Selamlar herkese yorumlarınızı okuyamadım ne oldu ne bitti bilmiyorum direk yazıyorum kusura bakmayın .sabah 7 de nişanım geldi . 2 çocuğumu da Türk komşuya bırakıp acile geldik 6 cm açılmam varmış meğersem. Epidurel vurulamadı yani. 4 cm sonrası vurulmazmış . Zor bi Doğum oldu ama hamdolsun 12.30 da doğumum gerçekleşti .hala emziremedim. Odaya da yeni çıktık biraz müşade altında kaldım .
İnsallah kalan bütün doğumlar vakitlice ve hayırlı zamanda gelir insallah...doğumu olan annelerin de sütü insallah bi an önce gelir . Şuan çok Yorgunum .
Endişelenmeyin bence sancı geldiğinde hemen şiddeti artmayacak sonuçta. Suyum gelmişti benim gece 10 dk ya hastanede idik ama o kadar aceleye bile gerek yokmuş sonuçta doğum olana kadar o halde bekledim. Suyu bitince çok kötü şeyler olacakmış gibi apar topar gitmiştik tecrübesizlik
Ayyy çok teşekkür ederim ben de bilemediğim için endişe ediyorum filmler de filan oluyor ya suyu geliyor o an doğuruyor filan gerçek tam da öyle değil demek ki internetten de bakmıyorum kendimi korkutmamak için.Ama yazdığın beni rahatlattı başıma gelirse sakin olmaya çalışacağım inşallah
Ben de normalde kapıda ödeme siparişi veririm en fazla. Ama isme özel ürünlerde kapıda ödeme yapan sayfa bulamadım:)
Magnetler de kapı süsünün küçüğü olacak canım. Eki Görüntüle 2564569
Selamlar herkese yorumlarınızı okuyamadım ne oldu ne bitti bilmiyorum direk yazıyorum kusura bakmayın .sabah 7 de nişanım geldi . 2 çocuğumu da Türk komşuya bırakıp acile geldik 6 cm açılmam varmış meğersem. Epidurel vurulamadı yani. 4 cm sonrası vurulmazmış . Zor bi Doğum oldu ama hamdolsun 12.30 da doğumum gerçekleşti .hala emziremedim. Odaya da yeni çıktık biraz müşade altında kaldım .
İnsallah kalan bütün doğumlar vakitlice ve hayırlı zamanda gelir insallah...doğumu olan annelerin de sütü insallah bi an önce gelir . Şuan çok Yorgunum .
Ben de rutin kontrol diye geldim sancim cikti nstde 1 cm aciklik var bebek kanala girmis rahim agzi yumusamis
Yatis yaptim ciger gelistirici vuruldu
Sanci icin bi suru ilaclar falan aliyorum
2200 cikti ultrasonda
Kendine kalsa bir iki gune dogdu dogacak meger bizim kiz da sıkılmış içerde
Sok olduk birden
Hep cok yoruluyorum hic hamile gibi degilim 4 yasinda oglum var gunduz bakici bakiyor ben dinleniyorum ama bakici gidince ben onunla hopluyorum koşuyorum ohoo
Hep cok yoruluyorum hic hamile gibi degilim 4 yasinda oglum var gunduz bakici bakiyor ben dinleniyorum ama bakici gidince ben onunla hopluyorum koşuyorum ohoo
Dogru söylüyosunilk zamanlar iş yoğunluğundan 100sayfa birden geriden geldigimi biliyorum. Şimdilerde son aylar biraz daha esnek calsııyorum daha cok yazmaya zaman oluyo mesela. Artık cocuklarımızı büyütme aşamasında daha cok tanısırız