- 6 Ocak 2019
- 644
- 512
- 33
- 32
Avent oneririm canimkizlar biberon ne kullaniyosunuz.. mama destegi vermem lazimda.. mama icinde hip alin dediler
Bende de oluyo ya böyle bıçak saplanır gibi sızlamada oluyokizlar vajinada batma ve agri, doluluk hissi yasayan var mi yarin kontrolum var Allahtan ama korktum yaerken dogum riski olur mu ki
aminnn canim. hayırlısıyla saglikla gelsin minnosunKızlar bu hafta sonu büyük ihtimalle olur dedi dr. Hala sancım çıkıyor. Serum az önlüyor sadece. Dualarınızı bekliyorum Allah hepimizin kucağında almayı nasip etsin inşallah
Bana kardeşim gönderdi aventkizlar biberon ne kullaniyosunuz.. mama destegi vermem lazimda.. mama icinde hip alin dediler
Doktorun ultrasonda bakar gerek görürse vajinal muayene de yapar. Bende de ayni durum var cok aktif olmamaya calis. Ben korkumdan surekli kayisi incir yiyorum kabiz falan olmayim ikinmayim diyekizlar vajinada batma ve agri, doluluk hissi yasayan var mi yarin kontrolum var Allahtan ama korktum yaerken dogum riski olur mu ki
yaaa gerçekten miDoktorun ultrasonda bakar gerek görürse vajinal muayene de yapar. Bende de ayni durum var cok aktif olmamaya calis. Ben korkumdan surekli kayisi incir yiyorum kabiz falan olmayim ikinmayim diye
Benim de ilk doğumum olacak canım. Henüz doğumun nasıl olacağına karar veremedim. Benim de tek derdim sağlıklı olsun da normal ya da sezaryen fark etmez, acıya razıyım.İkinci gebelik, bir oğlum var 4 yaşını doldurmasına az kaldı, sezaryenle doğdu genel anestezi yapılmıştı. Heyecan var tabiki genel anestezi olmazsa farklı olacak benim için,sağlıklı olarak doğacak mı eli ayağı düzgün mü deli sorular
Ben hastanede tek kaldigim icin kendileri tek kullanimlik hipp in mamasini getirmislerdi. Tek kuanimlik biberon ucu var onu takip emzirip atiyorduk. Bence ilk bir iki geceden birsey olmaz . Yada benim kizim anne sutune daha duskundu ondan da olabilir ama bebeklere anne sutu daha guzel geliyor cok korkmayin :) herkesin sütü booolll booolll gelir insallah da kimse mama ile ugrasmaz :)Bakiyim lansinoh pompanin icinden cikani kullaniyoruz hastanede ama icime sinmedi. O kadar kolay emmesin anne memesine yakin olsun istiyorum. Oglen eve gidicez giderken mecbur bir joker bizi bekler
Bi de kirmizi olsun diye baska bi sey ekliyolarmis. Dogali senin dedigin hali ama. Hastanede gorsellik de olsun diye o kirmizi olani kullanmislardir diye tahmin ettim
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahSelamlar herkese yorumlarınızı okuyamadım ne oldu ne bitti bilmiyorum direk yazıyorum kusura bakmayın .sabah 7 de nişanım geldi . 2 çocuğumu da Türk komşuya bırakıp acile geldik 6 cm açılmam varmış meğersem. Epidurel vurulamadı yani. 4 cm sonrası vurulmazmış . Zor bi Doğum oldu ama hamdolsun 12.30 da doğumum gerçekleşti .hala emziremedim. Odaya da yeni çıktık biraz müşade altında kaldım .
İnsallah kalan bütün doğumlar vakitlice ve hayırlı zamanda gelir insallah...doğumu olan annelerin de sütü insallah bi an önce gelir . Şuan çok Yorgunum .
kizlar biberon ne kullaniyosunuz.. mama destegi vermem lazimda.. mama icinde hip alin dediler
Kızlar nasılsınız naptınız durun dopurmayınbeni hastaneye yatırdılar gözetim altında tutucaklar tansiyonum 15 ten küçüğüde 100 den inmiyor maalesef protein felan çıkmadı tahlilde nts de biraz sancım çıktı
Anne sütü güçlendirici, aptamil eoprotin. Ben de kullanıyorum şimdi. 4 kiloya kadar kullanacakmışız.Ben kızımda önce prematüreler için olan bi mama kullanıyordum -anne sütü güçlendirici- anne sütünün içine katıp biberonla veriyorduk, sonra bebek güçlenene kadar yine yorulmasın diye hep göğsümü vermiyorduk karışık gidiyordum. 3,5 kiloyu fln geçince tamamen anne sütünü memeden içmeye başladı. Sonrasında sütüm azalınca yine biberon ve meme karışık gittik, golden goat ve sma mamalarını içiyordu bizim minik. Avent in 2 çeşit biberonu vardı döndürerek onları kullanıyordum, ama uçlarına dikkat edin kızlar, ay ay gidiyor. Benim kızım meme reddi yapmadı çok şükür. Arada biberonu içmezdi ama bocaladığından mı tadından mı anımsayamıyorumm
Evet bizde 3,5 fln olana kadar içmiştik. Prematüre kurallarıAnne sütü güçlendirici, aptamil eoprotin. Ben de kullanıyorum şimdi. 4 kiloya kadar kullanacakmışız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?