Günaydın. Dün akşam tosbigimi yoğun bakıma bıraktım geldim. Birakamadim aslinda. Aglamaktan oyle sisti ki gozlerim telefona bakmakta zorlaniyorum. Biliyosunuz sarilik icin yatmistik. Sarilik düştü ama 20 saat filan idrar yapamadı kuzum. Sonda ile bosaltilinca enfeksiyonu olduğu anlaşıldı. Antibiyotik tedavisi için yatırdılar. Onu alıp eve getirememek nasıl bir duygu tarif edemem. Şimdi süt sağıyorum. Tecrübeli yoğunbakım anneleri tavsiyeleriniz varsa bekliyorum. Allah kimseyi evladindan ayirmasin
Merhaba bebeğinin kilosu ne kadar acaba son kontrolde . Benimki 2600 çıktı 35 hafta sonunda ben 2800 fln olmuştur diyordum ama kilo alımı yavaşladı galibaYeni doğum yapan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun
Darısı hamile olan Ocak annelerine sağlıkla kucağımıza alırız biz de inşallah
Merhaba bebeğinin kilosu ne kadar acaba son kontrolde . Benimki 2600 çıktı 35 hafta sonunda ben 2800 fln olmuştur diyordum ama kilo alımı yavaşladı galiba
2000 i gectiye korkmayın diyorlar . İnşallah doğana kadar da 3 e yaklaşırBenim Perşembe günü 35+4 dü, 2000 hesapladı doktor ama inşallah daha düşük değildir +-200 gr olabilir diyorlar inşallah - değildir. Benim 30 haftada tansiyon dengesi bozuldu protein atılımı da var bebeğe giden kan akışı iyi ama çok yavaş gelişiyor maalesef
Benim yigenimi doktor 3600 hesapladı doğumdan hemen önce . Maşallah 4200 doğdu . Yanilma çok olabiliyorBenim Perşembe günü 35+4 dü, 2000 hesapladı doktor ama inşallah daha düşük değildir +-200 gr olabilir diyorlar inşallah - değildir. Benim 30 haftada tansiyon dengesi bozuldu protein atılımı da var bebeğe giden kan akışı iyi ama çok yavaş gelişiyor maalesef
Mrb kızlar, dün saat 17 de sezeryanla doğum yaptım. Bebişin suyu çok az kaldığı için hemen aldı doktor bebeği çok şükür sağlıklı doğdu canım kızım. Ama biraz kilosu az ve minyon 2.5kg doğdu. Darısı tüm hamillere inşallah herkes sagliklica bebişine kavuşur
Gözünüz aydınSlm kızlar,bende bebişime kavuşanlar arasindayim.malesef zorlu ve değişik bir doğum hikayemiz oldu.en kisa zmnda detaylari yazacağım.darisi dogum yapacak olannlara.
amin çok geçmiş olsun canım inşaAllah tez zamanda düzelir yavruna kavuşursunGünaydın. Dün akşam tosbigimi yoğun bakıma bıraktım geldim. Birakamadim aslinda. Aglamaktan oyle sisti ki gozlerim telefona bakmakta zorlaniyorum. Biliyosunuz sarilik icin yatmistik. Sarilik düştü ama 20 saat filan idrar yapamadı kuzum. Sonda ile bosaltilinca enfeksiyonu olduğu anlaşıldı. Antibiyotik tedavisi için yatırdılar. Onu alıp eve getirememek nasıl bir duygu tarif edemem. Şimdi süt sağıyorum. Tecrübeli yoğunbakım anneleri tavsiyeleriniz varsa bekliyorum. Allah kimseyi evladindan ayirmasin
Hic arastirmadim fakat 1 gece kalasam iyi olur cunku 4 yasinda bir kizim var onada yoklugumuz travma olsun istemiyorum
Bizim için 3 kg imkansız gözüküyor 2,5 bile harika geliyor kulağımıza. İlk kızım 1 kg doğdu kuvözden eve getirdiğimizde 1770 gr dı. Alışkınım yani minik bebeğe sadece kuvoze girmesin yeter çünkü kuvoz deyince kv de kalmamız gerekiyor Ankara’da, normalde Çankırıda yaşıyoruz o yüzden stres oluyorum kuvozde kalırsak diye.2000 i gectiye korkmayın diyorlar . İnşallah doğana kadar da 3 e yaklaşır
Chek 2 2kedi_1deli yok yook siz çok mantıklı insanlar olduğunuzdan anlamadınız, mevlüdü bizim evde yapıyo
Benim belki hiç haberim olmıycaktı da yanımda birine söyleyince anladım
Hahaha daha iyi olurdu evet bari kapım zarar görmezdiAyybence kv yi fırlatma zamanı gelmiş
Allah analı babalı büyütsün canimm.Mrb kızlar, dün saat 17 de sezeryanla doğum yaptım. Bebişin suyu çok az kaldığı için hemen aldı doktor bebeği çok şükür sağlıklı doğdu canım kızım. Ama biraz kilosu az ve minyon 2.5kg doğdu. Darısı tüm hamillere inşallah herkes sagliklica bebişine kavuşur
Gözünüz aydın
O Otimoti cok gecmis olsun uzme kendini diyecegim de demek kolay. Ben de yasamistim benzer seyler. İnsan sucluluk hissediyor bakamadim edemedim diye kendini yiyor. Ama hepsi oyle guze geciyor ki. Simdi bakiyorum da o baştaki sıkıntılı sureci saymazsak 4 guzel yil devirmişiz bileAllah bi daha ayirmasin
H
amin çok geçmiş olsun canım inşaAllah tez zamanda düzelir yavruna kavuşursun
Çok ağlayıp sütünü de kesme bebeğin için güçlü olacaksın o da güçlensin . İdrarını artık yapabiliyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?