- 2 Kasım 2012
- 1.007
- 961
- 323
sağol canım içime su serptin günde 90 cc anca geliyor benden ortalama süt. Mecburen mama vercem. Kendimi kötü hissediyorum sütüm az geldiği için.Benim bebiş kaldığı zaman 3.gün sormuştum sanırım canım tam hatırlamıyorum her beslemede 30 cc verdiklerini söylemişlerdi.ama benimki için iştahlı demişlerdi diğer bebeklerdede aynımıydı miktar bilmiyorum.100 cc kötü değil sıkma canını..benim 5.günde en fazla 60 cc çıkmıştı iki göğüsten çok sevinmiştim.6.gün akşam emzirmeye çağırmışlardı bebeğimle temas ettiğim anda öyle güzel geldi kimama takviyesi yapılır bizimde öyle olmuştu.bi kaç güne kavuşursunuz inşallah
İnşaAllah gerçekten yıpratıcı.küvözde Babaya bebeği göstermiyorlar çok kötü Bi hastane politikaları var. Bebekleri yalnızca anneler görebiliyor günde sabah 10 ve akşam 6 da yarım saat sadece. Bebeği küvözde kalan Kızlar sizlerin küvözde kaç saat görüş hakkınız vardı ve babalara görmek serbest miydi ? Sözde özel hastanedeyim , yenidoğan yoğun bakım ünitesi tam bir fiyasko! Bozuk bir de süt sağma makineleri var koca hastanede! EMZİRme odası doktorun nöbetinde uyuduğu bir oda haline gelmiş, odaya bir bilgisayar koymuşlar emzirme odasında doktor evrak işi yapıyor deyip yalan söylüyor hemşireler. Dr çağırıyoruz gözler şiş uykulu, koltukta uyumuş emzirme odasında. Hemşireler maske bone takmıyor bir karış makyaj, içeride 480 gramlık bir bebek yatıyor ona bakan hemşirin saç sakal birbirine karışmış. Çocuğumu buradan bir kurtarayım her yere şikayet edicem.M MMihrimahh canım kendini üzme, Minnak emmeye başlayınca artar. Benim tüm gün 40-50 ml çıkıyordu ilk hafta, sonraki hafta 300-350 ml oldu bebeği kucağıma vermeye başladıklarında. Bebeği eve getirdiğimizde 100 ml’e düştü. Strese girmiştim bakabilir miyim diye, uykusuz kalmıştım, iyice azalmıştı. Sonra yine arttı. Normal bunlar. Hala biraz uykusuz kalsam azalıyor hemen.
İnş Minnak çabucak çıkarsen güçlü ol, kendini üzme. Bebişin açık büfesi olacaksın, gelip gidip emecek, oyuncak edecek seni
Arkadaşlar mamayı ne ile veriyorsunuz. Biberonla veriyorsanız meme reddi yaşamıyor musunuz
Kızlar benim sütüm yeni yeni gelmeye başladı fakat emiyor boş emiyor gibi iki saat memede tutsam kalacak.Memeyi bıraktığında sıkıyorum süt var ama emmeden sıkmaya çalıştığımda süt bir damla geliyor zorla.Ben anlamadım süt var ki emdikten sonra bıraktığında çıkıyor baya ama varsa bu Uşak niye doymuyor sürekli ağzı açık aranıyor mama verirsem anca o zaman rahatça uyuyor.Kuvvetli de emiyor bıkmıyor da ama hiç emin olamiyorummama takviyesi olmasa kafayı yerim ah bu tecrübesizlik ne zor bir şey ya.Birde burun açmak için ne kullanıyorsunuz sevgiler
Söylemiştim de bi de burdan yazayım, zoenka air model. Aldım ya, o parayı verdim ya arkadaşlarım AA bizde vardı verelim dediler. Hepsi de bekar, ablamda vardı, yengemde vardı diye başladılar. Birazdan getirip bırakacak hatta birisi. Ama işte ben o parayı harcamadan da ortaya çıkmıyor buakacak kan damarda durmuyor.
İnşaAllah gerçekten yıpratıcı.küvözde Babaya bebeği göstermiyorlar çok kötü Bi hastane politikaları var. Bebekleri yalnızca anneler görebiliyor günde sabah 10 ve akşam 6 da yarım saat sadece. Bebeği küvözde kalan Kızlar sizlerin küvözde kaç saat görüş hakkınız vardı ve babalara görmek serbest miydi ? Sözde özel hastanedeyim , yenidoğan yoğun bakım ünitesi tam bir fiyasko! Bozuk bir de süt sağma makineleri var koca hastanede! EMZİRme odası doktorun nöbetinde uyuduğu bir oda haline gelmiş, odaya bir bilgisayar koymuşlar emzirme odasında doktor evrak işi yapıyor deyip yalan söylüyor hemşireler. Dr çağırıyoruz gözler şiş uykulu, koltukta uyumuş emzirme odasında. Hemşireler maske bone takmıyor bir karış makyaj, içeride 480 gramlık bir bebek yatıyor ona bakan hemşirin saç sakal birbirine karışmış. Çocuğumu buradan bir kurtarayım her yere şikayet edicem.
Ben benhem bebege bakip hem yemek yapabilen var mi
Benim ilk kuzum Ankara Zübeyde Hanım hastanesinde 52 gün yattı onlar çok profesyoneldiler. Günde bir kez yarım saat görüyordum sadece anneler giriyordu, Ramazan bayramı denk gelmişti mesela babaları da aldılar sadece bir kez gördü babası 52 gün boyunca. Telefon fln yasaktı, gizli sokup birkaç poz çekebilmiştim. Bu kızımda buradaki çok da iyi olmayan bi özel hastanede doğum yaptım babaları yine almıyorlardı ama yoğun bakımın kapısına kadar getirip gösteriyorlardı. Bir hemşirenin tırnakları çok uzun ve ojeliydi bende acayip sinirlenmiştim farkedince. Çok küçük ve kusurlu bir YDUydi. Toplam 6 kuvöz vardı zaten. 1 hafta kaldık istediğin zaman giriyordum görmeye. Sende sabırlı ol düşmeye başlamıştır enfeksiyon olmasa iyiydi ama artık üzülme bebeğine en faydalı olan şu an sütüne yoğunlaşman sütün sandıkça artar ki 100cc de iyi şu aşamada, bu arada 1 tanemi makine var değiştirmelerini istesen.İnşaAllah gerçekten yıpratıcı.küvözde Babaya bebeği göstermiyorlar çok kötü Bi hastane politikaları var. Bebekleri yalnızca anneler görebiliyor günde sabah 10 ve akşam 6 da yarım saat sadece. Bebeği küvözde kalan Kızlar sizlerin küvözde kaç saat görüş hakkınız vardı ve babalara görmek serbest miydi ? Sözde özel hastanedeyim , yenidoğan yoğun bakım ünitesi tam bir fiyasko! Bozuk bir de süt sağma makineleri var koca hastanede! EMZİRme odası doktorun nöbetinde uyuduğu bir oda haline gelmiş, odaya bir bilgisayar koymuşlar emzirme odasında doktor evrak işi yapıyor deyip yalan söylüyor hemşireler. Dr çağırıyoruz gözler şiş uykulu, koltukta uyumuş emzirme odasında. Hemşireler maske bone takmıyor bir karış makyaj, içeride 480 gramlık bir bebek yatıyor ona bakan hemşirin saç sakal birbirine karışmış. Çocuğumu buradan bir kurtarayım her yere şikayet edicem.
oyy maşallah yerim onuBenim kızım abla oldu, 0-3 ay kıyafetler iyice küçüldü. 3-6 ay Kıyafetler aldım, onlar da büyük geldi. komik görünüyor şebek.N narantikibi darısı başına arkadaşım. 5 kiloya yaklaştı Deniz.
Ben denedim ama sağlık ocağında sordum dr lar önermıyor dediBenimki de öyle. Herkes sütünü sıkıp pamukla sür diyor ama denemedim.
Teşekkür ederim canımCanım benimki de öyleydi. Gözünü açamıyodu, göz doktoruna götürdük damla verdi, bi de masaj yapın dedi çok şükür geçti
hem bebege bakip hem yemek yapabilen var mi
Doymuyor büyük ihtimal canım çünkü bende başlarda dediğin gibi süt az çok geliyordu sıkınca ama meme emdikten sonra ağlamaya devam ediyordu ve memeyi arıyordu ben o doymadığını öyle anlıyordum. Şimdi emzirince göğsümde uyuyor rahatlıyor. Doktora sormuştum bebeğin doyup doymadığını anlamıyorum diye doktorun cevabı anlarsın her anne anlar demişti kriz geçirmiştim sinirden ama öyleymiş insan anlıyor sütüm çoğalana kadar ben de mama takviyesi verdim ne zaman yettiğini anladım bıraktık. Burun açmak için damla ve aspiratör kullanıyoruz aspiratörü yapmayı bıraktım alışmasın diye ama damlayı burnunu yumuşatmak için arada kullanıyorum. Marka vermiyim çünlü biz yurtdışındayız. Burda bir eczaneden aldırmıştım.Kızlar benim sütüm yeni yeni gelmeye başladı fakat emiyor boş emiyor gibi iki saat memede tutsam kalacak.Memeyi bıraktığında sıkıyorum süt var ama emmeden sıkmaya çalıştığımda süt bir damla geliyor zorla.Ben anlamadım süt var ki emdikten sonra bıraktığında çıkıyor baya ama varsa bu Uşak niye doymuyor sürekli ağzı açık aranıyor mama verirsem anca o zaman rahatça uyuyor.Kuvvetli de emiyor bıkmıyor da ama hiç emin olamiyorummama takviyesi olmasa kafayı yerim ah bu tecrübesizlik ne zor bir şey ya.Birde burun açmak için ne kullanıyorsunuz sevgiler
Ben de reddeder diye çok korktum ama memeyi bırakmadı şükür. Mamadan önce muhakkak meme vermeye çalışıyordum.Arkadaşlar mamayı ne ile veriyorsunuz. Biberonla veriyorsanız meme reddi yaşamıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?