2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Cok kisa surecek hic kendini yipratma. Su an sutun cok degerli onun icin. Kendini motive etmeye calis

Ben hurma yiyorum iki gündür sanciyi baya artiriyo yedigim anda etkisini fark ediyorum. Acilmam ne durumda bilmiyorum. Surekli hastaneye gitmeyim diye bekliyorum simdilik.
İlk dogum mu olacak sizin? İlkinde ilerleme daha yavas oluyormus. Bi de duzenli mi sancilar

Hakkınızda hayırlısı kızlar. En güzel şekilde olur inşallah doğumlarınız

Benim de ilk doğumum olacak. Sancılarım çatı muayenesinden sonra arttı. Hala 10 dkda bir geliyor. Sancın nasıl canım. Çok mu şiddeti

Benim de ilk doğumum olacak. Sancılarım çatı muayenesinden sonra arttı. Hala 10 dkda bir geliyor. Sancın nasıl canım. Çok mu şiddeti
Benim ikinci dogum olacak. Duzeni yok ama şiddetli. Nst’de 199u gormuslugum var. Erken dogum riski nedeniyle ilac kullaniyordum carsamba biraktim. Bu sefer de kendi gelmiyo sanci var ama duzen yok hala. Aciklik en son 1 cm’di ilaca baslamadan önce. Bi daha gitmedim. Seninki gibi duzene girse en azindan

Nasıl dayanıyorsun sancı gelince. Benim psikolojim bozuldu inan. Uyuyamıyorum tam dalıyorum sancı uyandırıyor.

Nasıl dayanıyorsun sancı gelince. Benim psikolojim bozuldu inan. Uyuyamıyorum tam dalıyorum sancı uyandırıyor.
Benim aci esigim yüksek galiba. Kasilmayi hissediyorum tabi ki rahatsiz ediyo ama oyle sanci agri sizi cok oluyo diyemem. Oglumda da oyle olmustu
Benim korkum dogum baslayacak da anlamayacagim diye.. dr da doguma yetisemeyeceksin gibi bi his var icimde dedi gecen, iyice paronayak oldum

O Otimoti için rahat olsun. Minikler çok savaşçı oluyor. Yoğun bakımda öyle güzel bakıyorlar ki, hep söylüyorum gözüm hiç arkada kalmadı. Senin de kalmasın. Sütünü bol bol sağ, 3 saatte bir 15er dakika sağ. Başka da yapacak bir şey Yok, dua et, biz de ederiz. Hemen toparlar Minnak, göreceksin bak.

arkadasinda masallah ya tam gicik gelin. Desigin herseye katiliyorum insan kötü olduktan sonra gelin olsa ne kaynana olsa ne

Nekadarda uzulme desek boş. Zordur tabi bebeginden ayri kalmak.ama az sabrer guzelim duzelecek hersey gececek bu gunler.

Slm kızlar,bende bebişime kavuşanlar arasindayim.malesef zorlu ve değişik bir doğum hikayemiz oldu.en kisa zmnda detaylari yazacağım.darisi dogum yapacak olannlara.
Hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel günlerde sağlıkla mutlulukla büyütün bebişleri

Kızlar canım dünden beri acayip sıkkın.
1 saat sonra kan sulandırıcı iğneyi ilk defa eşim yapacak ve ben tir tir titriyorum korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…