Benimd 2 ocak
Ne kayınvalideymiş,bebeklerden çok konuları geçiyo.
Ben de ilk kayınvalide konulu paylaşımımı şuraya bırakayım;
Duvara biberon fırlatan arkadaşa rakibim; bugün kapıya su şişesi fırlattım!
Biberon fırlatamadım çünkü bebeğim daha doğmadı
Lohusa olmadan depresyona soktular.
Evin kapısı içeri doğru göçtü, olan yine bana oldu. Ama gerçekten çok rahatlatıcı
Ne kayınvalideymiş,bebeklerden çok konuları geçiyo.
Ben de ilk kayınvalide konulu paylaşımımı şuraya bırakayım;
Duvara biberon fırlatan arkadaşa rakibim; bugün kapıya su şişesi fırlattım!
Biberon fırlatamadım çünkü bebeğim daha doğmadı
Lohusa olmadan depresyona soktular.
Evin kapısı içeri doğru göçtü, olan yine bana oldu. Ama gerçekten çok rahatlatıcı
yüz göz olcaz artık yapacak bisey yokAaa olmaz boyle ayrinti ver niye firlattin nasil firlattin..
Kizlar.evliligin 7. Yilindan bildiriyorum kvler her gecen gun dozu arttiriyor.. oncesinde de 3 sene sevgiliydik . Delirmeler artarak gidiyir
Ah bizimki şu camdan salam fırlatan! Daha önce kayınvalide paylaşımı yapmıştım unutmuşum.Aaa olmaz boyle ayrinti ver niye firlattin nasil firlattin..
Kizlar.evliligin 7. Yilindan bildiriyorum kvler her gecen gun dozu arttiriyor.. oncesinde de 3 sene sevgiliydik . Delirmeler artarak gidiyir
10 dakika bir sancin varsa dogum yakin desene simdi gordum msji :) simdi nasilsin ?Benim çatı muayenesi sonrası sancılarım arttı. Doktorlar doğum yakın olunca muayene esnasında bi şey yaparak bilerek tetikliyorlar doğumu diye düşünüyorum.Şu an 10 dkda bir geliyor sancı ve bel bacak ağrısı ile birlikte. Doktorum 39+1 de yaptı muayeneyi. Pazartesi gel dedi ama sanmıyorum pazartesiyi bekler mi
Biz gecen hasta yatisla konusunca ocakta zamli fiyat olacak dedi inşallah hemen yapmazlar zam bizde konusacagiz tekrar takipli hasta olmanin bi ayricaligi olmaliGeçen sene zam nisanda gelmiş eşim sordu çarşamba günü, bu yılda öyle hemen yeni yıl gelir gelmez zam olmaz bence olursada konuşurum takipli hastayız zam ödemeyiz demişti eşim
Normalde 2 gece kalınır sezeryanda hep özeller oda boşalsın diye mi 1 gece bırakıyorlar acabaBenim de 2 ocak. Heralde doktorlar tatil sonrasina birakiyor sezaryenleri:) Epidural olacak. Sezaryende 2 gece kalinabiliyor diye biliyorum. Ama hastane dr gerek gorurse 2 yoksa 1 gece dedi. Aksi taktirde ucretli oluyormus. Hic kafama yatmadi. Bileniniz var mi?
Eş yemeği dışarıdan getiriyoyüz göz olcaz artık yapacak bisey yokbir de bisey sorucam ben en fazla 10 gun buyukler dursun da oglumla hasret gidereyim istiyorum. sonra cok mu bocalarim. yani kabul cok aktif bir insan degilim ev konusunda. bir de bebekle süreç nasıl ilerliyo eş eve gelince yemek yapma girisiminde bulunuyor mu
Benimde gecen aksam acile gittigimdeki doktor erkektibenim doktor bide erkekti
Çok geçmiş olsun bu süreçte mineral takviyesi de verdi mi ya da ev yoğurdu vb de iyi gelirİyi akşamlar
Bugünü sırf hastanede geçirdim
Emar sonucuma göre gebelik geçici kemik erimesi yaşıyormuşum ve gebeliğe bağlı küçük bir çatlak varmış kalça kemiğimde.
Üstüne basmamam gerekiyormuş tedavisi dinlenme ve basmamakmış
Doğumdan sonra 2-3 ayda geçermiş 2-3 ay koltuk değneği ile yürüyeceğim
Bir de hareketsiz kalacağım için kan sulandırıcı başladı ama ben yapamam iğneyi eşim yapacak.
aranızda iğneyi eşi yapan var mı?Hemşire ilk dozu kendi gösterdi ama ne bileyim korkuyorum yapabilir mi diye
tabiki her kv bir değil ancak hiç birşeyden geri kalmayıp hiç birşey olmamış gibi davrananlar-benımkı öyle-cok can sıkıcı benı annelikle çocuk doğurmak konusunda çok defa canımı yaktı çocuğum olmazken eşime bir dünya benımle ilgili konustu benm yuzume veya eşime söylerken duyduğum bir çok laf var en canımı sıkan eşime dedi ki *öyle temizlik yapmayla yemek hazırlamayla kadınlık olmuyor* sen ne bılıyorsn benım nasıl kadınlık yaptığımı değil mi?ya kabul bazi kv’ler cok can sıkıcı oluyo, yerini bilmiyo, kiskanc oluyo cocuk gibi davraniyo falan. Ki ben de zamaninda cok sey yasadim.
Ama Kv gelip -bana inada yaptigini dusundurecek baska emareler yoksa- torununu oglum yavrum diye icten sevse sinir olmam galibaben de bi erkek annesiyim. Oglumun cocugunu ben de ilerde babane oldugumda oyle severim hatta torun daha tatli oluyo diyolar. Bi 20-25 sene sonra ben de yasarim insallah
Tamam işte kendi evinde kendi çevresiyle yapsın mademAh bizimki şu camdan salam fırlatan! Daha önce kayınvalide paylaşımı yapmıştım unutmuşum.
Tansiyon sorunum var tabi ilaç içiyorum ve kimse tansiyonumu yükseltmezse gayet de iyiyim. Bebeğin kilo alımı biraz yavaşladı ama iyiyiz her şey yolunda, bizimki sürekli felaket tellallığı yapıyo. İşte senin göbeğin de aşağa indi bilirim ben senin vaktin kalmadı,bu çocuk da küçük kaldı napcaz , ben babasını 3900 gram doğurdum filan
Bugün de benim yerime mevlüt yapmaya karar vermiş gününü filan ayarlamış ikramlara hediyelere karar vermiş bana da sağolsun haber verdi. Ben şok ben cinnet!
biz 1800 ile hastaneden taburcu olduk minnacık bir oğlum var ilk cocuğum 25 yasındayım suan herşeyiyle kendim ilgileniyorum annem 3 gün geldi gitti 2 günde anne bebek uyumunda benımleydi ama bebeğe sadece ben baktım 3 gündür de yalnızım oh mis valla yat yuvarlan bebekle koklaş savaşyüz göz olcaz artık yapacak bisey yokbir de bisey sorucam ben en fazla 10 gun buyukler dursun da oglumla hasret gidereyim istiyorum. sonra cok mu bocalarim. yani kabul cok aktif bir insan degilim ev konusunda. bir de bebekle süreç nasıl ilerliyo eş eve gelince yemek yapma girisiminde bulunuyor mu
çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşirsin... bir kaç kere göbekten yapılan iğnelerden eşime yaptırmıştım birşey olmuyor bir yer belirleyin az aşağısı yukarısı devam edin ama ben kendim yapmayı tercih ediyorum daha guvenli kontrol benm elimdeİyi akşamlar
Bugünü sırf hastanede geçirdim
Emar sonucuma göre gebelik geçici kemik erimesi yaşıyormuşum ve gebeliğe bağlı küçük bir çatlak varmış kalça kemiğimde.
Üstüne basmamam gerekiyormuş tedavisi dinlenme ve basmamakmış
Doğumdan sonra 2-3 ayda geçermiş 2-3 ay koltuk değneği ile yürüyeceğim
Bir de hareketsiz kalacağım için kan sulandırıcı başladı ama ben yapamam iğneyi eşim yapacak.
aranızda iğneyi eşi yapan var mı?Hemşire ilk dozu kendi gösterdi ama ne bileyim korkuyorum yapabilir mi diye
Yaa cok sevindim canim banada dua et insallah benimkide döner. Kac kilo senin bebis ?Dönmüş benim kerata . Doğuma hazırız
Gözünüz aydin Rabbim anali babali buyutmeyi nasip eylesinKizlar bende dün sezaryanla oğluşumu kucağıma aldım çok şükür gelen giden anca girebildim siteye ikimizde çok iyiyiz darısı kucağına alicak olan arkadaşlara inşallah ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?