2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Her evin dinamigi farkli ne diyim ki
Ben her isimi bebe uyurken yapiyorum aksama bisey birakmiyorum. Yemegimi falanda yapiyorum

Chek ben 1 yildir yapiyorum o igneyi. Dogurdum hala devam.. kendimde yapiyorum esimede yaptiriyorum.. ordaki olay igneyi cok hizli bisekilde yap cek hizlica sok birden sapla igneyi hizlica ver cek. Ve hemen bastir. Ben doguma kadar hep gobekten yaptim.

selozy salam firlatsaydin kafasina kendi evinde yapsin ya seni bulastirmasin madem oyle

Kotu insan kv de olsa gelin de gorumce de damat da es de olsa kötüdür ona lafim yok. Bu sadece “insan” olabilmek ya da olamamakla alakali bir mevzu. Tabi ki haksizlik yapiyorsa kotuluk ediyorsa sevilmez. Ama benim gelinim -ben nasil biri olursam oluyum- torunumu severken kullanilan hitaplardan bile rahatsiz olsa üzülürdüm.
Bi arkadaşım bosanmanin esigine gelmisti ki cok yakinimdi. Kiz hamileydi o surecte. Esi dedi ki, annemle mesajlasiyorduk, annem bebege lif ormus, esim gordu mesaji, “ona ne benim bebeğimin lifinden” dedi, bu benim cok zoruma gitti demisti. Hala unutamam. Arkadasimin da kötü bi gelin olma ihtimali beni cok sarsmisti o zaman. (Ki kadinin tek oglu, oglundan olan ilk torunu idi. Nolmus yani bi lif ördüyse diye düşünmüştüm).
(Bunlari genel söylüyorum bu arada )

Hala aynı 10 dk 15 dk da bir yokluyor beklemedeyim. Bir de kahverengi akıntım var daha önce hiç olmamıştı. Muayeneden sonra oldu acaba nişan mı?
Siradaki bebek senin galiba bi surpriz kaynak cikmazsa

Sağol canım inşallah başarabilirim. Tansiyon normal doğuma engel mi peki? Benim panikle yükseliyo normalde iyi
Tansiyon sıkıntısı hiç yaşamadım ama normale engel diye biliyorum ama yanında da normal doğumun panik atak hastalarına iyi geldiğini duymuştum yani seçim zor Allah hayırlısını nasip etsin inşallah

Hala aynı 10 dk 15 dk da bir yokluyor beklemedeyim. Bir de kahverengi akıntım var daha önce hiç olmamıştı. Muayeneden sonra oldu acaba nişan mı?
Muayeneden dolayi bende hic olmadi canim . Belki nisandir bilmiyorum ki. Benim diger hamileligimde cok yürüdügüm zaman olmustu 2 kere ama bana seninki dogum belirtisi gibi geldi yürüyüs filan yap gece dogurmazsan Rabbim kolay dogum nasip etsin canim.

İnşallah senin bebek de döner . Ama beni çok zorluyor galiba geçen hafta döndü çünkü biraz sancı oldu. Dönerken sancı olur flan diyorlar . 2600 gr olmuş şükür boyu da 47 cm.
Seninki daha kucuk ama benimkine doktorlar dönmez diyor ama acildeki hemsire benimki 39+2de kendi döndü dedi. Ona biraz umutlandim. Insallah döner dua ediyorum . Dönsün normal dogsun da her agrisina raziyim benimki 3300 kg ve 38+1 deyim

Hic arastirmadim fakat 1 gece kalasam iyi olur cunku 4 yasinda bir kizim var onada yoklugumuz travma olsun istemiyorum

Gecmis olsun canim benim iki hamileligimde de igne kullandim ilkinde clexan diye bir markaydi kendim yapabiliyordum acimiyordu ama simdi o markalar yok acitiyorlar her gun yastiklari isirarak esim yapiyo 40 im cikana kadar devam edecek

Hic arastirmadim fakat 1 gece kalasam iyi olur cunku 4 yasinda bir kizim var onada yoklugumuz travma olsun istemiyorum
Kiziniza evde bakacak oyalayacak biri olursa cok dert etme canim. Annelik duygusu ile biz mi fazla dusunuyoruz bilmiyorum. Bende geride 5 yasinda ve bir bucuk yasinda 2 kiz birakacagim ve ben yurt disindayim normal dogumda 3 gun sezaryende 5 gün kaliniyor. Buyugunden sıkıntim yok hep kucugu ne yapar diye dusunuyorum. Nasil dogum olacak oda belli degil. Degisik oyuncak yada neyi cok sevip istiyorsa oyle birsey alip bir iki gece idare edilebilir zaten sabah kalktiginda senin yanina gelir :) insallah kiskanma olmaz , cok dikkat et etraftaki insanlar buyuklerimiz cok kiskandirma yapiyor genelde. Hersey kolay olur insallah

benimde eskiden gelmesinler isterdim
Illaki gelirlerdi ne esime anlatabilirdim ne onlara derdimi simdi gelsinler istiyorum ben hareket edemiyorum kizimin cani sikiliyo diye. Onlarda gelmek istiyorlar bu kez de esim kendi ailesinden sikilyor alisti kalabalik istemiyor

Mrb kızlar, dün saat 17 de sezeryanla doğum yaptım. Bebişin suyu çok az kaldığı için hemen aldı doktor bebeği çok şükür sağlıklı doğdu canım kızım. Ama biraz kilosu az ve minyon 2.5kg doğdu. Darısı tüm hamillere inşallah herkes sagliklica bebişine kavuşur

Günaydın. Dün akşam tosbigimi yoğun bakıma bıraktım geldim. Birakamadim aslinda. Aglamaktan oyle sisti ki gozlerim telefona bakmakta zorlaniyorum. Biliyosunuz sarilik icin yatmistik. Sarilik düştü ama 20 saat filan idrar yapamadı kuzum. Sonda ile bosaltilinca enfeksiyonu olduğu anlaşıldı. Antibiyotik tedavisi için yatırdılar. Onu alıp eve getirememek nasıl bir duygu tarif edemem. Şimdi süt sağıyorum. Tecrübeli yoğunbakım anneleri tavsiyeleriniz varsa bekliyorum. Allah kimseyi evladindan ayirmasin

Kıyamam minik ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…