amin canım Allah tüm hepimize acil şifalar versin hastalık vermesin hasta olanlara sağlık versin . İnan ki dolaptan ben de vazgeçtim gözümde kalmadı, şatafatlı country i severim diye aldım, hal böyle olunca diretmiycem vazgeçtim artık, biraz daha çirkini olsun ama kalitelisi başımı ağrıtmayanı gelsin artık tiksindirdi bizi , keşke beşiğim gibi dolabımı da pierre cardin alsaymışım. Eşim şimdi eve geliyormuş gelince dolapçıyı arıcakmış . Adam dün eve hiç gelmedi gece de mesaideydi. Karanlıkta tek kalmadan korkarım.Gece lambasını yakıp uyudum bir uyur bir uyanık tedirgindim bebeğim gece çok hareketlendi uyutmadı içeride rahatsız belki de artık sığmıyor, karnım gece taş gibi sert kaskatı kesildi hafif sancı hissetmiştim endişelendim o sertlikten. Bir de sizlere şaşırırdım burada anneler bebeğim kaburgama değiyor tekmeliyor diyorlardı hakikaten doğruymuş benimki de artık sağ tarafa ayaklarını yaslamış arada yukarıları tekmeliyor. Benimki yukarı hiç erişmiycek sanardım. Ciğerlerimdeki balgamı söküyorum gibi yavaş yavaş.... yalnız çok afedersiniz balgam çıkarmayı hayat boyu öğrenemedim, beceremiyorum direk yutuyorum ciğerimden çıkan sıvıları, o da iyileşme süresini uzatıyor.... Şimdilik katlanamayacağım bir ağrı yok bakalım sıcak şeyler içip uyuyorum sürekli bol sıvı tüketiyorum. İnşaAllah herşey yoluna girecek Allah’ın izniyle. Allah a bıraktım işlerimi