2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet ya okuldaki arkadaşlarım da dert ediyorlar dolabı çamaşırlarla uğraşırken kardeşim çok yoruldu kızcağız Herşeyi fazla fazla almışım görmemişin bebişi olmuş hesabı. Kız Sağolsun bana kalsa ne zaman olurdu bilmem Tembel hantal oldum , çok kilo aldım az hareket ediyorum yattığım yerden çoğu zaman biri elimden tutuyo öyle kalkıyorum mızmızlık yapıyorum hastalanınca iyice cozuttum .

Valla umarım yakın zamanda kabullenir evdeki herkes onunla uğraşıyor ama yok yine saldırgan hırçın mızmız sürekli sabrimin sonuna gelicez artk bi tane yapıştırmamak için kendimi zor tutuyorum
Yaşı kaçtı büyüğün canım

Ben de yeni hazırlıyorum, üç aylığa kadar olanları yıkadım sadece, yarın ütü yapacam inşallah

Aman tut kendini şu an hayatının sınavını geçiriyorsunuz ikinizde
Aynen yaa çok zor bi sınav oturup ağlamamak icon kendimi zor tutuyorum bebek beni bunkadar zorlamıyor oğlum 2yasinda aslında bu kadar çok değişmemeliydi birden

Çok güzel isimleri bence

Aynen yaa çok zor bi sınav oturup ağlamamak icon kendimi zor tutuyorum bebek beni bunkadar zorlamıyor oğlum 2yasinda aslında bu kadar çok değişmemeliydi birden
benim kızımda 2.5 yasında olacak ocak ayında ama mahvedıyı benı genelde yalnızız evde oturdum agladım bugun okadar zorluyorkı beni hissediyor kardesı olacagını şimdiden kıskanıyor hep de onunla ıgılenıyorum herseyım o benm ama bugun vurmamak içşn kendımı zor tuttum kendım agladım neolack bebek dogunca bılemıorm çok korkuyorm allah kolaylk versin Canım sana

Insallah o dolaptan kurtulursun ve duzeni kurarsin canim. Evdeki duzensizlik insanin psikolojisini bozuyor. Bende devamli evi topluyorum ama tamamen toplanmiyor cocuklardan esin bundan sonra hep yaninda olur insallah sancilarin ne zaman gelecegi belli olmaz. Bebis buyuyecek tabi annesi :) keske benimkide ayaklarini kaburgama batirsa kafasi daha baska oluyor :) gunler yavas yavas azaliyor bakalim zaman gelecek bizim minikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…