2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

haha valla aynı sanki onlar kapıda hazır bekliyor gibi davranıyor ama bız istemiyoruz onların annesini gibibizimkilerde gelmiyor umursamıyor gibi yapıyorlar bu adamlara rahat batıyor ya annem sabah gelse gece körü gitse bu seferde hiç yalnız bırakmıyor sürekli bizde ama benm annem gelmiyor bıdı bıdı..kaynanalarda bıze bayılmıyor menfaatçiler ben kv evınde ben varken kıcını kıpırdatmaz bende hanım oluyor çocuk olmuyorken canıma okuyordu şimdi melek sanki bana iyi torunu var dıye.. geçen bize geldiler ben çocukla ilgilendim cıkmadım odadan heee bırde anlayışlı olmak nedir oturur dönersın bunlar çaylarını demledi meyve tabakları yapıldı yenildi içildi toplanıldı gittileer şaka gibi eşim diyor ki annem gündüz gelsin akşamda babamlar gelir yemek yer dönerler anlayış tavan dimikapasite o kadar benım ailemde annem gelir işimi görür gider akşama kimse gelip kalabalık yapmaz yemek beklemez değişik ya gerçekten zor farklı yetişme tarzları fln

Benim de 37 haftalık kontrolde kafa 3 hafta ileri diğer yerler normaldi, 39 haftalık kontrolde hepsi normal çıktı, yani çokta düşünme ultrasonun da yanılma payı var

voodooml sana birsey sormak istiyorum. Biz en basindan beri konak'a takibe gidiyoruz birkac gun gecti diye zamli fiyat odememiz haksizlik degil mi sence? Sen konusacak misin bu konuyu? Hic kontrole gelmeyenle her ay gelen ayni kefeye konuluyor

İlk bebeğimde de kafa büyük ölçülüyordu şimdi de büyük ölçüyor doktor. Bazen 2 hafta bazen 3 hafta önde oluyor. Sıkıntı olmadığını söyledi bana, endişelenme canım

Canım bizim karın iki hafta geri gidiyor doktor karın kafa boy iki hafta önce iki hafta sonra gidebilir onu normal karışlıyoruz diyor ki bende aşırı stres yapıyordum ne olacak basıl olacak diye arkadaşımın bebeği hep kafa büyük gidiyormuş onunla konuşunca daha da rahatladım.Birde sorun olursa dedi doktor suyunu azaltmaya başlar oradan anlarız işlerin artık ters gitmeye başladığını.Bence stres herşeyi mahvediyor rahat olduğum hafta herşey daha iyiye gidiyor aksaklık çıktığı hafta her şey üst üste geliyor stres yapma zor olduğunu biliyorum ama dene

Benimkini kafası da 10 gün önde gidiyordu şimdi 1 hafta önde . Doktorum bir sıkıntı olmaz dedi.

Allah razı olsun hepinizden inanın içim rahatladı tek bende olmamış gibi kuş gibi hafifledim valla hepinize tek tek teşekkür ederim

saatlerdir geçmeyen bel ve kask ağrısı normalmıdır tamam düzenli olması önemliymiş ama aşırı ağrıyor dayanamıyorum artık şiddetli adet sancısı ve mide bulantısı da var

ahh ahh cidden öyle, aşırı fark var arada gerçekten. o kadar yoruyor ki bazen. biz bi de daha 1 yıllık evliyiz, her hafta muhakkak kaynanaya gidiyoz neyse yemegi falan guzel yapiyo Allah var, ama yoruluyorum gitmek istemiyorum. șimdi cocugumu yicek bitircek. agzi da hic susmaz. torun torun diyo baska bisey demiyo. lohusayken nasil kaldircam hic bilmiyorum. daha kocam ikisini de istiyo lohusayken, kendi anasina da ayip olmasin diye.. huni takip gezcem evde artik offff. dusununce daha fena tansiyonum firliyo

evet bizim icin tehlikeli o yuzden riske girmiyorlar.. e bi yandan da haklılar zaten, ben de dr a biraktim. normal diye diretmicem zaten. onceden istiyordum çok, ama tansiyon isin icine girince sezeryan mecbur. ama normal dogumda cok cabuk toparlaniliyomus. sezeryan baya bi sureci var

Doktora görün mutlaka o zaman canım. Sezaryen olacak ikinci gebeliğim, sizin ilk mi
Benim ucuncu sayilir birinci kizim 6 yasinda ikincisi kalbi durdu normal dogum yaptirilmisti bu ucuncu kiz olacak isallah bugun kontrole gittim sanci bile cikti cok sasirdim ama evdeyim suan beklemedeyim erken sanci olmaya basladi isallah 38 i bari tamamlariz ya

bende 2.5 senelik evliyim zamanla geçer dedim torunla beraber beter oluyorlar insan gerçekten kaldıramıyor ama dayanıyorsn mecbur sinir küpü geziyor insanAllah kolaylık versın hepimize

Genelde hastaneler takipli hastalarına bu konuda yardımcımoluyorlarmış

İki annenin aynı anda gelmesinin bir yararı yok de biri gelsin o gidince diğeri gelsin böylece sana daha uzun süre yardımcı olmuş olurlar

Benim kilosu geriden gitmesine ragmen kafası bir hafta önden gidiyo ben de telaş oluyorum ama doktor bi sıkıntı olmaz yapı meselesi demişti. Simdiden yorum yapmadı ama sanırım normal dogumda cok büyük olursa geçis sıkıntı olabiliyormus diye okudum ama gelişimi ve sağlığı açısındsn sorun olsa söylerdi Üzülmeyin bi dahaki gidişte sorarsınız hiç bişi olmaz benim uzun zamandır öyle koca kafalı oğlum diye seviyorum arada

İki annenin aynı anda gelmesinin bir yararı yok de biri gelsin o gidince diğeri gelsin böylece sana daha uzun süre yardımcı olmuş olurlar
kiz cok alingan aşırı. yok cok istiyormus anasi, benim annemden daha istekliymis. ben gormuyomusum. ilk torun ya hayatta git demez. insan deli oluyor ya. neyse ki annem yanimda olcak, ben de odadan cikmam oglumla. bana birakirsa tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…