2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim benim eltimin oglunun elleri hep buz gibiydi. Yani ne yaparsa yapsin hep soguktu elleri. Belki seninkide oyledir
belkide bilemiyorm bıraz daha zaman geçsin anlarız bazen aynı şekilde giydirip sıcak olduğu da oluyor ama genelde soğuk bakalm hasta olmasnda

Cok gecmis olsun canim . Rabbim sifa versin sana da güc kuvvet versin. Insan bebegin aglamasina dayanamiyor . Hemen duzelir de cok kalmazsiniz insallah.

belkide bilemiyorm bıraz daha zaman geçsin anlarız bazen aynı şekilde giydirip sıcak olduğu da oluyor ama genelde soğuk bakalm hasta olmasnda
Bebeklerin üsüdügünü nasil anlariz diye bir arastirsana , sanki elleri soguk olabilir diye biliyordum ama yanlis hatirliyor olabilirim . bulursam soylerim bende

Çok geçmiş olsun çabucak atlatsın inşallah sarılığı yavrucum, anne için çok stresli

Canım nerde okumuştum hatırlamıyorum ama bebeklerde el ve ayaklar soğuk olduğunda üşüdüğü anlamına gelmezmiş ense ve sırtına bakmak gerekiyomuş.ensesine sırtına bak sıcaksa rahat etsin için.bugün bendende doktor kıyafet istedi yarın çıkarken giymesi için.uzun kollu çıtçıtlı body,ayağına çorap,patikli alt,penye tulum,eldiven,üst kıyafet.senin giydirdiğin gibi yani..penye tulum değilde kadife triko olursa patikli alta gerek yok dedi

Neden hemen yatırdılar canım kilosu çok iyiydi emmek mi istemiyor bebiş?

Anne bebek arasında küçük kan uyuşmazlığı var. Ben sifir o ise a grubu ve iri bebek. Emiyor ama o sütüm yok henüz. Mama da yeterli olmuyor . Çok hızlı yükseliyor. Diğer bebeklerimden tecrübeliyim ama yorgunluk ve lohusalık insani yipratiyor. Allah dermansiz dert vermesin. Bunlar gececek insallah

Geçmiş olsun dediğin gibi Allah dermansız dert vermesin tecrübelisinde sıkma canını kolayca atlatırsınız inşallah sütünde artacaktır bir iki güne

Çok geçmiş olsun canım çabucak normale döner inşallah değeri.benimkindede çıktı ertesi gün düştü değeri tekrar.böyle böyle büyütücez

Bebiş nasıl giydirilmeli ben de merak ediyodum pusuda okuyorum tavsiyeleri Bu yenidoğan kıyafetleri hep ince geliyo bana da. Bi de bi de bu sıfır veya yarım kol zıbın üstüne uzun kollu zıbın da giydirilmiyo dimi iki çıtçıtlı çok cahilim bu konuda

Bana daha çatı muayenesi yapmadılar ya yapmıcaklar mı acaba?
Banada hiç yapılmadı ne zamandan sonra yapmaya başlıyoki doktorlar
Benim iki hamileligimde de ilk nst’den sonra sanci cikinca bakılmıştı. Doguma yakin yapiliyor normalde ama net bi tarih hafta yok. Gereklilik gorunce yaparlar zaten doguma yakin anlam ifade ediyor aciklik kontrolu acisindan da

Bana daha çatı muayenesi yapmadılar ya yapmıcaklar mı acaba?
Ilk hamileligimde nts de sanci ciktiginda bakmisti dr.
2 gun sonrada doğurmuştum. Her dr farkli galiba.
Su cati kontrolunde agriuor diyenlere cok şaşıyorum.normal vajina kontrolu hibiudi bende hic sikinti çekmemiştim.hatta dr kafayi yerlesmis kanala dediginde nasil okadar ileriye gitti diye sasirmistim.
En korktugum sey lavman benim ya. Igrenc bisey.kendimi wc ye zor atmıştım aman allahim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…