2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah

Ne kayınvalideymiş,bebeklerden çok konuları geçiyo.
Ben de ilk kayınvalide konulu paylaşımımı şuraya bırakayım;
Duvara biberon fırlatan arkadaşa rakibim; bugün kapıya su şişesi fırlattım!
Biberon fırlatamadım çünkü bebeğim daha doğmadı
Lohusa olmadan depresyona soktular.
Evin kapısı içeri doğru göçtü, olan yine bana oldu. Ama gerçekten çok rahatlatıcı

Merhaba arkadaşlar. Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun. Bütün sayfaları okuyamadım. Umarım herşey herkes için iyi gidiyordur. Benim bıgün de kontrolüm vardı 3 Ocak sezeryan tarihi verdi. Kızımda sezeryandı mecburen buda öyle olacak. Epidural yapalım dedi pazartesi anestezi dr ile de görüşücem bugün kanlarımı verdim kontrol için. Epidurali düşündükçe çok korkuyorum kızımda genel anestazi olmuştum. Panik atak var bende. Ameliyathane ortamını görmeye bile katlanamıyorum. İnşallah düşündüğümden çok daha kolay olur.

kiz cok alingan aşırı. yok cok istiyormus anasi, benim annemden daha istekliymis. ben gormuyomusum. ilk torun ya hayatta git demez. insan deli oluyor ya. neyse ki annem yanimda olcak, ben de odadan cikmam oglumla. bana birakirsa tabi
haha benm kv de hep her lafında oğlum cok hevesim var diyip duruyor prematüre benım bebek geçen oturmaya gelince demiş kucağıma alayım eşim verse kıyamet koparırım bılıyor eşim..cunku eşim ve benden baskası bebeğe dokunmuyor uzun süreli yanında durmuyor bebek yatak odada herkes odaya gırmıyor..bebek salondaydı ben süt sağıyordm kapı çaldı hemen eşime dedim bebeği getir diye seslendim isterse darılsın kırılsın çokta umrumda ben kimse için doğurmadım o çocuğu ben annesiyim o babane herkes yerini bilsin sende senden cok annelik yapmaya çalışmasına fırsat verme..son olarak üff bu eşler neden anacı yaa nefret geldi

kiz cok alingan aşırı. yok cok istiyormus anasi, benim annemden daha istekliymis. ben gormuyomusum. ilk torun ya hayatta git demez. insan deli oluyor ya. neyse ki annem yanimda olcak, ben de odadan cikmam oglumla. bana birakirsa tabi
O zaman akışına bırak canım

ya bayılıyorum sizlere malum kv kişileri biz değilde onlar cocuk doğurmuş gibi davrandığından konular çok gerçekten de evlatları baba olurken gelinleri anne olurken nıye onlar kendi babaneliklerini daha kıymetli daha üstün görüyorlar anlamıyorum benımkı alttan yürütüyor işiniii eşimi işleye işleye benım yanımda sus pus konusmaz..geçen yıne eşimle girdik birbirimize kv demiş ki cocugu niye 5 gündür yıkamadınız o çocuk gün aşırı yıkanacaktı falan..benımkı dıyor annemi yollayayım yıkayın dedim ilk kontrolü olsun yıkarız yook anası dedi ya hemen yıkanacak sonuc yıkadık ama kv ile değil eşimle diyorm ki günaşırı olmaz soğuk yok öyle olacakmışmıışşşş..ben çocuğumu düşünmüyormuşumm..ertesi günü doktora sordu eşim biz cocugu yıkamadık dedi acaba ne tepki verecek nıye yıkamadınız dıye anası kadar kızacak mı nabız ölçüyor doktorda dediki yıkamamış olabilirsiniz bir ara yıkayın dedi bende durur muyum kaç defa diye sordum haftada iki dedi eşim morrss ya koca kadınsın sen bu sogukta günaşırı duş mu alıyorsun ben donuyorm banyodan sonra valla sen neye dellendin hele anlat rahatlaben yıne cok konuştum

evet canim kesinlikle oyleler. ana kuzuları. Allahim insallah surec guzel ilerler. yoksa fittiririm.

3 tane kolay doğum hikayem var ama üçünü toplasan bir gu da etmez doğumlarım kısa ve kolay oluyor hamdolsun ama bu annenin vücut yapısı acı eşiği bebeğin yapisiyla ilgili şeyler sana tek tavsiyem hiç düşünme ve korkma ne kadar cesaretli olursan o kadar kolay geçiyor o saatler

Can
im benimde 2 ocak umarim bende ilkinde tam bayilmistim ve son anda panik olmustum kesmeyin diye bagiriyordum simdi de tam bayilmaktan korkuyorum epidural denicem mecbur

ya kabul bazi kv’ler cok can sıkıcı oluyo, yerini bilmiyo, kiskanc oluyo cocuk gibi davraniyo falan. Ki ben de zamaninda cok sey yasadim.

Ama Kv gelip -bana inada yaptigini dusundurecek baska emareler yoksa- torununu oglum yavrum diye icten sevse sinir olmam galiba ben de bi erkek annesiyim. Oglumun cocugunu ben de ilerde babane oldugumda oyle severim hatta torun daha tatli oluyo diyolar. Bi 20-25 sene sonra ben de yasarim insallah

Sağol canım inşallah başarabilirim. Tansiyon normal doğuma engel mi peki? Benim panikle yükseliyo normalde iyi

Geçen sene zam nisanda gelmiş eşim sordu çarşamba günü, bu yılda öyle hemen yeni yıl gelir gelmez zam olmaz bence olursada konuşurum takipli hastayız zam ödemeyiz demişti eşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…