2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Maalesef öyle canım istediğin iki ürünü seçecektin biri bedavaya gelecekti.Neyse canını sıkma boşver tecrübe edinmiş oldun kısmet değilmiş pijama filan mı almıştın?
Evet 2 takım pijama atlet vb şeyler tecrübe edindim evet ama anlatım bozukluğu yapan onlar sepete özellikle eklemedim 4 tane olmasın aynısından diye

Kızlar gece sancım başladı . Nst de düzenli sancı çıktı. Şimdi serum takılı. Ciğer geliştirici iğne de oldum ilk dozunu sabah tekrar nst ye bağlayacaklar ona göre hareket ederiz dedi dr
Gun gecmiyor ki yeni bi yaramazin haberi gelmesin :) haftan iyi canim endişelenme. Oglum da 36. haftada dogdu, ani oldu ciger gelistirici bile almadi, kuvöz durumu da olmadan saglikla evimize gittik. Annesinin kucagini ozlemis demek ki gelismelerden haberdar et
kizlar biberon ne kullaniyosunuz.. mama destegi vermem lazimda.. mama icinde hip alin dediler
Ben biberon kullanmadim hic. Emmeyi reddetme ihtimali bile en son isteyeceğim seydi, bu durumu yasayan cok da tanıdığım oldu. Onun yerine baslarda şırınga ile verdim. Sonra 5 numara gri beslenme sondasi ile “sds (memede mama verme)” yontemini uyguladim. Bu sayede 3 yasina kadar emzirdim oglumu. En azindan emzirme duygusundan ve emzirmenin anne-bebek arasinda kurdugu duygusal bagdan mahrum kalmadim
İnternetten bi arastirmani tavsiye ederim

kizlar biberon ne kullaniyosunuz.. mama destegi vermem lazimda.. mama icinde hip alin dediler
Avent ve wee kullanıyorum. Avent biraz daha iyi sanki. Eşime göre wee daha iyi. Çok gaz yapmıyorlar, hava girmiyor içlerine. Bebedor’un antikolit modelleri de iyiymiş, hastanede normal bir modelini kullanıyorlardı, o da idare ederdi, evde yedek biberon olarak kullanıyorum şimdi onu.
Ne çok biberonum varmış, 4 biberon süt sağdığım için mecbur biberon.

Bakiyim lansinoh pompanin icinden cikani kullaniyoruz hastanede ama icime sinmedi. O kadar kolay emmesin anne memesine yakin olsun istiyorum. Oglen eve gidicez giderken mecbur bir joker bizi bekler

Memeyi birakmiycaz zaten

Bakiyim lansinoh pompanin icinden cikani kullaniyoruz hastanede ama icime sinmedi. O kadar kolay emmesin anne memesine yakin olsun istiyorum. Oglen eve gidicez giderken mecbur bir joker bizi bekler
O biberon ucuyla alakalıymış. Daha doğrusu akışkanlığıyla, yedek uçlarım var şelale gibi akıyor, yanlış almışım. Biberonun kendi ucu anne memesine daha yakın. Avent de wee de aynı anne memesi gibi şekil olarak, onu kavrayan anne memesini de kavrar.

Canım ben ilk çocuğumda kolay biberona alışıp memeyi bırakmasın diye epey araştırıp medela calma diye bir biberon almıştım. Sağdığım sütleri de o biberonla içirmiştim gerçekten öyle kolay akmıyordu süt. O sebeple memeyi bırakma durumu olmamıştı. Bir de Elifakca 'nın dediği memede mama yöntemini araştır derim.

İnsan daha once soyler boyle seyleri ya
Aktara gidecek imkanım yok esim de pek anlamaz internetten aliyim dedim yine trendyol yine teslim suresi sorunsali
kiz marketede mi gitmiyon hic orda hepsi var internetten bak grmajlarinaona gote yap. Annem saolsun goz karari yaptigindan sukadar bukadar diyemicem.ama ocakta al bebeisi gel ikram ederim sana. Ysnina yolluk olatakta koyarim
cam biberon al emzik basinida en az akiskan olandan bak canim. Ben senin yerinde olsam cay kasigi ile veririm gecici sure vereceksen mamayi.
size gore baya heyecanli bir grubuz ama biz anneler icin vaktinden once dogmalari stres kaynagi. Iyi hamilelikler

Kızım doğduğunda hemşireler Dr. Browns alın demişti, ama benimki prematüreydi, göğsümü tutamıyordu mecbur biberon verdim kilo alması için. Gaz önleyici çubuk vardı içinde.
Biraz büyüyünce Avent e geçtim. Aventin delikleri benim kızıma büyük geliyordu, 6, ayda kullanılması gereken biberon ucunu ben 8.-9. ayda geçiyordum.

kesinlikle awent ya da anne memesını bırakmaması için kesınlıkle farklı bır akısı olan medela calma.. okadar stres yapmıstım ki ben kızımda memeyı bırakmasın dıye aglıyordum süt yetmıordu kasıkla mamayı almıyordu medela ve avent kullandık sorun olmadı 2 yasına kadar da emzirdim..ama kesınlıkle sut sagma makınesinin biberonlarını kullanma derim

Bir de burada daha önce bir arkadaşımız bahsetmişti ama ben de tekrar edeyim. İlk bebeğimde Tomrisin Emzirme Notlarından çok yararlanmıştım. Bebeğimi 2 yaşına kadar emzirebilmemde kesinlikle oradan öğrendiklerimin faydası olmuştur. Henüz okumayanlar varsa fırsat buldukça bakabilirsiniz. Doğumdan sonra sütüm çok çok az geliyordu. Bir iki çocuk doktoruna gittim. Hemen mama önerdiler ama notları okumam sayesinde panik olmadım. Biraz daha bekleyip bol bol emzirmeye devam ettim ve hiç mama vermeye gerek kalmadan çok şükür sütüm artmaya başlamıştı. Mama verilmesine karşı değilim bu arada. Süt hiç gelmiyorsa, bebeğin sağlığı söz konusuysa, sarılık durumu başlayacak gibiyse tabiki mama verilmesi gerekir ama bazı doktorlar da emzirmeye teşvik etmeden direk mamaya yönlendiriyor. Orada biraz daha sabırlı olmak gerekiyor sanırım.

Kesinlikle katılıyorum bizde oğlumda doğduktan iki gün sonra kg olarak yüzde 10 kaybedince mama verdik ama sadece üç defa doktora kalsa belki devam edilebilirdi ya da en yakınımda kv deme kalsa verelim diyordu ama benim artık sütüm geliyordu emindim çocuk yeteri kadar kaka ve çişte yapıyordu vermeyeceğim dedim. Ve iki yaşına kadar emzirdim elhamdülillah darısı ikinci bebeğime inşallah

kiz marketede mi gitmiyon hic orda hepsi var internetten bak grmajlarinaona gote yap. Annem saolsun goz karari yaptigindan sukadar bukadar diyemicem.ama ocakta al bebeisi gel ikram ederim sana. Ysnina yolluk olatakta koyarim
Ay cok tatlisin market de yasak malesef yatiyorum da marketlerde de taze olmaz ki. İnternetten siparis vercem bugun hemen. İlk dogumumda hastanede boyle kirmizi bi serbet ikram etmislerdi tadi cok guzeldi. Galiba o sizin kaynar serbeti idi
Evet bendim bahseden. Ordaki bilgilerin ne kadar degerli oldugunu biraz zaman gecip isler sarpa sarmaya başladığında ve benim icin gec oldugunda anladim. Tabi ben cok sonra kesfettim o blog’u. Yine de zararin neresinden dönülürse kârdir. Tomris ve tavsiyeleri olmasa oglum muhtemeldi ki yari yariya da olsa verdigim sütümden mahrum kalacakti. Ve ben de bi yerden sonra memeyi de reddedecegi icin emzirme duygusundan.
Gec olmadan en azindan bi okuyun kizlar.
Ve bu sureci kaynana komsu tavsiyesi ile degil profesyonel yardim alarak bir emzirme danismani koordinesinde yurutun imkaniniz varsa.
O surecte cok yipranmistim. ilk çocuk iste tecrubesizlik. Aslinda hic zor değilmiş hep yanlis adimlr yanlis taktikler zihin bulanıklığı lohusalik. Ahh

Ay cok tatlisin market de yasak malesef yatiyorum da marketlerde de taze olmaz ki. İnternetten siparis vercem bugun hemen. İlk dogumumda hastanede boyle kirmizi bi serbet ikram etmislerdi tadi cok guzeldi. Galiba o sizin kaynar serbeti idi
Yok kirmizi degil kaynar serbeti kahve rengidir.
yenibahar tohumu, havlıcan, çubuk tarçın, karanfil ve zencefil su seker bunlardan kitmizi cikmaz

Yok kirmizi degil kaynar serbeti kahve rengidir.
yenibahar tohumu, havlıcan, çubuk tarçın, karanfil ve zencefil su seker bunlardan kitmizi cikmaz
Bi de kirmizi olsun diye baska bi sey ekliyolarmis. Dogali senin dedigin hali ama. Hastanede gorsellik de olsun diye o kirmizi olani kullanmislardir diye tahmin ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…