2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlısı olsun güle güle büyüt bebeni inşallah 6 cmi okuyunca kolay olduğunu sandım ama zor olmuş kurtulmuşsun önemli olan o

Ayyy çok teşekkür ederim ben de bilemediğim için endişe ediyorum filmler de filan oluyor ya suyu geliyor o an doğuruyor filan gerçek tam da öyle değil demek ki internetten de bakmıyorum kendimi korkutmamak için.Ama yazdığın beni rahatlattı başıma gelirse sakin olmaya çalışacağım inşallah

Saglikla sihhatle buyutmeyi ve buyumek nasip olsun.
Bu arada ocak ayi yaklastikca grup fazlalaşıyor.
Kim kimdir karisiyor artik bende

İnşallah biraz daha durur En iyi dinlenmek geliyo ayakta mı kaldın bu iki gün

İnşallah biraz daha durur En iyi dinlenmek geliyo ayakta mı kaldın bu iki gün
Hep cok yoruluyorum hic hamile gibi degilim 4 yasinda oglum var gunduz bakici bakiyor ben dinleniyorum ama bakici gidince ben onunla hopluyorum koşuyorum ohoo

Hep cok yoruluyorum hic hamile gibi degilim 4 yasinda oglum var gunduz bakici bakiyor ben dinleniyorum ama bakici gidince ben onunla hopluyorum koşuyorum ohoo
Benim oğlum d 2 buçuk yaşında evde yardımcım var sadece oğlana bakıyorum o da arada yoruyor işte ama dinlenmek işe yarıyor gerçekte

Keske en basindan olsaydik sizleri daha yakindan tanirdik
Dogru söylüyosunilk zamanlar iş yoğunluğundan 100sayfa birden geriden geldigimi biliyorum. Şimdilerde son aylar biraz daha esnek calsııyorum daha cok yazmaya zaman oluyo mesela. Artık cocuklarımızı büyütme aşamasında daha cok tanısırız

Benim oğlum d 2 buçuk yaşında evde yardımcım var sadece oğlana bakıyorum o da arada yoruyor işte ama dinlenmek işe yarıyor gerçekte
Evde istirahat şartıyla taburcu oldum zaten doguma kadar ilac ve yatış artik, gozum korktu

Bu sureci iyi degerlendirip bebege kilo aldıracak sekilde besleniyim bari dedim de. Ne yemek icmek gerekir gerçekten oyle bi bağlantı var mi acaba?

Geriden geldiği hafta Et, yumurta, muz, kaşar, ceviz yemiştim bi hafta ileri geçmişti hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…