1 ayda dediler bize yapilacak diye.Kızlar kalça çıkıķlıgı ve göz muayenesine ne zaman götürmeniz gerekiyor sağlık ocağı ve hastane farklı zamanlar söyledi kafam karıştı.
Sütümün çoğalması için aktardan milk tea aldım sanki işe yaradı dün içtim bugün uyandığımda göğüslerimin daha dolgundu.Sütümün kalitesini arttırmak için kuru incir,hurma badem fındık yiyorum.
valla ben yıyorum mercimek corbası nohut kurufasulye lahana falan yediğim zamanda ekstra bır gaz sancısı huzursuzluk görmedim hem bırtek onlar değil ki birçok şey gaz yapabilir herşeyi kısın ne yiyeceksınızben sutumun olmasi icin sicak helva ve ilik su içiyorum arada rezene tohumu demleyip iciyorum.bulgur corbasi bulgur pilavi tuketiyorum. baskada pek bisey yaptigim soylenemez. ya canim kurufasulye nohut cekiyor ama korkudan yiyemiyorum
Doktorumuz sadece suyla yıkayabileceğimizi sabun şampuan sürmedikçe sıkıntı olmadığını söylemişti. Yıkamıştım ama incitmekten de korktuğum için tam temizlenmemişti. Zamanla kendi kendine geçti.Kiz bebegi olanlara sorum olacak
Cinsel bolgesinde dudaklarin arasi hala verniks dolu baya. Orayi banyo yaparken temizlediniz mi sizinki de o kadar dolu mu ne yapsam bilemedim
arkadaslar oglum bugun 12 gunluk oldu. geceleri 1.5 2 saatte uyaniyor agliyor meme veriyorum uykuya dalıyor. bir iki cekip birakiyor sutum sızlayıp geliyor bosa akiyor. bu dongu boyle devam ediyo uyandiramiyorum. meme diye aglayan cocuk kucagima gelince uyuyor.
Kızlar kalça çıkıķlıgı ve göz muayenesine ne zaman götürmeniz gerekiyor sağlık ocağı ve hastane farklı zamanlar söyledi kafam karıştı.
Sütümün çoğalması için aktardan milk tea aldım sanki işe yaradı dün içtim bugün uyandığımda göğüslerimin daha dolgundu.Sütümün kalitesini arttırmak için kuru incir,hurma badem fındık yiyorum.
Ya kızlar ben bebegimin mide gazını cikartamiyorum. Her emzirmedeen sonra gazını alın diyorlar ne yaparsam yapayım çıkmıyor . Ne önerirsiniz bana
ben sutumun olmasi icin sicak helva ve ilik su içiyorum arada rezene tohumu demleyip iciyorum.bulgur corbasi bulgur pilavi tuketiyorum. baskada pek bisey yaptigim soylenemez. ya canim kurufasulye nohut cekiyor ama korkudan yiyemiyorum
Buhar makinasi onerisi olan varmi arkadaslar bizimkinin burnu hep.tikali temizliyorm yine oluuo
iste bunlar normaldede gaz yapiyor diye yemiyorum. az yiyeyim olmazsa can bu cekiyorvalla ben yıyorum mercimek corbası nohut kurufasulye lahana falan yediğim zamanda ekstra bır gaz sancısı huzursuzluk görmedim hem bırtek onlar değil ki birçok şey gaz yapabilir herşeyi kısın ne yiyeceksınız
denemissindir belki ama sutunu sagip verdin mi hic yinede doymuyor mu?Normalde kalca icin 2. Ay hastaneye ultrasonla bakiliyor cunku.. ama bizim makat gelis oldugu icin 1. Ay baktilar.. goz icinde genel kontrol bizde 5. Gunde falan yapildi. Daha sonra zaten cok ileri bir zamanda yapiliyormus..
Valla bende hurma incir badem abandim ama bi ise yaramadi sanirim. Sut var ama hala mama verince tam doyuyor
17. gunluk olduk 3. gunden beri hem tatli niyetine hemde sut yapar diye surekli yiyorum bisey farketmedum canim.Sicak tahin helvasi mi benim doktor tahin kesinlikle yasak dedi gaz icin
Evet canım aynı gün doğum yaptık seninle sağlık ocağı şimdiye kadar yaptırmadın mı dedi hastane 2.ayda dedi ben de geç mi kaldım acaba diye tedirgin oldum perşembe günü randevu aldım bakalım kalça çıkıklığı için gözden randevu bulmak da zor onu da alırım anca bulurum randevu.Ben de hasta etmekten korkuyorum her yer salgın büyükler bile zar zor atlatıyor.Boz aynı gün doğurduk dimi? Aile hekimliği göz muayenesini 3 aya kadar yaptırın dedi. Kalça usgsi de birinci ayda istenir hep başka hangi tarihi verdiler ki?
Ben aşısını ölçümünü aile hekimliğine yaptırdım ama hastaneye götürmedim aylık kontrolüne. Çok salgın var diye sokmak istemedim hastaneye. Kalça 8cin randevu alicam bu hafta yaptırırım.
Bu ara bende bakiyorum. Bize hastaneden islak havlu koyun petegin ustune yeter demislerdi ama unutuyorum hep yada kuruyo kaliyor.
Eger hava temizleyici almiycaksan ucuz bisey isini gorur cok onemli degil. Sadece cok isikli mi ve cok ses cikariyor mu ona dikkat et.
Hava temieyicili alacaksan filtresi degisiyor mu ve kolay bulunuyor mu ona bak. Hava temizleyenler pahali. Ufonun var uygun fiyata ama ne kadar etkili bilmiyorum.
Ben petek ustune suluk takicam galiba
Bn suluk taktim kaselerle su koydum yeterli gelmedi. Kucuk tupte su kaynattiom iki gundur rahaatltti uygun bsey alsammi diyorum tuple oda sicakligi cok artti cunkuBu ara bende bakiyorum. Bize hastaneden islak havlu koyun petegin ustune yeter demislerdi ama unutuyorum hep yada kuruyo kaliyor.
Eger hava temizleyici almiycaksan ucuz bisey isini gorur cok onemli degil. Sadece cok isikli mi ve cok ses cikariyor mu ona dikkat et.
Hava temieyicili alacaksan filtresi degisiyor mu ve kolay bulunuyor mu ona bak. Hava temizleyenler pahali. Ufonun var uygun fiyata ama ne kadar etkili bilmiyorum.
Ben petek ustune suluk takicam galiba
Vücuduna yağı sürdüğünüz için belki olmuştur vücudu çok mu kuruyor ki bebişin?1 ayda dediler bize yapilacak diye.
kizlar bugun benim oglumun koltukaltinin 1 parmak altinda beze farkettim. 2 gunde bir yikayip yagliyorduk daha once hic farketmedim yeni oldu büyük olasilikla saglik ocagina götürdüm takip et dediler. aklima kotu bisey gelmiyor ama neden olmustur acaba.
buarada dr cok gerekmedikce hastane cok kalma heryer salgin hastalik dolu dedi.
Ay benim daha bu kontroller olmadı bu hafta götüreyim bari.Normalde kalca icin 2. Ay hastaneye ultrasonla bakiliyor cunku.. ama bizim makat gelis oldugu icin 1. Ay baktilar.. goz icinde genel kontrol bizde 5. Gunde falan yapildi. Daha sonra zaten cok ileri bir zamanda yapiliyormus..
Valla bende hurma incir badem abandim ama bi ise yaramadi sanirim. Sut var ama hala mama verince tam doyuyor
Boz aynı gün doğurduk dimi? Aile hekimliği göz muayenesini 3 aya kadar yaptırın dedi. Kalça usgsi de birinci ayda istenir hep başka hangi tarihi verdiler ki?
Ben aşısını ölçümünü aile hekimliğine yaptırdım ama hastaneye götürmedim aylık kontrolüne. Çok salgın var diye sokmak istemedim hastaneye. Kalça 8cin randevu alicam bu hafta yaptırırım.
valla ben yıyorum mercimek corbası nohut kurufasulye lahana falan yediğim zamanda ekstra bır gaz sancısı huzursuzluk görmedim hem bırtek onlar değil ki birçok şey gaz yapabilir herşeyi kısın ne yiyeceksınız
Goz muayenesi gerekli mi? Bize soylemediler. Ben kizimda da hic yaptrmadm 4 yasina kadar:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?