Evet bayağı araştırdım bu konuyu. Yan ya da sırt üstü yatırın diyo araştırmacılar. Yüz üstü yatması tehlikeliymiş. Ortamın çok sıcak olmaması lazımmış. Daha bir sürü öneri var ama kesinleşmiş de değil. Ama cok ürkütücü bi durum. Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah. Ben de sürekli nefesini kontrol ediyorum , yanağına falan dokunuyorum.Ooo ben ona ilk gunden beri takigim.. yapabilecegin hic bisey yok. Sadece ustunu orterken koltuk alti hizasinda birak. Etrafinda yzunu kapatacak bisey olmasin. Uzun sure yan yatirma sen uyurken yan yatmasin ama emzirir emzirmez sirt ustude yatirma biraz takip et yani. Ki bunlar bile yeterli degil. O tamamen bebegin gelisimiyle ilgili bisey bebek kendini anne karninda hissedip nefes almayi birakiyor.
Ben kac kere uykusundan ettim.cocugu oyle. Hala elimi uzatip gobegine koyuyorum gece inip.kalkiyomu diye
Okuma okuma onlari okudukca psikopata bagliyorsun.Kızlar ben de ani bebek ölüm sendromu diye bişe okudum internette. Şimdi kafayı ona taktım bebeğime bişe olacak diye. O uyuyunca uyumak istemiyorum, sürekli kontrol ediyorum. Psikolojiler hiç iyi değil anlayacağınız.
Aynen ya bunu ben de düşünüyorum. Onu "ahlaksız insanlar bulup hırsızlık, uğursuzluk yaptırmaya çalışırlarsa" lara kadar gidiyor ben de işlerMuezzaa
aynı planları ben de yapıyorum. Ay çok güldüm şimdi. Normal bir delilik bizimkisi. Zamanla alışacağız herhalde.
Şunu eklemek zorundayım, depremden sonra birinin onu bulması fikri de korkutuyor beni. Kim bilir kim bulacak diyorumAllah akıl fikir versin bana.
Bi ara fotosunu çekip atayum buraya benim hiç aklımda yoktu millet soktu gelen giden bu çocuğun kafası şiş diyorCikolata gaz yapiyor diyolar ama ben cikolata fabrikasi yiycem nerneyse. M MMihrimahh ya ne olur herseyi kafana takip durma bebeklerin kafasi yamuk.olur zamanla yatma sekliyle duzelir. Sen herseyi buyuterek kafana takiyosun bi rahat ol
Evet okumak bazen iyi olmuyor. Ama yatış pozisyonuna dikkat etmek gerekiyor canım.Okuma okuma onlari okudukca psikopata bagliyorsun.
Bak ben senin msj sadece ilk cumlesini okuyup istem disi cocugu mincikladim uyuyormu diye.
sizin kan grupları nedir cnmGeçicek inşallah birisi bu cok üzüldüğüm dönemlerde bu uyuşmazlıktan 40gün sürüyo demişti ben bi saat buna agladım ama gidip gelmekten bahsediyodu heralde yine kontrol var 11inde bizim inşallah düşmüş olur. Ama uyandırıp ver kuzum mama ben seninle aynı yoldan geçtim çünkü üzülme de geçici bişey atlatılması allah beterinden saklasın
Oh oh bu gece herkes uyumuş maşallah.
Muezzaa komiğiz ya. Akla hayale gelmeyecek kurgularımız var bi an için gerçekmiş gibi paranoya yapmamız daha komik tabi bebişi buldular da dilenci yaptılar, hayale bak. Tamam bu günden sonra hayalimde torun seveceğim. Kızımı dünyanın en iyi okullarında okutacağım, hiç para sıkıntısı da çekmeyeceğim. Hayal değil mi en güzelini kurarım bakalım kaç saat dayanabileceğim bu güzel hayallere akşama doğru yine başlar, deprem olursa, yok okul servisi kaza yaparsa ya tecrübeli anneler siz nasıl dayandınız bu endişelere? O Otimoti _Ravzaa_ yoksa annelik hep endişeli geçiyor?
Benim kafa pırıl pırıl
Evhamlı bir tıp değilim kafamda kurmam
Çocuklardan önce amaan en fazla ölürüm derdim. Onlardan once yamac parasutu denemedigime cok pismanim. Rafting e bile endiseli bakıyorum belki yaparim bilemiyorum. Bok yoluna gidip çocuklarımı anasız bırakamam.
Çocuklardan sonra korkular gelisti onları koruyamama endişesi var tabi. Rizede selden istanbulda depremden korkuyorum. Hadi ben öldüm onlar nasıl seslerini duyuracak. ya da işte onlara bir şey olursa ben ne yaparım filan. Ya da biri alt katta babaannesindeyse o sırada ben yanında yoksam filan.. berabersek iyi de esim karsida bakirkoyde cocuklar okuldaysa... ne diyelim allah göstermesin.
Deprem çantam bile yok. Ihmal. Ama bahçemizde var battaniye giysi yağ un filan. Yanı eve giremezsek bahçede barınabiliriz. Su kuyumuz şömineniz filan da var. Evimiz eski. Neyse ki muteahhitle anlaştık. 3 aya kadar çıkıyoruz. Yeni binada kiralık daire bakıyoruz şimdi.
bnde izlemiştim süper bırsey yapılabilirseSuan tlc de kupon cilginligi diye bi program izliyorum bayadir izlerim zatende aklimda hep bu var bende yapmak istiyorum
Benim sıfır pozitif denizin A pozitif canımsizin kan grupları nedir cnm
Aynen yaa bayılıyorum ona tam bana göre bişiSuan tlc de kupon cilginligi diye bi program izliyorum bayadir izlerim zatende aklimda hep bu var bende yapmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?