2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

3 saatte bir 12-15 dk sağım yap canım o şekilde süt hemen artıyor ben sağım yaptığımda sütüm artmıştı inşallah hemen toparlar kendini bebişin kavuşursunuz tekrar

Yeni doğum yapan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun
Darısı hamile olan Ocak annelerine sağlıkla kucağımıza alırız biz de inşallah
Merhaba bebeğinin kilosu ne kadar acaba son kontrolde . Benimki 2600 çıktı 35 hafta sonunda ben 2800 fln olmuştur diyordum ama kilo alımı yavaşladı galiba

Merhaba bebeğinin kilosu ne kadar acaba son kontrolde . Benimki 2600 çıktı 35 hafta sonunda ben 2800 fln olmuştur diyordum ama kilo alımı yavaşladı galiba

Benim Perşembe günü 35+4 dü, 2000 hesapladı doktor ama inşallah daha düşük değildir +-200 gr olabilir diyorlar inşallah - değildir. Benim 30 haftada tansiyon dengesi bozuldu protein atılımı da var bebeğe giden kan akışı iyi ama çok yavaş gelişiyor maalesef

2000 i gectiye korkmayın diyorlar . İnşallah doğana kadar da 3 e yaklaşır

Benim yigenimi doktor 3600 hesapladı doğumdan hemen önce . Maşallah 4200 doğdu . Yanilma çok olabiliyor

Merhaba günaydın mutlu hafta sonları olsun tatlı anneler bebeğini doğuranların Allah mutluluklarını daim etsin bebişi hastanede olanlara Allah şifalar versin..yazıların hepsini de okuyamadım. Benim griple karışık akciğer enfeksiyonum tam geçmedi antibiyotik tedavim bitti hala ciğerlerimden gelen gelene... öksürmeye devam azar azar. bu arada benim dolapla dertlenmiş arkadaşlar için yazıyorum bu sefer dolabımız oldu dün getirip kurdular ne istediysek yapmış adamlar 6. Gelişlerinde halletmiş oldular . Dün kız Kardeşim dolabı bir güzel sildi ve içine cicilerimizi güzelce yerleştik. GEÇEN hafta Kardeşim beş makine bebe çamaşırını ve iki makine lohusa kıyafetlerini yıkayıp ütülemişti sağolsun kız çok uğraştı onlarla. Enn kısa sürede buraya dolabın fotoğrafını yükleyeceğim . 36+1 oldum bugün yavaştan doğumdan tırsmalar başladı bende. Ve çok ağırlaştım karnım burnumda resmen bebeği bugün kontrole götürecektik eşim müsait olamadı salı sabahına kaldık. İzne de bu cuma ayrılıyorum inşaAllah artık zorla işe gitmekten çok yoruldum hamileliğin son ayı gerçekten çalışmak zormuş fazla bile dayandım Allah hepimize sağlıklı bebekler doğumlar nasip etsin kış mevsimine denk geldiği için işimiz iki kat daha zor geldi bana. Öte yandan bebeğimizin adı hala belli değil babamız on havaya dönüyor ne kapı süsü ne ikramlık hazırlayamadık ne de o çok istediğim melekli tulumu yaptıramadım...

Son düzenleme:
Slm kızlar,bende bebişime kavuşanlar arasindayim.malesef zorlu ve değişik bir doğum hikayemiz oldu.en kisa zmnda detaylari yazacağım.darisi dogum yapacak olannlara.
Gözünüz aydın

O Otimoti cok gecmis olsun uzme kendini diyecegim de demek kolay. Ben de yasamistim benzer seyler. İnsan sucluluk hissediyor bakamadim edemedim diye kendini yiyor. Ama hepsi oyle guze geciyor ki. Simdi bakiyorum da o baştaki sıkıntılı sureci saymazsak 4 guzel yil devirmişiz bile Allah bi daha ayirmasin

H
amin çok geçmiş olsun canım inşaAllah tez zamanda düzelir yavruna kavuşursun
Çok ağlayıp sütünü de kesme bebeğin için güçlü olacaksın o da güçlensin . İdrarını artık yapabiliyor mu ?

Doğum yapan annelere hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün. Hastane de olanlar da tez zamanda kavuşsun yavrusuna insallah. Sîra bize geliyor yavas yavas. Benim de p tesi kontrol. 2 hafta öndeydi bakalim nasil prenses

Benim de 4 yasinda bir kizim var. Ama surekli benimle vakit gecirmek istiyor. Dikislerime vs zarar vermesin diye kalmak istiyorum. Babasi surekli yanimiza getirse diorum. Ama belli olmaz belki ben de dayanamayip eve çıkmak isteyeblrm. Kardeim olunca artik hep onunla mi ilgileneceksin diye sorup uzuyor beni
Hic arastirmadim fakat 1 gece kalasam iyi olur cunku 4 yasinda bir kizim var onada yoklugumuz travma olsun istemiyorum

2000 i gectiye korkmayın diyorlar . İnşallah doğana kadar da 3 e yaklaşır
Bizim için 3 kg imkansız gözüküyor 2,5 bile harika geliyor kulağımıza. İlk kızım 1 kg doğdu kuvözden eve getirdiğimizde 1770 gr dı. Alışkınım yani minik bebeğe sadece kuvoze girmesin yeter çünkü kuvoz deyince kv de kalmamız gerekiyor Ankara’da, normalde Çankırıda yaşıyoruz o yüzden stres oluyorum kuvozde kalırsak diye.

Günaydın dün kontrolüm vardı bebek baya inmiş aşağıya.inşallah ocağı bekler artık.kızımda hasta maalesef .kardeşi doğar doğmaz öpme yaklaşma demek istemiyorum.doktoru 48 saate bulaşıcılığı geçer dedikleri şükür. Bebek üste 3100-3400 arası doğar dedi

Allah analı babalı büyütsün canimm. bizim de 37 de alincak bebis, kilosu da biraz az dedigin gibi. peki kuvöz olayı oldu mu? mazur gör, tamamen düşünmekten soruyorum iki hafta sonrasini.

Doguran annecikler hayirli olsun.. yogun bakim icinde uzmeyin kendinizi allah devasi olmayan dert vermesin. Tedavi varsa sorun yok..

Kayinvalidemler geri geliyor. Kafayi yemek uzereyim. Esim 4 gun sabret yilbasindan sonra giderler diyo dedim zaten onlar gitmezse ben gidicem. Valla anlaticak mecalim kalmadi o kadar sinirlerim bozuk suan

Anne karnında ya da doğum sırasında kapmıştır diyor dr. Ama asıl teshis ptesi idrar kültürü sonucunda çıkacak. Inşallah başka bir şey değildir. Ve yine insallah beklediğimizden çok daha kısa sürede çıkar. Ozlemi icimi yakan..

Insan her şeyin farkında oluyor ama bedenine söz geçiremiyor. Tamam dedim bu sabah sorun yok. Gittim çamaşırları makineye atacaktım ki hastane çıkışı giydikleri orda. Minik corabinda topununum kanı kalmış. Yikayamiycam onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…