Kızım da kalmıştı bir kulaktan. Bir hafta sonra yine kaldı aynı kulaktan. Yüksek sarilik da geçirmişti çok korktuk. odyoloji merkezine yolladılar ve orda sağlam çıktı Nee ağlamıştım be yaa
Kızlar biz bugün doktora gittik akşam.Tsh ve t4 sanırım o değerlere bakıldı iyi çıktı çık şükür sağlık ocağının 8.7 ölçtüğü değer hastanede 3 çıktı bu kadar arada fark olması enteresan devlet hastanesine ve sağlık ocaklarına olan güvenim hep bu şekilde zedelendi zaman geçince gideyim diyorum yine böyle birşey yaşıyorum daha gitmem diyorum.Doktor dedi yapılacak en son test bu yine olumsuz çıkarsa sağlık ocağında 3 .testi isterler o da olumsuz çıkarsa bugün yaptığımız testi yapacaklardı biz şimdi yaptık sizde rahat ettiniz bizde
El kadar bebeği hasta ettik nezle olduğu maalesef oğlum.burnu tıkalı hafifte öksürük var. Geçer inşallah biran önce ne gece ne gündüz uykusu kaldı çocuğun
El kadar bebeği hasta ettik nezle olduğu maalesef oğlum.burnu tıkalı hafifte öksürük var. Geçer inşallah biran önce ne gece ne gündüz uykusu kaldı çocuğun
Canım ben aldım elime dün ulaştı. Nötrleyip öyle takmak gerekiyomuş. Takıp faydasını bulursam mutlaka yazarım. Benim komşum cocuguna ve kendine yaptırdı. Haberimiz olmadan dişi çıktı dedi. Hiç zorluk yaşamamışlar.
Maşallah minnoşum 8 saattir uyuyor. Uyurken emzirdim uykusu bölünmedi. İnanamıyorum. Ne biçim altına yapmıştır
Bi de çok özledim, uyandırıp sevesim var
Bizim sarılık da anca düşücek heralde 1.5 ayda o zamana kadar devam ama acıkınca bazen kıyamet koparıyor bazen de ben uyandırıyorum zorla gündüz zaten ne zman isterse meme şu sütüm bi yetseydi işin komik yanı bende hipofizi adenomu vardı prolaktinim yükseliyodu hatta cocuk sahibi olamazsın tedavisz diyolardı bu sebepten simdi süt nerde bu prolaktin simdi neden işe yaramıyor şaka gibi
Canım ben aldım elime dün ulaştı. Nötrleyip öyle takmak gerekiyomuş. Takıp faydasını bulursam mutlaka yazarım. Benim komşum cocuguna ve kendine yaptırdı. Haberimiz olmadan dişi çıktı dedi. Hiç zorluk yaşamamışlar.
Maşallah minnoşum 8 saattir uyuyor. Uyurken emzirdim uykusu bölünmedi. İnanamıyorum. Ne biçim altına yapmıştır
Kizlar günaydın. Ben çözümü iki gecedir yanımda yatırmakta buldum. Iki gecedir daha iyi uyuyor. Hem de bol bol kokluyorum onu. Baba koltukta bekar hayatı yaşıyor