2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sürekli süt beyazına benzer renkte akıntım geliyo böyle bembeyaz sümüksü kıvamda neden oluyodur sizce

İnşallah ilk doğumum olacak o yüzden insan nasıl olacağını bilemiyor

Ya gerçektenmi bu gün ağda yaptım yaparkende vajinamdan da görünüyodu aşağıda nişan kanlı olmuyomuydu ama benimkinde pembelik veya kan yok bembeyaz
Panikleme belki degildir de
Benim de bi ara aynen oyle akıntım oldu yani normal bi akinti degildi o kesin ama anlamlandiramadim. Gecen internette oyle dolanirken bi sitede okudum. nisan her zaman kanli olmaz sumuksu yogun kivamli akinti seklinde de olabilir bu akinti tek seferde gelebilecegi gibi bi kac gun de surebilir yazıyordu

Evet ama sanırım normal akıntıdır ya ben biraz panikçiyimdir de çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için

Kızlar sürekli süt beyazına benzer renkte akıntım geliyo böyle bembeyaz sümüksü kıvamda neden oluyodur sizce
Benden sürekli geliyor yaa. Önceden cok sıvıydı su mu acaba diye bi delirdim doktor o öyle olmaz gelmeye devam eder dedi simdi de senşn dediğin gibi geliyor normal hamilelikte dedi iki üç kere değiştirmem gerekiyor bazen çamaşırımı

Evet öyleymiş bende sürekli değiştiriyorum çamaşırımı

Iyi akşamlar kızlar. Sayfaları merak ediyorum ama okuyacak zaman ve enerjim yok. Doğuran oldu mu acaba?

Dün gece hiç uyumadık tosbiğimle. Bu sabah da sariligi için hastaneye getirdim ve yatış yaptık. Bütün gün ağladı kuvozde tutamadık hiç. Depresyonun kıyısına gelmiştim ki son denemede bi saat durdu. Şimdi yine besleyip yatırdık. Inşallah kolay geçer gecemiz.

Neden hemen yatırdılar canım kilosu çok iyiydi emmek mi istemiyor bebiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…