2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bizim 12:30 anne emzirme saati 45 dk sonra anne baba görüşü başlıyordu 30 dk ardından 15:30 yine 45 dk emzirme saati başlıyordu sadece anneler en son 6 seansı emzirme saati oluyordu biz 6 ya kalmıyorduk o ara anne baba görüşü oluyormuydu bilmiyorum ama ilgi alaka çok ii di annesi babası gelmeyen bebeği kucağına alıp benim güzel gözlüm yakışıklım suratını sevdiğim diyen hemşirelere denk geldim o ara da zaten duygusaldım hep ağlayarak çıkıyordum anneleri niye gelmiyor diye.Bağcılar medipolde doğum yaptım Ilgaz da orada yattı çok memnun kaldık hem doktorlarımızdan hem benim doktorlarımdan perinatolog olsun kadın doğumcum olsun muamele çok iyi herşey pahalı ama insan yerine koyuyorlar ve güven veriyorlar.Birde yoğun bakım oda oda numaralı 1 numaralılar prematüre 2 numara atıyorum sarılık 3 numara başka bişey 4 numara büyük sıkıntı olmayıp gözetim altı gibi olan aşamalı oda değiştirenler oluyordu iyiye gidiyorsa işler.Kardeşim ama sen biraz fazla evhamlısın kendine zarar olur hamileliğin de bile her şey iyi gidiyorken çok takıyordun şimdide böyle takıyorsun benim sütüm beş gün sıfırdı abartmıyorum olumlu düşün biraz enerji çok önemli bebeğini bile etkilersin yani kızma bana olur mu bizde geçtik bu yollardan sevgiyle

Son düzenleme:
Geçmiş olsun, nazara karşı üçer tane ayetel kürsi, Fatiha, ihlas, nas ve felak okuyabilirsin. Gaz içinseDaha önce de yazdım, muskat rezene anason kimyon karıştırıp demliyorum, 2-3 çay kaşığı içiriyorum, ben de iÇiyorum. İyi geldi biraz, muskat yoksa rezene kimyon karıştırıp içirebilirsin, bence muskat al Veya muskat içeren emzirme çayı al aktardan. Asıl etkili olan o.

2 2kedi_1deli canım sana birşey danışacağım zahmet olmazsa eşine sorar mısın anestezi doktoruydu diye hatırlıyorum benim iki gündür omurgamdan küreklerime yayılan bir karıncalanma hissiyatı var üşür ya için sırtından gelir o durum ama sürekli karıncalı iki kürek kemiğimin ortasından sırtıma yayılıyor.Bugün dahiliyeye gittim bizim burada bir özel hastanenin troit hastasıyım ben ilaç fazla gelmiş Doğumdan sonra onu düşürdü oda yapar dedi ameliyatta yapılan anestezi iğnesi de yapmış olabilir geçer önemli değil dedi.Adam ayakta saydı başından atıyor gibi hiç umursamadı.Ben sürekli troit kontrolü yaptırıyorum devlette bile böyle bir muamele görmedim.Ellerim titrer mesela her doktor ellerimi uzattırır ellerime bakar Boğazımda nodül var ona bakar ne bileyim savsakladı resmen haftaya medipolde randevumuz var Ilgaz için gideceğiz orada yine görüneceğim dahiliye ye ama eşin bu konuda uzman ne etki eder bilir sorar mısın yan etki olur mu iğnenin bu şekilde yoksa troitle alakalı büyük ihtimal biraz uzun oldu kusura bakma

Söylediğin çay karışımı var bende içiyorum bir tek muskat yoktu onu da alayım karıştırayım içine.Dua da okuyup durdum.Ben de bittim kendi de bitti o bağırdıkça benim içim gitti.Umarım kısa sürede atlatırız

Bencede igne mantikli ama bana o da yasak. Icinde hormon olan tum yontemler yasak

Kuzum hayirli olsun buyume atagina girmissiniz ara ara olucak boyle. Bi kac gun surebilir. Bizde gecirdik. Harika haftalar diye bi kitap var bak alabilirsen orada bahsediyor.

Igneden olmazmis canim sordum. Yani bi kac gun icinde olurmus sonradan baslamazmis. Ama soyle soyliyim benimde kurek kemiklerimde hatta boynuma dogru oyle bir his ve yanma var sanki icten ice yaniyor. Ben emzirme pozisyonundan oldugunu dusunuyorum

Ya bize doktorumuz pankreoflat diye bir ilaç önerdi. Anne sütüne karıştırarak veriyorum. Baya iyi geldi bize. Saatlerce ağlıyordu öncesinde. Şimdi en fazla uyumayıp huzursuzlanıyor çok ciddi gaz sancısı çekmiyor muhtemelen. Doktorunuza bir sorun isterseniz.

Kuzum hayirli olsun buyume atagina girmissiniz ara ara olucak boyle. Bi kac gun surebilir. Bizde gecirdik. Harika haftalar diye bi kitap var bak alabilirsen orada bahsediyor.
Teşekkürler kızlar cevabınız için. Inşallah uzun sürmez bu ataklar.

Igneden olmazmis canim sordum. Yani bi kac gun icinde olurmus sonradan baslamazmis. Ama soyle soyliyim benimde kurek kemiklerimde hatta boynuma dogru oyle bir his ve yanma var sanki icten ice yaniyor.
Çok teşekkür ederim Benim troit ile alakalı o zaman çok düşmüş değerlerim bir kaç gün yeni dozda içeyim ilaçlarımı geçmezse doktora görüneceğim çok rahatsız edici bir his üşütme geliyor sık sık

Kızlar sütü fazla geldiği için sorun yaşayan var mı? Araştırdım ama elle tutulur bir çözüm önerisi bulamadım. Bebek memeyi tamamen bitiremediği için çok besleyici olmayan önsütü içebiliyormuş sadece. Asıl değerli olan yağlı, besleyici süt, memenin bitmesine yakın geliyormuş. Çocuk o süte ulaşamadan doymuş oluyor zaten ama zengin olan besini alamıyor. Sütün faydalı kısmını içemediğinden galiba kakası yeşil kaç gündür. Gazı da çok arttı. Bu durumda memenin sağılmasını da önermiyorlar sütü arttıryormuş. Ne yapacağımı bilemedim

bilmiyorum doğru mu bir çözümmü ama ben cok dolu olduğunda benım oğlum kısa kısa emiyor sık emiyor aynı göğüs rahatlayana kadar ordan emziriyorm

bilmiyorum doğru mu bir çözümmü ama ben cok dolu olduğunda benım oğlum kısa kısa emiyor sık emiyor aynı göğüs rahatlayana kadar ordan emziriyorm
Benimki iki saatte bir emdiğinden aynı memeden emse bile zaten yeniden dolmuş oluyor. Bir de sürekli süt olduğunda meme ne zaman boşalıyor onu da anlayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…