2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim ikinci doğumum yürümeye de çalışıyorum ama uzanıp kalkmak istediğimde dikişlerimde olan ağrı sızlama hala hiç azalmadı çok canım yanıyo ilkinde çok rahattım bu doğum mahvetti beni

Kızlar bugün benimde kontrol vardı perinatoloji baktı yine.Gelişim sınırda ilerliyorduk biraz daha sınırdan aşağı düşmüş haftaya çarşamba sabah sezeryan planladık ama doktor yine bakacak düşme yoksa bu durumda ilerleyebiliyorsa bir iki gün daha erteleriz dedi.İçimi acayip korku sardı düşünemiyorum hiç o günü Bugün 36+1 olduk 2180 olmuş çok az kilo alıyoruz çok minnak olacak bir hafta da ne kadar alcak ki aklım da deli sorular şuan korku bir taraftan kaygı bir taraftan.Hastanede odalara çıktık bugün ameliyathaneden çıkanları gördüm ağlamışlar,suratlar kötü acı çekiyor gibiler daha da korktum offffff

Ya korkma kuzum gelisimi tamamlamis olsun ciger ozellikle olmasada herseyin cozumu var... oyle deme 100 gram bile cok kiymetli ki sen zaten dogru yatis seklini biliyorsun soluna dogru yatican... bol bol yogurt, kefir, et, paca kemik iligi tuket... bebek dogunca 100 200 arasi fire veriyor.. derken onemli olan cok kilolu olmasi degil saglikli olmasi Kuzum baska dr a gitmiyormusun bazi cihazlar grm da hata yapabiliyor... tamam hep ay i yerde baktiriyon ama bazende dediklerinden kucuk yada biraz buyuk olabilio.. sen dua et vende edicen sana İnsallah kucagina alirsin zamaninda diyerekten ve saglicakla

dün yerlerde sürüne sürüne duvarları kardeşimle sildim ben zaten evde boş durmuyorum bol bol iş yapıyorum günde günde, eskisin kadar verimli hızlı olamasam da yapıyorum yine ama bana çay koymak zor geliyor 96 kg oldum yerimden kalkamıyorum ki acı çekiyorum resmen
amin son günler zor her ağızdan ayrı Bi ses. Doğur da doğur zaten korkuyorum neden Bi insanı daha 37 de mahalle baskısıyla doğurtmaya çalışırlar ki ... 41-42 haftalık olmuş olsak amenna benim günüm de geçmedi. Ya ciğerleri gelişmediyse bu grupta bebişi 37-38 haftalık doğur küvöze alınan vardı sanki korkuyorum ben zamanını beklesin istiyorum ben acelemiz var yahu.
bendim tabi, kendi şehrimi özlüyorum Bursa’yı . , Şehirden değil de kısmen bazı insanlardan memnun değilim diyelim ,sürekli burnumuzun dibinde herşeye karışan tatil günlerimiZe olsun bizi etkileyecekşekilde kendilerince plan yapan insanlar var burda . BU Şehre ilk geldiğim zamanlar güzeldi şuanda toplu alanlara gidilemeyecek kadar Suriyeli var Avm de wc ye git kapını çalıp suriyeliler yallah yallah diyorlar çık çık diyorlar . Halk evlerini satıp Batı’ya kaçmaya başladı en azından çevrem öyle. Burada iyi insan da çok fazla ,yerli insanlar çok Cana yakın.artıları da eksileri de var rahat edemeyiş sebebim Eşimn ailesi ile aynı şehirde yaşamanın huzurumu kaçırması, iyi insanlar ama bana sormadan sürekli plan yaparlar Bi sabah uyanırız kapımıza halayı yollamışlar kendileri de gelmek üzere bize sormadan plan yapmışlar çok az tatil günümüz var turp sıkarlar muhakkak Bi şekilde

dün yerlerde sürüne sürüne duvarları kardeşimle sildim ben zaten evde boş durmuyorum bol bol iş yapıyorum günde günde, eskisin kadar verimli hızlı olamasam da yapıyorum yine ama bana çay koymak zor geliyor 96 kg oldum yerimden kalkamıyorum ki acı çekiyorum resmen
amin son günler zor her ağızdan ayrı Bi ses. Doğur da doğur zaten korkuyorum neden Bi insanı daha 37 de mahalle baskısıyla doğurtmaya çalışırlar ki ... 41-42 haftalık olmuş olsak amenna benim günüm de geçmedi. Ya ciğerleri gelişmediyse bu grupta bebişi 37-38 haftalık doğur küvöze alınan vardı sanki korkuyorum ben zamanını beklesin istiyorum ben acelemiz var yahu.
bendim tabi, kendi şehrimi özlüyorum Bursa’yı . , Şehirden değil de kısmen bazı insanlardan memnun değilim diyelim ,sürekli burnumuzun dibinde herşeye karışan tatil günlerimiZe olsun bizi etkileyecekşekilde kendilerince plan yapan insanlar var burda . BU Şehre ilk geldiğim zamanlar güzeldi şuanda toplu alanlara gidilemeyecek kadar Suriyeli var Avm de wc ye git kapını çalıp suriyeliler yallah yallah diyorlar çık çık diyorlar . Halk evlerini satıp Batı’ya kaçmaya başladı en azından çevrem öyle. Burada iyi insan da çok fazla ,yerli insanlar çok Cana yakın.artıları da eksileri de var rahat edemeyiş sebebim Eşimn ailesi ile aynı şehirde yaşamanın huzurumu kaçırması, iyi insanlar ama bana sormadan sürekli plan yaparlar Bi sabah uyanırız kapımıza halayı yollamışlar kendileri de gelmek üzere bize sormadan plan yapmışlar çok az tatil günümüz var turp sıkarlar muhakkak Bi şekilde

Kan uyuşmazlığı iğnesi yapılmış mıydı hamileyken?
Yapıldı ama o bebeği vücudumun kabul etmesi için yapılıyo. Sarılığın yükselmesini engellemiyo malesef.
Ya ben üniversite hastanesinde doğumu yaptım. Doğumdan hocadan falan çok memnunum ama oğlumu fototerapi için aldılar sürekli kan alıp bi şeyi olabilir diyo doktor. Işık tedavisi bitti vermiyolar çocuğu test sonuçları tertemiz olmasına rağmen. Çok canım sıkıldı resmen kobay yapmışlar çocuğumu her yeri delik deşik. Neden diyorum düzgün cevap da vermiyolar. 4gündür hastanedeyim artık patlamak üzereyim.

Günaydın arkadaşlar . Galiba ben öksürük yüzünden erken doguracam. Cigerlerim sokulecek sanki. Zatürre mi oldum acaba diyorum . Ateşi bir anda yükseliyor Parol içiyorum düzeliyor . Ama hırıltılı öksürük hiç geçmiyor . Bebeğim de huzursuz oluyor

Merhaba hangi marka korse kullanıyorsunuz acaba?
İlk etapta şu cırt cırtlı olanlardan kullandım. Bir medikalden aldım. Tanıdıktı, tavsiye ettiklerini aldım kutusunu atmışım markasını bilemiyorum. Dün yamunaya geçtim. Geçmesem de olurdu ama sırf aldım kullanayım mantığıyla geçtim. Cırtlı olan da iş görüyordu gayet. Yamuna’nın diğerine göre artıları çelik balenli olduğu için dik durmayı da sağlıyor. Bir de tek başına takabiliyorsun. Diğerinde takmak için birine ihtiyaç duyuluyor.

Kizlarrr bende dogurdum cok sükür dün gece saat 23.52 de normal dogum ile dogum yaptim. Rabbim henus dogum yapmamis arkadaslara yardim etsin
oooo gözünaydın çok sevindim MaşaAllah nasıl geçti Doğumun müsait olunca anlat merak ederimmmm. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin adını Hafsa mı koydun öyle diyodun . Bize de dua edin kızlar biz kaldıkkkk korkuyoruz eşim diyor bebeği okul çağına kadar içeride tutmak mı niyetindesin

günaydın. Canım 20-25 gün önce aynısını geçirdim akciğer enfeksiyonu ile grip, buraya her gün gidişatımı yazıyordum , İnan bana antibiyotiksiz geçmiyor antibiyotik yazdırdın mı? Ben amtibiotik kullanmamak için çok direndim en son bebeğe çok zararı var ya bebeğine de geçerse dediler enfeksiyon, hem de Doğum üstü doğumu erkene aldırır dedi dr um da,öksürmek hamileye çok zararlı öksürmeni istemiyorum dedi, doramisin ve assisst balgam sökücü yazdı, tam 8 (3+5)günlük antibiyoti k tedavisi gördüm, her gün ıhlamur, sıcak şeyler ile öksüre öksüre bebeği içeride zıplata zıplata geçirdim , geçeli 2-3 gün oluyor hala hafiften ciğerden balgam gelmiyor değil minik minik tam iyileşmedim bence, sesim yerine gelmedi hala. Kesinlikle parol bir çözüm olmuyor bilgin olsun kadın doğumcuna veya göğüs uzmanına görün acilen. Çok pis Bi hastalık ben her dk öksürüyodum İnan bebeğim içeride uyuyamıyordu bile sürekli hareket ediyodu ben öksürürken zıplattığım için karnımı.

canım kendini üzme 2200 kilo çok güzel bir kilo benim yengem o civarda doğurdu mis gibi çocukları şimdi maşallahları var . Önemli olan sağlıklı olması, daha 36+1 sin, takviye ilaçlarını kullan, bol yatıp dinlen moralini Yüksek tut protein ağırlıklı beslen biraz yumurtanın yoğurdunu taze sebze meyveni ye. Allah a bırak. Bu kilosuyla bile doğsa muhteşem , burada 1-1,5 kg bebişi doğanlar oldu maşaAllahları var çok şükür..... seninki neredeyse 2 buçuk kilo almış , her bebeğin gelişimi farklıdır benim kız kardeşim 2 buçuk kilo doğmuş, şimdi bir tosuncuk . İri yarı bir hanım. Bebeğin Doğum kilosu çok şey ifade etmiyor geleceğe dair. Sen minnoşunu Doğunca Bi güzel emzirirsin beslersin hemen kilolanır. Kendini boşa yıpratıyosun tehlikeli haftalarını geçirmişsin Hamd olsun

Evet doğru diyorsun çok şükür tehlikeli haftalar geçti Ya işin aslına bakarsan bende öyle pek yiyemedim mide bulantılarım çok geçmedi herşey yiyemiyorum ceviz bile yiyemedim yani ilaç niyetine bile midem kaldırmıyor inşallah Doğumdan sonra iyi olur herşey çok korkuyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…