2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

1 ayda dediler bize yapilacak diye.
kizlar bugun benim oglumun koltukaltinin 1 parmak altinda beze farkettim. 2 gunde bir yikayip yagliyorduk daha once hic farketmedim yeni oldu büyük olasilikla saglik ocagina götürdüm takip et dediler. aklima kotu bisey gelmiyor ama neden olmustur acaba.
buarada dr cok gerekmedikce hastane cok kalma heryer salgin hastalik dolu dedi.

ben sutumun olmasi icin sicak helva ve ilik su içiyorum arada rezene tohumu demleyip iciyorum.bulgur corbasi bulgur pilavi tuketiyorum. baskada pek bisey yaptigim soylenemez. ya canim kurufasulye nohut cekiyor ama korkudan yiyemiyorum

ben sutumun olmasi icin sicak helva ve ilik su içiyorum arada rezene tohumu demleyip iciyorum.bulgur corbasi bulgur pilavi tuketiyorum. baskada pek bisey yaptigim soylenemez. ya canim kurufasulye nohut cekiyor ama korkudan yiyemiyorum
valla ben yıyorum mercimek corbası nohut kurufasulye lahana falan yediğim zamanda ekstra bır gaz sancısı huzursuzluk görmedim hem bırtek onlar değil ki birçok şey gaz yapabilir herşeyi kısın ne yiyeceksınız

Kiz bebegi olanlara sorum olacak
Cinsel bolgesinde dudaklarin arasi hala verniks dolu baya. Orayi banyo yaparken temizlediniz mi sizinki de o kadar dolu mu ne yapsam bilemedim
Doktorumuz sadece suyla yıkayabileceğimizi sabun şampuan sürmedikçe sıkıntı olmadığını söylemişti. Yıkamıştım ama incitmekten de korktuğum için tam temizlenmemişti. Zamanla kendi kendine geçti.

Az emiyosaa uyandirman lazim

Normalde kalca icin 2. Ay hastaneye ultrasonla bakiliyor cunku.. ama bizim makat gelis oldugu icin 1. Ay baktilar.. goz icinde genel kontrol bizde 5. Gunde falan yapildi. Daha sonra zaten cok ileri bir zamanda yapiliyormus..

Valla bende hurma incir badem abandim ama bi ise yaramadi sanirim. Sut var ama hala mama verince tam doyuyor

Sicak tahin helvasi mi benim doktor tahin kesinlikle yasak dedi gaz icin

Buhar makinasi onerisi olan varmi arkadaslar bizimkinin burnu hep.tikali temizliyorm yine oluuo

Bu ara bende bakiyorum. Bize hastaneden islak havlu koyun petegin ustune yeter demislerdi ama unutuyorum hep yada kuruyo kaliyor.

Eger hava temizleyici almiycaksan ucuz bisey isini gorur cok onemli degil. Sadece cok isikli mi ve cok ses cikariyor mu ona dikkat et.
Hava temieyicili alacaksan filtresi degisiyor mu ve kolay bulunuyor mu ona bak. Hava temizleyenler pahali. Ufonun var uygun fiyata ama ne kadar etkili bilmiyorum.

Ben petek ustune suluk takicam galiba

iste bunlar normaldede gaz yapiyor diye yemiyorum. az yiyeyim olmazsa can bu cekiyor
denemissindir belki ama sutunu sagip verdin mi hic yinede doymuyor mu?

Sicak tahin helvasi mi benim doktor tahin kesinlikle yasak dedi gaz icin
17. gunluk olduk 3. gunden beri hem tatli niyetine hemde sut yapar diye surekli yiyorum bisey farketmedum canim.

Sezeryan olan arkadaşlar ameliyat yerinizde hafif bir şişlik oldu mu sol tarafımda değilde sağda kesik yerde sertleşme var ve oturup kalkarken ağrı oluyor biraz hareket edince geçiyor.Bugün hastaneye gittik bebek için doktoruma da görünecektim ama korktum niyeyse şimdi de pişman oldum

Evet canım aynı gün doğum yaptık seninle sağlık ocağı şimdiye kadar yaptırmadın mı dedi hastane 2.ayda dedi ben de geç mi kaldım acaba diye tedirgin oldum perşembe günü randevu aldım bakalım kalça çıkıklığı için gözden randevu bulmak da zor onu da alırım anca bulurum randevu.Ben de hasta etmekten korkuyorum her yer salgın büyükler bile zar zor atlatıyor.

Bn suluk taktim kaselerle su koydum yeterli gelmedi. Kucuk tupte su kaynattiom iki gundur rahaatltti uygun bsey alsammi diyorum tuple oda sicakligi cok artti cunku

Vücuduna yağı sürdüğünüz için belki olmuştur vücudu çok mu kuruyor ki bebişin?

Ay benim daha bu kontroller olmadı bu hafta götüreyim bari.
Süt de yapı meselesi demek ki bir ara ben de bir sürü şey yapmıştım çoğalsın diye bir işe yaramamıştı şimdi milk tea iyi geldi.

Goz muayenesi gerekli mi? Bize soylemediler. Ben kizimda da hic yaptrmadm 4 yasina kadar:/

Valla ben de işte ac kaldım. Güya onları yemiyorum da kek pasta börek ne varsa götürüyorum. Bana normalde çok gaz yapar bunlar. Çok da severim. Evde var yiyemiyorum bi yedim çok etkilendi noniğim. Bilmem ki bi daha denesem mı. Ama sıcak yemek yiyemiyorum çok açım be yaa

Goz muayenesi gerekli mi? Bize soylemediler. Ben kizimda da hic yaptrmadm 4 yasina kadar:/

Devlet istiyor. Sağlık ocağı takip ediyor. Eskiden yoktu zaten. Yeni bir uygulama demek ki. Ama iyi ki var. Oğlum ve kızım 6 yaşındayken farkettim gözlerinin bozuk olduğunu. Bi gözleri çok yüksek 5 buçuk filan. Gözlük kullanıyorlar. Başta farketseydik numara düşürme ihtimalimiz daha coktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…