Ben o kadar stresliyimki bugun sormayin durup durup agliyorum sacma birsey yasadigim agrim cikiyor nst de ama acilman yok deniyor hatta onceki gebelikten kalma acikligin var hamile olmasanda bu gorunurmus ben boyle birsey duymadim sadece iki gun daha bekliycem tekrar kontrole gidicem olmazsa baska hastanede sansimi deniycem sürekli böyle olmasi sacma geliyor banaCanim bence baska bir doktora gorun. Bir komsumuzada ayni sana yaptiklarini yapmislardi. Kadin gidiyordu sanciyla geri gonderiyorlar . Tekrar gitti tekrar geri ginderdiler birde demisler ne kadar nazlisin en ufak sancida doktora gelinmez filan. Kadinin 4.cocugu anlamaz mi insan . Kadin en sonunda catala cikarken bebegi dogurdu . Yani bence baska bir doktora gorun baska birsey soylemeye bilir belki ama en azindan icin rahat eder. Bana acilde hemsire benim bebegim 39+2 de dondu bence seninkide doner yeri ve suyu musait dedi doktorda hemsireler bos konusur bazen konusmak icin konusmus dedi ama hemsirenin dedigi cikti doktor moralimi bozdu. Sizde moralinizi bozmayin psikolojinin cok guclu olmasi lazim .
Canım ben de senin gibiydim. Sürekli evi topluyodum süpürüyodum çevre yüzünden. Şimdi gelip gidiyolar aldırmıyorum. Çocugumla kendime anca vakit ayırıyorum zaten. Stres yapma Tes yorumunuz
Yorumun icin cok teşekkür eserim ama gercekten cevre psikolojik cokuntu mahvediyor insani o kadar sıkıntı stres yaşadım ki hamileligimin tadini cikaramadim baya aci sanci cektim 1 ay hastanede yattim ve zar zor hamile kalan biriyim ne yapacagimi şaşırdımCanım ben de senin gibiydim. Sürekli evi topluyodum süpürüyodum çevre yüzünden. Şimdi gelip gidiyolar aldırmıyorum. Çocugumla kendime anca vakit ayırıyorum zaten. Stres yapma canım.
Gel onu icimize anlat iste her dk dusunmeden durabiliyormuyuz suan film actim bakamiyorum bile kafam surekli arastirmalarda kendime ediyorum resmenHer şeyimiz aynı seninle doktoruma sordum oda muayene den sonra oluyor kanama dedi ayağa kalmak istemiyorum bende sancı girer diye. Nice yürüyüş yapanlar var yinede sezeryan oluyorlar alakası yok nasıl iyi hissedersen öyle ol zorlama kendini hayırlısı hakkımızda artık
Aynen bende ağlayacak şimdi yine açık pembesu gibi sıvı geldi korkuyorum doktor normal dedi ama şu gelmesi daha fazladır demi benim afedersiniz 1 çay bardağı kadar yok şu daha fazladır değilmi???Gel onu icimize anlat iste her dk dusunmeden durabiliyormuyuz suan film actim bakamiyorum bile kafam surekli arastirmalarda kendime ediyorum resmen
Diger dogumdan sonra hic kontrol olmadin mi canim ? Ben de hic duymadim onceki dogumdan aciklik nasil olur hic mantikli gelmiyor cidden. Bekle bakalim cok beklemezsin insallah , sen kendini daha iyi bilirsin , onlar anlamamis olabilir . Hayirlisiyla bebeginizi kucaginiza alirsiniz hepiniz insallah. Insan bayagi rahatliyor.Ben o kadar stresliyimki bugun sormayin durup durup agliyorum sacma birsey yasadigim agrim cikiyor nst de ama acilman yok deniyor hatta onceki gebelikten kalma acikligin var hamile olmasanda bu gorunurmus ben boyle birsey duymadim sadece iki gun daha bekliycem tekrar kontrole gidicem olmazsa baska hastanede sansimi deniycem sürekli böyle olmasi sacma geliyor bana
Esin korunsa keşke kaç çocuğunuz var spiral küçük bir cihaz onu takıyorlar alttan rahme hayırlısı olsun hakkınızda.
Spiral demissiniz ya kusura bakmayın ondan sordum zor olur diye Allah uzun ömürler versin bebisinizeIlk cocugum benim. 7 yildir evliyim ben.
Spiral demissiniz ya kusura bakmayın ondan sordum zor olur diye
Epidural mi oldun, ben epidural normal doğum yaptım hayatımda ilk defa ayağım şişti 10 günde geçti gittiKızlar iyi akşamlar sezeryan doğum yaptım ayaklarım cok şişti böyle bir sorun yaşayan oldumu hiç
Benim de şişti bacaklarım ayaklarım çok fena.Hamilelikte şişmedim doğum yaptım ayakkabılarım filan olmadı ayaklar sanki başkasına ait gibiydi 10-15 güne anca geçiyor maalesef.Kızlar iyi akşamlar sezeryan doğum yaptım ayaklarım cok şişti böyle bir sorun yaşayan oldumu hiç
benm olmadı doktoruna sor benceKızlar iyi akşamlar sezeryan doğum yaptım ayaklarım cok şişti böyle bir sorun yaşayan oldumu hiç
hakkın var doğru söylüyosun çocuğum gebeliğim yokken de arayıp arayıp bebek var mı derlerdi hatta evime gelip aşağılarlardı laf sokup . ama şimdi aklıma düşürdün kiAyy canim napiyorsunoyle baza kaldirmak filan nedir. Ya baska zarar verirsen kendine ne olcak ? Benimde ilk hamilelikte oyleydi 3.de kimse aramiyor haberi bile olmuyor dogurdum mu ne yaptim . Takma bosver . Sen saglicakla dogur da butun milleti bosver. Onlarin yorumlari bitmez. Simdi sütün var mi yok mu sorulari sonra 2. Ne zaman sorulari . Benim 3.supriz oldu millet simdi sen 4.yü de hemen yaparsinlari falan filan bitmez yani
aminnnn . Sana çok çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun o hastalık zor , ama geçiyo eninde sonunda. Ben hiç geçmicek zannederdim.... tomografi sonucun ne çıktı ne dedi doktor. Rabbim evlatlarımızı korusun. Bebeğin kaç kilo aldı pıtırcıkHiç stres yapma vakti zamanı vardır. Sezeryanı yaşamış biri olarak normale hiç benzemiyor inşallah hayırlısı ile normal doğum yaparsın benim oğlum 42. Haftaya girince doğdu.zatürre için iğne verdi doktor tomografi çekinmek zorunda kaldım. O sütümü hastanede sağdım ve attım. Allah a emanet artık bişey diyemiyorum. Allahım el kadar bebemi korusunbebeğim iyi bu arada bol bol emziriyprum çok şükür elhamdülillah
aaaa o kad ar oldu demek MaşaAllahSelaaam. Bende kendim icin doktora gittim bugun 6 hafta dolunca gel demisti. Smear aldi. Spiral takariz belki sonuca gore dedi. Hap igne gibi hormonlu seyler yasak bana cunku pihtilasmam oldugu icin. Spiralle ilgilide hic bisey bilmiyorum ya
kız yazık ağlayıp kendini üzme bebeğini de üzme dertlenme son günler inşaAllah sağlıkla alcaz bebişlerimizi.Ben o kadar stresliyimki bugun sormayin durup durup agliyorum sacma birsey yasadigim agrim cikiyor nst de ama acilman yok deniyor hatta onceki gebelikten kalma acikligin var hamile olmasanda bu gorunurmus ben boyle birsey duymadim sadece iki gun daha bekliycem tekrar kontrole gidicem olmazsa baska hastanede sansimi deniycem sürekli böyle olmasi sacma geliyor bana
biraz fazla sanki suyun gelmiş olabilir mi? Bi doktoruna söylesen mi veya acile gidip bebişin suyunu kontrol de ettirebilirsin. Son günler , aklına takılı kalmasın riske atmaya değmez cnmAynen bende ağlayacak şimdi yine açık pembesu gibi sıvı geldi korkuyorum doktor normal dedi ama şu gelmesi daha fazladır demi benim afedersiniz 1 çay bardağı kadar yok şu daha fazladır değilmi???
Emzirirken takiliyor muymus ? Ben gitmedim henüz ilk kontrolüme sorcaktim bende . 3.cocuk olunca insan korkuyor bir tedbir almak lazimIlk cocugum benim. 7 yildir evliyim ben.
Bence epidural ile alakasi yok canim canim ben normal dogum yaptim epiduralsiz benimde ellerim ayaktim tun vucudum 2 gun sonra sisti. Hamileligimde oyle sismemisti. Ellerim uyuşuyordu. Simdi bayagi hafifledi ama tam anlamiyla gecmedi. :)Epidural mi oldun, ben epidural normal doğum yaptım hayatımda ilk defa ayağım şişti 10 günde geçti gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?