- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
bende aldırdım normal alttan muayene için aletı takıyor burda sıkıntı yaşamıyorsan smear cok basıt bır cubukla süürüntü alıyor hıc hıc hıssetmıyorsun kı gıdıklanma bıle yok bence en basıt sey oymuşSmear zormu nasil oluyo bn muayne bile olamdm simdide onu dusunuyorun
Aynen onun sana seninde ona alisma alistirma sureciniz var dis ortama ayak uydurmaya calisiyolar sonucta zor bi durum 40 ın bari ciksaydi o kadardami duramamislarki ay benimde öyle olmaz isallah evimde sobalı şoka girerim vallaAnlıyorum canım. Bizim toplum bu konuda bayağı bir anlayışsız. Hastaneden cıkar cıkmaz evime doluştular. Her gün misafir geldi. Doğum yapalı 2 hafta olacak düşün evim misafirsiz kalmadı. Psikolojim yeni düzelmeye başladı. Artık kim gelirse gelsin aldırmıyorum. Herkesten önce önemli olan bebeğim ve kendim
Hayirlisi olsun kuzum dualarim seninle yemin ediyorum keske banada suni sanci verip baslatsalardi bana yapmıyorlar suniyle daha cabuk açılıyor gercekten dayanikli ol sonunda saglikla evladini al kucagina iyi haberlerini bekliyoruz yaz unutmaHastaneye geldim açıklık yok ama suni sancı ile doğumu baslatacaklar korkuyorum baya pembe sıvı geldi ondan geldim lütfen bana dua edin
Benim iki koltuk altimdada var once lenfden suphelendiler daha sonra gogusden usg cekildi sag göğüste kistim varmis o vurmus dediklerine gore baya bilye gibi 3 4 tane her iyi kol altındaki çukurda ağrısı falan varmi senin peki sakın ihmal etme genel cerrahiye git gorun emzirdigindendeArkadaslar koltuk altımda bile büyüklüğünde beze çıktı .emzirdigim için mi bu anlamadım ki. Sizde de oldu mu
günaydınHastaneye geldim açıklık yok ama suni sancı ile doğumu baslatacaklar korkuyorum baya pembe sıvı geldi ondan geldim lütfen bana dua edin
kızlar nişan pembe veya kanlı gelmek zorunda mıdır ?Biraz önce nisanim geldi sancıları takip ediyorum bilemiyorum
anam sen kaç yaşında evlendnnn 25 yaşında 3 çocuk maşallahın varAy Allah iyiligini versin. Simdi buyuk konusmayayim. 25 yasindayim 3.cocugum oldu Belki coookk ilerde nasip olursa isterim ama suan inanki hic dusunemiyorum bir hamilelik daha. bunlari bir buyuteyim saglicakla baska birsey istemiyorum.
Emzirirken takiliyor muymus ? Ben gitmedim henüz ilk kontrolüme sorcaktim bende . 3.cocuk olunca insan korkuyor bir tedbir almak lazim
Smear zormu nasil oluyo bn muayne bile olamdm simdide onu dusunuyorun
Ebeye sordum bebek memBenim iki koltuk altimdada var once lenfden suphelendiler daha sonra gogusden usg cekildi sag göğüste kistim varmis o vurmus dediklerine gore baya bilye gibi 3 4 tane her iyi kol altındaki çukurda ağrısı falan varmi senin peki sakın ihmal etme genel cerrahiye git gorun emzirdigindende
benimki 3 gündür var . Ebeye sordum gögüs tam bosalmadigi için olmuştur dedi . Banyoda masaj yap bolca emzir dedi . Sağ dedi meme boşalsin dedi . Benim kerata tam ememiyor galibaBenim iki koltuk altimdada var once lenfden suphelendiler daha sonra gogusden usg cekildi sag göğüste kistim varmis o vurmus dediklerine gore baya bilye gibi 3 4 tane her iyi kol altındaki çukurda ağrısı falan varmi senin peki sakın ihmal etme genel cerrahiye git gorun emzirdigindende
Günde 2 kere kesin veriyorum, sancısı çoksa 3 kere veriyorum. İnş juliet’e de faydası olur. Denize tek iyi gelen şey muskat oldu. Rezene anason kimyon çayına karıştırıyorsun değil mi? Dün altını bezlerken popo deliğine şöyle bir
bakayım dedim normal mi diye, niye yaptıysam böyle saçma bir şey. Ağzıma yüzüme her yere kaka fışkırttı gazladaha neler göreceğiz bakalım.
40 uçurmayı yaptım sayıyorum, tam 40. Gün doktor amcasına gittiksayılır bence. Bi de 40. Gün yıkadık, o yıkama suyunu evin her yerine serptim. Ben bilmem öyle şeyler, görümcem yaptırdı. Bi de su serperken dua et dediler, dua dedikleri de şu; 40 ben senden çıktım sen de benden çık hayatımda bu kadar saçma şey duymadım. Bi de ısrar etti söyle söyle diye, dedim bu kadar saçma bir şeyi yüksek sesle söyleyemem, içimden söylüyorum.
Ben kontrole daha gitmedim. Doktorum karşıda, hava soğuk, uykusuzum, aman salgın varmış diye diye erteledim. Zaten bi aksiyon da Yokaksiyona halim Yok.
bi dosya kalmış bende, hamilelikti doğumdu derken unutmuşum. 2 gündür bebeği karşıma yatırıyorum, bi agu yapıyorım bi hesap yapıyorum. Neyse şimdi bitirdim de kurtuldum.
Nedense cok geriliyorum ya hepÇok kolay. 10 saniyelik iş
bebek agladi mi benim kızım 10 günlük oldu halan kalın düşecek gibi degilHe işte o çubukla yaktı, kibrit gibi birşey, yakmamız gerekiyor dedi çıkardı onu eşimle donduk kaldıksonra alevsiz yanma olunca bi nefes aldık
Ya iste ben olamiom alttan muayne ama yaptrmasam bsy olurmukibende aldırdım normal alttan muayene için aletı takıyor burda sıkıntı yaşamıyorsan smear cok basıt bır cubukla süürüntü alıyor hıc hıc hıssetmıyorsun kı gıdıklanma bıle yok bence en basıt sey oymuş
Ondanda olabilir tabi ama goguste olur sertlik sislik süt birikintiyle alakali olsa koltuk alti dedin sen o yüzden demistim bendeEbeye sordum bebek mem
benimki 3 gündür var . Ebeye sordum gögüs tam bosalmadigi için olmuştur dedi . Banyoda masaj yap bolca emzir dedi . Sağ dedi meme boşalsin dedi . Benim kerata tam ememiyor galiba
Can yakıcı birşey değil muayenede ağladığı kadar ağladı, benim kız çıplaklık sevmiyor üşürse ağlıyor o yüzden ağladı birazbebek agladi mi benim kızım 10 günlük oldu halan kalın düşecek gibi degil
Ya iste ben olamiom alttan muayne ama yaptrmasam bsy olurmuki
Dediklerini yapayım olmazsa genel cerraha da görünürümOndanda olabilir tabi ama goguste olur sertlik sislik süt birikintiyle alakali olsa koltuk alti dedin sen o yüzden demistim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?