Bunu ben de çok merak ediyorum, takipteyim :)Kızlar süt için bu malt içecekleri duydunuz mu? Joker de falan satılıyor hatta. Benim bir arkadasım sezeryandan sonra kullanmıstı bi kaç saate sütü gelmişti ama biraz ateş yapmıştı. Tabi ne kadar yararlıdır bilmiyorum. Hiç bilgisi olan var mı?
ben ilk bebekte bolca her çeşit malt içeceği içtim biraz etkısı var tabı ama çok etkisi oldugunu söyleyemem en iyisi güzel uyumak stres yapmamak su içmekBunu ben de çok merak ediyorum, takipteyim :)
Bi ara konuşuldu ama acaba malt içecekleri deneyeniniz oldu mu?
Kızlar süt için bu malt içecekleri duydunuz mu? Joker de falan satılıyor hatta. Benim bir arkadasım sezeryandan sonra kullanmıstı bi kaç saate sütü gelmişti ama biraz ateş yapmıştı. Tabi ne kadar yararlıdır bilmiyorum. Hiç bilgisi olan var mı?
Bunu ben de çok merak ediyorum, takipteyim :)
Kızlar süt için bu malt içecekleri duydunuz mu? Joker de falan satılıyor hatta. Benim bir arkadasım sezeryandan sonra kullanmıstı bi kaç saate sütü gelmişti ama biraz ateş yapmıştı. Tabi ne kadar yararlıdır bilmiyorum. Hiç bilgisi olan var mı?
ben kullandım benım sütüm zaten gelmişti az çok bilemiyorum bebeği emzirmediğim için.. woww cok iyi arttı doldu taştı gibi bir etki olmadı ama 40 ml se 50 55 ml oldu gibi gibi ben çok düzenli ve uzun süre kullanmadım o zaman belki daha çok etkili oluyordurBunu ben de çok merak ediyorum, takipteyim :)
Gozun de korkmasin tabi yarin kontrolun varmis zaten. Doktor ultrasonda bakip bebegin iyice asagi indigini gorunce vanijada baski ya da altta doluluk hissediyor musun dedi evet deyince elle muayene etti aciklik cikti. Belki sende aciklik da yoktur ama silinme vardir.yaaa gerçekten mi
ben de incire dadaniyim. manyak gibi yuruyom bi de
Cok gecmis olsun. Cok aksiyonlu bi grup olduk gercektenKızlar nasılsınız naptınız durun dopurmayınbeni hastaneye yatırdılar gözetim altında tutucaklar tansiyonum 15 ten küçüğüde 100 den inmiyor maalesef protein felan çıkmadı tahlilde nts de biraz sancım çıktı
Karnin catlayacak gibi oluyor mu? Daha once nst cekildi mi? Ben dun tum gun nstye bagli olunca artik ne kadar kasilma ne kadar sanciya denk biliyorum. Hafif ve duzensiz kasilma normal dedi doktor. Yalanci (doguma hazirlik) kasilmasi.. ama duzenli ise, pozisyon degistirdiginde veya yurudugunde gecmiyorsa, ve 100lere vuracak kadar yani oyle karnin kassskati kesilecek kadar kasiliyorsa ustunde durmak gerekebilir. Yakin zamanda kontrolün var mi? Doktoruna soylersen bi nst cekip degerlendirmek isteyebilirartık hergün neden sancım oluyo anlayamıyorum dun butun gun sancı çektim gece gecınce bugun gıtmedim doktora bugun 1 saattir yeniden sancım başladı belden karnıma vuruyor ama düzensiz acaba bu bebek erken mı dogcak normalmıkı sancılar ışk hamılelıgim zordu ama hıc böyle sancılarıım olmamıstı bu haftalarda
Ben malt icecegi kullandim. Ama ne kadar etki etti bilmiyorum. Zaten bu süt artırıcı faktorleri aslinda yorgun olunan ya da cok emzirme imkaninin olamadigi donemlerde takviye amacli kullanmak lazim. Onun disinda suyu hayat rutini haline getirip booll bool emzirerek arz talep dengesi ile süt akisini saglamak en iyisi.Kızlar süt için bu malt içecekleri duydunuz mu? Joker de falan satılıyor hatta. Benim bir arkadasım sezeryandan sonra kullanmıstı bi kaç saate sütü gelmişti ama biraz ateş yapmıştı. Tabi ne kadar yararlıdır bilmiyorum. Hiç bilgisi olan var mı?
Kediler ve minik prensesnde resmini paylasn acaba ne yapicaklar.evin yeni uyesi icinBiberon Medela calma aradim ama bulamadim. Avent olucaj mecburen... benim sutum var kiz ememiyo gogus uclarimda birqz kucuk. Pompaliyorum buyusun diye...
Malt icecegi icin hastanedeki bebek hemsireleri ve ebeler onlar gereksiz kalori bulabiliyosaniz alkolsuz bira icin sekerli degil en azindan dediler.. ki ben yazmistim buraya... bide anne caylari..
Mama icin hip dediler. Gece vermeyi planliyorum..
Evimize geldik kedilerimiz merak icinde
Ben de kullandım, kullanıyorum hala. Öyle aman aman bi etkisini görmedim, boza içmek daha iyi etki etti bende. Mayalı içeceklerin tamamı etkiliymiş. su içmek uyumak en etkilisi. Bünyeden bünyeye değişiyor tabi, her şeyi deniyorum sütüm artsın diye. Kimine çok faydalı olan bana etki etmiyor, deneme yanılma yöntemiyle bulmaya çalışıyorum.Kızlar süt için bu malt içecekleri duydunuz mu? Joker de falan satılıyor hatta. Benim bir arkadasım sezeryandan sonra kullanmıstı bi kaç saate sütü gelmişti ama biraz ateş yapmıştı. Tabi ne kadar yararlıdır bilmiyorum. Hiç bilgisi olan var mı?
Kediler ve minik prensesnde resmini paylasn acaba ne yapicaklar.evin yeni uyesi icin
Kızlar ya bebek hediyelikleri konusunda kendi kafamı karıştırdım. Karar vermiştim aslında kapı süsümün küçüğünü yaptıracaktım.
Ama şimdi düşündüm de insanlar benim bebeğimin adının yazdığı magneti neden saklasın?
Nazar boncuklu anahtarlıklar falan gördüm acaba onlardan mı yaptırsam?
Ben de kullandım, kullanıyorum hala. Öyle aman aman bi etkisini görmedim, boza içmek daha iyi etki etti bende. Mayalı içeceklerin tamamı etkiliymiş. su içmek uyumak en etkilisi. Bünyeden bünyeye değişiyor tabi, her şeyi deniyorum sütüm artsın diye. Kimine çok faydalı olan bana etki etmiyor, deneme yanılma yöntemiyle bulmaya çalışıyorum.Elifakca hurma mesela, bende etkisi olmadı, çoğu kişiye çok faydası dokunmuş. tahin pekmez veya tahin helvası, bisküvi, muz ve yeşil soğan çok etkili oldu. Özellikle yeşil soğan.
Bence her şeyi deneyin, her şeyden dengeli yiyin, güzel uyku, bol su süt gelir. Uyku sorun oluyor işte bebekle. Onu çözersem sütüm artacak inanıyorum
Ben keceden hayvan figuru magnet yaptirdim. Herkes cok begendi
Bizim kus icinde herkes ayni seyi soyluyo herkes merak ediyo napacak die cunku kendini evin cocugu saniyoYanyana yakaladigimda paylasayim. Simdilik koklama ve merakli bakislar var.. kediye benzemiyo bu falan diye bakiyolar
Bende oyle dusundugum icin anahtarlik yaptim cunku isimli seyler bi sure sonra atliyo gidoyoKızlar ya bebek hediyelikleri konusunda kendi kafamı karıştırdım. Karar vermiştim aslında kapı süsümün küçüğünü yaptıracaktım.
Ama şimdi düşündüm de insanlar benim bebeğimin adının yazdığı magneti neden saklasın?
Isimli resimli seyler yakin kisilerin disinda atiliyor bir sure sonra.sus esyasi yada dedigun gibi anahtarlik guzel olurKızlar ya bebek hediyelikleri konusunda kendi kafamı karıştırdım. Karar vermiştim aslında kapı süsümün küçüğünü yaptıracaktım.
Sağol canım valla 24 saatlik değil bir kere yaptım verdim gün olarak çok şükür artık baya geçti darısı senin başına hayırlı doğumlar hepimize ❤Geçmiş olsun canım, benimde 15/10 oldu hastanede ilaç başladılar ama ilaç hemen etki etmiyor protein 24 saatlikte mi çıkmadı spotta mı... Spotta çıkması için iyice yükselmesi gerekiyor yanıltıcı olmasın. Neyse en azından hastanede kontrol altındasın stres yapma bence. Ben her gün stresteyim yatmadım hastaneye ama sürekli kendimi dinliyorum izliyorum.. Senin günün de güzel benden 2 hafta önde gözüküyorsun,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?