Allahım ellere bak tam bir sabah şekeri inşallah sağlıkla dönün evinizie geçsin bi an önceEki Görüntüle 2569647
E bi el fotomuz olsun en azından dimi teyzeler
Tüm gece nöbetteydik. umarim sabah sarilik degeri normal cikar da evimize doneriz.
Ne güzelNe yaşayacağınızı bilmemeniz en iyisihem ilk gebelik tabiki normal doğumda sakınca yoksa denemeniz bence ben ilk gebeliğimde çok istediğim normal doğumu Rabbim kısmet etti dua Allah yardımcımız olsun inşaAllah
Aaa evet 13 nisan benim sat. Ay sorma canım ara ara ce eee yapan, doğum seni çağırıyooooo diye bağıran nidalar duyuyorumSanırım satlarımız aynı bende ocak 18 görünüyo doğum tarihim başladımı senin sancılar cnm
Bu kocalar da hemen zora gelince ananı çağıralım oldu paşam çocuğu annemle yaptım zaten madem o kadar düşünüyorsun sen yardım et di mi Of aman boşver canım he de geç bunun için vicdan azabı çekme bebek çok açıksaydı ağlar meme isterdi Arada bir gecikince birşey olmaz canımOyyyy oyyy nerelere gideeemm delireceğuummmbenım bebe bu ara gazdan fena cekiyor dün akşam ne uyudu ne yedi ne yaptı hatırlamıyorm bile sanırım sabah sızmışım uyanamamışım 1 saat geç yedi o yüzden vicdan azabı tavan gazı atamadıkça sanırım mide bulantısı yapıyor bırsure sonra hop kusuyor Allah ım nolur biraz büyüse de azıcık toparlansa eşimde ayrı sinir ediyor vay yalnız bakıyormuşum annem gelmiyormuş helal olsunmuş 2 kere anca gelmişmiş benı yalnız bırakmış falan sabah kalkmış annemi cagırayım yardımcı olsun sana diyor istemiyorum kardeşim kendı annem çok yoruluyor gelınce 1 kere oturmadı zaten kocaya da yaranamıyor ne yapsa o yuzden ohh yorulmaz en azından kv ise ben istemiyorum vakti zamanında düğün öncesi ev temizliğine yardım edecekti de kırk takla attı kocamı doldurdu diyordu ki bana milletin evi olsa 3 saate bıtırır kendı evini temizlemekten aciz falan istemez onun yardımını hanı ne demiştin kv temizlik yemek yapmayla kadınlık olunmuyordu bende onu istemiyorum uzak dursun benden
ben kendi annemi yolluyorum sabah sabah kendi annesi için annemi çağırayım da sana yardım etsin ben yardımcı istesem annem gelir zaten ama benim koca sanki annem bana bakmıyormuşta yanımda olmuyormuş gibi davranıyor anneme de demiş ki geçen kızın doğum yaptı sadece 1 hafta geldin 40 gün yalnız bıraktın demesin mi yerin dibine girdim patavatsız eş zor kadın ne yapsın cocuk yoktu 1 hafta geldi ben toparlandım 2.hafta hep eşim evdeydı gelip benı mı beklesin ben zaten çarşıya pazara gezmeye gıdıyordum sürekli de görüştük anneme gittim geldim ama eşime göre herhalde o gelecekti 40 gün boyunca bende oturup evine dönecekti gerçekten çok garipBu kocalar da hemen zora gelince ananı çağıralım oldu paşam çocuğu annemle yaptım zaten madem o kadar düşünüyorsun sen yardım et di mi Of aman boşver canım he de geç bunun için vicdan azabı çekme bebek çok açıksaydı ağlar meme isterdi Arada bir gecikince birşey olmaz canım
Kocalar az destek olsa kimseye gerek yok da işte kıymetlilerini zorlayamıyorlar.biz de de gündem annen ne zaman gelecek annem gelsin kaç gün kalacak bilmem neben kendi annemi yolluyorum sabah sabah kendi annesi için annemi çağırayım da sana yardım etsin ben yardımcı istesem annem gelir zaten ama benim koca sanki annem bana bakmıyormuşta yanımda olmuyormuş gibi davranıyor anneme de demiş ki geçen kızın doğum yaptı sadece 1 hafta geldin 40 gün yalnız bıraktın demesin mi yerin dibine girdim patavatsız eş zor kadın ne yapsın cocuk yoktu 1 hafta geldi ben toparlandım 2.hafta hep eşim evdeydı gelip benı mı beklesin ben zaten çarşıya pazara gezmeye gıdıyordum sürekli de görüştük anneme gittim geldim ama eşime göre herhalde o gelecekti 40 gün boyunca bende oturup evine dönecekti gerçekten çok garip
benim doktor bide erkektiBencede normalde acima olmaz , benim ikinci hamileligimde devamli bakiyorlardi ama ilk hamileligimde 42. Haftamdayken doktor bayagi elini sokmustu istemsiz bagirmisimama hafif agrimda vardi merdiven cikarken, doktor elimle actim boyle olmasaydi seni cok cektirirlerdi demisti . Cok da kolay dogum olmustu . Yani zaten o bolgede agri varsa agri yada acima olur yoksa kolunu sokmuyor ya doktor iki parmak
en guzelini yapiyorsun. Biseyleri bilmeden normal dogum yapmak en guzeli bence.simdi ben biliyorumda noluyor. Yok lavman kotu yok yine suyum mi ilk gelecek diyip duruyorum. Ki ben 2 ikinmada pirtlattim bebeyiArada sancılar gelip gidiyo kızlar. Normal doğum diye tutturdum bilmiyorum iyi mi ettim. Acayip bi korku başladı ya ilk gebeliğim ne yaşıycamı da bilmiyorum birileri beni bi yüreklendirse ya şöyle kolay geçen doğum hikayeleri duymaya ihtiyacım var
Kuzum cocuk aciksa uyanitdi onun icin vicdam yapip kendini üzme. Gaz icin allah yardimcin olsun zor bisey. Gaz cikartabiliyor mu?Oyyyy oyyy nerelere gideeemm delireceğuummmbenım bebe bu ara gazdan fena cekiyor dün akşam ne uyudu ne yedi ne yaptı hatırlamıyorm bile sanırım sabah sızmışım uyanamamışım 1 saat geç yedi o yüzden vicdan azabı tavan gazı atamadıkça sanırım mide bulantısı yapıyor bırsure sonra hop kusuyor Allah ım nolur biraz büyüse de azıcık toparlansa eşimde ayrı sinir ediyor vay yalnız bakıyormuşum annem gelmiyormuş helal olsunmuş 2 kere anca gelmişmiş benı yalnız bırakmış falan sabah kalkmış annemi cagırayım yardımcı olsun sana diyor istemiyorum kardeşim kendı annem çok yoruluyor gelınce 1 kere oturmadı zaten kocaya da yaranamıyor ne yapsa o yuzden ohh yorulmaz en azından kv ise ben istemiyorum vakti zamanında düğün öncesi ev temizliğine yardım edecekti de kırk takla attı kocamı doldurdu diyordu ki bana milletin evi olsa 3 saate bıtırır kendı evini temizlemekten aciz falan istemez onun yardımını hanı ne demiştin kv temizlik yemek yapmayla kadınlık olunmuyordu bende onu istemiyorum uzak dursun benden
canım ben de tansiyon çıktığı için, dr um normalin esamesini bile okumuyor. direk sezeryan dedi. normal dogum taraftari olmasina ragmenCanım senin tansiyonun ne kadar çıkıyor bende gönlümde normal doğum yatıryor ilki sezeryan ama 5,5 yıl geçti üzerinden ve 30 haftada doğurduğum için hiç karnım sezeryan yerim vs vs yok. Bu kez de normal yaparak sezeryanın bu kötü yanlarını yaşamak istemiyorum ama tansiyon beni korkutuyor normal doğumda fıralar mı diye düşünüyorum, tabi ssvd yaptırırlar mı benim durumumda
yeminle ayniii dert bende de var. anan niye gelmiyo diyor bana ben kendi annemi cagirayim canima minnet diyor. annem beni yaninda istiyordu çünkü doguma kadar birazcık, ona hic razi gelmiyor. annem iki dk da kötü kadın oldu. onun anasi cagirsa hemen gelirmismis her gun ayni konuOyyyy oyyy nerelere gideeemm delireceğuummmbenım bebe bu ara gazdan fena cekiyor dün akşam ne uyudu ne yedi ne yaptı hatırlamıyorm bile sanırım sabah sızmışım uyanamamışım 1 saat geç yedi o yüzden vicdan azabı tavan gazı atamadıkça sanırım mide bulantısı yapıyor bırsure sonra hop kusuyor Allah ım nolur biraz büyüse de azıcık toparlansa eşimde ayrı sinir ediyor vay yalnız bakıyormuşum annem gelmiyormuş helal olsunmuş 2 kere anca gelmişmiş benı yalnız bırakmış falan sabah kalkmış annemi cagırayım yardımcı olsun sana diyor istemiyorum kardeşim kendı annem çok yoruluyor gelınce 1 kere oturmadı zaten kocaya da yaranamıyor ne yapsa o yuzden ohh yorulmaz en azından kv ise ben istemiyorum vakti zamanında düğün öncesi ev temizliğine yardım edecekti de kırk takla attı kocamı doldurdu diyordu ki bana milletin evi olsa 3 saate bıtırır kendı evini temizlemekten aciz falan istemez onun yardımını hanı ne demiştin kv temizlik yemek yapmayla kadınlık olunmuyordu bende onu istemiyorum uzak dursun benden
Benim de sat 13 nisan cnm benimde arada oluyo kasılmalarım ama çok ta düzenli gelmediği umursamamaya çalışıyorum hayırlısıyla alırız yavrularımızı inşallah kucağımızaAaa evet 13 nisan benim sat. Ay sorma canım ara ara ce eee yapan, doğum seni çağırıyooooo diye bağıran nidalar duyuyorumbu hafta belimden kasığıma toplamda 30 saniye kadar süren ağrılarıl oluyo. Sanırım bebek aşağı iniyor olacak ki sağ bacağıma müthiş bi baskı var bazen adım atamıyorum kasığımla bacağımın birleşim yerine dokunuyorum taş gibi sert bişey hissediyorum başı mıdır artık neresiyse maymuş kızımın
canım ben de tansiyon çıktığı için, dr um normalin esamesini bile okumuyor. direk sezeryan dedi. normal dogum taraftari olmasina ragmen
Doktorun eli olcum yaparken milim kaysa buyuk olcer onda dert edecek bi sey yok ultrason moda moda dogru sonuc vermez zaten. Hic dert etmeKızlar doktor kontrolum vardı normal de kontrol günü 34 haftaliktim doktor 35 haftalık dedi birde kafası 36 haftalikla uyumlu dedi o an endişeden sorun olurmu bir sıkıntı varmı diyemeden çıkmışım eve gelince kendi kendimi yedim neden sormadım diye sizce bir sıkıntı mı vardır günlerdir endişe içindeyim bebeğime birşey olmuştur diye bunun gibi bir durumla karşı karşıya kalanınız varmiydi kafası önden gidipte herşeyi normal olan gerçekten çok üzgünüm
Benim çatı kontrolüm ağrımamıştı ama 40. Haftada açıklık var mı yok mu diye tekrar bakmıştı doktorum ve rahim kapalı yumuşama yok hazırlamamış kendibi dedi parmağıyla girmeye çalıştı o acıyı giç unutmycam o derece fenaydı tek parmağını anca sokanilmişri rahmimeIlk hamileligimde nts de sanci ciktiginda bakmisti dr.
2 gun sonrada doğurmuştum. Her dr farkli galiba.
Su cati kontrolunde agriuor diyenlere cok şaşıyorum.normal vajina kontrolu hibiudi bende hic sikinti çekmemiştim.hatta dr kafayi yerlesmis kanala dediginde nasil okadar ileriye gitti diye sasirmistim.
En korktugum sey lavman benim ya. Igrenc bisey.kendimi wc ye zor atmıştım aman allahim
benim bebegın ölçümleri hep öndeyken şimdi geriye düştü ve kafa ölçümü 3 hafta geri sorun yok dıyo ama bılemıyorun ama sen de 1 hafta ılerı hıc skıntı değilKızlar doktor kontrolum vardı normal de kontrol günü 34 haftaliktim doktor 35 haftalık dedi birde kafası 36 haftalikla uyumlu dedi o an endişeden sorun olurmu bir sıkıntı varmı diyemeden çıkmışım eve gelince kendi kendimi yedim neden sormadım diye sizce bir sıkıntı mı vardır günlerdir endişe içindeyim bebeğime birşey olmuştur diye bunun gibi bir durumla karşı karşıya kalanınız varmiydi kafası önden gidipte herşeyi normal olan gerçekten çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?