Cok kisa surecek hic kendini yipratma. Su an sutun cok degerli onun icin. Kendini motive etmeye calisAnne karnında ya da doğum sırasında kapmıştır diyor dr. Ama asıl teshis ptesi idrar kültürü sonucunda çıkacak. Inşallah başka bir şey değildir. Ve yine insallah beklediğimizden çok daha kısa sürede çıkar. Ozlemi icimi yakan..
Insan her şeyin farkında oluyor ama bedenine söz geçiremiyor. Tamam dedim bu sabah sorun yok. Gittim çamaşırları makineye atacaktım ki hastane çıkışı giydikleri orda. Minik corabinda topununum kanı kalmış. Yikayamiycam onları
Ben hurma yiyorum iki gündür sanciyi baya artiriyo yedigim anda etkisini fark ediyorum. Acilmam ne durumda bilmiyorum. Surekli hastaneye gitmeyim diye bekliyorum simdilik.Kızlar sancılarım arttı. Gece hastanedeydik. Nstde 125leri gördük ama hala 1-2 cm açılma. Bekleyeceğiz dedi doktor eve yolladı. 10 dkda bir kasılmam oluyor nefes aldırmıyor. Kaç gündür sancı çekiyorum ama gelen giden yok.Allah yardımcımız olsun.
Kızlar sancılarım arttı. Gece hastanedeydik. Nstde 125leri gördük ama hala 1-2 cm açılma. Bekleyeceğiz dedi doktor eve yolladı. 10 dkda bir kasılmam oluyor nefes aldırmıyor. Kaç gündür sancı çekiyorum ama gelen giden yok.Allah yardımcımız olsun.
Ben hurma yiyorum iki gündür sanciyi baya artiriyo yedigim anda etkisini fark ediyorum. Acilmam ne durumda bilmiyorum. Surekli hastaneye gitmeyim diye bekliyorum simdilik.
İlk dogum mu olacak sizin? İlkinde ilerleme daha yavas oluyormus. Bi de duzenli mi sancilar
Amim inşallah canım bebişin sağlıkla evine gelsin. Gönlünü ferah tut. Meleklerimizi Allah korur.Hakkınızda hayırlısı kızlar. En güzel şekilde olur inşallah doğumlarınız
Benim de ilk doğumum olacak. Sancılarım çatı muayenesinden sonra arttı. Hala 10 dkda bir geliyor. Sancın nasıl canım. Çok mu şiddetiBen hurma yiyorum iki gündür sanciyi baya artiriyo yedigim anda etkisini fark ediyorum. Acilmam ne durumda bilmiyorum. Surekli hastaneye gitmeyim diye bekliyorum simdilik.
İlk dogum mu olacak sizin? İlkinde ilerleme daha yavas oluyormus. Bi de duzenli mi sancilar
Benim ikinci dogum olacak. Duzeni yok ama şiddetli. Nst’de 199u gormuslugum var. Erken dogum riski nedeniyle ilac kullaniyordum carsamba biraktim. Bu sefer de kendi gelmiyoBenim de ilk doğumum olacak. Sancılarım çatı muayenesinden sonra arttı. Hala 10 dkda bir geliyor. Sancın nasıl canım. Çok mu şiddeti
Nasıl dayanıyorsun sancı gelince. Benim psikolojim bozuldu inan. Uyuyamıyorum tam dalıyorum sancı uyandırıyor.Benim ikinci dogum olacak. Duzeni yok ama şiddetli. Nst’de 199u gormuslugum var. Erken dogum riski nedeniyle ilac kullaniyordum carsamba biraktim. Bu sefer de kendi gelmiyosanci var ama duzen yok hala. Aciklik en son 1 cm’di ilaca baslamadan önce. Bi daha gitmedim. Seninki gibi duzene girse en azindan
Benim aci esigim yüksek galiba. Kasilmayi hissediyorum tabi ki rahatsiz ediyo ama oyle sanci agri sizi cok oluyo diyemem. Oglumda da oyle olmustuNasıl dayanıyorsun sancı gelince. Benim psikolojim bozuldu inan. Uyuyamıyorum tam dalıyorum sancı uyandırıyor.
arkadasinda masallah ya tam gicik gelin. Desigin herseye katiliyorum insan kötü olduktan sonra gelin olsa ne kaynana olsa neKotu insan kv de olsa gelin de gorumce de damat da es de olsa kötüdür ona lafim yok. Bu sadece “insan” olabilmek ya da olamamakla alakali bir mevzu. Tabi ki haksizlik yapiyorsa kotuluk ediyorsa sevilmez. Ama benim gelinim -ben nasil biri olursam oluyum- torunumu severken kullanilan hitaplardan bile rahatsiz olsa üzülürdüm.
Bi arkadaşım bosanmanin esigine gelmisti ki cok yakinimdi. Kiz hamileydi o surecte. Esi dedi ki, annemle mesajlasiyorduk, annem bebege lif ormus, esim gordu mesaji, “ona ne benim bebeğimin lifinden” dedi, bu benim cok zoruma gitti demisti. Hala unutamam. Arkadasimin da kötü bi gelin olma ihtimali beni cok sarsmisti o zaman. (Ki kadinin tek oglu, oglundan olan ilk torunu idi. Nolmus yani bi lif ördüyse diye düşünmüştüm).
(Bunlari genel söylüyorum bu arada)
Siradaki bebek senin galiba bi surpriz kaynak cikmazsa
Nekadarda uzulme desek boş. Zordur tabi bebeginden ayri kalmak.ama az sabrer guzelim duzelecek hersey gececek bu gunler.Günaydın. Dün akşam tosbigimi yoğun bakıma bıraktım geldim. Birakamadim aslinda. Aglamaktan oyle sisti ki gozlerim telefona bakmakta zorlaniyorum. Biliyosunuz sarilik icin yatmistik. Sarilik düştü ama 20 saat filan idrar yapamadı kuzum. Sonda ile bosaltilinca enfeksiyonu olduğu anlaşıldı. Antibiyotik tedavisi için yatırdılar. Onu alıp eve getirememek nasıl bir duygu tarif edemem. Şimdi süt sağıyorum. Tecrübeli yoğunbakım anneleri tavsiyeleriniz varsa bekliyorum. Allah kimseyi evladindan ayirmasin
Sonunda istediğim olduOcak sonu olanlar kaldık heralde artık
Grubun adi Ocak anneleri ama ocaga kalan kendini garip hissediyorSonunda istediğim olduburada en son 3 kişiydik 2 2kedi_1deli ve N narantikibi . Geceleri yalnızlık çekiyordum. herkesler doğursun istiyorum.
Daha ben varım ocak başındaBebeği doğanlara hayırlı ugurlu olsun sağlıcakla büyüsünler. Hastanede olanlar da tez zamanda kicaklarina alsınlar inşallah yavrularını . Ocak sonu doğacak olan bebekler kaldı galiba sadece
Mrb kızlar, dün saat 17 de sezeryanla doğum yaptım. Bebişin suyu çok az kaldığı için hemen aldı doktor bebeği çok şükür sağlıklı doğdu canım kızım. Ama biraz kilosu az ve minyon 2.5kg doğdu. Darısı tüm hamillere inşallah herkes sagliklica bebişine kavuşur
Hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel günlerde sağlıkla mutlulukla büyütün bebişleriSlm kızlar,bende bebişime kavuşanlar arasindayim.malesef zorlu ve değişik bir doğum hikayemiz oldu.en kisa zmnda detaylari yazacağım.darisi dogum yapacak olannlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?