- 11 Ekim 2018
- 456
- 511
- 103
Olacak kesinlikle. Gezmekte çok iyi geliyor iyi yapmışsın. Ben de fırsat buldukça dışarı atıyorum kendimi.İnşallah geliyo gibi az da olsa simdi birden hiç gelmeyince panikledim ama en güzeli rahat olmak bugun aşıya gidince biraz avm ugradık havam değişti kafamı dagıtınca daha iyi olcak umarım
Yok arama sorma yok bebeği de merak yok bide haftasonu hastanedeydik enfeksiyon var biliyor ve aramıyorAnnenler yakinmis allahtan ne diyim. Evden atarsan eve gelmeye yuzu olmaz. Ee hic arayip sormadi mi
2 2kedi_1deli annemlerdeyim hiç haber yok cocuk huysuzdu sütten geçti sanırım babasına sövüyor gibi mızırdandı yarın avukat a gideceğim kartımdan harcama sını da ödememiş onların dekontlarını falan istedi maddi manevi tazminat açıcam. Alkollü dün sabaha karsı geldi yürüyemedi aynı apartmanda annemde. Eve cıkarken gördüm
2.5 su bardağı suya 7 yemek kasıgı dut u kaynat iç ben şeker atmıyorum cok tatlı oluyor zaten baya iyi süt yapıyorEmzik konusunda hic vicdan acabi cekmiyorumzaten almiyo dogru duzgun.
Moms tea bende iciyorum faydasi var mi emin degilim iciyorum iste :)
O hormon bende oluşacaksa iki mememi birden sokabilirim ağzınaUzun sure bos bos emince bi hormon salgilaniyormus bu da tokluk hissi olusturuyormus diye okudum bi yerde
Ben delirmek üzereyim ya çocuk sabahın köründen beri uyumadı. Eşim akşama önemli misafirlerimiz var deyip karşıya geçti. Ev ne zamandır temizlenmiyor ne yemek var ne birşey. Çocuk kendi kendine dururken kedilerin kumunu temizleyebildim sadece. Şaka gibi ya 45 günlük çocukla tek başıma alışverişe çıkıp evi temizleyip yemek mi yapacağım? Ben de mesaj attım ya bir iki saat sonra gel bana yardım et, ya da misafirlerine söyle başka zaman gelsinler, ben çocuğuma bakmak zorundayım diye. Alınırsa alınsın. Tanımadığım insanlarla ne konuşacağım onu da bilmiyorum. İş için geldiklerinden fazla çemkiremiyorum da, adam çocuğunun rızkının derdinde sonuçta. Çok canım sıkıldı. Neyse ben çocuğu sallarken biraz daha ağlayayım
aa yüzüksüz asla dıyormuşumdoğumda bir cıkardm 3 ay oldu bugün çantamn köşesinde biryerde bulunca dedim parmağıma gecıreyım kayboldu sandım o derece unutmuşum
Emzik benimkine tokluk hissi falan vermiyo 2 aylik olucak hala 2saati 1dk geçirmiyor alarm gibi gece de aynı hala 2saatte bir memede ☺
N narantikibi olayı şimdi kaptım. Emziği ben emiyorum okey anlaşıldı. Tercihim bibs, vintage, çok şık
Kocaman gözleri var simdilikP pelinsamet06 çarşamba doktoruma soracağım bakalım ne diyecek alttan bakar diye gitmek istemiyordum ama kaçamayacağım kırkımda zaten bakacakyaaaaaa Pelin profil resmin
Bizim tercihimizde bibs hunterN narantikibi olayı şimdi kaptım. Emziği ben emiyorum okey anlaşıldı. Tercihim bibs, vintage, çok şık
Ben de cumartesinden beri aynı sebeple antibiyotik kullanıyorum. Doktor hiç sağ dök demedi. Geçmiş olsun.Bide kızlar dün benim sağ göğsüm şişti sertleşti sagdim süt gelmiyor bugun gittim doktora antibiyotik verdi tam çıkarken kapidan tıkalı göğsünü sağ lavobaya dök diğer göğüsle besle dedi ama tek göğsüm yetmiyo daha önce böyle antibiyotik tedavisi goren var mi varsa doktorunuz sizede mi sağ dök dedi
Bizim tercihimizde bibs hunter
Teşekkür ederizYaa ben karar verip de alamadım ki. Çok güzel renkler. Siyah bordo vizon bi de bu vardi aklımda. Sorun su ki benimki emzik almıyor. Alsa renk renk alicam bibslerden
Bu arada çok tatlı maşallah. Adi neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?