- 12 Mayıs 2017
- 133
- 178
- 33
Bende de süreklilik oluyordu ama böyle katı ve beyaz olmuyordu evet bu bildiğin sümük tarzı katı bayaYa aslında bende sürekli oluyodu akıntı ama rengi bu kadar beyaz olmuyodu ondan biraz panikledim
Bencede normalde acima olmaz , benim ikinci hamileligimde devamli bakiyorlardi ama ilk hamileligimde 42. Haftamdayken doktor bayagi elini sokmustu istemsiz bagirmisimIlk hamileligimde nts de sanci ciktiginda bakmisti dr.
2 gun sonrada doğurmuştum. Her dr farkli galiba.
Su cati kontrolunde agriuor diyenlere cok şaşıyorum.normal vajina kontrolu hibiudi bende hic sikinti çekmemiştim.hatta dr kafayi yerlesmis kanala dediginde nasil okadar ileriye gitti diye sasirmistim.
En korktugum sey lavman benim ya. Igrenc bisey.kendimi wc ye zor atmıştım aman allahim
evet göğsüne ve sırtına bakmak daha iyiymiş üşüyor mu diye eller ayaklar hep soğuk olabilirmiş öyle demişti bir doktor sankiBebeklerin üsüdügünü nasil anlariz diye bir arastirsana , sanki elleri soguk olabilir diye biliyordum ama yanlis hatirliyor olabilirim .bulursam soylerim bende
Sen sıkınti yapma hasta olacaklari varsa oluyorlar zaten :) insallah hasta olmadan bu kışı geciririz hepimizevet göğsüne ve sırtına bakmak daha iyiymiş üşüyor mu diye eller ayaklar hep soğuk olabilirmiş öyle demişti bir doktor sanki
nöbetteyiz bu akşamSen sıkınti yapma hasta olacaklari varsa oluyorlar zaten :) insallah hasta olmadan bu kışı geciririz hepimiz
Benim çatı muayenesi sonrası sancılarım arttı. Doktorlar doğum yakın olunca muayene esnasında bi şey yaparak bilerek tetikliyorlar doğumu diye düşünüyorum.Şu an 10 dkda bir geliyor sancı ve bel bacak ağrısı ile birlikte. Doktorum 39+1 de yaptı muayeneyi. Pazartesi gel dedi ama sanmıyorum pazartesiyi bekler miBencede normalde acima olmaz , benim ikinci hamileligimde devamli bakiyorlardi ama ilk hamileligimde 42. Haftamdayken doktor bayagi elini sokmustu istemsiz bagirmisimama hafif agrimda vardi merdiven cikarken, doktor elimle actim boyle olmasaydi seni cok cektirirlerdi demisti . Cok da kolay dogum olmustu . Yani zaten o bolgede agri varsa agri yada acima olur yoksa kolunu sokmuyor ya doktor iki parmak
Gebeliğin başından beri riskli olduğum için 8.haftada başladı benim vajinal muayeneler o sebeple alışkınım o durumdan korkmuyorum yer ettiIlk hamileligimde nts de sanci ciktiginda bakmisti dr.
2 gun sonrada doğurmuştum. Her dr farkli galiba.
Su cati kontrolunde agriuor diyenlere cok şaşıyorum.normal vajina kontrolu hibiudi bende hic sikinti çekmemiştim.hatta dr kafayi yerlesmis kanala dediginde nasil okadar ileriye gitti diye sasirmistim.
En korktugum sey lavman benim ya. Igrenc bisey.kendimi wc ye zor atmıştım aman allahim
Son iki kontrolde nst de sancı çıktı hep. Hastanede yattığımda da çıktı ama hiç muayeneye çatıya bakmadılar riskli diye sanırım. Doğuma gittiğimde belli olur herhaldeBenim iki hamileligimde de ilk nst’den sonra sanci cikinca bakılmıştı. Doguma yakin yapiliyor normalde ama net bi tarih hafta yok. Gereklilik gorunce yaparlar zaten doguma yakin anlam ifade ediyor aciklik kontrolu acisindan da
Gerek duyulursa yapılıyormuş canım. Özelde 37.den sonra yapıyor kimi doktor onu duymuştum. Devlete gidiyorum 37.haftadayım gerek duymadılar sanırım riskli olduğum içinBanada hiç yapılmadı ne zamandan sonra yapmaya başlıyoki doktorlar
Bende de çok arttı. Doğum yaklaştığı için oluyormuşBende de süreklilik oluyordu ama böyle katı ve beyaz olmuyordu evet bu bildiğin sümük tarzı katı baya
Oooo mis el tatlış elEki Görüntüle 2569647
E bi el fotomuz olsun en azından dimi teyzeler
Tüm gece nöbetteydik. umarim sabah sarilik degeri normal cikar da evimize doneriz.
Ben özele gidiyorum kontrolüm yarın 37 deyim bakalım yapıcakmı ama korkuda var napcam bilmiyorumGerek duyulursa yapılıyormuş canım. Özelde 37.den sonra yapıyor kimi doktor onu duymuştum. Devlete gidiyorum 37.haftadayım gerek duymadılar sanırım riskli olduğum için
Sanırım satlarımız aynı bende ocak 18 görünüyo doğum tarihim başladımı senin sancılar cnmArada sancılar gelip gidiyo kızlar. Normal doğum diye tutturdum bilmiyorum iyi mi ettim. Acayip bi korku başladı ya ilk gebeliğim ne yaşıycamı da bilmiyorum birileri beni bi yüreklendirse ya şöyle kolay geçen doğum hikayeleri duymaya ihtiyacım var
Ne yaşayacağınızı bilmemeniz en iyisiArada sancılar gelip gidiyo kızlar. Normal doğum diye tutturdum bilmiyorum iyi mi ettim. Acayip bi korku başladı ya ilk gebeliğim ne yaşıycamı da bilmiyorum birileri beni bi yüreklendirse ya şöyle kolay geçen doğum hikayeleri duymaya ihtiyacım var
Canım senin tansiyonun ne kadar çıkıyor bende gönlümde normal doğum yatıryor ilki sezeryan ama 5,5 yıl geçti üzerinden ve 30 haftada doğurduğum için hiç karnım sezeryan yerim vs vs yok. Bu kez de normal yaparak sezeryanın bu kötü yanlarını yaşamak istemiyorum ama tansiyon beni korkutuyor normal doğumda fıralar mı diye düşünüyorum, tabi ssvd yaptırırlar mı benim durumumdaArada sancılar gelip gidiyo kızlar. Normal doğum diye tutturdum bilmiyorum iyi mi ettim. Acayip bi korku başladı ya ilk gebeliğim ne yaşıycamı da bilmiyorum birileri beni bi yüreklendirse ya şöyle kolay geçen doğum hikayeleri duymaya ihtiyacım var
Bazi durumlarda dogumu tetiklemesin vs sebepleriyle mümkün oldukca bakilmiyor sanirimSon iki kontrolde nst de sancı çıktı hep. Hastanede yattığımda da çıktı ama hiç muayeneye çatıya bakmadılar riskli diye sanırım. Doğuma gittiğimde belli olur herhalde
Doğumun nasil geçeceği tabi ki vücut yapiniz, kaslarınızın durumu, bebegin iriligi gibi faktorlere bagli olarak tamamen size ozgu bir durum. ilk doğum ve bunu denemeden bilemezsiniz. Ama adi ustunde “normal” olan bu. Kadin fıtratı geregi dogurgan ve buna gore yaratilmis. Ne kadar zor olursa olsun bebegi kucaginiza aldiginiz an gececek bunu unutmayin.Arada sancılar gelip gidiyo kızlar. Normal doğum diye tutturdum bilmiyorum iyi mi ettim. Acayip bi korku başladı ya ilk gebeliğim ne yaşıycamı da bilmiyorum birileri beni bi yüreklendirse ya şöyle kolay geçen doğum hikayeleri duymaya ihtiyacım var
Bende anksiyete bozukluğu var canım hastane ortamında beyaz önlük dedikleri tansiyon yükseliyor. 16 10 la yatış yaptılar geçen hafta. İkişer tane alfamet 13 9 a falan düşürdü bazen. Eve geldim 9 6 çıktı tansiyon. Ama bunu doktorlara anlatamıyorum tabi tansiyon olunca beyaz mavi önlük önemsemiyolarCanım senin tansiyonun ne kadar çıkıyor bende gönlümde normal doğum yatıryor ilki sezeryan ama 5,5 yıl geçti üzerinden ve 30 haftada doğurduğum için hiç karnım sezeryan yerim vs vs yok. Bu kez de normal yaparak sezeryanın bu kötü yanlarını yaşamak istemiyorum ama tansiyon beni korkutuyor normal doğumda fıralar mı diye düşünüyorum, tabi ssvd yaptırırlar mı benim durumumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?