Aynen üzülme hiç benim 35e kadar hep gerideydi son haftalarda atak yaptı bak belki öyle olur gelişimini tamamlasın daEvet doğru diyorsun çok şükür tehlikeli haftalar geçtiYa işin aslına bakarsan bende öyle pek yiyemedim mide bulantılarım çok geçmedi herşey yiyemiyorum ceviz bile yiyemedim yani ilaç niyetine bile midem kaldırmıyor inşallah Doğumdan sonra iyi olur herşey çok korkuyorum zaten
Gözünüz aydın hadi çok şükür darısı başımıza ben de hala belirti yok dün kıpırdamadı diye gece gittim bişi cıkmadı cok sükğr ama sancı da yok senin belirti var mıydı nişan falan bende hiç bişi yok da iyice korkmaya basladımAmin canim. 39+6 da dogdu . 40 dolmasina az kalmisti.bebek iyi emmiyor suan , 3 saati gecti bir turlu emmedi. Doguma dinlenmis ve kendinizi iyi hissederek girmenizi tavsiye ederim
Amin canim . 39+6 da dogdu. Dogum aslinda iyiydi ama ben kendimi yorgun hissediyordumGözün aydın darısı bize inşallah . Kaçıncı haftada doğdu . Bebis nasıl doğum nasıl gecti
Kadın dogumcum dahiliyeye sevketti. O da baktı antibiyotik yazmam dedi ama bir grip ilacı yazdı . Burun için okyanus suyu yazdı. Antibiyotik vermedi. Ben de ceviz kabuğu fln kaynatıp içiyorum öksürük ve balgama iyi geliyormuş . Yazı benim yavrum da uyuyamjyor hiç. Karnım sertleşip duruyor. Suyu patlatacam diye korkuyorum . Gerçi 37 doldu doğsa da sıkıntı olmaz ama ona bulaştırırm diye korkuyorum . Kış hamileliği de zormuş .ben böyle olacağını bilmiyordum . Ve böyle bir grip görmedim hiç cok inatcigünaydın. Canım 20-25 gün önce aynısını geçirdim akciğer enfeksiyonu ile grip, buraya her gün gidişatımı yazıyordum , İnan bana antibiyotiksiz geçmiyor antibiyotik yazdırdın mı? Ben amtibiotik kullanmamak için çok direndim en son bebeğe çok zararı var ya bebeğine de geçerse dediler enfeksiyon, hem de Doğum üstü doğumu erkene aldırır dedi dr um da,öksürmek hamileye çok zararlı öksürmeni istemiyorum dedi, doramisin ve assisst balgam sökücü yazdı, tam 8 (3+5)günlük antibiyoti k tedavisi gördüm, her gün ıhlamur, sıcak şeyler ile öksüre öksüre bebeği içeride zıplata zıplata geçirdim , geçeli 2-3 gün oluyor hala hafiften ciğerden balgam gelmiyor değil minik minik tam iyileşmedim bence, sesim yerine gelmedi hala. Kesinlikle parol bir çözüm olmuyor bilgin olsun kadın doğumcuna veya göğüs uzmanına görün acilen. Çok pis Bi hastalık ben her dk öksürüyodum İnan bebeğim içeride uyuyamıyordu bile sürekli hareket ediyodu ben öksürürken zıplattığım için karnımı.
Epiduralli mi doğurdun cnm sancını çekerek miAmin canim. 39+6 da dogdu . 40 dolmasina az kalmisti.bebek iyi emmiyor suan , 3 saati gecti bir turlu emmedi. Doguma dinlenmis ve kendinizi iyi hissederek girmenizi tavsiye ederim
o kadar çok öksürünce karnım taş gibi oluyodu benim ne kadar dikkat etsen de kış mevsimi Bi yerden geliyo bu hastalıkKadın dogumcum dahiliyeye sevketti. O da baktı antibiyotik yazmam dedi ama bir grip ilacı yazdı . Burun için okyanus suyu yazdı. Antibiyotik vermedi. Ben de ceviz kabuğu fln kaynatıp içiyorum öksürük ve balgama iyi geliyormuş . Yazı benim yavrum da uyuyamjyor hiç. Karnım sertleşip duruyor. Suyu patlatacam diye korkuyorum . Gerçi 37 doldu doğsa da sıkıntı olmaz ama ona bulaştırırm diye korkuyorum . Kış hamileliği de zormuş .ben böyle olacağını bilmiyordum . Ve böyle bir grip görmedim hiç cok inatci
Allah yardımcın olsun cnm inşaAllah sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniGünaydın kızlar yarın 4 gibi sezaryenle doğumum olacak. Dualarınızı bekliyorum. İlk gebeliğim oldugu için çok heyecanlıyım
Amin inşallah . Benim Karnım da sertleşiyor yarın kontrol var bakalım ne diyecek doktorum . Bugün de hafif sancı varo kadar çok öksürünce karnım taş gibi oluyodu benim ne kadar dikkat etsen de kış mevsimi Bi yerden geliyo bu hastalıksağlıklı vakitli doğumlar olsun inş
İyi olur inşallahPot duruyodu 4 cmlik vi yeri deri kalınlaşmış gibiydi yani. Bu doktor düzelttim dedi de bakalım görücez ne kadar düzeldiğini şu an tek kesi var karnımda
Geçmiş olsun bebişe. Hassas tenli olduklarından morarıyor da hemen iğneden. Daha fazla bekletmezler inşallah, evinizin rahatına kavuşursunuz. Benim ilk bebeğim negatifti benim gibi, şimdi de hamilelikte test negatifti iğneyi oldum, bakalım doğum yarın inşallahYapıldı ama o bebeği vücudumun kabul etmesi için yapılıyo. Sarılığın yükselmesini engellemiyo malesef.
Ya ben üniversite hastanesinde doğumu yaptım. Doğumdan hocadan falan çok memnunum ama oğlumu fototerapi için aldılar sürekli kan alıp bi şeyi olabilir diyo doktor. Işık tedavisi bitti vermiyolar çocuğu test sonuçları tertemiz olmasına rağmen. Çok canım sıkıldı resmen kobay yapmışlar çocuğumu her yeri delik deşik. Neden diyorum düzgün cevap da vermiyolar. 4gündür hastanedeyim artık patlamak üzereyim.
Ben de sabah giriyorum sezeryana, ikinci sezeryanım olacak. Allah yardımcımız olsun sağlıkla kavuşalım inşallahGünaydın kızlar yarın 4 gibi sezaryenle doğumum olacak. Dualarınızı bekliyorum. İlk gebeliğim oldugu için çok heyecanlıyım
Gözünüz aydın, sağlıkla büyütünKizlarrr bende dogurdum cok sükürdün gece saat 23.52 de normal dogum ile dogum yaptim. Rabbim henus dogum yapmamis arkadaslara yardim etsin
Hafi hayirli olsun gözünüz aydın. bi belirti yoktu sanırım. nasil basladi doğum. suyunuz mu geldi nişan mi geldi .Kizlarrr bende dogurdum cok sükürdün gece saat 23.52 de normal dogum ile dogum yaptim. Rabbim henus dogum yapmamis arkadaslara yardim etsin
Olur tabi, ben sağıyorum emziriyorum arada da mama takviye ediyorum sarılık geçene kadar böyle devam edicem sonra meme yeter zaten, sağdıkça artar sütün eğer bebeğin iyi emmiyorsa artmaz çünküMama yerine sütümü 35 ml sağıp versem olmaz mı acaba
Sma aldım kızda aptamil almıştım kabızlık yok sıvı kaka yapıyor hala, ama ben mamayı çok vermiyorum günde 150-200ml arası veriyorum gerisi anne sütü şeklindeMaka kullananlar hangi marka aldiniz ve memnun musunuz? Oglumda sma kullandim ama hep kabizdi. Mamadan mi kaynakli bilmiyorum ama değiştirmek istiyorum
Sağdın mı hiçya bu göğüsler icin bi care soyleyin bana geberiyorum. patlicaklar resmen. cok sisti ve sertler. elektrikli fayda eder mi
2 gün kaldım ben de delik deşik oldu sinirim çok bozuldu, Allah sabır versin sana ama insan detaylı bilgi ister tabi bebekle aynı odada değil misin, artık bu son gün olur da çıkarsınız inşallahYapıldı ama o bebeği vücudumun kabul etmesi için yapılıyo. Sarılığın yükselmesini engellemiyo malesef.
Ya ben üniversite hastanesinde doğumu yaptım. Doğumdan hocadan falan çok memnunum ama oğlumu fototerapi için aldılar sürekli kan alıp bi şeyi olabilir diyo doktor. Işık tedavisi bitti vermiyolar çocuğu test sonuçları tertemiz olmasına rağmen. Çok canım sıkıldı resmen kobay yapmışlar çocuğumu her yeri delik deşik. Neden diyorum düzgün cevap da vermiyolar. 4gündür hastanedeyim artık patlamak üzereyim.
Haydi gözün aydınKizlarrr bende dogurdum cok sükürdün gece saat 23.52 de normal dogum ile dogum yaptim. Rabbim henus dogum yapmamis arkadaslara yardim etsin
Allah korusun çok yüksek seyrediyor inşallah geçer hepimizinbenim hala var canim dr um 3 hafta gecmezse dahiliyeye git dedi. dun 18/12 falandi hatta. ne bileyim gececek gibi degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?