2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben o kadar stresliyimki bugun sormayin durup durup agliyorum sacma birsey yasadigim agrim cikiyor nst de ama acilman yok deniyor hatta onceki gebelikten kalma acikligin var hamile olmasanda bu gorunurmus ben boyle birsey duymadim sadece iki gun daha bekliycem tekrar kontrole gidicem olmazsa baska hastanede sansimi deniycem sürekli böyle olmasi sacma geliyor bana

Canım ben de senin gibiydim. Sürekli evi topluyodum süpürüyodum çevre yüzünden. Şimdi gelip gidiyolar aldırmıyorum. Çocugumla kendime anca vakit ayırıyorum zaten. Stres yapma Tes yorumunuz
Canım ben de senin gibiydim. Sürekli evi topluyodum süpürüyodum çevre yüzünden. Şimdi gelip gidiyolar aldırmıyorum. Çocugumla kendime anca vakit ayırıyorum zaten. Stres yapma canım.
Yorumun icin cok teşekkür eserim ama gercekten cevre psikolojik cokuntu mahvediyor insani o kadar sıkıntı stres yaşadım ki hamileligimin tadini cikaramadim baya aci sanci cektim 1 ay hastanede yattim ve zar zor hamile kalan biriyim ne yapacagimi şaşırdım

Gel onu icimize anlat iste her dk dusunmeden durabiliyormuyuz suan film actim bakamiyorum bile kafam surekli arastirmalarda kendime ediyorum resmen

Gel onu icimize anlat iste her dk dusunmeden durabiliyormuyuz suan film actim bakamiyorum bile kafam surekli arastirmalarda kendime ediyorum resmen
Aynen bende ağlayacak şimdi yine açık pembesu gibi sıvı geldi korkuyorum doktor normal dedi ama şu gelmesi daha fazladır demi benim afedersiniz 1 çay bardağı kadar yok şu daha fazladır değilmi???

Diger dogumdan sonra hic kontrol olmadin mi canim ? Ben de hic duymadim onceki dogumdan aciklik nasil olur hic mantikli gelmiyor cidden. Bekle bakalim cok beklemezsin insallah , sen kendini daha iyi bilirsin , onlar anlamamis olabilir . Hayirlisiyla bebeginizi kucaginiza alirsiniz hepiniz insallah. Insan bayagi rahatliyor.

Kızlar iyi akşamlar sezeryan doğum yaptım ayaklarım cok şişti böyle bir sorun yaşayan oldumu hiç
Benim de şişti bacaklarım ayaklarım çok fena.Hamilelikte şişmedim doğum yaptım ayakkabılarım filan olmadı ayaklar sanki başkasına ait gibiydi 10-15 güne anca geçiyor maalesef.

hakkın var doğru söylüyosun çocuğum gebeliğim yokken de arayıp arayıp bebek var mı derlerdi hatta evime gelip aşağılarlardı laf sokup . ama şimdi aklıma düşürdün ki ben de sorcam o zaman 4. Yü yapıcan mı

aminnnn . Sana çok çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun o hastalık zor , ama geçiyo eninde sonunda. Ben hiç geçmicek zannederdim.... tomografi sonucun ne çıktı ne dedi doktor. Rabbim evlatlarımızı korusun. Bebeğin kaç kilo aldı pıtırcık

Selaaam. Bende kendim icin doktora gittim bugun 6 hafta dolunca gel demisti. Smear aldi. Spiral takariz belki sonuca gore dedi. Hap igne gibi hormonlu seyler yasak bana cunku pihtilasmam oldugu icin. Spiralle ilgilide hic bisey bilmiyorum ya
aaaa o kad ar oldu demek MaşaAllah neden hemen spiral .memleketteki Komşum taktırdı 8 aya hamile kaldı niyeyse

kız yazık ağlayıp kendini üzme bebeğini de üzme dertlenme son günler inşaAllah sağlıkla alcaz bebişlerimizi. Çok Sabırsızım ben de Bi an önce doğuralım hissi hakim hayatımıza . O gün de gelcek inşaAllah

Aynen bende ağlayacak şimdi yine açık pembesu gibi sıvı geldi korkuyorum doktor normal dedi ama şu gelmesi daha fazladır demi benim afedersiniz 1 çay bardağı kadar yok şu daha fazladır değilmi???
biraz fazla sanki suyun gelmiş olabilir mi? Bi doktoruna söylesen mi veya acile gidip bebişin suyunu kontrol de ettirebilirsin. Son günler , aklına takılı kalmasın riske atmaya değmez cnm

Epidural mi oldun, ben epidural normal doğum yaptım hayatımda ilk defa ayağım şişti 10 günde geçti gitti
Bence epidural ile alakasi yok canim canim ben normal dogum yaptim epiduralsiz benimde ellerim ayaktim tun vucudum 2 gun sonra sisti. Hamileligimde oyle sismemisti. Ellerim uyuşuyordu. Simdi bayagi hafifledi ama tam anlamiyla gecmedi. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…