Canım bizim 12:30 anne emzirme saati 45 dk sonra anne baba görüşü başlıyordu 30 dk ardından 15:30 yine 45 dk emzirme saati başlıyordu sadece anneler en son 6 seansı emzirme saati oluyordu biz 6 ya kalmıyorduk o ara anne baba görüşü oluyormuydu bilmiyorum ama ilgi alaka çok ii di annesi babası gelmeyen bebeği kucağına alıp benim güzel gözlüm yakışıklım suratını sevdiğim diyen hemşirelere denk geldim o ara da zaten duygusaldım hep ağlayarak çıkıyordum anneleri niye gelmiyor diye.Bağcılar medipolde doğum yaptım Ilgaz da orada yattı çok memnun kaldık hem doktorlarımızdan hem benim doktorlarımdan perinatolog olsun kadın doğumcum olsun muamele çok iyi herşey pahalı ama insan yerine koyuyorlar ve güven veriyorlar.Birde yoğun bakım oda oda numaralı 1 numaralılar prematüre 2 numara atıyorum sarılık 3 numara başka bişey 4 numara büyük sıkıntı olmayıp gözetim altı gibi olan aşamalı oda değiştirenler oluyordu iyiye gidiyorsa işler.Kardeşim ama sen biraz fazla evhamlısın kendine zarar olur hamileliğin de bile her şey iyi gidiyorken çok takıyordun şimdide böyle takıyorsun benim sütüm beş gün sıfırdı abartmıyorum olumlu düşün biraz enerji çok önemli bebeğini bile etkilersin yani kızma bana olur mu bizde geçtik bu yollardanİnşaAllah gerçekten yıpratıcı.küvözde Babaya bebeği göstermiyorlar çok kötü Bi hastane politikaları var. Bebekleri yalnızca anneler görebiliyor günde sabah 10 ve akşam 6 da yarım saat sadece. Bebeği küvözde kalan Kızlar sizlerin küvözde kaç saat görüş hakkınız vardı ve babalara görmek serbest miydi ? Sözde özel hastanedeyim , yenidoğan yoğun bakım ünitesi tam bir fiyasko! Bozuk bir de süt sağma makineleri var koca hastanede! EMZİRme odası doktorun nöbetinde uyuduğu bir oda haline gelmiş, odaya bir bilgisayar koymuşlar emzirme odasında doktor evrak işi yapıyor deyip yalan söylüyor hemşireler. Dr çağırıyoruz gözler şiş uykulu, koltukta uyumuş emzirme odasında. Hemşireler maske bone takmıyor bir karış makyaj, içeride 480 gramlık bir bebek yatıyor ona bakan hemşirin saç sakal birbirine karışmış. Çocuğumu buradan bir kurtarayım her yere şikayet edicem.
Geçmiş olsun, nazara karşı üçer tane ayetel kürsi, Fatiha, ihlas, nas ve felak okuyabilirsin. Gaz içinseDaha önce de yazdım, muskat rezene anason kimyon karıştırıp demliyorum, 2-3 çay kaşığı içiriyorum, ben de iÇiyorum. İyi geldi biraz, muskat yoksa rezene kimyon karıştırıp içirebilirsin, bence muskat al Veya muskat içeren emzirme çayı al aktardan. Asıl etkili olan o.Dünden beri benim kız ağlama nöbetlerinde 1 ayı bitirdik sadece anne sütü ile besleniyor gaz yapıyor çiş kaka yapıyor memede uyuyor yerine yatırınca kasılarak ağlıyor 10 dakikada bir uyanıyor canı yanı yanıyor belli.Dünden beri hiç uyuyamadık sürekli ağladı.karnına masaj yapıyorum sıcak bez koyuyorum ayaklarını indirip kaldırıyorum gaz damlası veriyorum kimyon bile verdim sütüme karıştırıp bir bitmedi kasılmaları ağlamaları Allah aşkına ne yapmalıyım kızlar ben de harap oldum ne yapsam olmuyor.Kız da bitti ağlamaktan uykuya dalamamaktan.Oturup ben de ağlayacağım onunla birlikte hiç uyumadık hiç çocuk sürekli ağlıyor.Dün komşu geldi ay hiç sesi çıkmıyor duymuyoruz dedi o gitti bu hale geldik.Lütfen bana bir akıl verin daha ne yapayım.
N narantikibi canim benimde bebe tüpçuden ama doktor cok dikkat et 2.ler spontan oluyor dedi. Bide bana haplar falan yasak.
Söylediğin çay karışımı var bende içiyorum bir tek muskat yoktu onu da alayım karıştırayım içine.Dua da okuyup durdum.Ben de bittim kendi de bitti o bağırdıkça benim içim gitti.Umarım kısa sürede atlatırızGeçmiş olsun, nazara karşı üçer tane ayetel kürsi, Fatiha, ihlas, nas ve felak okuyabilirsin. Gaz içinseDaha önce de yazdım, muskat rezene anason kimyon karıştırıp demliyorum, 2-3 çay kaşığı içiriyorum, ben de iÇiyorum. İyi geldi biraz, muskat yoksa rezene kimyon karıştırıp içirebilirsin, bence muskat al Veya muskat içeren emzirme çayı al aktardan. Asıl etkili olan o.
Bencede igne mantikli ama bana o da yasak. Icinde hormon olan tum yontemler yasakişte bende sürprizden korkuyorm her ne kadar ilklere zor sahıp olsakta düşüncem nasipte ikinci cocuk varsa da zaman geçsinben hamile kalmadan önce evlendiğimden beri aylık iğne oluyordum bakalım sorup danışıp bır yönteme basvurmak gerek yine iğne olur belki hap unuturum hergün uğraşamam
Dünden beri benim kız ağlama nöbetlerinde 1 ayı bitirdik sadece anne sütü ile besleniyor gaz yapıyor çiş kaka yapıyor memede uyuyor yerine yatırınca kasılarak ağlıyor 10 dakikada bir uyanıyor canı yanı yanıyor belli.Dünden beri hiç uyuyamadık sürekli ağladı.karnına masaj yapıyorum sıcak bez koyuyorum ayaklarını indirip kaldırıyorum gaz damlası veriyorum kimyon bile verdim sütüme karıştırıp bir bitmedi kasılmaları ağlamaları Allah aşkına ne yapmalıyım kızlar ben de harap oldum ne yapsam olmuyor.Kız da bitti ağlamaktan uykuya dalamamaktan.Oturup ben de ağlayacağım onunla birlikte hiç uyumadık hiç çocuk sürekli ağlıyor.Dün komşu geldi ay hiç sesi çıkmıyor duymuyoruz dedi o gitti bu hale geldik.Lütfen bana bir akıl verin daha ne yapayım.
2 2kedi_1deli canım sana birşey danışacağım zahmet olmazsa eşine sorar mısın anestezi doktoruydu diye hatırlıyorum benim iki gündür omurgamdan küreklerime yayılan bir karıncalanma hissiyatı var üşür ya için sırtından gelir o durum ama sürekli karıncalı iki kürek kemiğimin ortasından sırtıma yayılıyor.Bugün dahiliyeye gittim bizim burada bir özel hastanenin troit hastasıyım ben ilaç fazla gelmiş Doğumdan sonra onu düşürdü oda yapar dedi ameliyatta yapılan anestezi iğnesi de yapmış olabilir geçer önemli değil dedi.Adam ayakta saydı başından atıyor gibi hiç umursamadı.Ben sürekli troit kontrolü yaptırıyorum devlette bile böyle bir muamele görmedim.Ellerim titrer mesela her doktor ellerimi uzattırır ellerime bakar Boğazımda nodül var ona bakar ne bileyim savsakladı resmenhaftaya medipolde randevumuz var Ilgaz için gideceğiz orada yine görüneceğim dahiliye ye ama eşin bu konuda uzman ne etki eder bilir sorar mısın yan etki olur mu iğnenin bu şekilde yoksa troitle alakalı büyük ihtimal biraz uzun oldu kusura bakma
Ya bize doktorumuz pankreoflat diye bir ilaç önerdi. Anne sütüne karıştırarak veriyorum. Baya iyi geldi bize. Saatlerce ağlıyordu öncesinde. Şimdi en fazla uyumayıp huzursuzlanıyor çok ciddi gaz sancısı çekmiyor muhtemelen. Doktorunuza bir sorun isterseniz.Dünden beri benim kız ağlama nöbetlerinde 1 ayı bitirdik sadece anne sütü ile besleniyor gaz yapıyor çiş kaka yapıyor memede uyuyor yerine yatırınca kasılarak ağlıyor 10 dakikada bir uyanıyor canı yanı yanıyor belli.Dünden beri hiç uyuyamadık sürekli ağladı.karnına masaj yapıyorum sıcak bez koyuyorum ayaklarını indirip kaldırıyorum gaz damlası veriyorum kimyon bile verdim sütüme karıştırıp bir bitmedi kasılmaları ağlamaları Allah aşkına ne yapmalıyım kızlar ben de harap oldum ne yapsam olmuyor.Kız da bitti ağlamaktan uykuya dalamamaktan.Oturup ben de ağlayacağım onunla birlikte hiç uyumadık hiç çocuk sürekli ağlıyor.Dün komşu geldi ay hiç sesi çıkmıyor duymuyoruz dedi o gitti bu hale geldik.Lütfen bana bir akıl verin daha ne yapayım.
E vitamini ampulleri kırıp sürüyordum ben. Üzerine de kalkan takıyordum bir yere değmemesi için. İyileştirmişti.Göğüs ucu acılarınız ne durumda? Bana ne gümüş kapaklar ne de lansinoh krem Yardımcı olduhala çok acılı ☹
1 yil duymuslugum varya hanımlar ben doğum yapalı 80 gun oldu adet görmedim sizde durumlar ne
Benmde 20 gun fl geldi dogumn sonra akinti gelmeye baslamsti yarn tam 40 gun bugun yine baya kan geliyo anlamrmki acaba hala dogum mu yoksa adet mi kafam karisti1 yil duymuslugum var
Ben 40im cikti bir hafta gecti gecmedi adet ommustum
Kuzum hayirli olsun buyume atagina girmissiniz ara ara olucak boyle. Bi kac gun surebilir. Bizde gecirdik. Harika haftalar diye bi kitap var bak alabilirsen orada bahsediyor.
Teşekkürler kızlar cevabınız için. Inşallah uzun sürmez bu ataklar.Ya bize doktorumuz pankreoflat diye bir ilaç önerdi. Anne sütüne karıştırarak veriyorum. Baya iyi geldi bize. Saatlerce ağlıyordu öncesinde. Şimdi en fazla uyumayıp huzursuzlanıyor çok ciddi gaz sancısı çekmiyor muhtemelen. Doktorunuza bir sorun isterseniz.
Çok teşekkür ederimIgneden olmazmis canim sordum. Yani bi kac gun icinde olurmus sonradan baslamazmis. Ama soyle soyliyim benimde kurek kemiklerimde hatta boynuma dogru oyle bir his ve yanma var sanki icten ice yaniyor.
bilmiyorum doğru mu bir çözümmü ama ben cok dolu olduğunda benım oğlum kısa kısa emiyor sık emiyor aynı göğüs rahatlayana kadar ordan emziriyormKızlar sütü fazla geldiği için sorun yaşayan var mı? Araştırdım ama elle tutulur bir çözüm önerisi bulamadım. Bebek memeyi tamamen bitiremediği için çok besleyici olmayan önsütü içebiliyormuş sadece. Asıl değerli olan yağlı, besleyici süt, memenin bitmesine yakın geliyormuş. Çocuk o süte ulaşamadan doymuş oluyor zaten ama zengin olan besini alamıyor. Sütün faydalı kısmını içemediğinden galiba kakası yeşil kaç gündür. Gazı da çok arttı. Bu durumda memenin sağılmasını da önermiyorlar sütü arttıryormuş. Ne yapacağımı bilemedim
Benimki iki saatte bir emdiğinden aynı memeden emse bile zaten yeniden dolmuş oluyor. Bir de sürekli süt olduğunda meme ne zaman boşalıyor onu da anlayamıyorumbilmiyorum doğru mu bir çözümmü ama ben cok dolu olduğunda benım oğlum kısa kısa emiyor sık emiyor aynı göğüs rahatlayana kadar ordan emziriyorm
Humana anne çayını denediniz miSütüm fazla diyenler ne kadar imreniyorum sizlere benim bugün 13.gün ve hala doyuracak kadar süt yokbize yollayın sütlerinizi
Denemedim yarın aldıracağım bugün ikinci kez duyuyorum adını inşallah işe yarar aminHumana anne çayını denediniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?