Pot duruyodu 4 cmlik vi yeri deri kalınlaşmış gibiydi yani. Bu doktor düzelttim dedi de bakalım görücez ne kadar düzeldiğini şu an tek kesi var karnımdaMaşallah yavrularaÖnceki keside ne sorun vardı
Benim ikinci doğumum yürümeye de çalışıyorum ama uzanıp kalkmak istediğimde dikişlerimde olan ağrı sızlama hala hiç azalmadı çok canım yanıyo ilkinde çok rahattım bu doğum mahvetti beniGün geçtikte daha iyiye gidiyorsun ama her doğum şeklinin kendine göre sıkıntıları var. Normal doğuranın da ağrısı oluyor, sezaryen de. İlk yürümeyi yaptıktan sonra bol bol yürüyüp, 3 lt civarı su içersen iyileşme sürecin hızlanıyor.
Ya korkma kuzum gelisimi tamamlamis olsun ciger ozellikle olmasada herseyin cozumu var... oyle deme 100 gram bile cok kiymetli ki sen zaten dogru yatis seklini biliyorsun soluna dogru yatican... bol bol yogurt, kefir, et, paca kemik iligi tuket... bebek dogunca 100 200 arasi fire veriyor.. derken onemli olan cok kilolu olmasi degil saglikli olmasiKızlar bugün benimde kontrol vardı perinatoloji baktı yine gelişim sınırda ilerliyorduk biraz daha aşağı düşmüş haftaya çarşamba sabah sezeryan planladık ama doktor yine bakacak düşme yoksa bir iki gün daha erteleriz dedi.İçimi acayip korku sardı düşünemiyorum hiç o günüBugün 36+1 olduk 2180 olmuş kilo hiç çok az kilo alıyoruz çok minnak olacak bir hafta da ne kadar alcak ki aklım da deli sorular şuan korku bir taraftan kaygı bir taraftan.Hastanede odalara çıktık bugün ameliyathaneden çıkanları gördüm ağlamışlar,Suratlar kötü daha da korktum offffff
dün yerlerde sürüne sürüne duvarları kardeşimle sildim ben zaten evde boş durmuyorum bol bol iş yapıyorum günde günde, eskisin kadar verimli hızlı olamasam da yapıyorum yine ama bana çay koymak zor geliyor 96 kg oldum yerimden kalkamıyorum ki acı çekiyorum resmenBoşver sen onlarıben aktif kalmaya çalışıyorum kendimi iyi hissettiğim sürece dün bütün evi sildim süpürdü mesela hemde süpürgenin fırçası ile emekler pozisyonda iş yapma ile alakalı ise benim çok kolay doğurmam lazım her gün bir kez de olsa okula oğlumun yanına gidiyorum yürüyüş olsun diye bakalım nasıl bir doğum olacak benimde pazartesi çatı muayenesi
amin son günler zor her ağızdan ayrı Bi ses. Doğur da doğur zaten korkuyorum neden Bi insanı daha 37 de mahalle baskısıyla doğurtmaya çalışırlar ki ... 41-42 haftalık olmuş olsak amenna benim günüm de geçmedi. Ya ciğerleri gelişmediyse bu grupta bebişi 37-38 haftalık doğur küvöze alınan vardı sanki korkuyorum ben zamanını beklesin istiyorum ben acelemiz var yahu.ay ben çok iyi anlıyorum sizi aynı korkudan çokça var :/ her sabah aynı korkuyla uyanıyorum. Ben de ayakta durduğumda müthiş bir bel ağrısı oluyor. Kesintisiz on dk yürümek bile zor geliyor.Nasıl doğacak bu bebiş hiç bilmiyorum yaRabbim kolaylığını versin bize
bendim tabi, kendi şehrimi özlüyorum Bursa’yı . , Şehirden değil de kısmen bazı insanlardan memnun değilim diyelim ,sürekli burnumuzun dibinde herşeye karışan tatil günlerimiZe olsun bizi etkileyecekşekilde kendilerince plan yapan insanlar var burda . BU Şehre ilk geldiğim zamanlar güzeldi şuanda toplu alanlara gidilemeyecek kadar Suriyeli var Avm de wc ye git kapını çalıp suriyeliler yallah yallah diyorlar çık çık diyorlar . Halk evlerini satıp Batı’ya kaçmaya başladı en azından çevrem öyle. Burada iyi insan da çok fazla ,yerli insanlar çok Cana yakın.artıları da eksileri de var rahat edemeyiş sebebim Eşimn ailesi ile aynı şehirde yaşamanın huzurumu kaçırması, iyi insanlar ama bana sormadan sürekli plan yaparlar Bi sabah uyanırız kapımıza halayı yollamışlar kendileri de gelmek üzere bize sormadan plan yapmışlar çok az tatil günümüz var turp sıkarlar muhakkak Bi şekildeM MMihrimahh bu arada emin olamadm ama sizdiniz galiba antepte olan şuan değil mi :) bir antepli olarak (antepte yaşamıyorum şuan ama) algıda seçicilik olsa gerek hemen fark ettimama gerçi önceki konuşmaları da yanlış hatırlamıyorsam pek memnun değildiniz sanki şehirden?
dün yerlerde sürüne sürüne duvarları kardeşimle sildim ben zaten evde boş durmuyorum bol bol iş yapıyorum günde günde, eskisin kadar verimli hızlı olamasam da yapıyorum yine ama bana çay koymak zor geliyor 96 kg oldum yerimden kalkamıyorum ki acı çekiyorum resmenBoşver sen onlarıben aktif kalmaya çalışıyorum kendimi iyi hissettiğim sürece dün bütün evi sildim süpürdü mesela hemde süpürgenin fırçası ile emekler pozisyonda iş yapma ile alakalı ise benim çok kolay doğurmam lazım her gün bir kez de olsa okula oğlumun yanına gidiyorum yürüyüş olsun diye bakalım nasıl bir doğum olacak benimde pazartesi çatı muayenesi
amin son günler zor her ağızdan ayrı Bi ses. Doğur da doğur zaten korkuyorum neden Bi insanı daha 37 de mahalle baskısıyla doğurtmaya çalışırlar ki ... 41-42 haftalık olmuş olsak amenna benim günüm de geçmedi. Ya ciğerleri gelişmediyse bu grupta bebişi 37-38 haftalık doğur küvöze alınan vardı sanki korkuyorum ben zamanını beklesin istiyorum ben acelemiz var yahu.ay ben çok iyi anlıyorum sizi aynı korkudan çokça var :/ her sabah aynı korkuyla uyanıyorum. Ben de ayakta durduğumda müthiş bir bel ağrısı oluyor. Kesintisiz on dk yürümek bile zor geliyor.Nasıl doğacak bu bebiş hiç bilmiyorum yaRabbim kolaylığını versin bize
bendim tabi, kendi şehrimi özlüyorum Bursa’yı . , Şehirden değil de kısmen bazı insanlardan memnun değilim diyelim ,sürekli burnumuzun dibinde herşeye karışan tatil günlerimiZe olsun bizi etkileyecekşekilde kendilerince plan yapan insanlar var burda . BU Şehre ilk geldiğim zamanlar güzeldi şuanda toplu alanlara gidilemeyecek kadar Suriyeli var Avm de wc ye git kapını çalıp suriyeliler yallah yallah diyorlar çık çık diyorlar . Halk evlerini satıp Batı’ya kaçmaya başladı en azından çevrem öyle. Burada iyi insan da çok fazla ,yerli insanlar çok Cana yakın.artıları da eksileri de var rahat edemeyiş sebebim Eşimn ailesi ile aynı şehirde yaşamanın huzurumu kaçırması, iyi insanlar ama bana sormadan sürekli plan yaparlar Bi sabah uyanırız kapımıza halayı yollamışlar kendileri de gelmek üzere bize sormadan plan yapmışlar çok az tatil günümüz var turp sıkarlar muhakkak Bi şekildeM MMihrimahh bu arada emin olamadm ama sizdiniz galiba antepte olan şuan değil mi :) bir antepli olarak (antepte yaşamıyorum şuan ama) algıda seçicilik olsa gerek hemen fark ettimama gerçi önceki konuşmaları da yanlış hatırlamıyorsam pek memnun değildiniz sanki şehirden?
Yapıldı ama o bebeği vücudumun kabul etmesi için yapılıyo. Sarılığın yükselmesini engellemiyo malesef.Kan uyuşmazlığı iğnesi yapılmış mıydı hamileyken?
Gözün aydın darısı bize inşallah . Kaçıncı haftada doğdu . Bebis nasıl doğum nasıl gectiKizlarrr bende dogurdum cok sükürdün gece saat 23.52 de normal dogum ile dogum yaptim. Rabbim henus dogum yapmamis arkadaslara yardim etsin
İlk etapta şu cırt cırtlı olanlardan kullandım. Bir medikalden aldım. Tanıdıktı, tavsiye ettiklerini aldım kutusunu atmışım markasını bilemiyorum. Dün yamunaya geçtim. Geçmesem de olurdu ama sırf aldım kullanayım mantığıyla geçtim. Cırtlı olan da iş görüyordu gayet. Yamuna’nın diğerine göre artıları çelik balenli olduğu için dik durmayı da sağlıyor. Bir de tek başına takabiliyorsun. Diğerinde takmak için birine ihtiyaç duyuluyor.Merhaba hangi marka korse kullanıyorsunuz acaba?
oooo gözünaydın çok sevindimKizlarrr bende dogurdum cok sükürdün gece saat 23.52 de normal dogum ile dogum yaptim. Rabbim henus dogum yapmamis arkadaslara yardim etsin
günaydın. Canım 20-25 gün önce aynısını geçirdim akciğer enfeksiyonu ile grip, buraya her gün gidişatımı yazıyordum , İnan bana antibiyotiksiz geçmiyor antibiyotik yazdırdın mı? Ben amtibiotik kullanmamak için çok direndim en son bebeğe çok zararı var ya bebeğine de geçerse dediler enfeksiyon, hem de Doğum üstü doğumu erkene aldırır dedi dr um da,öksürmek hamileye çok zararlı öksürmeni istemiyorum dedi, doramisin ve assisst balgam sökücü yazdı, tam 8 (3+5)günlük antibiyoti k tedavisi gördüm, her gün ıhlamur, sıcak şeyler ile öksüre öksüre bebeği içeride zıplata zıplata geçirdim , geçeli 2-3 gün oluyor hala hafiften ciğerden balgam gelmiyor değil minik minik tam iyileşmedim bence, sesim yerine gelmedi hala. Kesinlikle parol bir çözüm olmuyor bilgin olsun kadın doğumcuna veya göğüs uzmanına görün acilen. Çok pis Bi hastalık ben her dk öksürüyodum İnan bebeğim içeride uyuyamıyordu bile sürekli hareket ediyodu ben öksürürken zıplattığım için karnımı.Günaydın arkadaşlar . Galiba ben öksürük yüzünden erken doguracam. Cigerlerim sokulecek sanki. Zatürre mi oldum acaba diyorum . Ateşi bir anda yükseliyor Parol içiyorum düzeliyor . Ama hırıltılı öksürük hiç geçmiyor . Bebeğim de huzursuz oluyor
canım kendini üzme 2200 kilo çok güzel bir kilo benim yengem o civarda doğurdu mis gibi çocukları şimdi maşallahları var . Önemli olan sağlıklı olması, daha 36+1 sin, takviye ilaçlarını kullan, bol yatıp dinlen moralini Yüksek tut protein ağırlıklı beslen biraz yumurtanın yoğurdunu taze sebze meyveni ye. Allah a bırak. Bu kilosuyla bile doğsa muhteşem , burada 1-1,5 kg bebişi doğanlar oldu maşaAllahları var çok şükür..... seninki neredeyse 2 buçuk kilo almış , her bebeğin gelişimi farklıdır benim kız kardeşim 2 buçuk kilo doğmuş, şimdi bir tosuncuk . İri yarı bir hanım. Bebeğin Doğum kilosu çok şey ifade etmiyor geleceğe dair. Sen minnoşunu Doğunca Bi güzel emzirirsin beslersin hemen kilolanır. Kendini boşa yıpratıyosunKızlar bugün benimde kontrol vardı perinatoloji baktı yine.Gelişim sınırda ilerliyorduk biraz daha sınırdan aşağı düşmüş haftaya çarşamba sabah sezeryan planladık ama doktor yine bakacak düşme yoksa bu durumda ilerleyebiliyorsa bir iki gün daha erteleriz dedi.İçimi acayip korku sardı düşünemiyorum hiç o günüBugün 36+1 olduk 2180 olmuş çok az kilo alıyoruz çok minnak olacak bir hafta da ne kadar alcak ki aklım da deli sorular şuan korku bir taraftan kaygı bir taraftan.Hastanede odalara çıktık bugün ameliyathaneden çıkanları gördüm ağlamışlar,suratlar kötü acı çekiyor gibiler daha da korktum offffff
Gözünüz aydınKizlarrr bende dogurdum cok sükürdün gece saat 23.52 de normal dogum ile dogum yaptim. Rabbim henus dogum yapmamis arkadaslara yardim etsin
Maşallah sağlıkla,sıhhatle büyüt inşallah.Hiç belirti de yoktuKizlarrr bende dogurdum cok sükürdün gece saat 23.52 de normal dogum ile dogum yaptim. Rabbim henus dogum yapmamis arkadaslara yardim etsin
Evet doğru diyorsun çok şükür tehlikeli haftalar geçticanım kendini üzme 2200 kilo çok güzel bir kilo benim yengem o civarda doğurdu mis gibi çocukları şimdi maşallahları var . Önemli olan sağlıklı olması, daha 36+1 sin, takviye ilaçlarını kullan, bol yatıp dinlen moralini Yüksek tut protein ağırlıklı beslen biraz yumurtanın yoğurdunu taze sebze meyveni ye. Allah a bırak. Bu kilosuyla bile doğsa muhteşem , burada 1-1,5 kg bebişi doğanlar oldu maşaAllahları var çok şükür..... seninki neredeyse 2 buçuk kilo almış , her bebeğin gelişimi farklıdır benim kız kardeşim 2 buçuk kilo doğmuş, şimdi bir tosuncuk . İri yarı bir hanım. Bebeğin Doğum kilosu çok şey ifade etmiyor geleceğe dair. Sen minnoşunu Doğunca Bi güzel emzirirsin beslersin hemen kilolanır. Kendini boşa yıpratıyosun❤tehlikeli haftalarını geçirmişsin Hamd olsun
Amin canim. 39+6 da dogdu . 40 dolmasina az kalmisti.Gözün aydın darısı bize inşallah . Kaçıncı haftada doğdu . Bebis nasıl doğum nasıl gecti
Amin canim . Darisi dogum yapacak butun arkadaslara.Maşallah sağlıkla,sıhhatle büyüt inşallah.Hiç belirti de yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?