2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kizlar,bebisi olanlara bisey sormak istiyorum.eşleriniz nasil bebişli hayata uyum sağlayabildiler mi?gece uykusuzlukları vs nasil.bnmki resmen bnm yerimme lahusalik sedromu yasiyor,uykusuzluga hic tahamulu yok bazen salonda gecip yaticam diyor dellenip.sanirim biraz fazla duygusal ben kalkip emzirince o da benle kalkiyor dirsegim altini eliyle detekliyor

Eliyle desyekliyor,sırtıma durmadan masaj fln yapiyor sonrada uyuyamadim ise odaklanamiyorum deyip isyan ediyor.napacagimi sasirdim.insanlarin bebegi fotograf cekmelerini kıskaniyor fln bi değişik oldu ,napsam bilemiyorum var mi boyle seyler yaşayan?

Kızlar merhaba. Bebişimin sol gözünde çapaklanma ve sulanma var. Yavrum gözünü açamıyor. Ilık suyla masaj yaptım öyle açıldı ama sabaha kadar yine kapanacak. Başına böyle bi şey gelen var mı.

Cnm doktor hmn damla yada krem veriyor ama bana biri anne sütü damlatıp sil gecer demisti.gecen kızımda oldu sutten damlattim tekrarlanmadi sonrasinda bir dene istetsen

.

Valla benim ki dönüp uyuyor mazeretide hazir ben uykusuz kalirsam ve dikkatim dagilirsa biri ölür.. gece arada rahatsiz oldugu oluyor ama yok falan diyor. Oda dan gondermiyor gitme diyor. Zaten onun gitmesi gerekir

Esin acaba yardim etmiyo diye soylenirsin diye mi korkuyor. Konus hayatim bari nobetlese bisey yapalim ikimizde ayni anda yorulmayalim bari de. Ama mama kullanmiyosan emzirmeye kalkttiginda yapicak biseyide yok. Ver altini degistirsin

naz_0192 ilik suyla silmeye devam ama bezin surekli farkli yerleriyle siliceksin ayni yeri ikinci kez surtmiyceksin

Cnm dengesizlesti resmen adam ya,evt uyku onemli ama hepimiz icin önemli.eşim hem bana kiyamiyorhem kendi de uykusuzluga dayanamiyor.napacagimi şaşırdım bir psikologa fln mi gitsem ki bilemiyorum ciddi canim sıkılmaya başladı yani

Ayy benimki de bu sabah bebeği 10 dk oyaladı diye sevindim be yaa. Herkesin derdi de farklı amacım

Bir şey olmaz kız kafaya takma. Adamı da kusturme bırak yapsın. Beslemelerden birini ona kakala. Mama vermiyorsan sutunu sag. Gece bir beslenmeyi o yaptirsin. Nobetlese takilmis olursunuz.

Cnm ben yanlis aktardim sanirim.kendileri bebegin sesinden rahatsiz oldugunu soyleyip salonda yatmak istiyor bnm isyanim buna yoksa bnmkide 5 dk tut desen avaxi ciktigi kadar bagirip gel bebek agliyor susmuyor diye sesleniyor

Aynısını yaşadık. Suyla temizleyince tekrarlıyor. Anne sütü azaltıyor çapaklanmayı. Ama asıl neden burun tıkanıklığı muhtemelen. Burnunu temizlerseniz geçer

Ben de hiç uyuyamıyorum. Bebek uyusa da yatamıyorum perişan oldum. Lohusa depresyonuna mı girdim ne oldu hep kaygılı hep uykusuzum

M MMihrimahh nerelerdesin dogum mu yaptın yoksa bugün hiç yazmadın ? Meraklardayimm
buradayım canım daha yeni girebildim komşuya gittim bugün saatlerce ondaydım battaniye ördüm bebişe sonra da içine müslin diktim . Vaktimi hayli o aldı. Örgü tipi çok kolaydı hızlı üreyen cinsten. E yemek vs ev işlerinden elime telefon alamadım ama aklım burdaydı. Yarın sınavlara giricem bu gece de doğurmazsam sen nasılsın ? Nasıl gidiyor . Burda doğuran var mı yeni takip de edemedim son zamanlar çok heyecanlı . Annem yarın yola çıkıyor buraya gelmek için . 39+1 oldum şimdi. Korkaraktan bekliyoruz

Arkadaşlar bende Sezeryan doğum yaptım 12:30 da alabildiler şuan ağrılarım var tabi ama Rabbime şükür.Geride kalanlara Allah yardım etsin sevgiler
hayırlı uğurlu olsun evladın adını ne koydun . Allah uzun ömürler versin ❤ güle güle büyütt. Geriye kimler kaldı kızlar az kişi kaldıkkkkk e Hadi artık

Güle güle kullansın inşallah bebiş. Başarılar sınavlarında. Bende kontrole gittim Sancim var dedim sürpriz çatı muayenesi yaptı açıklık yok dedi 40 haftayı bulabilir dedi annemi bende cagiracaktimda erteledik haftaici cagiracam bebekte 3.5 kilo olmuş dahada büyürse doğum zor olur diye korkuyorum 39 oldum bende baya korktum çatı muayenesinden doktorum uğraştı biraz ama bişey yokmuş muayenede kimse korkmasın bende yazmadığını görünce acaba doğurdu mu dedim

Cnm ben yanlis aktardim sanirim.kendileri bebegin sesinden rahatsiz oldugunu soyleyip salonda yatmak istiyor bnm isyanim buna yoksa bnmkide 5 dk tut desen avaxi ciktigi kadar bagirip gel bebek agliyor susmuyor diye sesleniyor

E yatsin o zaman sal gitsin.. sen masaj yapiyo falan diyince biz yardima calisiyo sandik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…