2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar korse kullanmak istiyorum da sezaryen sonra ne zaman kullanılmaya başlanabilir bilgisi olan var mı?
40 gün kullanma diyende var 1 hafta sonra kullananda ben korse kullanmadım ama eski dar korse gibi pantolonlarımı giydim hemde 1 hafta sonra ama ablam mesela korse giyememşti kanaması artmış ağrı olmuş falan. ben dar giyinmekten kacınmadm bir sıkıntı yaşamadım göbeğim kalsaydı kullanırdım 1 haftadan sonra başlardım çünkü dikişlerimi iyi hissediyordum kanamamda yogunlaşmadı.. için rahat olsun bir doktora sor istersen

Kızlar korse kullanmak istiyorum da sezaryen sonra ne zaman kullanılmaya başlanabilir bilgisi olan var mı?

Ben 5. Gun basladim hala kullaniyorum. Gayet rahatim. Omuzdan askili ama gogusun altina kadar olan alttan kopcali bisey aldim emzirirken cok rahat oyuzden. Butun gun giyiyorum aksam yatarken cikariyorum

Benim genelde 138 ölçüyor ama geçen 160ı falan da gördü ntsde belki bize bağlı olarak artıyo olabilir ama doktoruna güveniyosan dinlemekte fayda var riske atmak istemez düşmüş de zaten bak ihmal etmemeis üzürende durması güzel bişi Baska ne dedi sancı falan cıktı mı doğmucak mı bu bebişler ben de yine bişi yok

bende heyecan vardi biraz neden oldugunu da anlamadim kalbim çarpıyordu. insallah benden dolayidir bebekte bi sıkıntı yoktur. once pek guvenmiyordum ama ilgilenmesi biraz rahatlatti beni. sanci falan da çıkmadı kanala da inmemiş . pazartesi olsun bakalim ne diyecek .bi sekilde cikacaklar ama sabir kalmadi artik bizde :)

Ben 5. Gun basladim hala kullaniyorum. Gayet rahatim. Omuzdan askili ama gogusun altina kadar olan alttan kopcali bisey aldim emzirirken cok rahat oyuzden. Butun gun giyiyorum aksam yatarken cikariyorum
Peki hızlı bir toparlanma oldu mu karnınızda ?
Bir de markası nedir kullandığınız korsenin?

Ya kızlar bugün dr adaçayı iç hurma ye falan dedi normal Doğum kolay olsun, çocuk hemen gelsin doğsun diye , dr bol bol çay getir misafir çağırın eve dedi, hareket et yürü gez iş yap dedi, bebeğin aşağı İnmemiş dedi.daha 37+5 im. Eşim Bi an önce doğsun diye deliriyor gidip hurma almış gelmiş, bana çay getir diyor sürekli dr dedi diyor , onu yap bunu yap vs .... ben yerimden kalkmaya acizim zaten . Zannedersin 42 haftalık olmuşum gibi muamele görüyorum eşim tarafından. Benim hiç enerjim yok yerimden kalkamıyorum canım çok sıkkın ben Doğumdan çok korkuyorum aşırı derecede geceleri uyuyamıyorum korku basıyor kimse beni anlamıyor etrafımdaki herkes bana 41 -42 haftalık günü geçmiş gebe muamelesi gösteriyor ((( ne aceleleri var anlamıyorum bebekte herşey iyi diyor dr haftaya çatı muayenesi yapacakmış .

Benim dogum sirasinda bebegin kalp atislari dustu once. Sonra suni sanciyi kestiler kalp atislari normale döndü bi sure sonra 180lere cikti. Surekli yanima gelip cok mu korktun sakinles falan diye beni rahatlatmaya calistilar.
Galiba seninle de ilgili bebegin kalp atisinin. Ok yukselmesi

Ben sezeryandan çıkınca 3-4 saat kadar sonra doktorumun tavsiyesiyle hemen taktım. 9 gün oldu, hemen hemen hiç çıkarmadan kullanıyorum. Hem çok daha rahat hareket etmemi sağlıyor hem de karnım baya baya toparladı.

umarim benden kaynaklıdır. nedenini bilmediğim bi heyecan vardi nabzim duzensiz ve yuksekti . sonraki nst de şükür ki normale döndü. o kadar emindi ki seni sezeryana alirim boyle giderse dedi dr. riske atmaktansa kabul ederdim heralde sezeryani.. siz cok şükür kurtuldunuz darisi biz kalanlarin basina olsun insallah saglikla

Merhaba hangi marka korse kullanıyorsunuz acaba?

Dediğiniz şey çok mantıklı ama benim sıkıntım şu gecelikte galiba, ben çok çabuk üşüyüp soğuk kapıyorum. O geceliğin altına tayt falan giymem lazım kalınca o zaman da bir manası kalmayack muhtemelen kolaylığının

ay ben çok iyi anlıyorum sizi aynı korkudan çokça var :/ her sabah aynı korkuyla uyanıyorum. Ben de ayakta durduğumda müthiş bir bel ağrısı oluyor. Kesintisiz on dk yürümek bile zor geliyor.Nasıl doğacak bu bebiş hiç bilmiyorum ya Rabbim kolaylığını versin bize

Boşver sen onları ben aktif kalmaya çalışıyorum kendimi iyi hissettiğim sürece dün bütün evi sildim süpürdü mesela hemde süpürgenin fırçası ile emekler pozisyonda iş yapma ile alakalı ise benim çok kolay doğurmam lazım her gün bir kez de olsa okula oğlumun yanına gidiyorum yürüyüş olsun diye bakalım nasıl bir doğum olacak benimde pazartesi çatı muayenesi

M MMihrimahh bu arada emin olamadm ama sizdiniz galiba antepte olan şuan değil mi :) bir antepli olarak (antepte yaşamıyorum şuan ama) algıda seçicilik olsa gerek hemen fark ettim ama gerçi önceki konuşmaları da yanlış hatırlamıyorsam pek memnun değildiniz sanki şehirden?

geçmiş olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bende ikizlere hamileyim haftaya salı günüe sezeryana gün verdi çok korkuyorum.Nasıl geçti bilgi verir misin ikizlerle hayat nasıl?
Şu an gayet güzel çünkü annem ve kayınvalidem yanımda henüz dünyada olduklarının da farkında değilşer sanırım yedir değiş yatır modundayız bakalım ilerisi nasıl olacak? Çok zevkli ama minicikler diye korkuyodum ama öyle olmadı benim dikişlerim sorun oluyo sadece ağrım fazla

Tayt yine kullanışlı olur ec de yerlere değimez pijama tarzı sıkıntılı ya da yanındaki sürekli paçalarını kıvıracak benim ilk doğumumda öyle ol uştu paçalarım annemin elinde kalmıştı hastanede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…