- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
uyudugu saatlerde evet evi toplayıp yemek yapabılıyorm bırde kanguru slıng falan alırsam evde supururum vs vshem bebege bakip hem yemek yapabilen var mi
Ay gerçekten içimi rahatlatan bir mesaj oldu. Ben öğretmenim okulun ilk açıldığı hafta okulda bazı projelerim var sütü sağıp bıraksam memeyi redder mi psikolojisine girmiştim.Biberon ile veriyorum memeyi de gayet iyi aliyor. Bu konuda hastanedeki bebek hemsirelerine ve doktoruma guvendim. Onlar sehir efsanesi bebek once anneyi ister birakmak isterse zaten birakir bisey yapamazsin dediler.
Ben de zaten pavyon Işıklarına bayılarak almıştımhala Işıkları açıp izliyorum. Bayılıyorum rengarenk
Bende ilk gunden biberonla mama veriyorum sutum hic yok ama oylesinede olsa gogsumi emiyor reddetmedi sukur keske sutum. GelseydiAy gerçekten içimi rahatlatan bir mesaj oldu. Ben öğretmenim okulun ilk açıldığı hafta okulda bazı projelerim var sütü sağıp bıraksam memeyi redder mi psikolojisine girmiştim.
6 aya kadar olmayanlar duydum çevremde. Yine de tedbiri elden bırakmayın eğer çocuk istemiyorsanız.ya hanımlar ben doğum yapalı 80 gun oldu adet görmedim sizde durumlar ne
ayysskolik ben hamilelikte baslamistim lansinoh kullanmaya oyuzden mi bilmiyorum yara olmadi ama cok cok acidigi gunler oluyor. Bilmem kacinci tup lansinohdayim hala ara ara kullaniyorum.
ben rahatım sıkıntı yok adetlerim hep ağır geçer başlasın istememayysskolik ben hamilelikte baslamistim lansinoh kullanmaya oyuzden mi bilmiyorum yara olmadi ama cok cok acidigi gunler oluyor. Bilmem kacinci tup lansinohdayim hala ara ara kullaniyorum.
N narantikibi canim benim 48. Gun bende olmadim. Ama takmiyorum. 1 seneyi gecenler var.
bende 1 sene diye duymuştum ama böyle de insan süpheli oluyor dikkat ediyoruz ama emzirirken etkili bir kontrol yöntemi bulmak gerek6 aya kadar olmayanlar duydum çevremde. Yine de tedbiri elden bırakmayın eğer çocuk istemiyorsanız.
bence kişiye göre değişiyor olacağı varsa oluyor ben bir kaç kere doğum sonrası kullanmıştım daha hiç kullanmadım 40 gün sağdım 40 gündürde hem sağıp hem emziriyorum çok şükür nazar değmesinkeşke bende hamilelikte başlasaymışım. Ama sanki lansinoh sadece yumuşatıyor. Hiç tedavi özelliği yok
Benmki de surekli araniyor. Sadece anne sutu aliyor. Hatta emdikten sonra her seferinde fazla geleni cikartiyor. Emzik de almadi. Aranmasi doymamasindan degil bence. Rahatlamak istiyor diye dusunuyorum ben memede.Doymuyor büyük ihtimal canım çünkü bende başlarda dediğin gibi süt az çok geliyordu sıkınca ama meme emdikten sonra ağlamaya devam ediyordu ve memeyi arıyordu ben o doymadığını öyle anlıyordum. Şimdi emzirince göğsümde uyuyor rahatlıyor. Doktora sormuştum bebeğin doyup doymadığını anlamıyorum diye doktorun cevabı anlarsın her anne anlar demişti kriz geçirmiştim sinirden ama öyleymiş insan anlıyor sütüm çoğalana kadar ben de mama takviyesi verdim ne zaman yettiğini anladım bıraktık. Burun açmak için damla ve aspiratör kullanıyoruz aspiratörü yapmayı bıraktım alışmasın diye ama damlayı burnunu yumuşatmak için arada kullanıyorum. Marka vermiyim çünlü biz yurtdışındayız. Burda bir eczaneden aldırmıştım.
işte bende sürprizden korkuyorm her ne kadar ilklere zor sahıp olsakta düşüncem nasipte ikinci cocuk varsa da zaman geçsinN narantikibi canim benimde bebe tüpçuden ama doktor cok dikkat et 2.ler spontan oluyor dedi. Bide bana haplar falan yasak.
ben de aksama kadar koca bekliyorum gelsin de yapsin diyeBen benşaka yapıyorum bebek yokken de yemek yapmaya vakit olmuyordu. yaşasın lahmacun hamsi de yaşasın
Bi haftadır incir tatlısı yapmak var aklıma ama henüz mümkün olmadı.
evet dogru aslinda alayim sling.. hic aklima gelmediSling canim.. ustune bagliyosun ev bile supuruyosun..
Bana kantaron yağı iyi gelmişti.Lansinoh iyi gelmemisti.Göğüs ucu acılarınız ne durumda? Bana ne gümüş kapaklar ne de lansinoh krem Yardımcı olduhala çok acılı ☹
Ben de uyuduğu zamanlarda bir şeyler yapmaya çalışıyorum koştur koştur temizlik yapıyorum acdle acele yemek yiyorum acele acele yemek yapmaya çalışıyorum yemeği acayip hızlı yemeye başlamışım ağlamasın diye bir gün tıkanıcamhem bebege bakip hem yemek yapabilen var mi
Benim kızım abla oldu, 0-3 ay kıyafetler iyice küçüldü. 3-6 ay Kıyafetler aldım, onlar da büyük geldi. komik görünüyor şebek.N narantikibi darısı başına arkadaşım. 5 kiloya yaklaştı Deniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?