Lcw den aldıklarım çoğu 1 alana 1 bedavaydı, paketi açtım hep tek çıktı mail attım sepete 2 tane atmanız gerekirdi diyor, 2ak 1 öde yazmıyor 1 alana 1 bedava yazıyor diye cevapladım malesef diyorlar çok sinirlendim
iyi geceler hatunlar yarın Bursa Dan ailem ziyarete geliyor günlük oturma odamı hazırladım artık koltukta yatamıycam bi süre umarım belim kötüleşmez biz kendi yatak odamıza dönüş yaptık acilen giderek çoğalıyoruz bu arada
Herkesin derdi ayri. Aralik annelerinin sayfasina bi bakiyim dedim artik 39-40. hatta 41. haftalar kalmış. Ne yapsak sanci gelmiyo diye dertleniyolar; biz de tam tersi tutamiyoruz diye
@2kedi_1deli herkes sunu ye bunu ye sicek iyi noyetli olarak. Hepsini dene her bunyeye yarayan besin farklidir. Mesela bana bulgur pilavi sogan ve su bana sut yapiyordu. Bide adana mersin tarafinda kaynar diye 7 cesit baharatla yapilan bi serbet vardi o iyi gelirdi. Sutum gelmiyor diye stres yapma. Kaşıkla mama verin cok ac oldugunu dusunuyorsan. Ha unutmadan sutyenini cikarma sutyenle yat. Dr sutyen takmaninda sut gelmesine faydasi oldugunu söylemişti.
Ayyy o kaynara bayılıyorum ben çok güzel tadı oluyor Kızlar kaynarı lohusa kadınlara yaparlar süt olsun diye Adana’da paketler halinde aktarda satılır diğer şehirlerde bulamazsanız internetten içeriğine bakın aktarlarda yaptırın.Hatta Adana’da eve gelen misafire bile ikram edilir şerbet niyetine üstüne de ceviz konulur.
Lcw den aldıklarım çoğu 1 alana 1 bedavaydı, paketi açtım hep tek çıktı mail attım sepete 2 tane atmanız gerekirdi diyor, 2ak 1 öde yazmıyor 1 alana 1 bedava yazıyor diye cevapladım malesef diyorlar çok sinirlendim
Bana emzirme eğitimi vermişlerdi hastanede ve eğitim veren hemşire krem sürmeye kesinlikle karşıydı.Anne kokusunu bastırdığını ve sağlıklı olmadığını söyledi.Emzirrirken kendi sütümü sürmemi iyileştirme özelliği olduğunu söyledi.
Amma ve lakin benim 2 aydır göğüs ucum yara oluyor kuruyor acıyor henüz emzirmediğim halde ben her duştan sonra krem sürüyorum nemli tutmak adına.Sen de kullanmak istiyorsan şimdiden her duştan sonra sürebilirsin.
Bana emzirme eğitimi vermişlerdi hastanede ve eğitim veren hemşire krem sürmeye kesinlikle karşıydı.Anne kokusunu bastırdığını ve sağlıklı olmadığını söyledi.Emzirrirken kendi sütümü sürmemi iyileştirme özelliği olduğunu söyledi.
Amma ve lakin benim 2 aydır göğüs ucum yara oluyor kuruyor acıyor henüz emzirmediğim halde ben her duştan sonra krem sürüyorum nemli tutmak adına.Sen de kullanmak istiyorsan şimdiden her duştan sonra sürebilirsin.
Benim de cok yara oldu kremler merhemler denedim. Sifayi zeytinyaginda buldum.
Her emzirmeden sonra zeytinyagi surdum ve gogsumu kapatmadim emip kuruyana kadar oyle durdum.
Ben de krem konusunda tereddüt ediyordum ne kadar dogal kokumu bastirir mi vs diye. Zeytinyağı en azindan dogal icim de rahatti o acidan.
Kendi sütümü de surmek isterdim ama cok cok azdi zaten
OOtimoti
Maşallah ne güzel kilo almış bendende bebeğin kilo alınmaması istendi pzt gidicem bakalım ne kadar almış olucak haftada 700 gr alsa topa tutar benim doktor beni ama yarın sabah yediğin börekten yiycem yemezsem şişer bi yerim
Ayyy o kaynara bayılıyorum ben çok güzel tadı oluyor Kızlar kaynarı lohusa kadınlara yaparlar süt olsun diye Adana’da paketler halinde aktarda satılır diğer şehirlerde bulamazsanız internetten içeriğine bakın aktarlarda yaptırın.Hatta Adana’da eve gelen misafire bile ikram edilir şerbet niyetine üstüne de ceviz konulur.
İnsan daha once soyler boyle seyleri ya
Aktara gidecek imkanım yok esim de pek anlamaz internetten aliyim dedim yine trendyol yine teslim suresi sorunsali
Ben sürüyorum 2 güne bir. Çünkü benim göğüs uçları şimdiden çatlamaya başladı kasiniyor . Bir de kahverengi kısımda dokulmeler oluyor . O yüzden lansinoh kullanıyorum
Aktara gidecek imkanım yok esim de pek anlamaz internetten aliyim dedim yine trendyol yine teslim suresi sorunsali
Ben sürüyorum 2 güne bir. Çünkü benim göğüs uçları şimdiden çatlamaya başladı kasiniyor . Bir de kahverengi kısımda dokulmeler oluyor . O yüzden lansinoh kullanıyorum
Haha hiç aklıma gelmezdi gurur duymak valla desene ben de gurur duymak için bekleyeceğim Sigara içmene iyi izin vermişler devlette yapacağım doğumu kapı pencere kovarlar beni herhalde sigara içeceğim desem
Bana lavman yapmadıkları gibi tuvalete çıkmamı beklemediler, eve gidince yaparsın bir ara dediler, duphalac verdiler. Onu içtim hemen etki ediyor zaten.
Ben kaynarı unutmuşum ya haklısın arkadaş yazınca aklıma geldi,kendi akrabalarımda görmüştüm eskiden beri yaparlarmış aktarlarda hazır karışım olarak satıyorlar Adana’da .Ama internette satılanlar nasıldır hiçbir fikrim yok sadece tadının güzel olduğunu hatırlıyorum Bir de soğuk içecek değil kaynatılarak yapılıp ılık ılık içiyorsun kış mevsimindeyiz içimiz de ısınır sütümüz de olur inşallah
Bildirim gelmemiş yeni gördüm. Sigaraya iZin vermediler tabi gizlice içtim.
Bana lavman yapmadıkları gibi tuvalete çıkmamı beklemediler, eve gidince yaparsın bir ara dediler, duphalac verdiler. Onu içtim hemen etki ediyor zaten.