2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu hafta sonu büyük ihtimalle olur dedi dr. Hala sancım çıkıyor. Serum az önlüyor sadece. Dualarınızı bekliyorum Allah hepimizin kucağında almayı nasip etsin inşallah
aminnn canim. hayırlısıyla saglikla gelsin minnosun annesini ozledi demek ki

kizlar vajinada batma ve agri, doluluk hissi yasayan var mi yarin kontrolum var Allahtan ama korktum ya erken dogum riski olur mu ki
Doktorun ultrasonda bakar gerek görürse vajinal muayene de yapar. Bende de ayni durum var cok aktif olmamaya calis. Ben korkumdan surekli kayisi incir yiyorum kabiz falan olmayim ikinmayim diye

Doktorun ultrasonda bakar gerek görürse vajinal muayene de yapar. Bende de ayni durum var cok aktif olmamaya calis. Ben korkumdan surekli kayisi incir yiyorum kabiz falan olmayim ikinmayim diye
yaaa gerçekten mi
ben de incire dadaniyim. manyak gibi yuruyom bi de

Benim de ilk doğumum olacak canım. Henüz doğumun nasıl olacağına karar veremedim. Benim de tek derdim sağlıklı olsun da normal ya da sezaryen fark etmez, acıya razıyım.

Bakiyim lansinoh pompanin icinden cikani kullaniyoruz hastanede ama icime sinmedi. O kadar kolay emmesin anne memesine yakin olsun istiyorum. Oglen eve gidicez giderken mecbur bir joker bizi bekler
Ben hastanede tek kaldigim icin kendileri tek kullanimlik hipp in mamasini getirmislerdi. Tek kuanimlik biberon ucu var onu takip emzirip atiyorduk. Bence ilk bir iki geceden birsey olmaz . Yada benim kizim anne sutune daha duskundu ondan da olabilir ama bebeklere anne sutu daha guzel geliyor cok korkmayin :) herkesin sütü booolll booolll gelir insallah da kimse mama ile ugrasmaz :)

Bi de kirmizi olsun diye baska bi sey ekliyolarmis. Dogali senin dedigin hali ama. Hastanede gorsellik de olsun diye o kirmizi olani kullanmislardir diye tahmin ettim

Bana da hastanede doğumdan sonra odama bir içecek getirmişlerdi hoşaftı ama ne hoşafı bilmiyorum tadı çok güzeldi evde denedim o tadı tutturamadım

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah kilosu nasıl beklediğiniz gibi miydi yoksa çok fark var mıydı

Bu arada kızlar pıt pıt doguruyonuz valla ocağa kimse kalmıycak bu gidişle herşeyin hayırlısı olsun artk
kizlar biberon ne kullaniyosunuz.. mama destegi vermem lazimda.. mama icinde hip alin dediler

Hipp combiotic ve lansinoh biberon akışı en yavaş olan almalısın bideanne memesi gibi oluyo.. yinede alışmasın diye korkuyorsan en iyisi şırınga

Kızlar nasılsınız naptınız durun dopurmayın beni hastaneye yatırdılar gözetim altında tutucaklar tansiyonum 15 ten küçüğüde 100 den inmiyor maalesef protein felan çıkmadı tahlilde nts de biraz sancım çıktı

Geçmiş olsun canım, benimde 15/10 oldu hastanede ilaç başladılar ama ilaç hemen etki etmiyor protein 24 saatlikte mi çıkmadı spotta mı... Spotta çıkması için iyice yükselmesi gerekiyor yanıltıcı olmasın. Neyse en azından hastanede kontrol altındasın stres yapma bence. Ben her gün stresteyim yatmadım hastaneye ama sürekli kendimi dinliyorum izliyorum.. Senin günün de güzel benden 2 hafta önde gözüküyorsun,

Ben kızımda önce prematüreler için olan bi mama kullanıyordum -anne sütü güçlendirici- anne sütünün içine katıp biberonla veriyorduk, sonra bebek güçlenene kadar yine yorulmasın diye hep göğsümü vermiyorduk karışık gidiyordum. 3,5 kiloyu fln geçince tamamen anne sütünü memeden içmeye başladı. Sonrasında sütüm azalınca yine biberon ve meme karışık gittik, golden goat ve sma mamalarını içiyordu bizim minik. Avent in 2 çeşit biberonu vardı döndürerek onları kullanıyordum, ama uçlarına dikkat edin kızlar, ay ay gidiyor. Benim kızım meme reddi yapmadı çok şükür. Arada biberonu içmezdi ama bocaladığından mı tadından mı anımsayamıyorumm

Bize Zübeyde Hanım da Vişne Suyu getirmişlerdi artık bilmiyorum gerçek vişneden yapmışlardı bilmiyorum meyve suyuydu Temmuzdu çünkü her ikiside olabilir

Anne sütü güçlendirici, aptamil eoprotin. Ben de kullanıyorum şimdi. 4 kiloya kadar kullanacakmışız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…