2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardımcın olsun cnm inşaAllah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini benim de ilk gebelik çok korkuyorum dün gece sen korku bastı uyyyamadım panik oldum. seni anlıyorum niye sezaryen oluyor peki ?
Amin canım seninki de sağlıcakla doğsun inşallah ben çok cesaret edemedim , daha önce vajinusmustum. Çatı muayenesinde bile zor açtım bacaklarımı. O yüzden. Yoksa normal doğumu cok istiyodum

Cok sagol canm. Yazamadm kusura bakma , cok yorgunum uyumusum. Suan Hafsa hanim emiyor. Ya uzun uzun emiyor doymuyor. Yada saatlerce emmiyor . Mamada vermediler bu hastaneden. Şu yorgunlugu bir atlatayim anlaticam insallah ayrintili.

Cok sagol canm. Yazamadm kusura bakma , cok yorgunum uyumusum. Suan Hafsa hanim emiyor. Ya uzun uzun emiyor doymuyor. Yada saatlerce emmiyor . Mamada vermediler bu hastaneden. Şu yorgunlugu bir atlatayim anlaticam insallah ayrintili.

Allah cc anneli babalı büyütsün inşallah

Sagol canim Allah razi olsun. Bende de hicbir belirti yoktu. Sali gunu sancim var gibiydi cok hafif gece 2 de sıklasmaya basladi. Dedim kesin sabaha dogururum . Ama sancim gitti sonra tekrar sıklaşti derken hastaneye gidip bi kontrol olayim dedim 7 de gittim 12 ye gelirken dogdu sadece stres yapmayin tavsiyesi verebilirim . Kendinize guvenip guclu olursaniz cok kolay olur hersey. Rabbim kolaylastirsin

Epiduralli mi doğurdun cnm sancını çekerek mi
Canim sancim vardi ama duzenli degildi. Bende banyoda sicak suya oturdum. Yarim saat sonra 10 dakikada bir duzenli gelmeye basladi. Cok agrim vardi, tuvaletimi yapamiyordum. Acile gidelim bir baksinlar neden boyle oluyor acaba geri ters mi dondu dedik. Gittim nts ye bagladilar aciklik baktilar 1 saat gez buralarda tekrar bakalim ona gore karar veririz dediler. Gezdim merdiven indim ciktim. 1 saat sonra cok siddetli 4 sancim oldu nts de , aciklik baktilar , rahim tamamen acilmis acil doguma almaliyiz dediler. Ben cok asagida hissetmiyordum ama . Acil dogum odasina gittim 11 e ceyrek vardi. Beni hep yan yatirdi nts ye bagliydim o sekilde kendimi rahat hissetmiyordum ama bebek icin en guzel pozisyon bu deyip beni hep yan yatirdi. Sonra suyunu patlatalim daha kolay olur dedi suyu patlatirken agrilarim artti. Ikinma hissi o zaman gelmeye basladi. Suyumu patlatti beni yine yat yatiriyor bacaklarimi yukariya cekmemi istiyor. Artik dedim yapamiyorum ben ters donmek istiyorum. Dizlerimin ustunde durup yatagin basinda demir var o sekilde dogum yapmak istedim. 3 ikinmaya dogdu cok sükür. Hic kendimi bu kadar gücsüz hissetmedim. Cunku daha dogum yapmadan gercekten kendimi yormusum psikolojimi bozmusum. Ters di kiloluydu sarilik olcakti derken strese girmistim. Aslinda dogum kolaydi dikisimde yok . Digerleinde daha gucluydum psikolojik olarak . O yuzden ben yapamam diye sakin dusunmeyin. Dogumu yapamayack anne yoktur. Dua edin ben de sizin icin ediyorum. Ama kimsenin sizi etkilemesine izin vermeyin. Gec olsun hic onemli degil. Esiniz dahil eger sizi motive etmiyor strese sokuyorsa konusturmayin .

çok şükürsağlıkla aldın kucağına dikişsiz Doğum yapman çok iyi olmuş diğerleri de böyle dikişsiz mi oldu MaşaAllah
Benim dr epiduralli normal Doğum yaptıralım sana dedi haftaya çarşamba çatı muayenem var acıtıyor mu etrafımdaki herkes çatı muayenesi çok kötü acıtıyo dedi

Hic acı çekmiyosun canim rahat birak kendini agrı filan olmuyor

Kizlar dün renkli ultrasona girdim bebeğimi gördüm. Doğduğu zaman çok değişir mi bebeğim 28 haftadayız şuanda .eşim kızıma koca burunlu prenses diyor güzel yavrum doğmadan babasının diline düştü . Doğum yapanlar yazabilir mi

Ay çok hoşuma gitti hele de dikiş olmaması nasıl bi duygu muhteşem birşeydir herhalde bebeğin kaç kg doğdu

Yok canim birincide cok dikisim vardi , ikincide 3 tane kesi yeri sadece yirtilmisti . Bunda hic yok . korkarsan kendini kasarsin o zaman acir sanirim. Benim boyle muayenelerde hic canim yanmadi

Aynen üzülme hiç benim 35e kadar hep gerideydi son haftalarda atak yaptı bak belki öyle olur gelişimini tamamlasın da
Ya ne kadar güzel bir mesaj oldu inşallah dediğin gibi olur birilerinin de aynı sıkıntıyı yaşayıp iyiye gittiğini duymak insana moral veriyor çarşamba gideceğim inşallah atak yapmıştır bir hafta daha ertelenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…