2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar canım dünden beri acayip sıkkın.
1 saat sonra kan sulandırıcı iğneyi ilk defa eşim yapacak ve ben tir tir titriyorum korkuyorum.
Niye o kadar korktun?
Normalde de iğne fobin mi var? Abartılcak bişey değil çünkü biçok insan devamlı kullanıyo :/

Niye o kadar korktun?
Normalde de iğne fobin mi var? Abartılcak bişey değil çünkü biçok insan devamlı kullanıyo :/

İğne fobim var zaten de hemşire değil eşim yapacağı için bu korkum.
İlk defa yapacağı için becerir mi beceremez mi onun endişesi var.

Hiç duyulmuyor bile 3 sn bişey korkmayın iğnenin ucu bile küçücük ben hergun oluyorum

Dün hemşire yaptı bir kez eşime göstermek için de bugün eşim ilk defa yapacak umarım başarabilir bir kez yapsa içim rahatlayacak da

1 saat sonra kan sulandırıcı iğneyi ilk defa eşim yapacak ve ben tir tir titriyorum korkuyorum.
Hiç gözünde büyütme. Benim canım çok tatlıdır, acı eşiğim düşüktür, buna rağmen kendime yaptım o iğneyi. Hissetmedim bile. Sinek ısırığı gibi bile olmadı. Yetmedi iş arkadaşıma da yaptım. O da hissetmedi.

Cok cok gecmis olsun canim . Rabbim sifa versin insallah hemen iyilesir de hep yaninda olur .

Kızlar bugün kontrole gittim maşallah kuzum 3 kilo olmuş 50 cm boyu olmuş herşey normal dedi ultrasyona göre plesenta yaşlanma başlamasi vardi ama durmuş dedi nst ye aldı sanci çıkarsa çatı muaynesi yapıyım dedi kasılmalarım olduğu görüldü çatı muaynemide oldu biraz canım acıdı ama dayana bildim 1 cm kadar açılman var dedi rahim duvarın incelmiş kendini doğuma hazırlamış dedi her an herşey olabilir hazırlıklı ol dedi biraz kanaman olcak dedi ama ağrım da var

merhabalar ..kasilmalarinizin sıklığı ne acaba . benim de var ama duzenli degil. bazen 20 dk da bazen 10 bazen 6 dk da oluyor

Ya korkacsk bisey yok 1 yildan fazladir kullaniyorum. Hem kendim yapiyorum hem esim yapiyor. Bisey yok tarif ettigim gibi yap yeter. Hizli yap oyle korkarak sokma. Ok atarma birden sapla hemen ilaci ver cek bastir. Kolonyali pamuk kullan. Hizli olmazsan sertlesiyor ici ve aciyor. Hic korkulacak bisey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…