2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen üzülme hiç benim 35e kadar hep gerideydi son haftalarda atak yaptı bak belki öyle olur gelişimini tamamlasın da

Amin canim. 39+6 da dogdu . 40 dolmasina az kalmisti. bebek iyi emmiyor suan , 3 saati gecti bir turlu emmedi. Doguma dinlenmis ve kendinizi iyi hissederek girmenizi tavsiye ederim
Gözünüz aydın hadi çok şükür darısı başımıza ben de hala belirti yok dün kıpırdamadı diye gece gittim bişi cıkmadı cok sükğr ama sancı da yok senin belirti var mıydı nişan falan bende hiç bişi yok da iyice korkmaya basladım stres oldum iyice herkes aradıkça

Kadın dogumcum dahiliyeye sevketti. O da baktı antibiyotik yazmam dedi ama bir grip ilacı yazdı . Burun için okyanus suyu yazdı. Antibiyotik vermedi. Ben de ceviz kabuğu fln kaynatıp içiyorum öksürük ve balgama iyi geliyormuş . Yazı benim yavrum da uyuyamjyor hiç. Karnım sertleşip duruyor. Suyu patlatacam diye korkuyorum . Gerçi 37 doldu doğsa da sıkıntı olmaz ama ona bulaştırırm diye korkuyorum . Kış hamileliği de zormuş .ben böyle olacağını bilmiyordum . Ve böyle bir grip görmedim hiç cok inatci

o kadar çok öksürünce karnım taş gibi oluyodu benim ne kadar dikkat etsen de kış mevsimi Bi yerden geliyo bu hastalık sağlıklı vakitli doğumlar olsun inş

Günaydın kızlar yarın 4 gibi sezaryenle doğumum olacak. Dualarınızı bekliyorum. İlk gebeliğim oldugu için çok heyecanlıyım
Allah yardımcın olsun cnm inşaAllah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini benim de ilk gebelik çok korkuyorum dün gece sen korku bastı uyyyamadım panik oldum. seni anlıyorum niye sezaryen oluyor peki ?

o kadar çok öksürünce karnım taş gibi oluyodu benim ne kadar dikkat etsen de kış mevsimi Bi yerden geliyo bu hastalık sağlıklı vakitli doğumlar olsun inş
Amin inşallah . Benim Karnım da sertleşiyor yarın kontrol var bakalım ne diyecek doktorum . Bugün de hafif sancı var

Geçmiş olsun bebişe. Hassas tenli olduklarından morarıyor da hemen iğneden. Daha fazla bekletmezler inşallah, evinizin rahatına kavuşursunuz. Benim ilk bebeğim negatifti benim gibi, şimdi de hamilelikte test negatifti iğneyi oldum, bakalım doğum yarın inşallah

Kizlarrr bende dogurdum cok sükür dün gece saat 23.52 de normal dogum ile dogum yaptim. Rabbim henus dogum yapmamis arkadaslara yardim etsin
Hafi hayirli olsun gözünüz aydın. bi belirti yoktu sanırım. nasil basladi doğum. suyunuz mu geldi nişan mi geldi .

Maka kullananlar hangi marka aldiniz ve memnun musunuz? Oglumda sma kullandim ama hep kabizdi. Mamadan mi kaynakli bilmiyorum ama değiştirmek istiyorum
Sma aldım kızda aptamil almıştım kabızlık yok sıvı kaka yapıyor hala, ama ben mamayı çok vermiyorum günde 150-200ml arası veriyorum gerisi anne sütü şeklinde

2 gün kaldım ben de delik deşik oldu sinirim çok bozuldu, Allah sabır versin sana ama insan detaylı bilgi ister tabi bebekle aynı odada değil misin, artık bu son gün olur da çıkarsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…