2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Smear zormu nasil oluyo bn muayne bile olamdm simdide onu dusunuyorun
bende aldırdım normal alttan muayene için aletı takıyor burda sıkıntı yaşamıyorsan smear cok basıt bır cubukla süürüntü alıyor hıc hıc hıssetmıyorsun kı gıdıklanma bıle yok bence en basıt sey oymuş

Aynen onun sana seninde ona alisma alistirma sureciniz var dis ortama ayak uydurmaya calisiyolar sonucta zor bi durum 40 ın bari ciksaydi o kadardami duramamislarki ay benimde öyle olmaz isallah evimde sobalı şoka girerim valla

Hastaneye geldim açıklık yok ama suni sancı ile doğumu baslatacaklar korkuyorum baya pembe sıvı geldi ondan geldim lütfen bana dua edin
Hayirlisi olsun kuzum dualarim seninle yemin ediyorum keske banada suni sanci verip baslatsalardi bana yapmıyorlar suniyle daha cabuk açılıyor gercekten dayanikli ol sonunda saglikla evladini al kucagina iyi haberlerini bekliyoruz yaz unutma

Arkadaslar koltuk altımda bile büyüklüğünde beze çıktı .emzirdigim için mi bu anlamadım ki. Sizde de oldu mu
Benim iki koltuk altimdada var once lenfden suphelendiler daha sonra gogusden usg cekildi sag göğüste kistim varmis o vurmus dediklerine gore baya bilye gibi 3 4 tane her iyi kol altındaki çukurda ağrısı falan varmi senin peki sakın ihmal etme genel cerrahiye git gorun emzirdigindende

Hastaneye geldim açıklık yok ama suni sancı ile doğumu baslatacaklar korkuyorum baya pembe sıvı geldi ondan geldim lütfen bana dua edin
günaydın MaşaAllah hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz , sakin olmaya çalış , sancın çok mu? nişanın gelmiş bak günlerdir bu anı bekliyordun . Allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Ay Allah iyiligini versin. Simdi buyuk konusmayayim. 25 yasindayim 3.cocugum oldu Belki coookk ilerde nasip olursa isterim ama suan inanki hic dusunemiyorum bir hamilelik daha. bunlari bir buyuteyim saglicakla baska birsey istemiyorum.
anam sen kaç yaşında evlendnnn 25 yaşında 3 çocuk maşallahın var yaşları kaç büyük olanların .Allah bağışlasın çok güzel genç anne olmak

Emzirirken takiliyor muymus ? Ben gitmedim henüz ilk kontrolüme sorcaktim bende . 3.cocuk olunca insan korkuyor bir tedbir almak lazim

Takiliyormus canim. Emzirirkende hamile kalabilirsin dedi. Ilk 2 ay en rahat donem yada reglide takariz dedi. Gelmeden once bi agri kesici ic apranax falan gibi hic bisey hissetmezsin dedi..

Hatirlarsiniz benim doktor takintili biraz. Yara izlerime bakiyor " iyi iyi yaza bisey kalmaz" diyor. Bir suru kan tahlili istedi yine emzirirken troidler falan sorun yaratabiliyormus. Hamilelikte kullandigin vitaminlere devam dedi hatta osteocare i cift bile alabilirsin kalsiyuma ihriyacin var dedi. Sut icin motilium a devam edebilirsin dedi. Ben zaten ocean mummy e ve osteocare e devam ediyodum ilk 3 ay devam ederiz demisti diye hic birakmadim. Sac dokulmesi halsizlik falan yasamamak icinde gerekiyormus. Kan sulandirici ignemi kestik yeter artik dedi.
Bakalim simdi kanlar nasil cikicak

Smear zormu nasil oluyo bn muayne bile olamdm simdide onu dusunuyorun

Smearda bisey yok ya parmak genisligi kadar bisey koyup kulak cubugu gibi biseyle suruntu aliyor. Smear onemli arkadaslar gercekten cok onemli simdi bundan bisey cikmazsa 5 yil sonra bi daha dedi. Tabi gebelik olmazsa bu donemde

Ebeye sordum bebek mem benimki 3 gündür var . Ebeye sordum gögüs tam bosalmadigi için olmuştur dedi . Banyoda masaj yap bolca emzir dedi . Sağ dedi meme boşalsin dedi . Benim kerata tam ememiyor galiba

Valla bi tatli kasigi rezene, bi cay kasigi kimyon, anaonun iki kolu (yildizya hani muskattanda kucuk bi parca anasonun bi kolu kadar falan. Demliyorum kendim icin gibi normal kupaya. Ondan 3 cay kasigi falan juliete veriyorum. Biraz uyku yapti sanirim. Sadece rezene bi ise yaramiyodu. Bide nette cok guzel beyaz gurultu sesleri var beni bile uyutuyor. Spotifiyda ve youtube ta liste var oyle.
40 ucurma torenini okuyunca iki sey geldi aklima 1.si aslan kac paraparapom vardiya o. Digeride sandra bullock bi filminde ormanda salak bi kizilderili ayini yapiyodu cok gulerim izledikce o.

Ben yapilanlari esime anlattim hic isim olmaz oyle sacma seylerle dedi. Bizde doktor kontrolunden sonra bira icmeye gittik zaten bi tanecik icme hakkim var ;(
Bu arada doktorum aksamlari bi kadeh bisey ic arada, guzel uyur iyi olur dedi. Sarap falan ic diyo bide agir kaldirmadan spor yapabilirsin dedi. Baslamak lazim

bi dosya kalmış bende, hamilelikti doğumdu derken unutmuşum. 2 gündür bebeği karşıma yatırıyorum, bi agu yapıyorım bi hesap yapıyorum. Neyse şimdi bitirdim de kurtuldum.

Sen bizim tarafa kontrole gelirsen bi alo de.. bide ihmal etme.. ayrica sen zaten hic ihmal etmesen neler yasadin senin icin hic ihmal edilecek sey degil

Ya iste ben olamiom alttan muayne ama yaptrmasam bsy olurmuki

Ebeye sordum bebek mem
benimki 3 gündür var . Ebeye sordum gögüs tam bosalmadigi için olmuştur dedi . Banyoda masaj yap bolca emzir dedi . Sağ dedi meme boşalsin dedi . Benim kerata tam ememiyor galiba
Ondanda olabilir tabi ama goguste olur sertlik sislik süt birikintiyle alakali olsa koltuk alti dedin sen o yüzden demistim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…