2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benimki de bu aralar cok fazla hareketli degil tedirgin oluyorum. hareketi var ama canımı acitmiyor. 1.30 da randevum .kesin haftaya gel diyecek yine. olmadi olmamaya haftsonu sinava gireyim bari diyorum artik. insallah geride kalanların cok kolay dogumlari olur sona kaldikca tedirgin oluyor insan

Hanımlar bız bu bebeleri ne zaman bir sağa yatır bir sola yatır takibinden bırakcaz bu kafalar ne zaman tam şeklini alacakta cocuk da rahat edecek ben de

Arkadaslar gunaydin , kontrole gelmistim tansiyondan acil yatis verdiler. Yarin sezeryan olcak bakalim bize de bol bol dua edinnn bende hepimize ediyorum
merhaba tansıyonunuz sureklı yuksekmıydı kac çıktı yatırdılar acaba ben 2 haftadır tansıyon yukseklıgi yasıyorum dun beni yatırcaktı doktor ıstemedım bugun çagırdı bende bugun doguma gdıyo gıbı hazırlandım gıttım tansıyon bugun daha ıyi adalat ilac kullanıyorum cuma bıdaha bakalm erteleyebldıgımız kadar durduralım dedi bebek daha 37+3 daha çok küçük dedı

O kadar sıkı takip etmeye ya. Ben biraktim valla elime nasil gelirse oyle yatiriyorum
ya ben zaten takip edemiyorum gece cocugu nasıl alıp doyurup beşiğe koyuyorm bir sonra ki emzirmede unutuyorm kaç ml sağmışım çocuk nasıl içmiş uyumuş bazen yok bende gündüzleri dikkat edeyim bari diyorum sanki bu ara fazla sola yatırmışım gibi yamuk geliyor ama benımkı 2 ay oldu doğalı miss gibi kafa teslim alıp bozmak istememzira yogun bakımda cok dikkat ediyorlardı vicdan yaparım bozulursa bırde sanki çok düzenli uyuyorda bır uyumada sağ bırınde sol yapayım boyna kucaktayız uykular minik hiç takıp edemedim o yüzden

arkadaslar bugun kontrolum vardi. nstye girdim dr bebegin kalp atışları 180 civari olmuş. yuksek cikmis dedi ikinci nst de yine ayni cikarsa sezeryana alirim seni dedi. benim de nabzim yüksekti heyecan yaptim heralde derin derin nefes alma iht hissediyordum. biraz disari ciktik gezdik tekrar nst ye girdim 130 140 lara düşmüş su an normal cıkmış pzts tekrar gel alttan bakcam dedi. acaba sezeryan yanlisi bi dr mu aklimda soru isareti kaldi 180 cok mu yuksek bebek riske girer mi .cok tedirgin oldum

32.haftadan sonra tansiyonumu evde hep takip ettim 37+2 de alinacak yarin. Kizimda beslenemiyor tansiyondan cunku. Hic ilac kullanmadim

Benim tansiyon 170 e 122 ye buldu ya hiç 170 olmamıştı doğumdan sonra tansiyonu geçen kalan var mı

Geçmiş olsun canim inşallah düzelir bebeğin. Sezaryandan memnun kaldın mı toparlanabildin mi
Gün geçtikte daha iyiye gidiyorsun ama her doğum şeklinin kendine göre sıkıntıları var. Normal doğuranın da ağrısı oluyor, sezaryen de. İlk yürümeyi yaptıktan sonra bol bol yürüyüp, 3 lt civarı su içersen iyileşme sürecin hızlanıyor.

ya bu göğüsler icin bi care soyleyin bana geberiyorum. patlicaklar resmen. cok sisti ve sertler. elektrikli fayda eder mi

Ben de yarın ol
Pazartesi için ikinci sezeryanım planlanmıştı, nstde sancı çıktı diye yarın ya da cuma alalım dedi doktorum. Sabah aç olarak nstye gidecem bakalım

Kızlar korse kullanmak istiyorum da sezaryen sonra ne zaman kullanılmaya başlanabilir bilgisi olan var mı?

ya bu göğüsler icin bi care soyleyin bana geberiyorum. patlicaklar resmen. cok sisti ve sertler. elektrikli fayda eder mi
Sağmak çok iyi geliyor.Sağdıktan sonra uçlarına krem sürüp kalkanı da tak mis gibi rahatlıyorsun.

pompayla sağman gerekiyor benımde oldu taş gibi canım yanıyordu bebeği kucağıma alsam batıyor üzerine zaten yatamıyordum yumuşayana kadar pompayla sağ ilk etapta tam boşalmıyor göğüs bekle bir yarım saat sonra tekrar sağ ben anca öyle rahatlamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…