş, ben ise kargo kazananıbugün Kargo geldi, LCW paketi teslim etti gitti. Allah allah diyorum ne zaman aldım bunları derken bi açtım bir sürü bebek eşyası; havlu, yastık kılıfı, müslin bezler, ter bezleri, ağız silme bezleri... bir sürü ıvır zıvır. Yanlışlıkla bana göndermişler artık kimin kargosuysa paketlerken benim adıma paketlemiş. Yanlışlıkla gönderilen paketin bebek eşyasıyla dolu olması da Denizimin şansı herhalde. Yaşasın efsane Cuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?