2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet bayağı araştırdım bu konuyu. Yan ya da sırt üstü yatırın diyo araştırmacılar. Yüz üstü yatması tehlikeliymiş. Ortamın çok sıcak olmaması lazımmış. Daha bir sürü öneri var ama kesinleşmiş de değil. Ama cok ürkütücü bi durum. Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah. Ben de sürekli nefesini kontrol ediyorum , yanağına falan dokunuyorum.

Okuma okuma onlari okudukca psikopata bagliyorsun.
Bak ben senin msj sadece ilk cumlesini okuyup istem disi cocugu mincikladim uyuyormu diye.

Aynen ya bunu ben de düşünüyorum. Onu "ahlaksız insanlar bulup hırsızlık, uğursuzluk yaptırmaya çalışırlarsa" lara kadar gidiyor ben de işler hint kınasıyla adını koluna yazsam, adını bari doğru öğrense yavrum. bunlar komik şeyler dimi ya gülüp geçeyim ben de

Cikolata gaz yapiyor diyolar ama ben cikolata fabrikasi yiycem nerneyse. M MMihrimahh ya ne olur herseyi kafana takip durma bebeklerin kafasi yamuk.olur zamanla yatma sekliyle duzelir. Sen herseyi buyuterek kafana takiyosun bi rahat ol
Bi ara fotosunu çekip atayum buraya benim hiç aklımda yoktu millet soktu gelen giden bu çocuğun kafası şiş diyor

Nutellalı ekmeğimi yerken çikolatanın gaz yaptığını okudum.hemen hemen her gün yerim.ondan mı bu kıvranmaları,ağlamaları acaba.bu aralar bende hazır paketli gıdalara dadandım evde yapmaya vakit olmayınca kek,bisküvi her akşam yemeden duramıyorum.

Bende bebişimin kafasını yamultmuşum çok az.yana yatırdığımda hep sağa yatırıyodum sağ tarafı daha düz sol tarafı hafif sivri şimdi sola yatırıp törpülüycez
Bir de bebişlerin yanakları çok fena olmuş yazık yavrulara çabucak geçer inşallah.benimkinin böyle değildi bi kaç minik sivilce gibiydi geçti sayılır.ev çok sıcak olunca çoğalıyo

Bizim kızın yanağıda öyleydi doktor krem verdi geçtiğini hissettim ben hiç kullanmadım kremi 1 haftaya baya azaldı. Sıcak etkiliyor ama 2 2kedi_1deli senin kızdaki gibi değil uçları sarıydı benim kızın. Bir arkadaş atmış geride kaldı etiketleyemedim onun yavrusu gibiydi. By arada silmekte yayıyor bilginize silmeyin.
Deprem olayı benimde aklıma geldi üstüne kapaklanırım canı yanmasın diye düşünüyordum. Çok savunamasızlar aklıma kötü kötü şeyler geliyor hemen düşünmekten vazgeçiyorum. O sürekli kontrol etme bendr de var ani brbek ölümüyle ilgili bir film var hep aklıma o geliyor. Allahım sen koru yavruları. Ben hep yan yatırıyorum hata mı ediyorum kusarsa diye düz yatırmaya korkuyorum...

sizin kan grupları nedir cnm

Oh oh bu gece herkes uyumuş maşallah.

Muezzaa komiğiz ya. Akla hayale gelmeyecek kurgularımız var bi an için gerçekmiş gibi paranoya yapmamız daha komik tabi bebişi buldular da dilenci yaptılar, hayale bak. Tamam bu günden sonra hayalimde torun seveceğim. Kızımı dünyanın en iyi okullarında okutacağım, hiç para sıkıntısı da çekmeyeceğim. Hayal değil mi en güzelini kurarım bakalım kaç saat dayanabileceğim bu güzel hayallere akşama doğru yine başlar, deprem olursa, yok okul servisi kaza yaparsa ya tecrübeli anneler siz nasıl dayandınız bu endişelere? O Otimoti _Ravzaa_ yoksa annelik hep endişeli geçiyor?

R refikaaydin gece tabiki uyumuyoruz. O ne uyku neeeee ... Ama ben tv yi isiklari.kapatiyorum gece lambasina bile tshirt giydiriyorum. Telefonuda isigi dikkat cekmesin.diye almiyorum elime.. uyuyo saatte bir uyaniyo emiyo ya uykusu acilmasin maksat.. ise yariyo ama sanki

Benim deprem senaryolarim yillardir var. Deprem cantam 10 yildir var nerdeyse...
Simdi juliettede yaptim canta. Aldigim buyuk gelen tulumlardan koydum. Bez koydum islak mendil koydum. Biberon ve mama koymam lazim. Bizimkinde de artik giymedigimiz kiyafetler rahat seyler tabi, poset yagmurluk. Uyduruk bez ayakkabi, ic camasirlari, bi kac basit ilac, ped falan var. Bide biskuvi, hazir bardak corba.. simdi konserve ve su aldim kiyafetleri azaltip bunlari koyucam biraz. Arada acarim ben koydugum yiyeceklerin tarihlerine bakarim degistiririm kiyafetleri kontrol ederim hatta....

Onemli eksillerim var mesela pilli eski tip bir radyo edinmeliyiz analog yayin yapan. Yardimlari falan takip icin sart. Ayrica fener almak lazim el feneri hatta mumkunse basa takilanlardan. Veeee cadir uyku tulumu gibi seyler.
Esime diyorum alalim bagajda.dursun diye.. araba kapalo otoparkta ev yikilirsa arabami kalir diyor. Ya zaten bunlarin hepsi hasarli evden cikabilirsek ev girilmez durumda olursa falan..

Julietten once gonullu calisirim.diyodum saglik personelleriyle esimle beraber baya seyden anliyorum diye ama tabi artik cok zor.

Hamileyken bi deprem.olduya istanbul kucuk bi sallandi, kedileri cantasina koyayim disari cikayim dedim yok imkani yok cantayi gorunce veterinere gidicez zannedip.kaciyolar. tasmalarini taktip isimleri ve telefon numarasi yaziyor napiyim en azindan birileri arar belki salarim disari.

Benim kafa pırıl pırıl
Evhamlı bir tıp değilim kafamda kurmam
Çocuklardan önce amaan en fazla ölürüm derdim. Onlardan once yamac parasutu denemedigime cok pismanim. Rafting e bile endiseli bakıyorum belki yaparim bilemiyorum. Bok yoluna gidip çocuklarımı anasız bırakamam.

Çocuklardan sonra korkular gelisti onları koruyamama endişesi var tabi. Rizede selden istanbulda depremden korkuyorum. Hadi ben öldüm onlar nasıl seslerini duyuracak. ya da işte onlara bir şey olursa ben ne yaparım filan. Ya da biri alt katta babaannesindeyse o sırada ben yanında yoksam filan.. berabersek iyi de esim karsida bakirkoyde cocuklar okuldaysa... ne diyelim allah göstermesin.

Deprem çantam bile yok. Ihmal. Ama bahçemizde var battaniye giysi yağ un filan. Yanı eve giremezsek bahçede barınabiliriz. Su kuyumuz şömineniz filan da var. Evimiz eski. Neyse ki muteahhitle anlaştık. 3 aya kadar çıkıyoruz. Yeni binada kiralık daire bakıyoruz şimdi.

Bende yapamadim yamac parasutu yaa korktum ama ben oyle seylerden cok istememe ragmen korkuyorum .. esim yapti hatta bungee jumping yapti... sen anadolu yakasinda misin

Ben sıcak çikolata içtim aynı gün nohut yedim 2 öğünde hem de kızım 24 saat durmadı mahvolduk yaa bilmiyordum ikisini de tabi nohuta karşı şüphelerim vardı ama mercimekli şeyler yiyorum çok rahatsız etmiyor diye güvendim bir daha tövbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…