2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar herkese teşeķkür ederim güzel dilekleriniz için Bugün taburcu olduk evdeyiz çok şükür.Sezeryan ağrılarım geçsin diye dua ediyorum.
Kızlar kendinizi çok sıcak tutun ayaklarınızda patik üstünüzde yelek eksik olmasın.
Meme uçlarım acayip yara oldu o krem bu krem hepsi boşmuş kendi sütünüzü sürün mis gibi daha iyi geliyor aklınızda bulunsun
Uykusuz geceler kulübüne hoş geldim

Bencede normalde acima olmaz , benim ikinci hamileligimde devamli bakiyorlardi ama ilk hamileligimde 42. Haftamdayken doktor bayagi elini sokmustu istemsiz bagirmisim ama hafif agrimda vardi merdiven cikarken, doktor elimle actim boyle olmasaydi seni cok cektirirlerdi demisti . Cok da kolay dogum olmustu . Yani zaten o bolgede agri varsa agri yada acima olur yoksa kolunu sokmuyor ya doktor iki parmak

Bebeklerin üsüdügünü nasil anlariz diye bir arastirsana , sanki elleri soguk olabilir diye biliyordum ama yanlis hatirliyor olabilirim . bulursam soylerim bende
evet göğsüne ve sırtına bakmak daha iyiymiş üşüyor mu diye eller ayaklar hep soğuk olabilirmiş öyle demişti bir doktor sanki

Benim çatı muayenesi sonrası sancılarım arttı. Doktorlar doğum yakın olunca muayene esnasında bi şey yaparak bilerek tetikliyorlar doğumu diye düşünüyorum.Şu an 10 dkda bir geliyor sancı ve bel bacak ağrısı ile birlikte. Doktorum 39+1 de yaptı muayeneyi. Pazartesi gel dedi ama sanmıyorum pazartesiyi bekler mi

Gebeliğin başından beri riskli olduğum için 8.haftada başladı benim vajinal muayeneler o sebeple alışkınım o durumdan korkmuyorum yer etti ay lavman deme yaptırmadım ama yapılanı gördüm öf

Benim iki hamileligimde de ilk nst’den sonra sanci cikinca bakılmıştı. Doguma yakin yapiliyor normalde ama net bi tarih hafta yok. Gereklilik gorunce yaparlar zaten doguma yakin anlam ifade ediyor aciklik kontrolu acisindan da
Son iki kontrolde nst de sancı çıktı hep. Hastanede yattığımda da çıktı ama hiç muayeneye çatıya bakmadılar riskli diye sanırım. Doğuma gittiğimde belli olur herhalde

Arada sancılar gelip gidiyo kızlar. Normal doğum diye tutturdum bilmiyorum iyi mi ettim. Acayip bi korku başladı ya ilk gebeliğim ne yaşıycamı da bilmiyorum birileri beni bi yüreklendirse ya şöyle kolay geçen doğum hikayeleri duymaya ihtiyacım var

Gerek duyulursa yapılıyormuş canım. Özelde 37.den sonra yapıyor kimi doktor onu duymuştum. Devlete gidiyorum 37.haftadayım gerek duymadılar sanırım riskli olduğum için
Ben özele gidiyorum kontrolüm yarın 37 deyim bakalım yapıcakmı ama korkuda var napcam bilmiyorum

Sanırım satlarımız aynı bende ocak 18 görünüyo doğum tarihim başladımı senin sancılar cnm

Ne yaşayacağınızı bilmemeniz en iyisi hem ilk gebelik tabiki normal doğumda sakınca yoksa denemeniz bence ben ilk gebeliğimde çok istediğim normal doğumu Rabbim kısmet etti dua Allah yardımcımız olsun inşaAllah

Canım senin tansiyonun ne kadar çıkıyor bende gönlümde normal doğum yatıryor ilki sezeryan ama 5,5 yıl geçti üzerinden ve 30 haftada doğurduğum için hiç karnım sezeryan yerim vs vs yok. Bu kez de normal yaparak sezeryanın bu kötü yanlarını yaşamak istemiyorum ama tansiyon beni korkutuyor normal doğumda fıralar mı diye düşünüyorum, tabi ssvd yaptırırlar mı benim durumumda

Son iki kontrolde nst de sancı çıktı hep. Hastanede yattığımda da çıktı ama hiç muayeneye çatıya bakmadılar riskli diye sanırım. Doğuma gittiğimde belli olur herhalde
Bazi durumlarda dogumu tetiklemesin vs sebepleriyle mümkün oldukca bakilmiyor sanirim

Doğumun nasil geçeceği tabi ki vücut yapiniz, kaslarınızın durumu, bebegin iriligi gibi faktorlere bagli olarak tamamen size ozgu bir durum. ilk doğum ve bunu denemeden bilemezsiniz. Ama adi ustunde “normal” olan bu. Kadin fıtratı geregi dogurgan ve buna gore yaratilmis. Ne kadar zor olursa olsun bebegi kucaginiza aldiginiz an gececek bunu unutmayin.
Ki cevremde bi cok bi avazda bitiveren normal dogum hikayeleri biliyorum. Hic nasil olacak vs diye dusunmeyin akisina birakin. Nasilsa bi sekilde dogacak

Bende anksiyete bozukluğu var canım hastane ortamında beyaz önlük dedikleri tansiyon yükseliyor. 16 10 la yatış yaptılar geçen hafta. İkişer tane alfamet 13 9 a falan düşürdü bazen. Eve geldim 9 6 çıktı tansiyon. Ama bunu doktorlara anlatamıyorum tabi tansiyon olunca beyaz mavi önlük önemsemiyolar senin gibi olan biri vardı kontrollerde görmüştüm. İlk doğumunun üzerinden 7 yıl geçmiş ssvd yaptırmak istiyordu doktor risklerini anlattı bi kağıt imzalattılar o şekilde yapacaktı doğumunu ama kadının akıbeti ne oldu bilmiyorum. Bizi bozarsa tansiyon bozar gerisi sorun değil gibi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…