Selamlar herkese yorumlarınızı okuyamadım ne oldu ne bitti bilmiyorum direk yazıyorum kusura bakmayın .sabah 7 de nişanım geldi . 2 çocuğumu da Türk komşuya bırakıp acile geldik 6 cm açılmam varmış meğersem. Epidurel vurulamadı yani. 4 cm sonrası vurulmazmış . Zor bi Doğum oldu ama hamdolsun 12.30 da doğumum gerçekleşti .hala emziremedim. Odaya da yeni çıktık biraz müşade altında kaldım .
İnsallah kalan bütün doğumlar vakitlice ve hayırlı zamanda gelir insallah...doğumu olan annelerin de sütü insallah bi an önce gelir . Şuan çok Yorgunum .
Petibor bisküvi ve çay iç. Bir de rezene çayı. Stres oluyorsun, bir de şimdi vücut bir yandan hummalı bir Çalışma içinde kendini onarıyor bir yandan süt yapmaya uğraşıyor. İlk günden sütün gelmesi Harika bir şey, 3 gün gelmemişti sütüm. Duştan sonra gelmesi beklenirdi ama herhalde stres ve yorgunluk ve beslenmeden. Şimdi sana kuş kadar iğrenç şeyler yediriyorlardır. Her emzirme arasında bir şeyler Yemen lazım. En önemlisi uyuman lazım. sütünün bol bol geleceğine Eminim. Bebeğinin ihtiyacı ne kadarsa o kadar sütün gelecek
22kedi_1deli
resmen anne oldun bazen Deniz’e bakıp bakıp ağlıyorum. Allah’ım ne güzel bir şey! Hemen gözlerim doluyor. Bir hafta içinde her şey rayına oturacak, çok güzel vakit geçireceksiniz. Biz çok eğleniyoruz, eşim kıskanıyor, siz ne güzel vakit geçiriyorsunuz ben işe gidiyorum diye hayıflanıyor
Kilo aldıran yiyecekler bünyeden bünyeye farkeder ama çok yemekle kilo aldırılmıuo onu öğrendim gebeliklerimde . Sebze ve proteini dengeli tüketince gayet sağlıklı bi ortam oluşuyo en azından bende öyle oluyo sen de etine yumurtana ve sebzene dikkat et günlük 120 gram kadar kırmızı et muhakkak tüket 200 cc kadar da süt ve su ardından da yatışş
Kızlar kordon kanını saklattırma hakkında bilgisi olan ya da yaptıran var mı aranızda? Ben yaptırmayı düşünüyorum ama iki bebek için maliyetli geldi bana tek bebek için yapılmaz mı diye araştırıyorum belki sizin de fikriniz varsır
22kedi_1deli
uyumayı tercih ediyo sanırım bebiş.uyunsa ve emse emdikçe çoğalır sütün.stres yapma hiç kendine sütüm azaldı diye düşünme.uyumak için mi acele etmiş bu minnoş uyandırma taktiklerine devam edin
Kızlar kordon kanını saklattırma hakkında bilgisi olan ya da yaptıran var mı aranızda? Ben yaptırmayı düşünüyorum ama iki bebek için maliyetli geldi bana tek bebek için yapılmaz mı diye araştırıyorum belki sizin de fikriniz varsır
Sordum soruşturdum, gereksiz olduğuna kanaat getirip yaptırmadım. Henüz o kanı işe yarar şekilde kullanacak bir tıbbi gelişme Yokmuş, kullanımlar genelde deneysel çalışmalar.
Kilo aldıran yiyecekler bünyeden bünyeye farkeder ama çok yemekle kilo aldırılmıuo onu öğrendim gebeliklerimde . Sebze ve proteini dengeli tüketince gayet sağlıklı bi ortam oluşuyo en azından bende öyle oluyo sen de etine yumurtana ve sebzene dikkat et günlük 120 gram kadar kırmızı et muhakkak tüket 200 cc kadar da süt ve su ardından da yatışş
Canim senin icin de daha cok yeni gelir insallah sütün. Yani sakin sütüm yok die dusunme süt cok etkilenirmis . Sütün var ama dinlenmen lazim :) eger bebis ac ise mama verebilirsin gece onun ve senin dinlenmen icin.
Elifakca
valla sekerim benimki bir haftada 700gr almış. Ha ne yiyorum dersen her seyi yiyorum. Karbonhidrat agirlikli sekerli tatli seyler. Pilav makarna kurt böreği
Elifakca
valla sekerim benimki bir haftada 700gr almış. Ha ne yiyorum dersen her seyi yiyorum. Karbonhidrat agirlikli sekerli tatli seyler. Pilav makarna kurt böreği
Sordum soruşturdum, gereksiz olduğuna kanaat getirip yaptırmadım. Henüz o kanı işe yarar şekilde kullanacak bir tıbbi gelişme Yokmuş, kullanımlar genelde deneysel çalışmalar.
22kedi_1deli
herkes sunu ye bunu ye sicek iyi noyetli olarak. Hepsini dene her bunyeye yarayan besin farklidir. Mesela bana bulgur pilavi sogan ve su bana sut yapiyordu. Bide adana mersin tarafinda kaynar diye 7 cesit baharatla yapilan bi serbet vardi o iyi gelirdi. Sutum gelmiyor diye stres yapma. Kaşıkla mama verin cok ac oldugunu dusunuyorsan. Ha unutmadan sutyenini cikarma sutyenle yat. Dr sutyen takmaninda sut gelmesine faydasi oldugunu söylemişti.
Selamlar herkese yorumlarınızı okuyamadım ne oldu ne bitti bilmiyorum direk yazıyorum kusura bakmayın .sabah 7 de nişanım geldi . 2 çocuğumu da Türk komşuya bırakıp acile geldik 6 cm açılmam varmış meğersem. Epidurel vurulamadı yani. 4 cm sonrası vurulmazmış . Zor bi Doğum oldu ama hamdolsun 12.30 da doğumum gerçekleşti .hala emziremedim. Odaya da yeni çıktık biraz müşade altında kaldım .
İnsallah kalan bütün doğumlar vakitlice ve hayırlı zamanda gelir insallah...doğumu olan annelerin de sütü insallah bi an önce gelir . Şuan çok Yorgunum .