Hala aynı 10 dk 15 dk da bir yokluyor beklemedeyim. Bir de kahverengi akıntım var daha önce hiç olmamıştı. Muayeneden sonra oldu acaba nişan mı?10 dakika bir sancin varsa dogum yakin desene simdi gordum msji :) simdi nasilsin ?
İnşallah senin bebek de döner . Ama beni çok zorluyor galiba geçen hafta döndü çünkü biraz sancı oldu. Dönerken sancı olur flan diyorlar . 2600 gr olmuş şükür boyu da 47 cm.Yaa cok sevindim canim banada dua et insallah benimkide döner. Kac kilo senin bebis ?
yüz göz olcaz artık yapacak bisey yokbir de bisey sorucam ben en fazla 10 gun buyukler dursun da oglumla hasret gidereyim istiyorum. sonra cok mu bocalarim. yani kabul cok aktif bir insan degilim ev konusunda. bir de bebekle süreç nasıl ilerliyo eş eve gelince yemek yapma girisiminde bulunuyor mu
Hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün inşallahKizlar bende dün sezaryanla oğluşumu kucağıma aldım çok şükür gelen giden anca girebildim siteye ikimizde çok iyiyiz darısı kucağına alicak olan arkadaşlara inşallah
Kotu insan kv de olsa gelin de gorumce de damat da es de olsa kötüdür ona lafim yok. Bu sadece “insan” olabilmek ya da olamamakla alakali bir mevzu. Tabi ki haksizlik yapiyorsa kotuluk ediyorsa sevilmez. Ama benim gelinim -ben nasil biri olursam oluyum- torunumu severken kullanilan hitaplardan bile rahatsiz olsa üzülürdüm.tabiki her kv bir değil ancak hiç birşeyden geri kalmayıp hiç birşey olmamış gibi davrananlar-benımkı öyle-cok can sıkıcı benı annelikle çocuk doğurmak konusunda çok defa canımı yaktı çocuğum olmazken eşime bir dünya benımle ilgili konustu benm yuzume veya eşime söylerken duyduğum bir çok laf var en canımı sıkan eşime dedi ki *öyle temizlik yapmayla yemek hazırlamayla kadınlık olmuyor* sen ne bılıyorsn benım nasıl kadınlık yaptığımı değil mi?
Siradaki bebek senin galiba bi surpriz kaynak cikmazsaHala aynı 10 dk 15 dk da bir yokluyor beklemedeyim. Bir de kahverengi akıntım var daha önce hiç olmamıştı. Muayeneden sonra oldu acaba nişan mı?
Tansiyon sıkıntısı hiç yaşamadım ama normale engel diye biliyorum ama yanında da normal doğumun panik atak hastalarına iyi geldiğini duymuştum yani seçim zor Allah hayırlısını nasip etsin inşallahSağol canım inşallah başarabilirim. Tansiyon normal doğuma engel mi peki? Benim panikle yükseliyo normalde iyi
Muayeneden dolayi bende hic olmadi canim . Belki nisandir bilmiyorum ki. Benim diger hamileligimde cok yürüdügüm zaman olmustu 2 kere ama bana seninki dogum belirtisi gibi geldiHala aynı 10 dk 15 dk da bir yokluyor beklemedeyim. Bir de kahverengi akıntım var daha önce hiç olmamıştı. Muayeneden sonra oldu acaba nişan mı?
Seninki daha kucuk ama benimkine doktorlar dönmez diyor ama acildeki hemsire benimki 39+2de kendi döndü dedi. Ona biraz umutlandim. Insallah döner dua ediyorum . Dönsün normal dogsun da her agrisina raziyimİnşallah senin bebek de döner . Ama beni çok zorluyor galiba geçen hafta döndü çünkü biraz sancı oldu. Dönerken sancı olur flan diyorlar . 2600 gr olmuş şükür boyu da 47 cm.
Hic arastirmadim fakat 1 gece kalasam iyi olur cunku 4 yasinda bir kizim var onada yoklugumuz travma olsun istemiyorumBenim de 2 ocak. Heralde doktorlar tatil sonrasina birakiyor sezaryenleri:) Epidural olacak. Sezaryende 2 gece kalinabiliyor diye biliyorum. Ama hastane dr gerek gorurse 2 yoksa 1 gece dedi. Aksi taktirde ucretli oluyormus. Hic kafama yatmadi. Bileniniz var mi?
Gecmis olsun canim benim iki hamileligimde de igne kullandim ilkinde clexan diye bir markaydi kendim yapabiliyordum acimiyordu ama simdi o markalar yok acitiyorlar her gun yastiklari isirarak esim yapiyo 40 im cikana kadar devam edecekİyi akşamlar
Bugünü sırf hastanede geçirdim
Emar sonucuma göre gebelik geçici kemik erimesi yaşıyormuşum ve gebeliğe bağlı küçük bir çatlak varmış kalça kemiğimde.
Üstüne basmamam gerekiyormuş tedavisi dinlenme ve basmamakmış
Doğumdan sonra 2-3 ayda geçermiş 2-3 ay koltuk değneği ile yürüyeceğim
Bir de hareketsiz kalacağım için kan sulandırıcı başladı ama ben yapamam iğneyi eşim yapacak.
aranızda iğneyi eşi yapan var mı?Hemşire ilk dozu kendi gösterdi ama ne bileyim korkuyorum yapabilir mi diye
Kiziniza evde bakacak oyalayacak biri olursa cok dert etme canim. Annelik duygusu ile biz mi fazla dusunuyoruz bilmiyorum. Bende geride 5 yasinda ve bir bucuk yasinda 2 kiz birakacagim ve ben yurt disindayim normal dogumda 3 gun sezaryende 5 gün kaliniyor. Buyugunden sıkıntim yok hep kucugu ne yapar diye dusunuyorum. Nasil dogum olacak oda belli degil. Degisik oyuncak yada neyi cok sevip istiyorsa oyle birsey alip bir iki gece idare edilebilir zaten sabah kalktiginda senin yanina gelir :) insallah kiskanma olmaz , cok dikkat et etraftaki insanlar buyuklerimiz cok kiskandirma yapiyor genelde. Hersey kolay olur insallahHic arastirmadim fakat 1 gece kalasam iyi olur cunku 4 yasinda bir kizim var onada yoklugumuz travma olsun istemiyorum
benimde eskiden gelmesinler isterdimtabiki her kv bir değil ancak hiç birşeyden geri kalmayıp hiç birşey olmamış gibi davrananlar-benımkı öyle-cok can sıkıcı benı annelikle çocuk doğurmak konusunda çok defa canımı yaktı çocuğum olmazken eşime bir dünya benımle ilgili konustu benm yuzume veya eşime söylerken duyduğum bir çok laf var en canımı sıkan eşime dedi ki *öyle temizlik yapmayla yemek hazırlamayla kadınlık olmuyor* sen ne bılıyorsn benım nasıl kadınlık yaptığımı değil mi?
Illaki gelirlerdi ne esime anlatabilirdim ne onlara derdimi simdi gelsinler istiyorum ben hareket edemiyorum kizimin cani sikiliyo diye. Onlarda gelmek istiyorlar bu kez de esim kendi ailesinden sikilyor alisti kalabalik istemiyortabiki her kv bir değil ancak hiç birşeyden geri kalmayıp hiç birşey olmamış gibi davrananlar-benımkı öyle-cok can sıkıcı benı annelikle çocuk doğurmak konusunda çok defa canımı yaktı çocuğum olmazken eşime bir dünya benımle ilgili konustu benm yuzume veya eşime söylerken duyduğum bir çok laf var en canımı sıkan eşime dedi ki *öyle temizlik yapmayla yemek hazırlamayla kadınlık olmuyor* sen ne bılıyorsn benım nasıl kadınlık yaptığımı değil mi?
Kiziniza evde bakacak oyalayacak biri olursa cok dert etme canim. Annelik duygusu ile biz mi fazla dusunuyoruz bilmiyorum. Bende geride 5 yasinda ve bir bucuk yasinda 2 kiz birakacagim ve ben yurt disindayim normal dogumda 3 gun sezaryende 5 gün kaliniyor. Buyugunden sıkıntim yok hep kucugu ne yapar diye dusunuyorum. Nasil dogum olacak oda belli degil. Degisik oyuncak yada neyi cok sevip istiyorsa oyle birsey alip bir iki gece idare edilebilir zaten sabah kalktiginda senin yanina gelir :) insallah kiskanma olmaz , cok dikkat et etraftaki insanlar buyuklerimiz cok kiskandirma yapiyor genelde. Hersey ko
Zor ama guzel dogum yapmak esim gelecek hastaneye benimle kizima annem bakacak daha oncede annemde kaldi fakat annem de bu durumu yuk olarak gordu kizim da mecburiyetten kaldi ama babama guveniyorum rahat ettirir tabi bi sorun olur da sure uzarsa kardesine kinlensin istemiyorum
Kıyamam minik yaGünaydın. Dün akşam tosbigimi yoğun bakıma bıraktım geldim. Birakamadim aslinda. Aglamaktan oyle sisti ki gozlerim telefona bakmakta zorlaniyorum. Biliyosunuz sarilik icin yatmistik. Sarilik düştü ama 20 saat filan idrar yapamadı kuzum. Sonda ile bosaltilinca enfeksiyonu olduğu anlaşıldı. Antibiyotik tedavisi için yatırdılar. Onu alıp eve getirememek nasıl bir duygu tarif edemem. Şimdi süt sağıyorum. Tecrübeli yoğunbakım anneleri tavsiyeleriniz varsa bekliyorum. Allah kimseyi evladindan ayirmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?