- 11 Ekim 2018
- 456
- 511
- 103
Çok şükür bizimde normale döner inşallahbenim tansiyonum normale dönüyor yavaş yavaş
elektrikli pompa çaresi
Amin canım seninki de sağlıcakla doğsun inşallahAllah yardımcın olsun cnm inşaAllah sağlıkla kucağına alırsın bebeğinibenim de ilk gebelik çok korkuyorum dün gece sen korku bastı uyyyamadım panik oldum. seni anlıyorum niye sezaryen oluyor peki ?
Cok sagol canm. Yazamadm kusura bakma , cok yorgunum uyumusum. Suan Hafsa hanim emiyor. Ya uzun uzun emiyor doymuyor. Yada saatlerce emmiyor . Mamada vermediler bu hastaneden. Şu yorgunlugu bir atlatayim anlaticam insallah ayrintili.oooo gözünaydın çok sevindimMaşaAllah nasıl geçti Doğumun müsait olunca anlat merak ederimmmm. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin adını Hafsa mı koydun öyle diyodun . Bize de dua edin kızlar biz kaldıkkkk korkuyoruz eşim diyor bebeği okul çağına kadar içeride tutmak mı niyetindesin
Amin canım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Sağlıcakla gelsin yavrularımız@ravza
Ben de sabah giriyorum sezeryana, ikinci sezeryanım olacak. Allah yardımcımız olsun sağlıkla kavuşalım inşallah
Cok sagol canm. Yazamadm kusura bakma , cok yorgunum uyumusum. Suan Hafsa hanim emiyor. Ya uzun uzun emiyor doymuyor. Yada saatlerce emmiyor . Mamada vermediler bu hastaneden. Şu yorgunlugu bir atlatayim anlaticam insallah ayrintili.
Sagol canim Allah razi olsun. Bende de hicbir belirti yoktu. Sali gunu sancim var gibiydi cok hafif gece 2 de sıklasmaya basladi. Dedim kesin sabaha dogururum . Ama sancim gitti sonra tekrar sıklaşti derken hastaneye gidip bi kontrol olayim dedim 7 de gittim 12 ye gelirken dogduGözünüz aydın hadi çok şükür darısı başımıza ben de hala belirti yok dün kıpırdamadı diye gece gittim bişi cıkmadı cok sükğr ama sancı da yok senin belirti var mıydı nişan falan bende hiç bişi yok da iyice korkmaya basladımstres oldum iyice herkes aradıkça
Hele şükürKizlarrr bende dogurdum cok sükürdün gece saat 23.52 de normal dogum ile dogum yaptim. Rabbim henus dogum yapmamis arkadaslara yardim etsin
Canim sancim vardi ama duzenli degildi. Bende banyoda sicak suya oturdum. Yarim saat sonra 10 dakikada bir duzenli gelmeye basladi. Cok agrim vardi, tuvaletimi yapamiyordum. Acile gidelim bir baksinlar neden boyle oluyor acaba geri ters mi dondu dedik. Gittim nts ye bagladilar aciklik baktilar 1 saat gez buralarda tekrar bakalim ona gore karar veririz dediler. Gezdim merdiven indim ciktim. 1 saat sonra cok siddetli 4 sancim oldu nts de , aciklik baktilar , rahim tamamen acilmis acil doguma almaliyiz dediler. Ben cok asagida hissetmiyordum ama . Acil dogum odasina gittim 11 e ceyrek vardi. Beni hep yan yatirdi nts ye bagliydim o sekilde kendimi rahat hissetmiyordum ama bebek icin en guzel pozisyon bu deyip beni hep yan yatirdi. Sonra suyunu patlatalim daha kolay olur dedi suyu patlatirken agrilarim artti. Ikinma hissi o zaman gelmeye basladi. Suyumu patlatti beni yine yat yatiriyor bacaklarimi yukariya cekmemi istiyor. Artik dedim yapamiyorum ben ters donmek istiyorum. Dizlerimin ustunde durup yatagin basinda demir var o sekilde dogum yapmak istedim. 3 ikinmaya dogdu cok sükür. Hic kendimi bu kadar gücsüz hissetmedim. Cunku daha dogum yapmadan gercekten kendimi yormusum psikolojimi bozmusum. Ters di kiloluydu sarilik olcakti derken strese girmistim. Aslinda dogum kolaydi dikisimde yok . Digerleinde daha gucluydum psikolojik olarak . O yuzden ben yapamam diye sakin dusunmeyin. Dogumu yapamayack anne yoktur. Dua edin ben de sizin icin ediyorum. Ama kimsenin sizi etkilemesine izin vermeyin. Gec olsun hic onemli degil. Esiniz dahil eger sizi motive etmiyor strese sokuyorsa konusturmayin .Epiduralli mi doğurdun cnm sancını çekerek mi
Cok sagol canim benim darisi sizin basinizaHele şükürgözün aydın canım
Amin canımCok sagol canim benim darisi sizin basiniza
çok şükürsağlıkla aldın kucağına dikişsiz Doğum yapman çok iyi olmuş diğerleri de böyle dikişsiz mi oldu MaşaAllahCanim sancim vardi ama duzenli degildi. Bende banyoda sicak suya oturdum. Yarim saat sonra 10 dakikada bir duzenli gelmeye basladi. Cok agrim vardi, tuvaletimi yapamiyordum. Acile gidelim bir baksinlar neden boyle oluyor acaba geri ters mi dondu dedik. Gittim nts ye bagladilar aciklik baktilar 1 saat gez buralarda tekrar bakalim ona gore karar veririz dediler. Gezdim merdiven indim ciktim. 1 saat sonra cok siddetli 4 sancim oldu nts de , aciklik baktilar , rahim tamamen acilmis acil doguma almaliyiz dediler. Ben cok asagida hissetmiyordum ama . Acil dogum odasina gittim 11 e ceyrek vardi. Beni hep yan yatirdi nts ye bagliydim o sekilde kendimi rahat hissetmiyordum ama bebek icin en guzel pozisyon bu deyip beni hep yan yatirdi. Sonra suyunu patlatalim daha kolay olur dedi suyu patlatirken agrilarim artti. Ikinma hissi o zaman gelmeye basladi. Suyumu patlatti beni yine yat yatiriyor bacaklarimi yukariya cekmemi istiyor. Artik dedim yapamiyorum ben ters donmek istiyorum. Dizlerimin ustunde durup yatagin basinda demir var o sekilde dogum yapmak istedim. 3 ikinmaya dogdu cok sükür. Hic kendimi bu kadar gücsüz hissetmedim. Cunku daha dogum yapmadan gercekten kendimi yormusum psikolojimi bozmusum. Ters di kiloluydu sarilik olcakti derken strese girmistim. Aslinda dogum kolaydi dikisimde yok . Digerleinde daha gucluydum psikolojik olarak . O yuzden ben yapamam diye sakin dusunmeyin. Dogumu yapamayack anne yoktur. Dua edin ben de sizin icin ediyorum. Ama kimsenin sizi etkilemesine izin vermeyin. Gec olsun hic onemli degil. Esiniz dahil eger sizi motive etmiyor strese sokuyorsa konusturmayin .
Hic acı çekmiyosun canim rahat birak kendini agrı filan olmuyorçok şükürsağlıkla aldın kucağına dikişsiz Doğum yapman çok iyi olmuş diğerleri de böyle dikişsiz mi oldu MaşaAllah
Benim dr epiduralli normal Doğum yaptıralım sana dedi haftaya çarşamba çatı muayenem var acıtıyor mu etrafımdaki herkes çatı muayenesi çok kötü acıtıyo dedi
İnşAAllah acı çekmem çatı muayenesi korkulu rüyam . Etraftaki herkes en kötüsü çatı muayenesi diyorHic acı çekmiyosun canim rahat birak kendini agrı filan olmuyor
Ay çok hoşuma gittiCanim sancim vardi ama duzenli degildi. Bende banyoda sicak suya oturdum. Yarim saat sonra 10 dakikada bir duzenli gelmeye basladi. Cok agrim vardi, tuvaletimi yapamiyordum. Acile gidelim bir baksinlar neden boyle oluyor acaba geri ters mi dondu dedik. Gittim nts ye bagladilar aciklik baktilar 1 saat gez buralarda tekrar bakalim ona gore karar veririz dediler. Gezdim merdiven indim ciktim. 1 saat sonra cok siddetli 4 sancim oldu nts de , aciklik baktilar , rahim tamamen acilmis acil doguma almaliyiz dediler. Ben cok asagida hissetmiyordum ama . Acil dogum odasina gittim 11 e ceyrek vardi. Beni hep yan yatirdi nts ye bagliydim o sekilde kendimi rahat hissetmiyordum ama bebek icin en guzel pozisyon bu deyip beni hep yan yatirdi. Sonra suyunu patlatalim daha kolay olur dedi suyu patlatirken agrilarim artti. Ikinma hissi o zaman gelmeye basladi. Suyumu patlatti beni yine yat yatiriyor bacaklarimi yukariya cekmemi istiyor. Artik dedim yapamiyorum ben ters donmek istiyorum. Dizlerimin ustunde durup yatagin basinda demir var o sekilde dogum yapmak istedim. 3 ikinmaya dogdu cok sükür. Hic kendimi bu kadar gücsüz hissetmedim. Cunku daha dogum yapmadan gercekten kendimi yormusum psikolojimi bozmusum. Ters di kiloluydu sarilik olcakti derken strese girmistim. Aslinda dogum kolaydi dikisimde yok . Digerleinde daha gucluydum psikolojik olarak . O yuzden ben yapamam diye sakin dusunmeyin. Dogumu yapamayack anne yoktur. Dua edin ben de sizin icin ediyorum. Ama kimsenin sizi etkilemesine izin vermeyin. Gec olsun hic onemli degil. Esiniz dahil eger sizi motive etmiyor strese sokuyorsa konusturmayin .
Etrafindakilere bakma sen. Son 2 randevumda da oluyorum. Hic acı cekmedim. Korkulacak bisey yokİnşAAllah acı çekmem çatı muayenesi korkulu rüyam . Etraftaki herkes en kötüsü çatı muayenesi diyor
Yok canim birincide cok dikisim vardi , ikincide 3 tane kesi yeri sadece yirtilmisti . Bunda hic yok .çok şükürsağlıkla aldın kucağına dikişsiz Doğum yapman çok iyi olmuş diğerleri de böyle dikişsiz mi oldu MaşaAllah
Benim dr epiduralli normal Doğum yaptıralım sana dedi haftaya çarşamba çatı muayenem var acıtıyor mu etrafımdaki herkes çatı muayenesi çok kötü acıtıyo dedi
Suan rahat oturabiliyorm gercekten dikis olmamasi cok iyi . Darisi size insallahAy çok hoşuma gittihele de dikiş olmaması nasıl bi duygu muhteşem birşeydir herhalde bebeğin kaç kg doğdu
Ya ne kadar güzel bir mesaj oldu inşallah dediğin gibi olur birilerinin de aynı sıkıntıyı yaşayıp iyiye gittiğini duymak insana moral veriyorAynen üzülme hiç benim 35e kadar hep gerideydi son haftalarda atak yaptı bak belki öyle olur gelişimini tamamlasın da☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?