2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hem bebege bakip hem yemek yapabilen var mi
uyudugu saatlerde evet evi toplayıp yemek yapabılıyorm bırde kanguru slıng falan alırsam evde supururum vs vs şuanda da vaktım oluyor süpürmeye ama sesını duymazsam dıye süpüremiyorm uykusu bazen uzun bazen kısa kısa olduğu için işte slıng falan olsa o işte tamam

Biberon ile veriyorum memeyi de gayet iyi aliyor. Bu konuda hastanedeki bebek hemsirelerine ve doktoruma guvendim. Onlar sehir efsanesi bebek once anneyi ister birakmak isterse zaten birakir bisey yapamazsin dediler.
Ay gerçekten içimi rahatlatan bir mesaj oldu. Ben öğretmenim okulun ilk açıldığı hafta okulda bazı projelerim var sütü sağıp bıraksam memeyi redder mi psikolojisine girmiştim.

Ay gerçekten içimi rahatlatan bir mesaj oldu. Ben öğretmenim okulun ilk açıldığı hafta okulda bazı projelerim var sütü sağıp bıraksam memeyi redder mi psikolojisine girmiştim.
Bende ilk gunden biberonla mama veriyorum sutum hic yok ama oylesinede olsa gogsumi emiyor reddetmedi sukur keske sutum. Gelseydi

Göğüs ucu acılarınız ne durumda? Bana ne gümüş kapaklar ne de lansinoh krem Yardımcı oldu hala çok acılı

ben rahatım sıkıntı yok adetlerim hep ağır geçer başlasın istemem ilk 40 dan sonra bir kaç korunmasız oldu da bu bebek tüp bebekle ama olur mu olur rabbımin bileceği şey ödüm patlıyor cok duyuyoruz sonrası tedbirlide o ara piyango vurmasa
6 aya kadar olmayanlar duydum çevremde. Yine de tedbiri elden bırakmayın eğer çocuk istemiyorsanız.
bende 1 sene diye duymuştum ama böyle de insan süpheli oluyor dikkat ediyoruz ama emzirirken etkili bir kontrol yöntemi bulmak gerek
keşke bende hamilelikte başlasaymışım. Ama sanki lansinoh sadece yumuşatıyor. Hiç tedavi özelliği yok
bence kişiye göre değişiyor olacağı varsa oluyor ben bir kaç kere doğum sonrası kullanmıştım daha hiç kullanmadım 40 gün sağdım 40 gündürde hem sağıp hem emziriyorum çok şükür nazar değmesin hiç yara acı ağrı olmadı olacağı varmış senınkının yınede sür sen belki biraz rahatlatır

Benmki de surekli araniyor. Sadece anne sutu aliyor. Hatta emdikten sonra her seferinde fazla geleni cikartiyor. Emzik de almadi. Aranmasi doymamasindan degil bence. Rahatlamak istiyor diye dusunuyorum ben memede.

N narantikibi canim benimde bebe tüpçuden ama doktor cok dikkat et 2.ler spontan oluyor dedi. Bide bana haplar falan yasak.
işte bende sürprizden korkuyorm her ne kadar ilklere zor sahıp olsakta düşüncem nasipte ikinci cocuk varsa da zaman geçsin ben hamile kalmadan önce evlendiğimden beri aylık iğne oluyordum bakalım sorup danışıp bır yönteme basvurmak gerek yine iğne olur belki hap unuturum hergün uğraşamam

G GULCIN_87 cnm senin kac haftalik dogdu bebegin kac kg ?

Zeyf tebrik ederim kuzum insallah enfeksyon yoktur hemen alirsin kucagina oglusunu. uykusuz gecelere bekliyorum seni.

G gamzeli_bebis uykusuz geceler 2 gun sonra basliyor

Gece gunduzumu sasirdim ya gunduz 1 bucuk saat uyumusum anneme diyorum sabah mi aksam mi suan hangi gundeyiz ;/

Geceleri uyuklayarak emziriyorum Allahtan biri daha benle kalkiyor yoksa emzirirken uyuyakalabilirim Allah korusun.

Dünden beri benim kız ağlama nöbetlerinde 1 ayı bitirdik sadece anne sütü ile besleniyor gaz yapıyor çiş kaka yapıyor memede uyuyor yerine yatırınca kasılarak ağlıyor 10 dakikada bir uyanıyor canı yanı yanıyor belli.Dünden beri hiç uyuyamadık sürekli ağladı.karnına masaj yapıyorum sıcak bez koyuyorum ayaklarını indirip kaldırıyorum gaz damlası veriyorum kimyon bile verdim sütüme karıştırıp bir bitmedi kasılmaları ağlamaları Allah aşkına ne yapmalıyım kızlar ben de harap oldum ne yapsam olmuyor.Kız da bitti ağlamaktan uykuya dalamamaktan.Oturup ben de ağlayacağım onunla birlikte hiç uyumadık hiç çocuk sürekli ağlıyor.Dün komşu geldi ay hiç sesi çıkmıyor duymuyoruz dedi o gitti bu hale geldik.Lütfen bana bir akıl verin daha ne yapayım.

hem bebege bakip hem yemek yapabilen var mi
Ben de uyuduğu zamanlarda bir şeyler yapmaya çalışıyorum koştur koştur temizlik yapıyorum acdle acele yemek yiyorum acele acele yemek yapmaya çalışıyorum yemeği acayip hızlı yemeye başlamışım ağlamasın diye bir gün tıkanıcam banyoyu eşim gelince yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…