- 14 Aralık 2017
- 58
- 100
- 23
- 41
Normal doğum yapıp dikiş atılanlar bir bakaydınız rica ediyorum pazt doktora gidicemSelamlar hanımlar nasılsınız iyisiniz inşallah benim dikişlerden ip sarkıyor böyle mi atılıyor bu dikiş eriyen değil mi acaba birde dikişin üstünde şişlik olmuş sizde nasıl oldu nasıl geçti? hepimiz uysukuz savaş veriyoruz resmen gerçekten yorucu bazen hiç geçmicek gibi hissediyorum bazen de kızıma bakıp kıyamıyorum... Ama gerçekten yorucu... Psikolojik boyutuda yoruyor fiziksel olarakta yoruluyoruz allah yardımcımız olsun.
Sana kim dediyse sezaryenin nasil oldugunu bilmeden dedigini dusunuyorum canim. Suni sanci ile ilk kizima dogum yaptim bir sıkınti yasamadim . Eger onun sezaryen oldugumu duşun, 3.dogumumu yaptim buda sezaryen olcakti ve pes pese oldugu icin hala ayaga kalkamamistim. Ama simdi dikisim yok bir sıkıntim yok gayet saglikliyim cok sukur. Dogumdan korkmayin gercektenSuni sancıya kalırsam sezeryanı tercih edeceğim. Suni sancı daha kötü diyorlar. Şu 5 gün nasıl geçecek bilmiyorum
Canim öncelikle gözün aydin ve coookkk gecmis olsun. Rabbim sifa versin. Bende de kan uyusmazligi vardi ama asiri cikmadi . Seninkide duser insallh. Iyi oldugunda anlatirsin nasil gectiginiHenüz mesajlarınız ı okuyamadım bebeğimi küvöze aldılar ben 0 pozitif bebek b pozitif ten kaynaklı sarılık olmuş değeri çok yükselmiş aldılar bebeğimi çok ağlıyorum dua edin
normal dogum mu yaptiniz acaba. benimki normal dikislerim var bugün kintrole gittim hic iyi bakamamissin dedi . antibiyotik hap krem verdi. ampul tut o bolgeye dedi. aciklik olur da dikis tutmazsa daha kotu olursun dogumdan kotu olur dedi cok korktum canim cok sıkıldı .Selamlar hanımlar nasılsınız iyisiniz inşallah benim dikişlerden ip sarkıyor böyle mi atılıyor bu dikiş eriyen değil mi acaba birde dikişin üstünde şişlik olmuş sizde nasıl oldu nasıl geçti? hepimiz uysukuz savaş veriyoruz resmen gerçekten yorucu bazen hiç geçmicek gibi hissediyorum bazen de kızıma bakıp kıyamıyorum... Ama gerçekten yorucu... Psikolojik boyutuda yoruyor fiziksel olarakta yoruluyoruz allah yardımcımız olsun.
Benimde ilk dogumda oyle dusmustu canim . 20 gunde dusmuslerdi ama sislik olmamisti diye hatirliyorum.Normal doğum yapıp dikiş atılanlar bir bakaydınız rica ediyorum pazt doktora gidicem
Benim dikişler parça parça düştü şişlik kızarıklık veya koku olmamalı, bunlar varsa git bence kontrole ya da 40.gün kontrole çağırmıştır doktorun o zaman göstrrNormal doğum yapıp dikiş atılanlar bir bakaydınız rica ediyorum pazt doktora gidicem
Selamlar hanımlar nasılsınız iyisiniz inşallah benim dikişlerden ip sarkıyor böyle mi atılıyor bu dikiş eriyen değil mi acaba birde dikişin üstünde şişlik olmuş sizde nasıl oldu nasıl geçti? hepimiz uysukuz savaş veriyoruz resmen gerçekten yorucu bazen hiç geçmicek gibi hissediyorum bazen de kızıma bakıp kıyamıyorum... Ama gerçekten yorucu... Psikolojik boyutuda yoruyor fiziksel olarakta
Normal dogumda nasildir bilmiyorum ama sezeryan yapan arkadaslar ic dikislerden disari uc verebiliyomus dikkat edin
Normal doğum yapıp dikiş atılanlar bir bakaydınız rica ediyorum pazt doktora gidicem
normal dogum mu yaptiniz acaba. benimki normal dikislerim var bugün kintrole gittim hic iyi bakamamissin dedi . antibiyotik hap krem verdi. ampul tut o bolgeye dedi. aciklik olur da dikis tutmazsa daha kotu olursun dogumdan kotu olur dedi cok korktum canim cok sıkıldı .( iki cocuk ve misafirlerle kendimle hic ilgilenemdim (
evet canım müdsit olduğumda size anlatırım detayları suni sancı verdiler 2 saaat içinde 2 cm açıklık ile gittiğim hastanede açıklığım 10 cm ye çıktı. 3 cm de iken epidurali vrdurdum ay o ilk iğnesi ne yaktı.halbuki o devede kulakmış vajinamı canlı canlı diktiler resmenBaya olmus açıklık maşallah yenimi oldu sabahtan berimi Allah yardimcin olsun bugün mubarek gün
Al bedende o kadar kıza tek başıma dikişlerim patlayana kadar acırken bakıyordum koşturmada cabası ben de kendimle zerre ilgilenemedimnormal dogum mu yaptiniz acaba. benimki normal dikislerim var bugün kintrole gittim hic iyi bakamamissin dedi . antibiyotik hap krem verdi. ampul tut o bolgeye dedi. aciklik olur da dikis tutmazsa daha kotu olursun dogumdan kotu olur dedi cok korktum canim cok sıkıldı .( iki cocuk ve misafirlerle kendimle hic ilgilenemdim (
Teşekkür ederimBenimde ilk dogumda oyle dusmustu canim . 20 gunde dusmuslerdi ama sislik olmamisti diye hatirliyorum.
Maalesef burda kontrol diye bi şeyden bi haberler ülkemin canını seveyimBenim dikişler parça parça düştü şişlik kızarıklık veya koku olmamalı, bunlar varsa git bence kontrole ya da 40.gün kontrole çağırmıştır doktorun o zaman göstrr
Ama ben antibiyotik kullandım 5gün ve baticonlu su kullandım dikişler düşene kadar
Sanki kötü kokuds var ya bide şişmiş zaten ancak bugün elime ip gelince bakma cesareti gösterdim bakamıyorum oraya hiç ne zmandan beri şiş onu bile bilmiyorumIkinize de cevap vermiş olayım. Dikişler öyle kendi düşecek evet. Kotu koku alıyorsan kontrolü bekleme hemen git.
Benim de 4 dikisim vardi hiç yatmadım diye mi bilmem tutmadılar. Kotu koku da olunca kontrolden önce dr gittim. Iltihaplanmisti bakamamışsın dedi. Ya da pedlerden olmuştur dedi beze geçmemi önerdi. Dikisleri kendi kesip aldı ve böyle kendi kapanacak dedi. Antibiyotik ve krem kullandım. Sonraki kontrolüm temizdi.
prematüre aileleri genelde 1 yaşa kadar dıkkat edıyor benımde bır tanıdık evıne hıc kimseyı almamıştı cocuk kimseyı görmeden buyudu ama benm eşim gelenlerle dursun yanımızda istiyor özellikle ailesi çok şikayetçi nıye başka odada diye şimdi oturduğumuz odada beşiğine koyuyoruz ama artık minik minik dokunmalar başladı şimdiden böyleyse diyorum bu cocugu hop hop kucak yaparlar bır kac aya ama benımde gönlüm elvermiyor eşimde ayrı cins kardeşleri görsün diyr uykusunda bebek azıcık mırıldansa hemen kucağına alıyor amcaları görsünmüş ben aynı odada yatıyor dıye dertlenirken ona göre hava hoş cunku bebek sapasağlammış diyorn ki neye göre kime göre sonucta bu cocuk 30 hafta doğdu kilosu yerinde olabilir ama bız boşunanı doktor doktor geziyor her ay bır yere söylüyor şuraya gösterin dıyor yogun bakım doktorumuz bende vicdanen rahatsızım şimdi neyse üç beş kişi ama sonucta akraba içine de cıkcaz bır gün doktorumuz kesinlikle kalabalık yasak düğün dernek sünnet mevlüt asla dedi bayramda ne yapcm kara kara onu düşünüyorum eşimin taraf hiç anlayışlı değil kv ezelden beri torun meraklısı uff beynım allak bullakM MMihrimahh canim gecer gider hemen hemen herkes yasiyor bunu uzme sen kendini cabucak gecicek.
N narantikibi benim sizinki kadar kucuk dogmadi tabi cok iyi bi ornek degilim ama yinede biraz kucuktu ama ben kucaktan kucaga gezdiriyorum.. sakinan goze cop batar misali.. ama premature bi arkadasim var suan kilosu falanda iyi 2.5 ay kaldi yogun bakimda o hic bir yere goturmuyor. Evede sayili insan aliyor
Hastaneden çıkınca Doktor normal yenidoğan muamelesi yapabilirsiniz dedi. Biz yine de biraz kafa dinlemek için kimseyi kabul etmemiştik 15-20 gün. Doktor izin vermiyor dedikmesajları göz ucuyla okudum aklımda kalanlara cevap vereyım O Otimoti sendin dimi emzik soran benımkıde cop cop emen bir bebek değil ama benim gündüzleri hıc aklıma gelmiyor emzik vermek eşim iki mırıldansa emzik verıyor zorda olsa tutturuyor belkı bende gunduz denesem tutar ama ilk verdiğimizde midesi bulanıyor gibi öğürüyor sonra sonra tutuyor oda cok değil 3 5 dk 3 emziği var aynıama üçü arasında e bebekten nuk un biberon emzik seti vardı minik emzikli onu daha rahat tutuyor..
R refikaaydin 150 tl lik birşey gayet işini görür bence al benım ablamda var onu kullanacağım cok rahat özellikle evde cok işe yarayacak çünkü ben tek kol çalışıyormeğilirken tek kolda bebek zor oluyor öteki türlüde odada içim rahat değil mutfakra sesten duymayabılırım diye mertle mutfak arasında mekik dokuyorm kanguru işimi kolaylaştıracak sana bır sey sormak istiyorum sen bebeği insanlardan nasıl koruyorsun kucağına alan sevmeye baslayan oldu mu ne durumdaasın ne zamana kadar dıkkat etcez kalbalığa girmiyorum ama eve gelen gıden oluyorr ınsan yanına cıkarıyor musun kafam karışık yaa prematüre doğum yapmış arkadaşlarda vardı onlarda süreç nasıl oldu nasıl buyuttuler yazarlarsa sevınırım
ben lansınoh tek pompalı kullanıyorum memnunum ama çift olsa daha mı kullanışlı olur dıye dusunmuyor değilim cunku bşr tarafı sağarken diğer göğüs akıyor başka birşey koymak gerekıyor o tarafa yoksa baya zıyan yanıevet canım müdsit olduğumda size anlatırım detayları suni sancı verdiler 2 saaat içinde 2 cm açıklık ile gittiğim hastanede açıklığım 10 cm ye çıktı. 3 cm de iken epidurali vrdurdum ay o ilk iğnesi ne yaktı.halbuki o devede kulakmış vajinamı canlı canlı diktiler resmen
Kızlarrrrrrr, Mesajları hala okuyamadım taburcu oldum evdeyim bebeğim küvözde acilen bana elektrikli süt sağma pompası markası önermenizi isteyebilir miyim ???? en kullanışlı hangisi? Çok acil....
M MMihrimahh Rabbim yardımcınız olsun bir nefeste doğurun gelin inşallahhayırlı olsun gözünaydın amin biz kaldık Doğum yapan anneler bizlere dua edin☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?